29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Škoda, že jsi se tati nedožil okamžiku, kdy k Tobě přijdu a oznámím Ti, že budeš dědeček.... jsem ve třetím měsíci a doufám, že tam zvrchu na mě dáváš pozor
Není tady
Táta by měl radost... a neboj, on to ví...
Není tady
Gratuluju :-)
Není tady
děkuji
Není tady
Táta to určitě ví. U nás se máma nedožila vnoučete ode mne. Teď, když jdu s malým večer na procházku, tak se díváme, kdy vyjde první hvězda. Malý pak ukazuje:" tam, na hadži /hvězdičce/ je babi Jája, Ben/náš pejsek/ a děda Kája. Vždycky mě to trochu dojme a zároveň vím, že nás všichni hlídají a drží nad námi ochrannou ruku.
Hodně zdraví Tobě i tomu prckovi.
Není tady
annie napsal(a):
Táta to určitě ví. U nás se máma nedožila vnoučete ode mne. Teď, když jdu s malým večer na procházku, tak se díváme, kdy vyjde první hvězda. Malý pak ukazuje:" tam, na hadži /hvězdičce/ je babi Jája, Ben/náš pejsek/ a děda Kája. Vždycky mě to trochu dojme a zároveň vím, že nás všichni hlídají a drží nad námi ochrannou ruku.
Hodně zdraví Tobě i tomu prckovi.
no to bych řvala taky a taky mě to asi čeká....
děkujeme.... v pátek máme screening, tak jsem zvědavá
Není tady
Gratuluji , přejí pohodové těhotenství a zdravé miminko.
Není tady
Lenka napsal(a):
Gratuluji , přejí pohodové těhotenství a zdravé miminko.
děkuji:lyssna:
Není tady
gratuluju k dalšímu pokolení techniků otoušků
Není tady
gratuluji.... a přeji klidné těhotenství, rychlý porod a krásné zdravé miminko... a jsem si jistá, že táta to vidí a bude nad vámi držet ochranou ruku
Není tady
Táta to vidí, ví to a určitě Tebe i vnoučka bude zhora ochraňovat, bude to váš anděl strážný Moc gratuluju, přeji pohodové těhotenství na jehož konci bude zdravé miminko. Držím palce
Není tady
Také moc gratuluju a přeji, aby bylo vše v pořádku. Na tatínka vzpomínám.
Není tady
Taky gratuluji, může tě hřát pomyšlení, že tady OTU měly-máme rády a proto i tebe. Ať jste zdraví a vše probíhá, jak má.
Není tady
Díky všem :-)
Není tady