29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Funguje - nefungujou ti jenom VĚDOMÁ přání - jestli jsem to dobře pochopila.
Buď moc tlačíš na pilu, nebo jdou podvědomá přání proti vědomým. Když si budeš dejme tomu přát muže, se kterým ti bude dobře (vědomě) a nevědomě budeš mít pocit, že si ho nevím - nezasloužíš, že takoví nejsou, atd. tak se splní to nevědomé, protože je pravděpodobně hlouběji zažrané, silnější.
Navíc člověk musí být tak jako vycentrovanej, víceméně v rovnováze, aby fungovala ta vědomá....
Myslím,že jsi uhodila hřebíček na hlavičku....tak trochu vlastní zkušenost....
Není tady
S čím konkrétně?
No, já právě mám tu zkušenost přesně takovou - když jsem dobře vycentrovaná a náramně spokojená se sebou, svým životem a podobně, funguje to jako na drátkách. A když si člověk tak jako hraje se životem - musí to být, jako by tančil.
Ovšem Indiánská funguje i bez toho - to je, že si něco představuješ vytrvale a dlouhodobě a co nejbarevnějc To má jen tu podmínku hry - na "jako když". Jako když jsi malá holka a maluješ si barevně, co bys chtěla a vysnila si...stejně se ale nesmí tlačit na pilu, to je spolehlivej zabiják.
Není tady
S čím konkrétně?
S tím podvědomím,je opravdu silnější,aspoň u mne....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Funguje - nefungujou ti jenom VĚDOMÁ přání - jestli jsem to dobře pochopila.
Buď moc tlačíš na pilu, nebo jdou podvědomá přání proti vědomým. Když si budeš dejme tomu přát muže, se kterým ti bude dobře (vědomě) a nevědomě budeš mít pocit, že si ho nevím - nezasloužíš, že takoví nejsou, atd. tak se splní to nevědomé, protože je pravděpodobně hlouběji zažrané, silnější.
Navíc člověk musí být tak jako vycentrovanej, víceméně v rovnováze, aby fungovala ta vědomá....
když moc rtlačíš, dáváš vlastně najevo, že to NEMAS - nedostatek. No a vesmír ti teda pošle vic toho nedostatku , protože do NEJ vkládás víc energie.
Není tady
nejlépe funguje přání, kdy se soustředíš na to , PROC to chceš. protože pak se ti přáni vyplní - občas jinak než chceš ty a často jiným způsobem , než jaký si vymyslela ty.
Příklad .....chci , abych měla levnější dopravu. jezdím do práce daleko a denně autem, takže aby byl levnější benzín.
PROC to chci ? aby byla doprava pro mě levnější.
Takže přání bylo ....levnější cestování.
Výsledek ? mám auto na naftu s hodně nízkou spotřebou a jezdíme ve dvou.
Není tady
A to je dobrý!
Že jinak, na to jsem zvyklá, ale jít až po samotný příčině mě nenapadlo a líbí se mi to. Protože se klidně může ukázat, že právě ta příčina je důležitější, než to přání Zrovna jsem si totiž takhle v hlavě něco přehrála.
Není tady
A to je dobrý!
Že jinak, na to jsem zvyklá, ale jít až po samotný příčině mě nenapadlo a líbí se mi to. Protože se klidně může ukázat, že právě ta příčina je důležitější, než to přáníZrovna jsem si totiž takhle v hlavě něco přehrála.
ta příčina je DUVOD toho přání
Není tady
Myslím, že Tajemství, nebo-li zákon přitažlivosti funguje bezezbytku. Jen je rozdíl mezi tím, co si myslíme , že si přejeme a co si přejeme "skutečně". Jinak řečeno, myslíme, že máme nějaké přání, ale "vibrace" máme úplně jiné. Jak se v tom pak ten chudák vesmír má vyznat
Není tady
Já mám problém, že vlastně vůbec nevím, co si přeju. Vím, že si přeju, aby můj ex opustil svou nynější ženu a žil se mnou, jenže si to zároveň nepřeju, protože vím, že by jí to ublížilo a hlavně jejich malému synovi. Takže co si teda vlastně přeju?
Není tady
Naše přání nesmí ovlivňovat jiné natož zcela konkrétní lidi. Pokud tomu tak je, to je velká vědomá chyba. To se nevrátí v dobrém.
Dle mého můžeš si přát - druhému člověku. Třeba přát si,aby byl mu vyšlo, co si přeje. Ale musí tomu člověk věřit, ne si přát a v duchu si říkat, ono to stejně nevyjde. Věřit naplno.
Není tady
Určitě je nesprávné přát si pro jakéhokoliv člověka něco špatného. To vnímám jako černou magii. Měla bych z toho strach.
Osobně vím, že si správně přát neumím, proto jsem na přání velmi opatrná. Raději si nezahrávám s přáními, ze kterých je patrné ovlivnění životů jiných lidí.
Ivano, myslela jsem si z tvých psaní, že už jsi s tím vyrovnaná. To je mi moc líto, že se v tom takhle plácáš.
Upravil(a) majkafa (3. 9. 2012 19:29)
agewa napsal(a):
A to je dobrý!
Že jinak, na to jsem zvyklá, ale jít až po samotný příčině mě nenapadlo a líbí se mi to. Protože se klidně může ukázat, že právě ta příčina je důležitější, než to přáníZrovna jsem si totiž takhle v hlavě něco přehrála.
Vždyť jo - mně to přijde totéž
Ivano, jak ti říkají holky - nikdy a za žádných okolností se nemá zasahovat do svobody jiného tvora - a to nejen lidí, ale i zvířat třeba. Ono to stejně ani nemůže fungovat, protože se jejich vůle a víra zkříží s tvou....můžeš si třeba přát muže, se kterým ti bude dobře; to není nic určitého a někde takový jistě je, takže ti ho případně může universum přihrát. Zkus si to schválně rozklíčovat podle toho Agewina pídění po důvodu a příčině - uvidíš.
Skoro mě mrzí, že teď nemám prakticky žádnou potřebu si něco extra přát - chtěla bych to vyzkoušet taky
A přát někomu něco špatného je podle mě taky o hubu, protože všechno se vrací jako bumerang.
Není tady
agewa napsal(a):
A to je dobrý!
Vždyť jo - mně to přijde totéž
Ivano, jak ti říkají holky - nikdy a za žádných okolností se nemá zasahovat do svobody jiného tvora - a to nejen lidí, ale i zvířat třeba. Ono to stejně ani nemůže fungovat, protože se jejich vůle a víra zkříží s tvou....můžeš si třeba přát muže, se kterým ti bude dobře; to není nic určitého a někde takový jistě je, takže ti ho případně může universum přihrát. Zkus si to schválně rozklíčovat podle toho Agewina pídění po důvodu a příčině - uvidíš.
Skoro mě mrzí, že teď nemám prakticky žádnou potřebu si něco extra přát - chtěla bych to vyzkoušet taky
A přát někomu něco špatného je podle mě taky o hubu, protože všechno se vrací jako bumerang.
ono přát někomu konkretnímu COKOLIV konkretni je špatně. Neviš , jestli to tvoje to nejlepši ( treba hodne penez) pro nej neni to nejhorši. Vis, co problemu by s těma milionama měl, a co lidi by se na něj nalepilo (napr.)
a hlavně ON má svoji svobodnou vuli, tak za sve prani je zodpovedny on . Ty mas svoji svobodnou vuli , takze prani jen pro sebe.
Není tady
agewa napsal(a):
ono přát někomu konkretnímu COKOLIV konkretni je špatně.
a hlavně ON má svoji svobodnou vuli, tak za sve prani je zodpovedny on . Ty mas svoji svobodnou vuli , takze prani jen pro sebe.
Vžyť to tak přece říkám....
konkrétního máš úplnou pravdu, ovšem přát jinému dejme tomu hodně štěstí, nebo ať je spokojenej, to se může
Měla jsem na mysli, že špatného se nesmí přát ani nekonkrétně - když budeš přát, aby se sousedovi špatně vedlo, může se to ve své nekonkrétnosti i splnit - jenže se to stejně obrátí časem proti tobě. Vrátí se ti to.
Není tady
Často se říká "ať se ti splní všechno co si přeješ". Ale prý je to už pradávné cikánské zaklínadlo:-) takže to nikomu nepřeju
Není tady
holcina napsal(a):
Často se říká "ať se ti splní všechno co si přeješ". Ale prý je to už pradávné cikánské zaklínadlo:-) takže to nikomu nepřeju
fAKT?
i když když se člověk nad tím zamyslí, je to prava. Tak já už si dám na to bacha,ať to nepřeju
Není tady
to jsi asi poslední, kdo to nevěděl.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to jsi asi poslední, kdo to nevěděl.
Proč myslíš?
Každý nemůže vědět všechno Pavli
Není tady
Tak u nás v poslední době letí rčení: Já bych chtěla v Praze dům a hodinky s vodotryskem. Až se mi to splní, dám vám vědět, jo?
Není tady
přát jinému dejme tomu hodně štěstí, nebo ať je spokojenej, to se může
A co takovej ten typ, co je šťastnej jen když je nešťastnej? Co takovýmu přát?
Není tady
Lvice napsal(a):
Tak u nás v poslední době letí rčení: Já bych chtěla v Praze dům a hodinky s vodotryskem. Až se mi to splní, dám vám vědět, jo?
Hodinky s vodotrykem jsou splnitelné, někdy před patnácti lety jsem takové dostala. Byly oranžové s bílým ciferníkem, ručičky a číslice byly černé. Od spodní strany, z místa pod dvanáctkou se táhla průsvitná tenká hadička, která končila balónkem, ten se schoval do dlaně. Do balónku se nalila voda a když se zmáčkl, z drobných otvorů na ciferníku stříkal nádherný miniaturní vodotrysk. Jedinou nevýhodou bylo, že se voda v balónku musela často doplňovat. Vynalézavé hlavy v mé rodině záhy zjistily, že mnohem větší zábavu přináší alkoholický vodotrysk. Hodinky měly životnost asi půl roku, pak se rozpadly.
Dům v Praze nevím, takové přání jsem zatím nezkoušela
Není tady
Hlavně ta přání by neměla nikomu druhému křížit jeho plány a být ze svobodné vůle každého.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Hlavně ta přání by neměla nikomu druhému křížit jeho plány a být ze svobodné vůle každého.
Mám tomu rozumět tak, že bych druhému měla přát jenom to, co si přeje on sám?
Není tady
Sindy napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Mám tomu rozumět tak, že bych druhému měla přát jenom to, co si přeje on sám?
Ne
Není tady