|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
agewa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
annie napsal(a):
Kamčo - tak se na něj vyflákni. Jestli si s jeho matkou nesedíte, pochybuju, že do budoucna by to bylo lepší. A budeš jí řešit celý život - jedno, jestli její nebo tvůj.
A po tom, co máti řekla na plná ústa,jak to vidí, tak asi ani ze tvé strany nebude snaha ty vztahy nějak zlepšovat.
Zařiď se jak chceš, ale dobře to nevidím.Už to neřeším. Myslela jsem, že bych to zkusila, ale takhle by to nešlo. On má silnou vazbu na matku a nechtěla bych stát mezi nima, to by nedělalo dobrotu. Včera jsem hodně přemýšlela a mám v tomhle již jasno. Možná, že tady budu vypadat jako nějaká blbka, ale pro mě je teď asi důležitější sex. Jeho abstinence mi začíná lézt na mozek a dělám blbosti. Nevím, jestli by pro mě nebylo řešením oslovit nějakého kamaráda a domluvit se na čistě sexuální schůzky bez další vazby. Ó jak hluboko jsem klesla.
proč klesla? pokud to tak máš a jsi připravená na to, že to takhle chceš - je to v pořádku.

Není tady
tina napsal(a):
zaregistruj se na badoo - mě tam pozvala kamarádka a po dvou dnech jsem si znechuceně rušila profil, většinou první věta byla - potřebuju moc sexu - a to nejen od chlapů...

Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Zajímavý příspěvek.
Takže ženská by neměla říkat chlapovi,že ho chce do postele?Já nevím, ale mě se tohle tedy nikdy nestalo a to už tady straším dost dlouho. Ale jak říkám, je to zajímavá výzva a pokud za to Kamča stojí, tak by se neměl oslovený pán moc dlouho rozhodovat.
Líbí se mi jeden muž (já jemu taky, to poznám), ale jen tak povídáme, flirtujeme tím stylem,že si koukáme do očí, nic víc. Ale řekla jsem si,že to tak nechám být. Když bude chtít, tak se bude snažit. Třeba dneska ráno jsem vylezla z busu a potkali jsme se,tak jsme šli do práce 12 minut spolu. šel za mnou a já se otočila,protože jsem cítila že za mnou někdo jde. A on - ty sis čekala na tajnýho ctitele a já jsem to zatím já. Jo kdybych mu řekla, chci Tě mít v posteli, (jenže to mě ráno nenapadlo říct nahlas). co by asi odpověděl?
dusičko, ty si nedáš pokoj a nedáš.
Není tady
dusička napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Nechci to zakřiknout, ale vypadá to nadějně. Jdu na oběd s jedním klukem co byl na tom společném tantra víkendu. Asi ho zkusím přemluvit na tantru ve dvou, což doufám nebude problém.
Kamčo - jak přemluvit?
Já TI nevím, ale nemělo by to samo vyplout ze situace,kdy budou chtít oba. Kdy to oba bude lákat, vzrušovat,prostě se na to nepřipravovat, a říkat si, ono to samo dopadne,tak jak má. Přijde mi,že to moc taháš za špagát, a že to není ono.
to přemluvit mě taky zarazilo 
Není tady
Pavli - ale jen koketuju ve vší počestnosti.
Jsou dny,kdy se s ním nevidím, nic se neplánuje, prostě se mi to jen líbí. Nic víc. A když spolu kecáme,většinou o práci, o dětech, tak prostě všeobecně.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben - hezký
Nechtěl by si psát erotický romány? Bych byla Tvou čtenářskou.
Vyzývavá ale ne neslušně. To je mazec.Tak děkuju, ale tenhle román napsal život. S nikým jsem se zatím nepodělil, ale dost na to vzpomínám.
jsi si jistý, že nikdo o ničem nevěděl, zvlášť, když šlo o 2 roky ? tyhle věci se tutlají dost těžko a i když si ti dva většinou myslí, že nikdo nic neví, divil by ses, jak okolí registruje, že je něco jinak ..
spíš bych řekla, že se to jen neprolátlo.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Krásný den! Sluníčko mě už vytáhlo z postele a já se vám přece jenom musím ještě pochlubit. Včera večer mi moje bývalá kolegyně Martinka poslala mailík, ve kterém se mi svěřila, že jí naše společné zálety chybí a co by měla udělat pro jejich obnovení. Srdce mi zaplesalo a vypadá to, že zase trošku omládnu a budu tajně pytlačit v cizím revíru.
bigbene, jen aby ses neradoval předčasně a nedopytlačils.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Krásný pátek milé dámy! Když jsem tady psal můj příběh s krásnou kolegyní, tak jsem tak hluboce zavzpomínal, že jsem nakonec vzal mobil a zavolal jí. Samozřejmě jsem jí neřekl, co jsem napsal, ale pozval jsem jí dvojku bílého. Pozvání přijala a dnes odpoledne máme schůzku. Mám takové cukání, že bych .... Říká se sice, že nevstoupíš dvakrát do téže řeky, ale rád bych našel nějakou vyjímku. Co vy na to? Šly byste do toho také?
Ne, máš doma manželku
souhlasím, ale já mu ten jeho román, co tu popisuje něják nevěřím.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Tak jsem se dozvěděla jak to bylo. Matinka přijela opravdu na kontrolu a s úmyslem dělat kazišuka. Měla si vyjádřit, že já jsem ta poslední, kterou by chtěla ke svému synovi. No aspoň, že to vím. Nic jsem jí neudělala a tak si myslím, že jí vadí, že nejsem doktorka nebo inženýrka.
kamčo, řekla bych, podle toho, co jsi tu psala, že mamince vadí asi úplně jiné věci, jak to, že nejsi doktorka, nebo inženýrka.
mamince asi vadí, že je kamča docela veselá v rozkroku 
Není tady
Eva. napsal(a):
BigBene, jestli si neděláš legraci, abys zjistil reakce, a myslíš to vážně, chováš se trapně.
Nechápu reakci žen, které jsou zadané a schvalují to, co děláš a máš v úmyslu udělat.
Myslím si, že takhle se chovají partneři/partnerky, kteří/které své protějšky nemilují, anebo jim ve vztahu něco chybí.
A jestli jim nechybí sex, ale pouze vzrušení, nejsou to moudří lidé.
Psát tady, jak píšeš o své ženě ty a pak se veřejně chlubit se starými či obnovenými styky s milenkou je ubohé. Člověk, který miluje, se dle mého na stará kolena takhle trapně nechová.

Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kamčo, aprill má pravdu, jeho máma si opravdu může na vlastní chatu jet kdykoliv bude chtít.
je ale taky možný, že tě chtěla omrknout, nebo prostě jen nestála o to, aby si tam synek vodil slečny, kdo ví.
třeba by to brala jinak, kdyby už jsi měla s jejim synem dlouhodobější vztah, ale jste spolu chvíli, třeba se ji to nelíbilo.
do toho nikdo nevidíme.
v každým případě je to už teď jedno, ne ?Vy by ste fakt s radosťou pokazili synovi šukací víkend, závistivky?
Nechýba trochu výchovy a rešpektu voči deťom - dospelým - VÁM? Chata je samozrejme maminky a môže tam ísť kedy chce, takže ísť na chatu presne vtedy, keď syn s priateľkou/manželkou je podľa mňa číra schválnosť a ukážka sily - práve ono "JA ti ukážem, že ja môžem hocičo a ty musíš držať hubu"... Trochu duševne úbohé, nie?
selimo, já tohle nikdy řešit - zatím - nemusela. ale říkám si, že když si bude chtít mladej nezávazně zašukat, ať to klidně udělá, však hotýlků a nevím čeho všeho je všude dost, ne ?
jinak si myslím, že rozdíl mezi přítelkyní, manželkou a nahodilou známostí, je kurevsky velkej. pokud ty ho necítíš, já teda jo. takže až se tu budeš příště ohánět duševní ubohostí, možná by sis měla některé pojmy ujasnit.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Ten kluk co jsem s ním včera byla je taky ženatý a já žádné výčitky neměla, vždyť šlo jenom o sex.
no mně ta tantra a s tím obyčejným šukáním teda taky nejde moc dohromady.
Není tady
dusička napsal(a):
Jsou dny,kdy se s ním nevidím, nic se neplánuje, prostě se mi to jen líbí. Nic víc. A když spolu kecáme,většinou o práci, o dětech, tak prostě všeobecně.
já to četla dál, cos pak psala. souhlasím, že ten flirt před je vzrušující a vůbec to nemusí skončit sexem.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben - hezký
Nechtěl by si psát erotický romány? Bych byla Tvou čtenářskou.
Vyzývavá ale ne neslušně. To je mazec.Tak děkuju, ale tenhle román napsal život. S nikým jsem se zatím nepodělil, ale dost na to vzpomínám.
jsi si jistý, že nikdo o ničem nevěděl, zvlášť, když šlo o 2 roky ? tyhle věci se tutlají dost těžko a i když si ti dva většinou myslí, že nikdo nic neví, divil by ses, jak okolí registruje, že je něco jinak ..
spíš bych řekla, že se to jen neprolátlo.
Možná se budeš divit, ale opravdu to nikdo nevěděl. Jednak jsme spolu seděli v kanceláři, takže to, že jsme byli spolu nikoho až tak nezarazilo a taky jsme to nedělali každý den, ale tak jednou za měsíc. Já si myslím, že když se takováhle věc proflákne, tak je to většinou proto, že to on nebo ona někomu řekne a to my jsme si opravdu nechávali jen pro sebe.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
já to četla dál, cos pak psala. souhlasím, že ten flirt před je vzrušující a vůbec to nemusí skončit sexem.
Tady musím přiznat, že ten flirtík před tím, než jsem se pomilovali, byl určitě moc vzrušující a kdyby to neskončilo sexem, i tak bych na to rád vzpomínal.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Ten kluk co jsem s ním včera byla je taky ženatý a já žádné výčitky neměla, vždyť šlo jenom o sex.
Tady nejde o tantru. Kamča si chce zašukat a je jí jedno s kým.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Krásný den! Sluníčko mě už vytáhlo z postele a já se vám přece jenom musím ještě pochlubit. Včera večer mi moje bývalá kolegyně Martinka poslala mailík, ve kterém se mi svěřila, že jí naše společné zálety chybí a co by měla udělat pro jejich obnovení. Srdce mi zaplesalo a vypadá to, že zase trošku omládnu a budu tajně pytlačit v cizím revíru.
To víš, že o tom budu ještě přemýšlet. Já jsem celkem vzorný manžel. Včera jsem umyl okna a uklidil když manželka vařila a pekla, pak jsme byli v kině a večer doma jsme si otevřeli víno a nakonec se i milovali. NEJSEM z těch, kteří se bezhlavě vrhají za dobrodružstvím.
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Možná se budeš divit, ale opravdu to nikdo nevěděl. Jednak jsme spolu seděli v kanceláři, takže to, že jsme byli spolu nikoho až tak nezarazilo a taky jsme to nedělali každý den, ale tak jednou za měsíc. Já si myslím, že když se takováhle věc proflákne, tak je to většinou proto, že to on nebo ona někomu řekne a to my jsme si opravdu nechávali jen pro sebe.
Hochu, jak jsi naivní ...
Mně se zdá, že jsi měl až dosud při svých záletech víc štěstí, než rozumu
Skutečně znám nevěry, které se proflákly, i když si nevěrníci mysleli, jak jsou nenápadní, fikaní a mlčenliví jako hrob
Stačí být v nesprávnou dobu na nesprávném místě, potažmo podcenit fenomén mobilních telefonů či nevzít v potaz staré české přísloví o náhodě, která bývá blbec ... a je to hned
MMCH opravdu bys dal za svoji milenku ruku do ohně, že by nic nenaznačila ani své nejlepší kamarádce, opravdu jsi přesvědčen, že by vás při sexu nemohl nikdo ani vidět, ani načapat, protože místo milostných schůzek je přinejmenším sto metrů pod zemí daleko od civilizace, skutečně si při milostném aktu oba dva vypínáte mobilní telefony, aby nedošlo k náhodnému vymáčknutí čísla oficiálního protějšku a ten po zazvonění telefonu nemohl zděšeně naslouchat, čeho se to stal svědkem
?!?
MMCH opravdu si nevymýšlím, poslední případ se skutečně stal a vyprávěla mi ho nevěrná panička, která jezdila s milencem obcovat daleko za město v jeho autě tak, aby je "nikdo neviděl". Tak dlouho jim to vycházelo, až se jednoho dne stalo to, co jsem popisovala: panička ve víru vášně udělala nešťastný pohyb a v kabelce si nechtěně vymáčkla na mobilu číslo svého manžela. Nic netušící manžel zvedl vyzvánějící mobil a se spadlou čelistí a vytřeštěnýma očima naslouchal jednoznačným zvukům, které se linuly ze sluchátka 

Můžu Tě ujistit, že tohle manželka neokecala a následky pro ni byly nedozírné, protože manžel poznal podle hlasu i pána, se kterým v autě byla, jelikož dotyčného bohužel osobně znal
Sice se nerozvedli - alespoň ne hned v době, kdy mi to paní vyprávěla - ale paní si nějakou dobu procházela něčím, proti čemu je procházka peklem procházka růžovou zahradou 
Upravil(a) Kiara (14. 10. 2012 14:09)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tak děkuju, ale tenhle román napsal život. S nikým jsem se zatím nepodělil, ale dost na to vzpomínám.jsi si jistý, že nikdo o ničem nevěděl, zvlášť, když šlo o 2 roky ? tyhle věci se tutlají dost těžko a i když si ti dva většinou myslí, že nikdo nic neví, divil by ses, jak okolí registruje, že je něco jinak ..
spíš bych řekla, že se to jen neprolátlo.Možná se budeš divit, ale opravdu to nikdo nevěděl. Jednak jsme spolu seděli v kanceláři, takže to, že jsme byli spolu nikoho až tak nezarazilo a taky jsme to nedělali každý den, ale tak jednou za měsíc. Já si myslím, že když se takováhle věc proflákne, tak je to většinou proto, že to on nebo ona někomu řekne a to my jsme si opravdu nechávali jen pro sebe.
ale jdi ty prosím tě
ženský na tohle mají speciální zvláštní smysl a setsakra dobře umí zaregistrovat, že se něco děje.
a v kanclu si myslím, že na stopro taky tušili, která bije. tohle je věc, kterou nemusíš nikomu svěřovat, že se něco mezi dvěma lidmi děje, vycítíš
a to, že tě někdo může vidět, prozradit tě sms, nebo cokoliv jiného, ti určitě říkat nemusím.
kdyby to bylo tak jednoduchý a rozhodovalo o tom pouze to, jestli to někomu dalšímu řekneš nebo neřekneš, nebyla by nevěra jedním z nejčastějších důvodů rozvodů 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Tady musím přiznat, že ten flirtík před tím, než jsem se pomilovali, byl určitě moc vzrušující a kdyby to neskončilo sexem, i tak bych na to rád vzpomínal.
vidíš, pak jsi to nemusel hnát až do těch duchen a riskovat, že si posereš všechno, na čem ti (aspoň doufám) záleží.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Tady nejde o tantru. Kamča si chce zašukat a je jí jedno s kým.
to je mi jasný. ale pak se nemá cenu zašťiťovat tantrou.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
To víš, že o tom budu ještě přemýšlet. Já jsem celkem vzorný manžel. Včera jsem umyl okna a uklidil když manželka vařila a pekla, pak jsme byli v kině a večer doma jsme si otevřeli víno a nakonec se i milovali. NEJSEM z těch, kteří se bezhlavě vrhají za dobrodružstvím.
jak funguješ jako manžel netuším, ale z toho, jak ses tady radoval, že tvá ex milenka přijala tvé pozvání, jsi mi připadal jako puboš, nezlob se. nebo stárnoucí chlap, co si ještě něco potřebuje dokázat ?
Není tady
kiaro, tak tomu říkám pech
to je jak z nějákýho blbýho filmu 
Není tady
Souhlasím s Pavlou,že to kolegové určitě o vás věděli, ale dělalo se,že se o tom neví.
U nás v práci máme taky dva, co spolu spolupracujou, jezdí spolu pracovně na obědy.
Jak nenápadné. ALe jo, jejich věc. Já jen,že lidi jsou všímaví.
Upravil(a) dusička (14. 10. 2012 15:34)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
kiaro, tak tomu říkám pech
to je jak z nějákýho blbýho filmu
To je opravdu ze skutečnosti ...
já vím, že je to absurdní historka, ale některé věci zkrátka nevymyslíš.
Já to sem psala proto, abych názorně předvedla, jaká naprostá krávovina stačí k naprosté tragédii 
Není tady