29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám palmu (asi yuccu), dorostla až do stropu. Když ji uříznu, zakoření mi? Vypěstovala jsem ji z kmínku. Děkuji.
Není tady
Stalo se mi letos,že jsem palmu,taky asi yuccu ,dala na terasu na jaře a jarní sluníčko jí úplně spálilo listy.
Uřízla jsem obyčejně kmínky a dala je do vody.Během asi měsíce pustily kořínky,zasadila jsem je do hlíny a znovu krásně olistily.
Pahýl,co zbyl jsem chtěla zlikvidovat,ale než jsem to udělala krásně obrazil a tak mám teď 4 palmy
Není tady
je to obrovská investice a právě proto nevím, jestli se vyplatí..potřebovala bych slyšet co nejvíc názorů, připomínek, zkušeností.
Upravil(a) Janleex0 (28. 1. 2014 6:34)
Není tady
Mně se u yucca ulomila, jedno to listoví, tak jsem to jen tak cvičně šupla do vázy s vodou, zakořenilo to a už se tomu daří v květináči.
Není tady