|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Co vy na to?
Když je oslovi dobře, jde se na led klouzat... (lidová moudrost) 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Krásný pátek milé dámy! Když jsem tady psal můj příběh s krásnou kolegyní, tak jsem tak hluboce zavzpomínal, že jsem nakonec vzal mobil a zavolal jí. Samozřejmě jsem jí neřekl, co jsem napsal, ale pozval jsem jí dvojku bílého. Pozvání přijala a dnes odpoledne máme schůzku. Mám takové cukání, že bych .... Říká se sice, že nevstoupíš dvakrát do téže řeky, ale rád bych našel nějakou vyjímku. Co vy na to? Šly byste do toho také?
Ja osobne ne, tu sanci jsem take dostala po 2 letech odlouceni.Take zavolal,domluvili jsme si schuzku a,uz bylo vsechno jinak,alespon s me strany.Tak nejak to casem vsechno vyprchalo a ta hrozna touha co tam byla pred lety,uz tam z me strany nebyla zadna.Ale drzim palce,aby to bylo u tebe jine.....
Upravil(a) eremuruss (12. 10. 2012 9:48)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Krásný pátek milé dámy! Když jsem tady psal můj příběh s krásnou kolegyní, tak jsem tak hluboce zavzpomínal, že jsem nakonec vzal mobil a zavolal jí. Samozřejmě jsem jí neřekl, co jsem napsal, ale pozval jsem jí dvojku bílého. Pozvání přijala a dnes odpoledne máme schůzku. Mám takové cukání, že bych .... Říká se sice, že nevstoupíš dvakrát do téže řeky, ale rád bych našel nějakou vyjímku. Co vy na to? Šly byste do toho také?

Není tady
Já bych do toho šla. 
Není tady

Takže schůzka proběhla a byl jsem rád, že jsme se zase sešli. Trošku jsme zavzpomínali, i na to krásné co bylo mezi náma. Byla zase tak elegantní jako dřív a vůbec bych neřekl, že už oslavila 40. Snažil jsem se navodit atmosféru na další setkání a snad se mi to i podařilo. Ten polibek na rozloučenou byl určitě víc než kamarádský.
Není tady
Ty jo Bigben, to se hezky čte. Určitě dej vědět, kdy bude příště.
Stejně chlapi to maj jednodušší. Není to od nich vůbec blbý kontaktovat lásku. ženská kdyby zavolala,a zeptala se na společný kafíčko, tak je to takový trapný, jako dolejzání.
ALe od bývalých milenců bych si to nechala líbit. 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Takže schůzka proběhla a byl jsem rád, že jsme se zase sešli. Trošku jsme zavzpomínali, i na to krásné co bylo mezi náma. Byla zase tak elegantní jako dřív a vůbec bych neřekl, že už oslavila 40. Snažil jsem se navodit atmosféru na další setkání a snad se mi to i podařilo. Ten polibek na rozloučenou byl určitě víc než kamarádský.

Upravil(a) aprill (13. 10. 2012 6:53)
Není tady

Krásný den! Sluníčko mě už vytáhlo z postele a já se vám přece jenom musím ještě pochlubit. Včera večer mi moje bývalá kolegyně Martinka poslala mailík, ve kterém se mi svěřila, že jí naše společné zálety chybí a co by měla udělat pro jejich obnovení. Srdce mi zaplesalo a vypadá to, že zase trošku omládnu a budu tajně pytlačit v cizím revíru. 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Ne, máš doma manželku 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Krásný den! Sluníčko mě už vytáhlo z postele a já se vám přece jenom musím ještě pochlubit. Včera večer mi moje bývalá kolegyně Martinka poslala mailík, ve kterém se mi svěřila, že jí naše společné zálety chybí a co by měla udělat pro jejich obnovení. Srdce mi zaplesalo a vypadá to, že zase trošku omládnu a budu tajně pytlačit v cizím revíru.
Ty kanoure. 
Není tady

Měla jsem nějaké výhrady a maminka mi stryktně řekla "Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" a to šlo v podstatě o h....
Ano byla na cizim teritoriu, ale podle me je nevychovanost, rict - na druhe strane - navsteve ve vlůastnim teritoriu, tak otresnou vetu,"Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" , to hle je nejaka slusnost ?? jako kdyby byla nejaky patnactilety spratek z ulice, co se do bytu pozval sam...................
Byli jsme domluveni, že pojedeme sami a najednou se do toho objevila ona, prý aby mohla uvařit svému synáčkovi papání. To snad pochopíte, že se mě dotklo, protože já bych nás taky hlady nenechala. No a kvůli tomu byl také ten konflikt..
Ano chlapec se s tebou domluvi, chata ma byt prazdna a prijede tam matinka. Me osobne by to nastvalo desne, byti v roli muze v teto situaci. Nebo i v pripade, kdyz si jako holka privedu kamaradfku na chatu....i tak.
Matinka proste diriguje, kontroluje, lustruje a chova se jak semetrika. Bud se s ni vubec nedomluvil, coz je fatalni chyba a asi mel za to, ze matka vubec neprijede. Nebo se se ni domluvil a ona presto přijela.
Tak od takovych dvou jen zdrhat. Kterej blbec si v dospelem veku necha prijet matinku jen kvuli obidku na chate......
Není tady

BigBene, jestli si neděláš legraci, abys zjistil reakce, a myslíš to vážně, chováš se trapně.
Nechápu reakci žen, které jsou zadané a schvalují to, co děláš a máš v úmyslu udělat.
Myslím si, že takhle se chovají partneři/partnerky, kteří/které své protějšky nemilují, anebo jim ve vztahu něco chybí.
A jestli jim nechybí sex, ale pouze vzrušení, nejsou to moudří lidé.
Psát tady, jak píšeš o své ženě ty a pak se veřejně chlubit se starými či obnovenými styky s milenkou je ubohé. Člověk, který miluje, se dle mého na stará kolena takhle trapně nechová.
Není tady

Eva. napsal(a):
BigBene, jestli si neděláš legraci, abys zjistil reakce, a myslíš to vážně, chováš se trapně.
Nechápu reakci žen, které jsou zadané a schvalují to, co děláš a máš v úmyslu udělat.
Myslím si, že takhle se chovají partneři/partnerky, kteří/které své protějšky nemilují, anebo jim ve vztahu něco chybí.
Psát tady, jak píšeš o své ženě ty a pak se veřejně chlubit se starými či obnovenými styky s milenkou je ubohé. Člověk, který miluje, se dle mého na stará kolena takhle trapně nechová.
Legraci si nedělám a myslím to vážně. Svoji manželku miluju a nikdy bych jí neopustil, v tom mám jasno. To, že by mi v manželství něco scházelo, to také necítím. Je tady to vzrůšo, adrenalin a to mě láká. Víš Evi, já jsem ženatý už 30 let a nikdy jsem nelitoval. Chtěl jsem dát příspěvek, který je ze života a může se stát každému. Jestli tě to pohoršuje a myslíš si, že jsem trapnej, tak to promiň. Já už to víckrát neudělám. Tobě přeju, abys měla manžela věrného a aby ti manželství (jestli jsi vdaná) vydrželo bez mráčků až do pozdního stáří. A ještě maličkost, o moje úlety jsem se tady podělil poprvé, protože jsem nechtěl nikdy nikomu ublížit, až už mojí manželce, kolegyni z práce nebo partnerovi mojí kolegyně. Samozřejmě mě tady zajímalo, jaké budou ohlasy na můj příběh, ale zase ne tolik, abych se podle vašich názorů začal chovat. Takže ještě jednou se omlouvám, jestli jsem někoho pohoršil.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Psát tady, jak píšeš o své ženě ty a pak se veřejně chlubit se starými či obnovenými styky s milenkou je ubohé. Člověk, který miluje, se dle mého na stará kolena takhle trapně nechová.Legraci si nedělám a myslím to vážně. Svoji manželku miluju a nikdy bych jí neopustil, v tom mám jasno. To, že by mi v manželství něco scházelo, to také necítím. Je tady to vzrůšo, adrenalin a to mě láká. Víš Evi, já jsem ženatý už 30 let a nikdy jsem nelitoval. Chtěl jsem dát příspěvek, který je ze života a může se stát každému. Jestli tě to pohoršuje a myslíš si, že jsem trapnej, tak to promiň. Já už to víckrát neudělám. Tobě přeju, abys měla manžela věrného a aby ti manželství (jestli jsi vdaná) vydrželo bez mráčků až do pozdního stáří. A ještě maličkost, o moje úlety jsem se tady podělil poprvé, protože jsem nechtěl nikdy nikomu ublížit, až už mojí manželce, kolegyni z práce nebo partnerovi mojí kolegyně. Samozřejmě mě tady zajímalo, jaké budou ohlasy na můj příběh, ale zase ne tolik, abych se podle vašich názorů začal chovat. Takže ještě jednou se omlouvám, jestli jsem někoho pohoršil.
Bigbene a uvedomujes si,ze kdyz se to provalí,ze to muze znicit tvoje manzelstvi.Nebo alespon duveru manzelky kterou k tobe ma?
Jo adrealin je dobry ale.....
Není tady

PPavlaa napsal(a):
kamčo, aprill má pravdu, jeho máma si opravdu může na vlastní chatu jet kdykoliv bude chtít.
je ale taky možný, že tě chtěla omrknout, nebo prostě jen nestála o to, aby si tam synek vodil slečny, kdo ví.
třeba by to brala jinak, kdyby už jsi měla s jejim synem dlouhodobější vztah, ale jste spolu chvíli, třeba se ji to nelíbilo.
do toho nikdo nevidíme.
v každým případě je to už teď jedno, ne ?
Vy by ste fakt s radosťou pokazili synovi šukací víkend, závistivky?
Nechýba trochu výchovy a rešpektu voči deťom - dospelým - VÁM? Chata je samozrejme maminky a môže tam ísť kedy chce, takže ísť na chatu presne vtedy, keď syn s priateľkou/manželkou je podľa mňa číra schválnosť a ukážka sily - práve ono "JA ti ukážem, že ja môžem hocičo a ty musíš držať hubu"... Trochu duševne úbohé, nie?
Není tady

Ahoj! Dopadlo to dobře. Tantřička super se vším všudy.
Není tady

Kamča, zaměnila sis vysoce duchovní tantru za sex. Před kým máš potřebu si takhle maskovat chybící sex? Ty Tantřičko. 
Není tady

Eva. napsal(a):
Kamča, zaměnila sis vysoce duchovní tantru za sex. Před kým máš potřebu si takhle maskovat chybící sex? Ty Tantřičko.
Já jsem se ale přiznala, že mi jde hlavně o sex. Neměla jsem kluka už 4 měsíce, takže snad chápeš ne? To, že jsem si sehnala zrovna kluka, kterej dělá tantru tak to bylo proto, že jsem s jeho partou prožila hezký víkend a on souhlasil s masáží, kterou jsme zakončili sexem. Ale ten duchovní podtext tam určitě byl.
Není tady

Ten kluk co jsem s ním včera byla je taky ženatý a já žádné výčitky neměla, vždyť šlo jenom o sex.
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Ten kluk co jsem s ním včera byla je taky ženatý a já žádné výčitky neměla, vždyť šlo jenom o sex.
Kam se v tom tak rychle ztratila tantra?
Není tady

Eva. napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Kam se v tom tak rychle ztratila tantra?
Evi, já jsem tantrou řešila samotu a rozchod s přítelem, když jsem nechtěla kluka ani vidět, ale zároveň ve mě bouřily hormony. V té době mi kamarádka doporučila tantrickou masáž, kterou jsem absolvovala a měla úžasný pocit a chtěla jsem se tantru naučit a praktikovat v životě. No, ale bez kluka jsem to zase až tak dlouho nevydržela a chtěla jsem sbalit jednoho kamaráda, což se mi nepovedlo a tak suma sumárum jsem byla 4 měsíce bez sexu (tím myslím soulož). Tohle je ve zkratce to co já řeším. Je mi 25 a mám sex hodně ráda, takže dělám blbosti.
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Kamčo, proč mám pocit, že jsi jako ta pověstná Smrtka, co pod rouškou tantry taky bere všechno
?!? Před týdnem jsi klofla jednoho, sex kvůli matince na chatě nevyšel, tak druhý týden klofneš jiného - pro změnu ženáče - se kterým Ti tentokrát ten sex konečně vyšel.
Ne, že bych Ti to povyražení chraňpámbu nepřála
ale příště bych sáhla raději do jiné škatulky, než jsou ňoumové nebo ženáči. Ty si to možná neuvědomuješ, ale ženatý chlap není něco, co si můžeš jen tak bez výčitek svědomí nezávazně půjčovat jenom proto, že Tobě chybí už čtyři měsíce sex 
Upravil(a) Kiara (13. 10. 2012 23:28)
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Evi, já jsem tantrou řešila samotu a rozchod s přítelem, když jsem nechtěla kluka ani vidět, ale zároveň ve mě bouřily hormony. V té době mi kamarádka doporučila tantrickou masáž, kterou jsem absolvovala a měla úžasný pocit a chtěla jsem se tantru naučit a praktikovat v životě. No, ale bez kluka jsem to zase až tak dlouho nevydržela a chtěla jsem sbalit jednoho kamaráda, což se mi nepovedlo a tak suma sumárum jsem byla 4 měsíce bez sexu (tím myslím soulož). Tohle je ve zkratce to co já řeším. Je mi 25 a mám sex hodně ráda, takže dělám blbosti.
To je hloupé zneužití tantry. O tom tantra skutečně není. A že se ženáčem žádné výčitky nemáš, vždyť šlo jenom o sex? Hm. Je ti UŽ 25. Nemoralizuji, je to věc ženatého muže, jestli jé své manželce věrný, nebo ne, ale jde o tvou duši, když se chováš k mužům jako ke spotřebnímu zboží, abys uspokojila své potřeby.
Muže, cos s ním byla na chatě, nazýváš přítelem... Tantrou řešíš samotu a rozchod...
Bereš slovům jejich skutečné významy a omlouváš to nedostatkem sexu.
Řešit to lze i tak, že si najdeš podobně "postiženého" muže a dáte si vzájemně, co vám chybí. Na rovinu.
A nebudeš to maskovat sama před sebou tantrou, přítelem či tím, že když je to sex se ženatým mužem, o nic nejde.
Co uděláš příště?
Upravil(a) Eva. (14. 10. 2012 8:07)
Není tady
Manue napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To je sranda
Hele Kamčo a nenapadlo tě, když jsi tak toužila po soukromí, že by jste si mohli vyjít na procházku do lesa. Já bych teda po tom nečekaném příjezdu matinky se snažila svůj objekt touhy někam vylákat mimo její dohled.
Ale zase na druhou stranu... pokud matinka věděla, že si synáček veze na chatu dámskou návštěvu, tak to byl z její strany čistý úmysl jim to překazit. Páč mít takhle starého syna (jakože mám), tak kdyby mi oznámil, že jede s Kamčou od vedle na chatu, tak pokud ho tam pustím, tak tam nebudu otravovat.... leda, že by mi Kamča neseděla.....Ja bych tam neotravovala, ani kdyby mi Kamca nesedela. To je volba syna. (ale deti jeste nemam, takze treba ze me pak bude furie, ktera stiha syna na chatu. Beru to podle mych rodicu a jak to vnimam ted). Pokud syn v 28 letech jeste bydli s maminkou, je to dost divne...
Kamco, sexualni vikend je naprosto v pohode, maly tip: delej v zivote vse, na co mas chut, pokud tim neohrozujes nekoho jineho. Trocha silenosti/dobrodruzstvi/sexu v mladem veku je strasne fajn..
hm, já teda kluky, co znám v tomhle věku, tak ještě u rodičů bydlí. pokud ovšem nemají vážnou známost, se kterou už chtěli mít to svý ..
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Tak jsem se dozvěděla jak to bylo. Matinka přijela opravdu na kontrolu a s úmyslem dělat kazišuka. Měla si vyjádřit, že já jsem ta poslední, kterou by chtěla ke svému synovi. No aspoň, že to vím. Nic jsem jí neudělala a tak si myslím, že jí vadí, že nejsem doktorka nebo inženýrka.
kamčo, řekla bych, podle toho, co jsi tu psala, že mamince vadí asi úplně jiné věci, jak to, že nejsi doktorka, nebo inženýrka.
Není tady