1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Právě skončil úvodní díl, je tu někdo, kdo se taky díval? Co na to říkáte, hlavně na porotu a její vystupování? Ale i výkony soutěících, prostě pokec o tomto pořadu.
Není tady
já se dívala dnes na Markíze..porota mi přijde dost arogantní. Je zbytečné na soutěící křičet, házet talíře s jídlem na zem..ty lidi co se tam přihlásili tam li přece s nejlepím úmyslem, byli přesvědčeni, e fakt vařit umí. Nechodí do nóbl restaurací a neví, e vrcholná gastronomie je o něčem jiném, ne kuřecím plátku s broskví..
Jinak někteří soutěící byli fakt dobří.
Není tady
Já vidím vdy jen skeče při reklamách,hrůza,arogqntní jednání "poroty",kteří tam ze sebe dělají nadlidi,nelíbí se mi u jen toto vůbec.A vůbec se s vařením v tv rozthl pytel,tak se vem těmto vařícím pořádům vyhýbám.A taky veobecně ze seriálů mi u naskakuje kopřivka,nyní jich jde,jen těch rize českých asi 8.jen se těím na Vyprávěj a jinak tv jaksi poutíme čím dál tím méně.V této době mají herci ně,za takové hloupé těky jetě k tomu.
Není tady
Je mi z toho zle, nebo se stáva stále častěji pravidlem, být na někoho hnusný, poniovat ho a povyovat se. Jak píe Lami, vichni nechodí do nóbl restaurací a prostě to zkusili, ale být na někoho hrubý a zesměnovat ho je fakt hnus. U mi ty rádoby suber odborníci vadí . Zřejmě je toto jednání v reii pořadu, ale pak je to "dobý" příklad v jednání dětem.
Upravil(a) jitřenka (9. 9. 2012 21:01)
Není tady