29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
Dejte si pozor na klamavé inzeráty realitek - zrovna včera jsme na jeden takový naletěli,kde psali a i real.makléřka mě do tel.ujistila,že jde o byt v os.vl.Hned dnes se ale ukázala pravda,když jsem v katastru chtěla byt najít,tak jsem přišla na to,že byt je v dr.vl.,což je - pro laiky - podstatný rozdíl.Ztratili jsme s tímto celým kumštem oba s mužem cca 3 hodiny našeho času,projetý benzín 150 km a mám i ušlý výdělek,jinak jsem se věnovala své práci.
Na moji stížnost makléřka z rk FAVORITREAL Ostrava reagovala omluvou s tím,že jí to tak a teď pozor: ř e k l klient,že ona za to nemůže.
No tak to si teda fakt pomohla,mě nadzvedla ze židle ještě víc - takové diletanství,to fakt nechápu - jak někdo může prodávat něco mnohastatisícové hodnoty,aniž si o tom ověří skutečná fakta,protože věřím,že mnozí lidé si s faktem jestli jde o osvl či družstevní moc hlavu nelámou a proč taky,když svou záležitost přeci svěřili "profesionálům".Hlavně,že si za tak špatnou práci postavenou na vodě,účtují nehorázné provize v částkách několika desítek tisíc.
Protože nyní dost sleduji inzeráty s nemovitosmi tak zjišťuji,že se tyto klamavé informace teď objevují celkem často,nechápu,co tím ti tupci sledují,přijde se na to záhy.
Na dotyčnou proto podávám stížnost na čoi+ na RK,kterou zastupuje,jsem fakt naštvaná a vy si dávejte hodně pozor a osobně radím,snažte se obejít makléře a po seznámení se s majitelem bytu tento nespolehlivý a zlodějský článek zcela obejděte.Jestliže si nejste schopni napsat smlouvu a zajistit sami tak prodej bytu,dejte to právníkovi,jeho provize je oproti makléřům třetinová.
Určitě, úplně chápu, je to diletantsví ze strany RK, makléř je povinen si zjistit veškeré údaje o majiteli z LV, tedy naprosto nepřichází v úvahu, že by došlo k polemikám, zda je byt v OV nebo v DV. Jsou samozřejmě věci, které makléř vědět nemůže - nemůže kladívkem oklepávat zdivo atd... ale veškeré právní služby a úkony by vám měl zajistit on.
Pokud váháte, jestli do prodeje či pronájmu jít s realitkou nebo bez ní, vyzkoušejte nový projekt - Bez provize, díky kterému máte možnost volby - bez protěžování RK nebo majitelů, zde jsou podmínky předem dány. nepovolená reklama
Upravil(a) tina (6. 2. 2013 22:20)
Není tady
Za me verit muzete, urcite mel jsem vybornou realitku a byl jsem s ni velice spokojeny takze po kazde strance pecka ! .)
Není tady
Jak pise Ales, musis umet vybrat jak jakou realitku ! kdo neumi vybrat tak pak nebude doporucovat zadnou sakra ale neni to tak !
Není tady
kdo neumi vybrat tak pak nebude doporucovat zadnou
Jasně - "kdo neumi vybrat"... nebo komu není zaplaceno...
Není tady
Ten kdo s realitkou nikdy nedelal tak nevi jake to je ze slysi ze si berou nestkutecne penize tak to neni pravda
Není tady
ze slysi ze si berou nestkutecne penize tak to neni pravda
Jasně... realitky jsou čistě charitativní organizace
Není tady
Helčo, ty nemáš kapku smyslu pro reklamu.
Není tady
to jo se nedivím. Ono když se kouknete, co za lidi někdy v realitkách pracuje. Většina to nemyslí jako práci upřímně, ale dělají jen protože jim nic jiného nezbylo.
Není tady
Divej kdyz myslis, ja si myslim neco jineho totiz ale to nevadi
Není tady
Alesi vsak to neres. to rika kazdy kdo zavidi
Není tady
to rika kazdy kdo zavidi
Co prosím "zavidi"?
Není tady
jiste ze. mate cemu
Není tady
Alesi nereste to, kdo nikdy nic nemel s poradnou realitni kancelari tak nepochopi..
Není tady
Hlavně to dobře chápou ti, kteří s "pořádnou realitní kanceláří" bohužel někdy něco měli.
Není tady
modrovousi nereste to. proc bohuzel ja byl zrovna rad ze jsem vse delal pres realitku.
zadne starosti minimum prace maximum vydelecnosti
Není tady
zadne starosti minimum prace maximum vydelecnosti
Tak pro realitky jistě...
"Realitní kanceláře často bez skrupulí vymáhají po kupujících rezervační poplatky, pokuty a provize jdoucí do desítek tisíc korun protiprávně, a to i za situací, kdy z transakce sešlo, ale nikoliv zaviněním kupujícího."
http://www.novinky.cz/finance/384414-re … narok.html
Není tady
Pockat pockat, ale jake realitni kancelare, myslis ze v tom jsou vsechny ja kdybych musela jit do silenych poplatku tak to v zivote neudelam nejsu hloupa
Není tady
Já jsem ted hleda byt na pronájem a neřadila bych všechny realitky do jednoho pytle. Bylo to s nějakými hodně náročné, ale nakonec jsem našla docela dobrou
Není tady
Prodávali jsme s realitní kaceláří a nemůžeme si stěžovat. Pokud bychom znovu něco prodávali/kupovali určitě se obrátíme na tu samou. Ale s výběrem realitky je třeba si dát práci, vyplatí se to.
Není tady
To je jasny ze se to vyplati, zadne poplatky nic jinde se za vse plati a je to hnus radsi vsechno zarizeno a vsechno komplet cena nez nejaky finty realitek!
Není tady
finty realitek to je klasika je to hnusy ale co uz nekdo a nejak museji vydelavat a zit
Není tady
Koukni se na realspektrum:) ferovka ktera neomrzi nikdy
Není tady
Nikdy, pronajimame byt s manzelkou a dobry hodne jsme oba spokojeni.
Není tady
No vidis to. ja to rikala celou dobu uz od zacatku kontaku s nimi vsechno pecka !
Není tady
Je videt ze tahle realitni kancelar tu nejaky ten patek je a existuje a nepodvadi sve klienty o nic
Není tady