|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Chcete slyšet, že jsem nadržená a ráda roztahuju nohy? Myslím, že by se to i takhle dalo říct. No a co? Tantra je super, ale pořádně si zašukat je ještě lepší. No a když je předehra tak trošku s nádechem tantry, tak je to boží. Nejde srovnávat sex s tantrou, to jsem pochopila, ale určitě se prvky tantry dají zařadit i do sexuálních praktik. Dívala jsem se na netu na videa s tantrou a možná byste se divily co tam všechno je. Možná jsem se tady ztrapnila, ale mě to nevadí. Co jsem chtěla to jsem měla a co bude dál se uvidí. Já to neřeším. A rada pro vás, které tady polemizujete o tantře a o šukání: Nezapomeňte, že roztáhnout nohy nestačí a když tomu vašemu ukážete něco navíc, tak uvidíte jak to určitě ocení. Zkuste třeba masáž teplou žínkou.
Není tady
kamčo, tak tos mě teda rozesmála
ty myslíš, že tady jsou ženský, co to dělaj jednou za měsíc, když už to jinak nejde a jen po tmě a celej život v jedné poloze a před chlapem neukážou ani odhalenej kotník, nebo rameno
a sex si neumí užít a jsou rády, když od tebe ukápne nějáká ta rada, jo 
tak to ještě, že jsi tady, že jo 
já už teda na sexuologický čtu nějákej ten pátek a myslím, že tady rozhodně žádný upejpavky nejsou 
i když tobě v tvým věku můžou připadat starší ženský jak z minulýho století
tvoje rada mě fakt dostala 
jinak jsi mladá, sex si užij, ale mysli na anitko a taky ať někde něco nechytíš 
Upravil(a) PPavlaa (14. 10. 2012 19:10)
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Nezapomeňte, že roztáhnout nohy nestačí a když tomu vašemu ukážete něco navíc, tak uvidíte jak to určitě ocení.
no teď jsi na to kápla, zřejmě pro to my máme chlapy, milování, sex i šu.kání kdežto ty ne a zoufale bereš co se namane... 
Není tady
Bety napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Nezapomeňte, že roztáhnout nohy nestačí a když tomu vašemu ukážete něco navíc, tak uvidíte jak to určitě ocení.
no teď jsi na to kápla, zřejmě pro to my máme chlapy, milování, sex i šu.kání kdežto ty ne a zoufale bereš co se namane... http://i.dama.cz/s/e273.gif
Kamčo - dík za ponaučení, to jsem fakt netušila 

že manželství není jen o roztáhnoutí nohou 
Upravil(a) dusička (14. 10. 2012 19:14)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
ty myslíš, že tady jsou ženský, co to dělaj jednou za měsíc, když už to jinak nejde a jen po tmě a celej život v jedné poloze a před chlapem neukážou ani odhalenej kotník, nebo rameno
já už teda na sexuologický čtu nějákej ten pátek a myslím, že tady rozhodně žádný upejpavky nejsou
i když tobě v tvým věku můžou připadat starší ženský jak z minulýho stoletítvoje rada mě fakt dostala
jinak jsi mladá, sex si užij, ale mysli na anitko a taky ať někde něco nechytíš
Promiň, ale u některých co tady píšou to tak vypadá. Já se nepídím po tom, kolik vám je, ale názory, které jste tady měly k té situaci co se mi stala minulý týden na chatě mě ujistila v tom, že ve většině případů by vám postoj matky kazišukny připadal normální. No a jestli to děláš každý den, a při střídání poloh ukazujete svoje krásné vnady a ten váš je z toho hotovej ještě než se vysvleče, tak to vám ze srdce závidím.
Není tady

Bety napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
no teď jsi na to kápla, zřejmě pro to my máme chlapy, milování, sex i šu.kání kdežto ty ne a zoufale bereš co se namane... http://i.dama.cz/s/e273.gif
myslím, že jsi taky někdy začínala, já mám smůlu, že mi to nějak nevychází, možná že je to ve mě, ale rozhodně neberu co se namane. Ano chci sex, ale když ho nemám, tak si rozhodně dokážu radši pomoct sama, než abych šla někam lovit. Proto když jsem chtěla šukat, tak jsem hledala mezi známými a kamarády, ale ne tak, že bych jim řekla - hele svrbí mě p..a, pojď si zaš...t.
Není tady

dusička napsal(a):
Bety napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Kamčo - dík za ponaučení, to jsem fakt netušila
že manželství není jen o roztáhnoutí nohou
Tak dávej pozor aby tě moc nebolela hlava. Když neroztáhneš ty roztáhne jiná.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
To, že jsem se neshodla s matinkou není pro mě až tak podstatné, navzájem se známe a nesedíme si. Bydlíme totiž v jedné ulici.
Tohle je totiž hlavní problém, a popravdě řečeno, ani se té matce nedivím když tě tak čtu.
Není tady
Kamčo, nemusím střídat polohy a ukazovat svoje vnady, můžu být v teplácích a ve vytahaným tričko, můžu být upocená od vaření, a stejně budu pro svého manžela přitažlivá. 
A co se týče matky kazišukny - tak včera jsem zrovna nechtěně načapala svého syna s holčinou u něho v pokojíku. (nevěděla jsem,že jsou doma). Začali se tomu chechtat a já pak taky.
Ale on na rozdíl od Tebe svou holčinu miluje a ona jeho. Je to z nich cítit, jak jsou štastní, jak se maj rádi, a že spolu nejsou jen kvůli sexu.
Není tady
nj kamčo, ty to vidíš z pozice té, které ta matka překazila sex
možná, až budeš jednou v podobné situaci, ale budeš ta máma, budeš se na to taky koukat jinak. já bych teda osobně takhle na chatu nejela ze sebe dělat blbečka pod záminkou, že jedu uvařit dospělému synovi, ale kdyby se mi z nějákého důvodu nelíbilo, že si tam chce vzít nějákou holku, nebo nehodilo, protože bych tam měla v plánu jet já, bez toho, aby mi tam smrděl syn s ještě nějákou kočenou, řekla bych mu to dopředu, aby s tím nepočítal.
prostě se to stalo, jak se stalo, jeho máma reagovala jak reagovala, ještě jste se tam blbě chytly, co už teď.
a taky bych asi nespojovala to co ty, že pokud někdo schvaluje postoj matky kazišukny, jak ji říkáš, že musí být v osobním životě sám fríga.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
i když tobě v tvým věku můžou připadat starší ženský jak z minulýho stoletítvoje rada mě fakt dostala
jinak jsi mladá, sex si užij, ale mysli na anitko a taky ať někde něco nechytíšPromiň, ale u některých co tady píšou to tak vypadá. Já se nepídím po tom, kolik vám je, ale názory, které jste tady měly k té situaci co se mi stala minulý týden na chatě mě ujistila v tom, že ve většině případů by vám postoj matky kazišukny připadal normální. No a jestli to děláš každý den, a při střídání poloh ukazujete svoje krásné vnady a ten váš je z toho hotovej ještě než se vysvleče, tak to vám ze srdce závidím.
kamčo, srovnáváš jabka s hruškama
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Bety napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
myslím, že jsi taky někdy začínala, já mám smůlu, že mi to nějak nevychází, možná že je to ve mě, ale rozhodně neberu co se namane. Ano chci sex, ale když ho nemám, tak si rozhodně dokážu radši pomoct sama, než abych šla někam lovit. Proto když jsem chtěla šukat, tak jsem hledala mezi známými a kamarády, ale ne tak, že bych jim řekla - hele svrbí mě p..a, pojď si zaš...t.
ty seš neuvěřitelná
Není tady
Bety napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
To, že jsem se neshodla s matinkou není pro mě až tak podstatné, navzájem se známe a nesedíme si. Bydlíme totiž v jedné ulici.
Tohle je totiž hlavní problém, a popravdě řečeno, ani se té matce nedivím když tě tak čtu.
já se nedivím ani trošku...
Není tady
dusička napsal(a):
Kamčo, nemusím střídat polohy a ukazovat svoje vnady, můžu být v teplácích a ve vytahaným tričko, můžu být upocená od vaření, a stejně budu pro svého manžela přitažlivá.
A co se týče matky kazišukny - tak včera jsem zrovna nechtěně načapala svého syna s holčinou u něho v pokojíku. (nevěděla jsem,že jsou doma). Začali se tomu chechtat a já pak taky.
Ale on na rozdíl od Tebe svou holčinu miluje a ona jeho. Je to z nich cítit, jak jsou štastní, jak se maj rádi, a že spolu nejsou jen kvůli sexu.
tos je jako lapla přímo při tom ?
já se teda přiznám, že nevím, jestli bych se chechtala.
Není tady
Ne, přímo v tom ne. Marky vylezla z vany (přišli jsme zvenku) no a byla jí zima, tak jsem letěla do ložnice pro peřinu (je to přes pokojík kluků).Vběhu jsem rozsvítila a oni leželi vedle sebe napůl přikrytí,ale byli oblečení.
Ale trapas, oni mě zachránili tím, že se začali smát, protože jsem byla v rozpacích co udělat. Tak jsem se jim omluvila.
Upravil(a) dusička (14. 10. 2012 19:48)
Není tady
jo tak. tak to vzali dobře, že to otočili takhle ve srandu, já bych teda byla taky ztuhlá a nevěděla, jak se tvářit.
Není tady

dusička napsal(a):
Ne, přímo v tom ne. Marky vylezla z vany (přišli jsme zvenku) no a byla jí zima, tak jsem letěla do ložnice pro peřinu (je to přes pokojík kluků).Vběhu jsem rozsvítila a oni leželi vedle sebe napůl přikrytí,ale byli oblečení.
Ale trapas, oni mě zachránili tím, že se začali smát, protože jsem byla v rozpacích co udělat. Tak jsem se jim omluvila.
Tak to zkuš ještě párkrát, a já ti garantuju, že se smát příště nebudou.
Není tady

aprill napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jinak jsi mladá, sex si užij, ale mysli na anitko a taky ať někde něco nechytíšPromiň, ale u některých co tady píšou to tak vypadá. Já se nepídím po tom, kolik vám je, ale názory, které jste tady měly k té situaci co se mi stala minulý týden na chatě mě ujistila v tom, že ve většině případů by vám postoj matky kazišukny připadal normální. No a jestli to děláš každý den, a při střídání poloh ukazujete svoje krásné vnady a ten váš je z toho hotovej ještě než se vysvleče, tak to vám ze srdce závidím.
kamčo, srovnáváš jabka s hruškama
Proč jabka s hruškama? Tomu nerozumím?
Není tady
Kamča87 napsal(a):
dusička napsal(a):
Hele Kamčo, je to všechno o domluvě. A za druhé, mně vůbec nezajímá, jestli se budou nebo nebudou smát. Já tady bydlím,a můžu si po bytě chodit jak chci a nemusím se nikomu vzpovídat.
A nemám s klukama problém. A oni to vědi.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
aprill napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Promiň, ale u některých co tady píšou to tak vypadá. Já se nepídím po tom, kolik vám je, ale názory, které jste tady měly k té situaci co se mi stala minulý týden na chatě mě ujistila v tom, že ve většině případů by vám postoj matky kazišukny připadal normální. No a jestli to děláš každý den, a při střídání poloh ukazujete svoje krásné vnady a ten váš je z toho hotovej ještě než se vysvleče, tak to vám ze srdce závidím.kamčo, srovnáváš jabka s hruškama
Proč jabka s hruškama? Tomu nerozumím?
už ti to vysvětlila pavla
Není tady
Kamča87 napsal(a):
dusička napsal(a):
někde výš píše, že nevěděla, že jsou doma. ty bys klepala na dveře, když jsi přesvědčená, že za nimi nikdo není ? já teda ne ...
Upravil(a) PPavlaa (14. 10. 2012 20:05)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
dusička napsal(a):
někde výš píše, že nevěděla, že jsou doma. ty bys klepala na dveře, když jsi přesvědčená, že za nimi nikdo není ? já teda ne ...
To jo, ale taky píše, že když tady bydlí, tak může chodit po bytě jak chce. To bych neřekla. Musí být přece trochu ohleduplná, ne?
Není tady

Kamčo, proč mám pocit, že je u Tebe Tvůj pohlavní chtíč - slušně řečeno - nadřazen nad slušné vychování a ohledy k okolí
?!? Když si potřebuješ zakukat, tak urveš prvního, který je s tím ochoten souhlasit a nezajímá Tě, jestli hřmí.
Jak Tě tak čtu, tak se už vůbec nedivím matce, která Tě zřejmě osobně zná, proč se rozhodla hrátky svého syna s Tebou na její vlastní chatě překazit. Ono to asi nebude tím, jestli jsi nebo nejsi doktorka nebo inženýrka, ale protože sis asi postupem času vypěstovala dost specifickou pověst "veselého děvčete"
A málokdo s nadšením přivítá, když se mu v jeho chatě, v jeho posteli a s jeho dítětem rozvaluje slečna, o které je v celém okolí známo, že si potrpí na nezávazný sex 
Není tady
Kiara napsal(a):
Kamčo, proč mám pocit, že je u Tebe Tvůj pohlavní chtíč - slušně řečeno - nadřazen nad slušné vychování a ohledy k okolí
?!? Když si potřebuješ zakukat, tak urveš prvního, který je s tím ochoten souhlasit a nezajímá Tě, jestli hřmí.
Jak Tě tak čtu, tak se už vůbec nedivím matce, která Tě zřejmě osobně zná, proč se rozhodla hrátky svého syna s Tebou na její vlastní chatě překazit. Ono to asi nebude tím, jestli jsi nebo nejsi doktorka nebo inženýrka, ale protože sis asi postupem času vypěstovala dost specifickou pověst "veselého děvčete"A málokdo s nadšením přivítá, když se mu v jeho chatě, v jeho posteli a s jeho dítětem rozvaluje slečna, o které je v celém okolí známo, že si potrpí na nezávazný sex
už jsem psala - veselá v rozkroku
Není tady
Kamča87 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Tak to zkuš ještě párkrát, a já ti garantuju, že se smát příště nebudou.někde výš píše, že nevěděla, že jsou doma. ty bys klepala na dveře, když jsi přesvědčená, že za nimi nikdo není ? já teda ne ...
To jo, ale taky píše, že když tady bydlí, tak může chodit po bytě jak chce. To bych neřekla. Musí být přece trochu ohleduplná, ne?
Čteš jenom co chceš číst. Psala jsem,že je to vše o domluvě. A popravdě,když budou chtít mít soukromí, můžou si zalézt někam do přírody, a ne domu, kde je pořád plno lidí . U nás doma maj soukromí až po dohodě.
A fakt s tím nemáme problém.
Není tady