Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 31. 8. 2012 22:34

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

MasterChef

Právě skončil úvodní díl, je tu někdo, kdo se taky díval? Co na to říkáte, hlavně na porotu a její vystupování? big_smile Ale i výkony soutěžících, prostě pokec o tomto pořadu.

Není tady

#2 1. 9. 2012 16:58

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: MasterChef

já se dívala dnes na Markíze..porota mi přijde dost arogantní. Je zbytečné na soutěžící křičet, házet talíře s jídlem na zem..ty lidi co se tam přihlásili tam šli přece s nejlepším úmyslem, byli přesvědčeni, že fakt vařit umí. Nechodí do nóbl restaurací a neví, že vrcholná gastronomie je o něčem jiném, než kuřecím plátku s broskví..
Jinak někteří soutěžící byli fakt dobří.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 1. 9. 2012 23:19

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Já vidím vždy jen skeče při reklamách,hrůza,arogqntní jednání "poroty",kteří tam ze sebe dělají nadlidi,nelíbí se mi už jen toto vůbec.A vůbec se s vařením v tv rozthl pytel,tak se všem těmto vařícím pořádům vyhýbám.A taky všeobecně ze seriálů mi už naskakuje kopřivka,nyní jich jde,jen těch rize českých asi 8.jen se těším na Vyprávěj a jinak tv jaksi pouštíme čím dál tím méně.V této době mají herci žně,za takové hloupé štěky ještě k tomu.

Není tady

#4 9. 9. 2012 21:01

jitřenka
♥♥-----

Je mi z toho zle, nebo se stáva stále častěji pravidlem, být na někoho hnusný, ponižovat ho a povyšovat se. Jak píše Lami, všichni nechodí do nóbl restaurací a prostě to zkusili, ale být na někoho hrubý a zesměšnovat ho je fakt hnus. Už mi ty rádoby suber odborníci vadí . Zřejmě je toto jednání v režii pořadu, ale pak je to "dobý" příklad v jednání dětem.

Upravil(a) jitřenka (9. 9. 2012 21:01)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí