29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám dotaz ohledně antikoncepce. Mám to tenhle měsíc celé nějak pomotané a bojím se, jestli není snížená účinnost pilulek. Hned první den po pauze jsem si měla vzít pilulku, ale zapomněla jsem na ni, a tak jsem si vzala první pilulku (jednu) až druhý den, takže pauzu jsem měla 8 dní. Týden na to (včera), jsem si ale omylem vzala dva prášky. Mám si tedy brát druhý den prášek po tom, co jsem omylem vzala dva prášky nebo ne? A nevíte, jestli tím prvním nevzatým práškem se nějak nesníží účinnost?
Děkuji za Vaše odpovědi..
Není tady
To se stane, co už.. prostě dober ty prášky pečlivě, každý den jednu, stejně není antikoncepční jen jedna, jejich braním musíš udržovat nějakou hladinu hormonů v organismu.. no a tento měsíc si holt ještě kupte prezervativ, zas tak moc se nestane.. já takhle někdy riskovala a nic, jiná zas jen jednou vynechala a otěhotněli.. nic není 100%ní :-)
Není tady