29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravim. Mam jeden takovy špatny zazitek, se kterym se s vami chci podelit. Ale poporadku. Nejdrive neco o me rodine. Mam bratra a matku. Matka ma pritele, ja mam pritele a bratr ma pritelkyni. Co se tyce sexu, moje matka byla po rozvodu sedm let v celibatu a ted uz dva roky chodi se svym pritelem, ja sex s pritelem mam a bratr nikdy o tehle vecech nemluvil a nepreje si to rozebirat. Co se tyce naseho bydleni, svoji izbu, stejne jako bratr mame daleko od mamciny loznice, steny jsou hrube, takze at tam po nocich dela s pritelem cokoliv, neni to slyset. Dvere jsou zamceny a zavesy zatazeny. Jinak spolecne bajecne vychazime a vsichni jsem byly letos na dovolene na Rodosu. Bydleli jsme v bajecnem hotelu a mneli 3 pokoje. Mamca s pritelem, hned vedle ja s pritelem a bratr s pritelkyni byli az nekde na druhem konci hotelu.
A ted k tomu, co se stalo. Byla uz noc a s pritelem jsme se trochu muchlovali a libali, pak to preslo do milovani. Ja byla trochu nervozni, pri sexu jsem obcas hlucna, mame to radi divoke a hned vedle byla mamca, navic steny hotelu byly jak z papiru. Nemohla jsme se zcela uvolnit, rekla jsem to priteli, ted mne uklidnoval. Nakonec jsem se uvolnila a kdyz uz jsme sli do toho nejlepsiho, najednou se z vedlejsiho pokoje, kde byla mamca, ozvaly roztouzene mamciny vzdechy a pak zcela zretelne: Oooooh, aaaaah, jeste, to je ono, pritlac, aaaaah, oooooh, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ooooh, ano, ooooh, ano, ano, ano, ty ho mas tak velkyho, je jak z oceli, ano, ano, ano, ano, aaaaah, je tak veliky, ano, ano, ano, ano, tak veliky, tak veliky, ooooooh, to je ono, uz budu, uz budu, boze muj, tak veliky, ano, ano, ano, uz budu, ano, je tak obrovsky, aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.
A do toho porad vrzala postel.
Reknete si, no a co, vzdyt se mamca jenom trochu bavi, je uz predsi dospela, tak si muze zivat rozkose.
Mne to pripadalo jako trapna situace, trochu komicka, vyrazelo mi dech, co mamca zcela zretelne rikala, zejmena co se tyce partnerova udu a jeho proporci, ale zarazila mne reakce meho pritele, toho to jakoby vzrusilo nebo co. Ja chtela zabouchat na stenu, no pritel trval na tom, ze prave ted se musime milovat a poslouchat, co dela matka s pritelem, jeho to pry desne vzrusuje, a bylo by supr, kdyby i ja tak vzdechala a oni to slyseli, pry je to jiste vzrusi. A skoda, ze vedle neni bratr a nedela to s pritelkyni.
Jenze mne se uz vubec potom nechtelo milovat, ale pritel mne premlouval, nakonec jsme to delali, on se opravdu snazil a ja zapomnela na vsechno kolem a poradne si zavzdechala.
Podle meho soudu je chore poslouchat matku jak to dela a pritom soulozit, ale pritel rikal, ze to normalni, je to jako kdyby afrodisiakum. Jako sex ve ctyrce. (ktery mne osobne vubec nevzrusuje).
Co si o tom myslite? Zajima mne hlavne zensky nazor. Diky.
Není tady
jo a teď ještě tu o Červené Karkulce a vytáhneš z nás spoustu keců o sexu, jinak si myslím že jsi taky dnes přihlášený(á) pod nickem Kamča87 v debatě o podvazcích...
Není tady
Není tady
Bety napsal(a):
jo a teď ještě tu o Červené Karkulce a vytáhneš z nás spoustu keců o sexu, jinak si myslím že jsi taky dnes přihlášený(á) pod nickem Kamča87 v debatě o podvazcích...
No tak to ti pekne dekuji za prijemny a poucny prispevek,
Není tady
Dcero, ty jsi ale komediantka. Jestli si dobře pamatuji, kdysi už tady takový příspěvek s mnoha áách a ooooch byl.
zmatenadceruska napsal(a):
v
Jenze mne se uz vubec potom nechtelo milovat, ale pritel mne premlouval, nakonec jsme to delali, on se opravdu snazil a ja zapomnela na vsechno kolem a poradne si zavzdechala.
Podle meho soudu je chore poslouchat matku jak to dela a pritom soulozit, ale pritel rikal, ze to normalni, je to jako kdyby afrodisiakum. Jako sex ve ctyrce. (ktery mne osobne vubec nevzrusuje).
Ja mam stejny pocity jako ty. Asi bych byla delsi dobu frigidni. Slyset jeste bratra, tak asi navzdy.
Tak to jsem ja.
Není tady
sahleb napsal(a):
v
Co si o tom myslite? Zajima mne hlavne zensky nazor. Diky.Ja mam stejny pocity jako ty. Asi bych byla delsi dobu frigidni. Slyset jeste bratra, tak asi navzdy.
Tak to jsem ja.
Dekuji, ze mi veris aspon ty. Ostatni se jen posmivaji. To je teda forum...
Není tady
Hele ona je tady takova Majkafa, a ta si mysli, ze kazdy co sem jako novy napise, ze uz sem jednou psal. Sedi tu u for cely den a hlida. V civilu je policistka....
A kazdy ho hned serve, jakto, ze uz to nema vyreseny...........ona by to mela vyreseny.
Ten citatek dole je od ni.
Jinak se tu diskutovalo o tanricke masazi a Majkafa napsala sprostarnu nejake slecne, kterou absolutne nezna:
"Ono taky heleno, nemáš vlézt do postele s kýmkoliv." a to byla diskuze o masazi....
Chapes ? tomu se rika frustrace..........
Upravil(a) sahleb (3. 9. 2012 21:48)
Není tady
Zdravim. Mam jeden takovy špatny zazitek, se kterym se s vami chci podelit. Ale poporadku. Nejdrive neco o me rodine. Mam bratra a matku. Matka ma pritele, ja mam pritele a bratr ma pritelkyni. Co se tyce sexu, moje matka byla po rozvodu sedm let v celibatu a ted uz dva roky chodi se svym pritelem, ja sex s pritelem mam a bratr nikdy o tehle vecech nemluvil a nepreje si to rozebirat. Co se tyce naseho bydleni, svoji izbu, stejne jako bratr mame daleko od mamciny loznice, steny jsou hrube, takze at tam po nocich dela s pritelem cokoliv, neni to slyset. Dvere jsou zamceny a zavesy zatazeny. Jinak spolecne bajecne vychazime a vsichni jsem byly letos na dovolene na Rodosu. Bydleli jsme v bajecnem hotelu a mneli 3 pokoje. Mamca s pritelem, hned vedle ja s pritelem a bratr s pritelkyni byli az nekde na druhem konci hotelu.
A ted k tomu, co se stalo. Byla uz noc a s pritelem jsme se trochu muchlovali a libali, pak to preslo do milovani. Ja byla trochu nervozni, pri sexu jsem obcas hlucna, mame to radi divokea hned vedle byla mamca, navic steny hotelu byly jak z papiru. Nemohla jsme se zcela uvolnit, rekla jsem to priteli, ted mne uklidnoval. Nakonec jsem se uvolnila a kdyz uz jsme sli do toho nejlepsiho, najednou se z vedlejsiho pokoje, kde byla mamca, ozvaly roztouzene mamciny vzdechy a pak zcela zretelne: Oooooh, aaaaah, jeste, to je ono, pritlac, aaaaah, oooooh, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ooooh, ano, ooooh, ano, ano, ano, ty ho mas tak velkyho, je jak z oceli, ano, ano, ano, ano, aaaaah, je tak veliky, ano, ano, ano, ano, tak veliky, tak veliky, ooooooh, to je ono, uz budu, uz budu, boze muj, tak veliky, ano, ano, ano, uz budu, ano, je tak obrovsky, aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.
A do toho porad vrzala postel.
Reknete si, no a co, vzdyt se mamca jenom trochu bavi, je uz predsi dospela, tak si muze zivat rozkose.
Mne to pripadalo jako trapna situace, trochu komicka, vyrazelo mi dech, co mamca zcela zretelne rikala, zejmena co se tyce partnerova udu a jeho proporci, ale zarazila mne reakce meho pritele, toho to jakoby vzrusilo nebo co. Ja chtela zabouchat na stenu, no pritel trval na tom, ze prave ted se musime milovat a poslouchat, co dela matka s pritelem, jeho to pry desne vzrusuje, a bylo by supr, kdyby i ja tak vzdechala a oni to slyseli, pry je to jiste vzrusi. A skoda, ze vedle neni bratr a nedela to s pritelkyni.
Jaká matka,taká katka.
Ale jinak máte perfektní partičku,tak si to užívejte,at už na Rhodosu v hotelu či někde jinde a přestan řešit mamku.Má stejné právo na sex jako ty a bud ráda,že je štastná a umí si to užít.Mnohé baby by se od ní mohly učit.
Není tady
kolik ti je dcerunko?
nebylo to spíš o tom, že tě překvapilo, že matka taky něco takového dělá?
Není tady
Krásný den milé dámy. Hned na úvod musím přiznat, že jsem muž a že jsem se na tyto stránky dostal úplně náhodou, když jsem něco hledal. Líbí se mi vaše diskuze a tak jsem se také zaregistroval a hodlám také přispívat. I když se příběh zmatenédcerusky zdá trochu jako pohádka a výtvor fantazie, mohu ji dát za pravdu v tom, že cizí hlasité projevy mohou být do jisté míry stimulující a mohou nabudit tu správnou atmosféru pro vlastní milování. Můj příběh je trošku jiný, ale podělím se o něj. Možná bude vhodné úvodem také napsat, že mi je 51 let. Bydlím s manželkou v domku kousek za Prahou a máme docela mladé sousedy, se kterými přes plot kamarádíme a máme velmi dobré vztahy. O teplých večerech většinou sedáváme na terase a popíjíme vínko a také někdy s našimi sousedy komunikujeme, protože si prakticky vidíme "do talíře". Jednou, když jsme takhle seděli a byla již tma a my sledovali letní oblohu, naší "mladí" přijeli domů a aniž by si nás všimli, vysvlékli se a šli se koupat. Bazén mají krytý, takže bylo akorát slyšet jejich cachtání. Po chvíli se ale z bazénu začaly ozývat jiné zvuky. Manželka, chtěla zalézt do domu, ale já jí vyzval aby zůstala. Byli jsme potmě a zticha, dopíjeli vínko a dělali jakoby se nic nedělo. Musím přiznat, alespoň za sebe, že jsem takový live sex slyšel od někoho cizího poprvé a že mě to vzrušovalo. Také si myslím, že nejenom mě, ale i mojí manželku, ač to dále nekomentovala. Dopili jsme, naši sousedi mezitím vylezli z bazénu a aniž by nás viděli zalezli do domu. I my jsme si šli "lehnout". To co následovalo už popisovat nebudu, ale bylo to jiné a bouřlivější a hlavně krásné. Teď, když vidíme sousedy, že navečer lezou do bazénu, jenom na sebe s manželkou mrkneme a usmíváme se.
Upravil(a) Bigben61 (4. 9. 2012 8:21)
Není tady
Bigben - to je hezký
Není tady
ale bylo to jiné a bouřlivější a hlavně krásné.
A mám to zadarmooo... (Omlouvám se... ale "když musíš, tak musíš"
)
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben - to je hezký
![]()
Děkuji, doufám, že nebude vadit, když občas do vašich zajímavých diskusí vložím názor muže.
Není tady
No jo, treba to bylo hezky , ale tady se rresi vlastni matka.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben - to je hezký
![]()
Děkuji, doufám, že nebude vadit, když občas do vašich zajímavých diskusí vložím názor muže.
Nevadí, názor mužů nás ženy zajímá.
Není tady
Přemýšlela jsem,kdy jsem já slyšela někoho při milování.
Jednou jako začínající pubertačka jsem slyšela rodiče, jen tedy vrzání postele, žádný vzdychání, a bylo mi to sakra nepříjemný, bylo mi trapný jít a říct jim to v nejlepším, tak jsem si strčila hlavu pod polštář.Druhý den jsem mamce řekla, že si musej zavírat dveře,že nestačí zavřený dveře u nás v pokojíku. Asi jí to bylo trapný,ale pak už jsem je neslyšela.
Mně osobně by to bylo hodně nepříjemný při představě,že mě někdo poslouchá. Když jsem měla malý děti, kolikrát jsem se spíš soustředila na to,abychom je neprobudili.
Pak jsem vlastně byla ještě jednou u sexu druhých. V osmnácti na mejdanu, zůstala jsem já s kámošem a druhý pár. Tak když jsme leželi potmě,že už budeme spát, poslouchali jsme je,ale by dva jsme leželi vedle sebe jak myšky a nic jsme tenkrát spolu neměli,protože by nás Ti druzí slyšeli.
Takže je možný (nebo spíš tedy asi jo) že chlapi to vzrušuje, ale mě jako ženu ne.
Upravil(a) dusička (4. 9. 2012 19:51)
Není tady
Teda, i mně připadá tahle povídka smyšlená, aby tu vyprovokoval/a diskuzi, nicméně ta zápletka není nereálná :-)
Mám pocit, že tu nikdo z vás nebydlel na kolejích, na ubytovně, nebo s partou brigádníků ve velkém stanu.. to byste tohle fakt neřešili. A je i logické, že někoho to rajcuje a někdo se stydí.
Co se ale týče hlavní pisatelky, jednalo se o její matku, takže naprosto chápu, že jí to příjemné nebylo.. tyhle stránky rodičů můžeme sice chápat, ale líbit se nám nebudou, asi to i je trochu úchylné. Pro přítele to samozřejmě bylo pikantní, protože se nejednalo o přímého rodinného příslušníka..
Co poradit? Prostě to s mamkou prober v klidu, nebo si příště vyžádejte pokoj jinde.
Ten příběh o koupajících se sousedech je něžný a pikantní a chápu :-)
Není tady