Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 9. 10. 2012 18:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Jdu na tantrickou masáž

Bigben61 napsal(a):

dusička napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Tak tomuhle se Kamčo říká výzva!!! Zajímalo by mě jak se dotyčný bude tvářit, až mu řekneš, že se s ním chceš vyspat. Jen aby neměl strach a abys pak nebyla zklamaná. Budu držet palce.

Zajímavý příspěvek.
Takže ženská by neměla říkat chlapovi,že ho chce do postele? vissla

Já nevím, ale mě se tohle tedy nikdy nestalo a to už tady straším dost dlouho. Ale jak říkám, je to zajímavá výzva a pokud za to Kamča stojí, tak by se neměl oslovený pán moc dlouho rozhodovat.

Líbí se mi jeden muž (já jemu taky, to poznám), ale jen tak povídáme, flirtujeme tím stylem,že si koukáme do očí, nic víc. Ale řekla jsem si,že to tak nechám být. Když bude chtít, tak se bude snažit. Třeba dneska ráno jsem vylezla z busu a potkali jsme se,tak jsme šli do práce 12 minut spolu. šel za mnou a já se otočila,protože jsem cítila že za mnou někdo jde. A on - ty sis čekala na tajnýho ctitele a já jsem to zatím já. Jo kdybych mu řekla, chci Tě mít v posteli, (jenže to mě ráno nenapadlo říct nahlas). co by asi odpověděl?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#127 9. 10. 2012 18:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

s chatou je spojena spousta povinností, zvláště teď na podzim. takže se moc nedivím , že tam matka jela.

No to mi povídej tongue  jednu takovou máme.

Hm, nejlepší je letní počasí, to není potřeba ani chata. vissla

Není tady

#128 9. 10. 2012 18:56

Bigben61
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

dusička napsal(a):

Zajímavý příspěvek.
Takže ženská by neměla říkat chlapovi,že ho chce do postele? vissla

Já nevím, ale mě se tohle tedy nikdy nestalo a to už tady straším dost dlouho. Ale jak říkám, je to zajímavá výzva a pokud za to Kamča stojí, tak by se neměl oslovený pán moc dlouho rozhodovat.

Líbí se mi jeden muž (já jemu taky, to poznám), ale jen tak povídáme, flirtujeme tím stylem,že si koukáme do očí, nic víc. Ale řekla jsem si,že to tak nechám být. Když bude chtít, tak se bude snažit. Třeba dneska ráno jsem vylezla z busu a potkali jsme se,tak jsme šli do práce 12 minut spolu. šel za mnou a já se otočila,protože jsem cítila že za mnou někdo jde. A on - ty sis čekala na tajnýho ctitele a já jsem to zatím já. Jo kdybych mu řekla, chci Tě mít v posteli, (jenže to mě ráno nenapadlo říct nahlas). co by asi odpověděl?

Tak to někdy vyzkoušej. Někdo může mít zábrany, třeba když bude ženatý a ještě navíc věrný, ale věř tomu, že většina chlapů by reagovala kladně. Otázkou zůstává jak by to dopadlo, kdybys to chtěla dotáhnout až do té postele. Tam by asi těch sexuchtivých bylo určitě míň.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#129 9. 10. 2012 19:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem vdaná vissla on ženatý
Ale představy mít můžu ne? stolt a prostě mě to láká, chlapy co jsem slyšela láká "cizí" maso, mě láká flirtování a nepoznané. Ale abych pravdu řekla, nejde mi až tak o tu postel, ale o to vzrůšo před.

Upravil(a) dusička (9. 10. 2012 19:01)

Není tady

#130 9. 10. 2012 19:11

Bigben61
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Ale představy mít můžu ne? stolt a prostě mě to láká, chlapy co jsem slyšela láká "cizí" maso, mě láká flirtování a nepoznané. Ale abych pravdu řekla, nejde mi až tak o tu postel, ale o to vzrůšo před.

Jó, tak to chápu. Tohle mám taky rád a je super když si najdeš protějšek který tuto hru hraje s tebou.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#131 9. 10. 2012 19:57

Bigben61
♥♥♥♥---

Ideální milenka je žena, která je vdaná a nechce se rozvádět. Totéž platí i obráceně.

Není tady

#132 10. 10. 2012 5:28

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

dusička napsal(a):

Tak k tomuhle se taky připojuji vissla

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#133 10. 10. 2012 5:30

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

Ideální milenka je žena, která je vdaná a nechce se rozvádět. Totéž platí i obráceně.

lol to je hezký. Ale co když na začátku nechce, a pak si to rozmyslí hmmm

Není tady

#134 10. 10. 2012 6:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

oslovit nějakého kamaráda a domluvit se na čistě sexuální schůzky bez další vazby
Aniž bych ti to chtěla rozmlouvat - jsi si jistá, že to ustojíš ty i ten kamarád? Ono takový zashookání, předem deklarovaný jako nezávazný, může zatraceně rychle jednoho či oba zúčastněný dostat někam, kam vůbec nechtěl/i.

Jsem vdaná, on ženatý...
... což je podstatně lepší konstelace pro "chci Tě mít v posteli" - tedy pouhopouhý sex, samozřejmě včetně onoho vzrůša - než ta výše uvedená http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#135 10. 10. 2012 7:17

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

A co kdyz se to zvrtne?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#136 10. 10. 2012 7:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - na co dopředu malovat čerta na zeď

Není tady

#137 10. 10. 2012 8:13

Kamča87
♥♥♥----

Nechci to zakřiknout, ale vypadá to nadějně. Jdu na oběd s jedním klukem co byl na tom společném tantra víkendu. Asi ho zkusím přemluvit na tantru ve dvou, což doufám nebude problém.

Není tady

#138 10. 10. 2012 8:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

Nechci to zakřiknout, ale vypadá to nadějně. Jdu na oběd s jedním klukem co byl na tom společném tantra víkendu. Asi ho zkusím přemluvit na tantru ve dvou, což doufám nebude problém.

Kamčo - jak přemluvit?
Já TI nevím, ale nemělo by to samo vyplout ze situace,kdy budou chtít oba. Kdy to oba bude lákat, vzrušovat,prostě se na to nepřipravovat, a říkat si, ono to samo dopadne,tak jak má. Přijde mi,že to moc taháš za špagát, a že to není ono.

Není tady

#139 10. 10. 2012 10:44

Kamča87
♥♥♥----

dusička napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Kamčo - jak přemluvit?
Já TI nevím, ale nemělo by to samo vyplout ze situace,kdy budou chtít oba. Kdy to oba bude lákat, vzrušovat,prostě se na to nepřipravovat, a říkat si, ono to samo dopadne,tak jak má. Přijde mi,že to moc taháš za špagát, a že to není ono.

No, přemlouvat ho nebudu, ale určitě tomu půjdu naproti.

Není tady

#140 10. 10. 2012 13:30

Bigben61
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Tak to souhlasím, to vzrůšo před je asi to nejlepší! Měl jsem asi tak před 10 lety v práci novou kolegyni, co se mnou seděla v kanceláři, byla mladší, krásná a sympatická. Chodila hezky oblékaná, často v krátké sukýnce.  Když jsme si ráno dávali kávu a povídali si tak jsem jí sklouzával pohledem k obnaženým kolenům a ona cudně dávala nohu přes nohu, abych náhodou nezahlédl něco víc než bych měl. Po čase, když jsme se už dobře poznali a náš vztah byl více kamarádský než pracovní, začali jsme tak trochu flirtovat. Zase jsme seděli u kávy, já pohledem sledoval její svůdné tělo až ke kolenům a ona tehdy udělala něco šokujícího. Místo klasického cudného posedu se mi zeširoka otevřela a já spatřil to po čem jsem až dosud toužil a snil (neměla ani kalhotky). V ten okamžik jsem věděl, že tohle není jenom nevinný flirtík, ale výzva. No a já tuhle výzvu přijal a skoro 2 roky podnikal zálety do jejího krásného lůna. Potom se přestěhovala a změnila zaměstnání a vše tak nějak skončilo. Nedávno se tady u mě zastavila, byla stále krásná a vyzývavá jako tehdy. Zase jsem se pohledem dotknul jejích kolen, ona ten pohled zachytila, trošku se otevřela, ale pak cudně hodila nohu přes nohu a usmála se na mě. Přesto, že jsme se fyzicky milovali, nikdo z mých blízkých ani kolegů o ničem nevěděl.

Není tady

#141 10. 10. 2012 13:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben - hezký tummenupp
Nechtěl by si psát erotický romány? Bych byla Tvou čtenářskou. rodna
Vyzývavá ale ne neslušně. To je mazec.

Není tady

#142 10. 10. 2012 14:01

Bigben61
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Bigben - hezký tummenupp
Nechtěl by si psát erotický romány? Bych byla Tvou čtenářskou. rodna
Vyzývavá ale ne neslušně. To je mazec.

Tak děkuju, ale tenhle román napsal život. S nikým jsem se zatím nepodělil, ale dost na to vzpomínám.

Není tady

#143 10. 10. 2012 15:01

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Bigben,

krásný příběh.... ty ze života jsou nejhezčí a na tomhle je to krásné, že potěšil duši i tělo, ale nikomu neublížil tummenupp a tak by to mělo být smile

Není tady

#144 10. 10. 2012 18:51

Bigben61
♥♥♥♥---

pomněnka napsal(a):

Bigben,

krásný příběh.... ty ze života jsou nejhezčí a na tomhle je to krásné, že potěšil duši i tělo, ale nikomu neublížil tummenupp a tak by to mělo být smile

Tak to určitě souhlasím, ono i být nevěrný, když se to dělá s rozumem, může být neškodné a příjemné. Kdyby to tak četla manželka, ta by mi dala:dumbom:dumbom

Není tady

#145 10. 10. 2012 18:58

mia
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Bigben,

Tak to určitě souhlasím, ono i být nevěrný, když se to dělá s rozumem, může být neškodné a příjemné. Kdyby to tak četla manželka, ta by mi daladumbomdumbom

možná ne, třeba si dopřává podobné příjemnosti.....wink lol

Není tady

#146 10. 10. 2012 19:24

Bigben61
♥♥♥♥---

mia napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Bigben,

Tak to určitě souhlasím, ono i být nevěrný, když se to dělá s rozumem, může být neškodné a příjemné. Kdyby to tak četla manželka, ta by mi daladumbomdumbom

Víš co se říká - co oči nevidí, srdce nebolí a to je svatá pravda.

Není tady

#147 10. 10. 2012 19:48

Bigben61
♥♥♥♥---

Bigben61 napsal(a):

mia napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Víš co se říká - co oči nevidí, srdce nebolí a to je svatá pravda.

A ještě jedna moudrost : Přej a bude Ti přáno, dej a bude Ti dáno.

Není tady

#148 10. 10. 2012 21:21

Kamča87
♥♥♥----

Hezký večer všem!!! Tak mám na pátek domluvenou schůzku a to s tím tantrickým klukem, co byl také na tom tantravíkendu. Domluvili jsme si společnou masáž, takže snad o.k. No a ta finta s tou minisukní bez kalhotek vůbec není špatná tummenupp

Není tady

#149 11. 10. 2012 7:50

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

dusička napsal(a):

Tak to souhlasím, to vzrůšo před je asi to nejlepší! Měl jsem asi tak před 10 lety v práci novou kolegyni, co se mnou seděla v kanceláři, byla mladší, krásná a sympatická. Chodila hezky oblékaná, často v krátké sukýnce.  Když jsme si ráno dávali kávu a povídali si tak jsem jí sklouzával pohledem k obnaženým kolenům a ona cudně dávala nohu přes nohu, abych náhodou nezahlédl něco víc než bych měl. Po čase, když jsme se už dobře poznali a náš vztah byl více kamarádský než pracovní, začali jsme tak trochu flirtovat. Zase jsme seděli u kávy, já pohledem sledoval její svůdné tělo až ke kolenům a ona tehdy udělala něco šokujícího. Místo klasického cudného posedu se mi zeširoka otevřela a já spatřil to po čem jsem až dosud toužil a snil (neměla ani kalhotky). V ten okamžik jsem věděl, že tohle není jenom nevinný flirtík, ale výzva. No a já tuhle výzvu přijal a skoro 2 roky podnikal zálety do jejího krásného lůna. Potom se přestěhovala a změnila zaměstnání a vše tak nějak skončilo. Nedávno se tady u mě zastavila, byla stále krásná a vyzývavá jako tehdy. Zase jsem se pohledem dotknul jejích kolen, ona ten pohled zachytila, trošku se otevřela, ale pak cudně hodila nohu přes nohu a usmála se na mě. Přesto, že jsme se fyzicky milovali, nikdo z mých blízkých ani kolegů o ničem nevěděl.

Krasny tummenupp

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#150 12. 10. 2012 8:02

Bigben61
♥♥♥♥---

Krásný pátek milé dámy! Když jsem tady psal můj příběh s krásnou kolegyní, tak jsem tak hluboce zavzpomínal, že jsem nakonec vzal mobil a zavolal jí. Samozřejmě jsem jí neřekl, co jsem napsal, ale pozval jsem jí dvojku bílého. Pozvání přijala a dnes odpoledne máme schůzku. Mám takové cukání, že bych ....  Říká se sice, že nevstoupíš dvakrát do téže řeky, ale rád bych našel nějakou vyjímku. Co vy na to? Šly byste do toho také?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí