Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 11. 2012 18:44

Kamča87
♥♥♥----

Re: Punčochy a podvazky

petruhah napsal(a):

Nevím, co řešíte, punčochy s podvazky jsou super. Sama už dávno nenosím nic jiného, a to nosím sukně prakticky denně do práce. Punčocháče s tím silonem až nahoru, lepením se na šaty a lezením dolú úplně nesnáším, samodržky nesamodržej a ještě ty proužky dráždí kůži. Hlavně si nekupujte ty uzočký elastický podvazkový pásky, jsou k ničemu, punčochy neudrží. Chce to širší, když zatáhnete za podvazek, nesmí se celý pás táhnout dolů. Jestli chcete, napište, poradím.

Když já si nějak nemůžu zvyknout, koupila jsem si podvazkový pás, ale ten úzký a vůbec jsem se v tom necítila. Teď nosím normální punčocháče a ty taky nejsou to pravé. Byla jsem hodně zvyklá na kalhoty, ale do práce musím nosit sukně, takže mám problém. Co bys mi poradila?

Není tady

#27 5. 11. 2012 23:35

petruhah
♥------

Kamčo, to je právě ta chyba. ty podvazkové pásy, které se běžně prodávají ať už v obchodech, nebo na internetu jsou příliš elastické a jak říkám, jsou dělané tak akorát na cestu z koupelny do ložnice. Ono vůbec se tohle prádlo pasovalo jenom jako erotické a málo kdo chápe že se dá normálně nosit. příkladem jsou generace žen, před námi, např. moje máma, které nic jiného neznaly a nosily normálně pořád sukně a pod nima punčochy. taky neznaly mykózy, ani na ně nebyly antibiotika. Nevím jestli jsi štíhlá nebo baculka, podle toho je třeba volit i podvazkový pás. Vždycky to ale chce trochu vyšší, sahající do pasu. ty bokové jsou úplně k ničemu. Mohu doporučit zkusit na začátek jednoduchý podvazkový pás  Daniela 5035. je bez zapínání, jenom se natáhne a dobře sedí. Vypadá jako bokový, ale dá se nosit do pasu, chce si jen objednat menší velikost. dají se k němu nosit dlouhé punčochy např. Sindy Aries, končí skoro pod zadkem, bez problémů nosím i kratší sukně. Je to fakt úžasně pohodlné, kam se hrabou punčocháče, na záchodě se to nesvléká. A proti samodržkám je to jistota, že to nespadne a tyhle punčochy jsou 4x levnější! Petruha

Někde tu je...

Není tady

#28 6. 11. 2012 19:09

Kamča87
♥♥♥----

petruhah napsal(a):

Kamčo, to je právě ta chyba. ty podvazkové pásy, které se běžně prodávají ať už v obchodech, nebo na internetu jsou příliš elastické a jak říkám, jsou dělané tak akorát na cestu z koupelny do ložnice. Ono vůbec se tohle prádlo pasovalo jenom jako erotické a málo kdo chápe že se dá normálně nosit. příkladem jsou generace žen, před námi, např. moje máma, které nic jiného neznaly a nosily normálně pořád sukně a pod nima punčochy. taky neznaly mykózy, ani na ně nebyly antibiotika. Nevím jestli jsi štíhlá nebo baculka, podle toho je třeba volit i podvazkový pás. Vždycky to ale chce trochu vyšší, sahající do pasu. ty bokové jsou úplně k ničemu. Mohu doporučit zkusit na začátek jednoduchý podvazkový pás  Daniela 5035. je bez zapínání, jenom se natáhne a dobře sedí. Vypadá jako bokový, ale dá se nosit do pasu, chce si jen objednat menší velikost. dají se k němu nosit dlouhé punčochy např. Sindy Aries, končí skoro pod zadkem, bez problémů nosím i kratší sukně. Je to fakt úžasně pohodlné, kam se hrabou punčocháče, na záchodě se to nesvléká. A proti samodržkám je to jistota, že to nespadne a tyhle punčochy jsou 4x levnější! Petruha

Někde tu je...

Děkuji za tip. Našla jsem si na netu ten podvazkový pas Daniela 5035 a líbí se mi. Já si koupila užší, ne jenom páskový, ale tak poloviční oproti tomuhle a nemám z jeho nošení dobrý pocit. Jsem docela štíhlá,  ale mám trošku bříško, takže by mi ani nevadilo, kdyby byl i trochu stahovací. Jinak na mykózu docela trpím a nikdo mi ještě neřekl, že by to mohlo být i třeba z nošení punčocháčů. Zkusím se podívat po obchodech a snad něco seženu. Věřím, že mi i prodavačky poradí. Nechci tyhle věci kupovat po netu. Jinak ještě jednou děkuji.

Není tady

#29 15. 2. 2013 23:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ženský poraďte. Jaký punčocháče jsou in k černým šatům.
černý x tělový. Slyšela jsem totiž od známé, že tělové se už nenosí. vissla
čeká mě maturák syna

Upravil(a) dusička (15. 2. 2013 23:19)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#30 16. 2. 2013 6:08

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

ženský poraďte. Jaký punčocháče jsou in k černým šatům.
černý x tělový. Slyšela jsem totiž od známé, že tělové se už nenosí. vissla
čeká mě maturák syna

rozhodně tělové

Není tady

#31 16. 2. 2013 8:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

April - jo dík za utvrzení. Já jsem si zkoušela oboje a v těch černých se prostě necítím. Já bych si taky vzala tělový, ale ta známá mě zmátla.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí