29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Ivana napsal(a):
No tak jo! Dobrá, jsem zcela k ničemu, dělám chyby. Mám se jít zastřelit?
Nie, len sa viac sústrediť na prácu.
Přesně.
Soustřeď se na svou práci a ne na svůj strach.
Na to, co DĚLÁŠ a ne na to, čeho SE BOJÍŠ.
Není tady
Ivana napsal(a):
Chtěla jsem vědět, zda někdy někdo z babinetek udělal nějaké chyby v práci,
aby ne - a kolik!!! za ty roky! Jenom kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ale podle tvojeho psaní to asi není o chybách, nevěřím že děláš chyby jen ty sama v té práci, je tam asi na různé lidi různý metr.
Není tady
Ivana napsal(a):
Jenže je mi skara už 53 a to je dost pozdě na nové začátky v zaměstnání, když neumím nic pořádně.
není!!!! a něco umíš pořádně! Přijdi na to co to je. Já vím, to se kecá a nejde to hned, ale já jsem taky v 50 začala dělat něco, o čem jsem neměla ani ponětí a jak mi to jde! Je mi 56 a předloni jsem začala chodit poprvé v životě do angličtiny. Klidně, klidně začni dělat něco nového.
Není tady
Bety napsal(a):
Ivana napsal(a):
Chtěla jsem vědět, zda někdy někdo z babinetek udělal nějaké chyby v práci,
aby ne - a kolik!!! za ty roky! Jenom kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ale podle tvojeho psaní to asi není o chybách, nevěřím že děláš chyby jen ty sama v té práci, je tam asi na různé lidi různý metr.
no nevím, který nadřízený by chtěl,aby z jeho oddělení odcházely dopisy s chybnými údaji
Není tady
je tam asi na různé lidi různý metr
Bety, já se budu opakovat... ale taky to může být tím, že se měří podle přístupu měřených - jak k práci, tak k chybám.
e mi skara už 53 a to je dost pozdě na nové začátky v zaměstnání
Prd a vořech... co kdyby sis zkusila pro změnu opakovat "je mi teprve třiapadesát... nejvyšší čas začít s něčím novým"?
když neumím nic pořádně
Buď kecáš... nebo je strašně smutný, že jsi se za nějakých třicet roků nedokázala nic naučit.
Není tady
ivano, kolegyně byla dneska na výběrovce a představ si, že tam měli i test pečlivosti .
Není tady
aprill napsal(a):
ivano, kolegyně byla dneska na výběrovce a představ si, že tam měli i test pečlivosti
.
Já jdu zítra na jednu, jsem zvědavá, co po mně budou chtít. Jestli tu pečlivost, tak nevím tedy
Není tady
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
ivano, kolegyně byla dneska na výběrovce a představ si, že tam měli i test pečlivosti
.
Já jdu zítra na jednu, jsem zvědavá, co po mně budou chtít. Jestli tu pečlivost, tak nevím tedy
držím palečky a snaž se
Není tady
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
.
o jaké místo se jedná, jestli to teda není tajné?
Není tady
Ivano, taky držím palce :-)
Není tady
Ivana napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Testem pečlivosti bych taky neprošla. Jsem mistr improvizace a bohém... řídím se intuicí a ne striktními pravidly a postupy.
Hledám nové pohledy na věc a nové řešení.
Nemohla bych být dobrou úřednicí, ani kdyby na chleba nebylo. Taky mě to ani nenapadne zkoušet nebo si myslet, že jsem k ničemu.
O tom to je, tak se dopředu zase neboj.
Není tady
Tak nic, sháněli jen prodejce hypotéčních úvěrů, na živnosťák a za provize. Podle inzerátu "převody nemovitostí" jsem se domnívala, že budu psát smlouvy. Jojo... ani na test pečlivost nedošlo, odešla jsem hned a se mnou několik dalších lidí.
Není tady
Tak toto nie je novinka,človek ide na pohovor,a tam sa dozvie,že "manažérka upratovacieho servisu",je vlastne pozícia upratovačky.
Iva držím palce.
Není tady
Naprosto souhlasím s názvem vlákna. Doporučuji zkouknout: https://www.youtube.com/watch?v=N4pnNT5KEyY
Není tady
Přání se plní ..... beru zpět svou nedůvěru .... a vesmíru jsem se už omluvila
Není tady
Grainne napsal(a):
Přání se plní ..... beru zpět svou nedůvěru .... a vesmíru jsem se už omluvila
Není tady
jen abys nebyla překvapená, co že sis to vlastně přála
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (4. 5. 2013 13:14)
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já to vím
Ale konečný výsledek se teprve ukáže
Neuvěřitelné se, ale začíná stávat skutečností
Ty tu budeš tak dlouho jásat až to zakřikneš.........
Není tady
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já to vím
Ale konečný výsledek se teprve ukáže
Neuvěřitelné se, ale začíná stávat skutečností
Ty tu budeš tak dlouho jásat až to zakřikneš.........
už mizím , máš pravdu
Není tady