18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamča87 napsal(a):
agewa napsal(a):
Tak nějak nechápu
- Jak jsem ji napsala, nemám zrovna ádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám
-Určitě bych někoho nala, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči muům někaký čas vyloeně averzi
- Dneska jedu s přítelem na chatu ( kdes najednou vzala přítele?)
-Je a tak nepochopitelné, e jsem chtěla proít sexuální víkend? Hledaly byste si kamarády na sex, kdy nemůu najít toho "pravého"?
Nevím, myslím , e tímhle stylem ho asi hned tak nenajde.Poprvé jsem psala jetě o prázdninách, kdy jsem byla na chlapy spíe alergická, ale časy se mění a já úplně nezahořkla a tak si prostě někoho hledám. Problém je v tom, e ten kluk co jsem o něm psala jako o "příteli" se mi líbil u dávno, kdy jsme jetě chodili do koly. No a protoe ho "znám", tak jsem si myslela, e bych mohla zkusit navázat blií kontakt a nepovedlo se to. Tečka. Konec.
ale je rozdíl hledat někoho pro vztah nebo někoho pro sex. Větinou to druhé se do toho prvního nepřeklopí.a jestli blií kontakt začíná pozváním na sexualní víkend - nemůe čekat , e se vyvine vztah .
Není tady
agewa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
agewa napsal(a):
Tak nějak nechápu
- Jak jsem ji napsala, nemám zrovna ádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám
-Určitě bych někoho nala, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči muům někaký čas vyloeně averzi
- Dneska jedu s přítelem na chatu ( kdes najednou vzala přítele?)
-Je a tak nepochopitelné, e jsem chtěla proít sexuální víkend? Hledaly byste si kamarády na sex, kdy nemůu najít toho "pravého"?
Nevím, myslím , e tímhle stylem ho asi hned tak nenajde.Poprvé jsem psala jetě o prázdninách, kdy jsem byla na chlapy spíe alergická, ale časy se mění a já úplně nezahořkla a tak si prostě někoho hledám. Problém je v tom, e ten kluk co jsem o něm psala jako o "příteli" se mi líbil u dávno, kdy jsme jetě chodili do koly. No a protoe ho "znám", tak jsem si myslela, e bych mohla zkusit navázat blií kontakt a nepovedlo se to. Tečka. Konec.
ale je rozdíl hledat někoho pro vztah nebo někoho pro sex. Větinou to druhé se do toho prvního nepřeklopí.a jestli blií kontakt začíná pozváním na sexualní víkend - nemůe čekat , e se vyvine vztah .
Na tu chatu mě ale pozval on a já jsem byla připravená i na variantu, e "k něčemu dojde". Předem jsme si neplánovali ádný scénář, ani jsem mu neříkala o tantře. Myslela jsem si, e proijeme krásný víkend a ve skrytu due si myslela na to co bude v noci. Jestli si myslí, e jsem přila a řekla mu tady mě má a hned si lehla na záda, tak to nee. Ale na druhou stranu jsem s tím počítala, e k sexu dojde. Jemu je 28, take není ádný rozklepaný zajíček.
Není tady
To je sranda
Hele Kamčo a nenapadlo tě, kdy jsi tak touila po soukromí, e by jste si mohli vyjít na procházku do lesa. Já bych teda po tom nečekaném příjezdu matinky se snaila svůj objekt touhy někam vylákat mimo její dohled.
Ale zase na druhou stranu... pokud matinka věděla, e si synáček veze na chatu dámskou návtěvu, tak to byl z její strany čistý úmysl jim to překazit. Páč mít takhle starého syna (jakoe mám), tak kdyby mi oznámil, e jede s Kamčou od vedle na chatu, tak pokud ho tam pustím, tak tam nebudu otravovat.... leda, e by mi Kamča neseděla.....
Není tady
pomněnka napsal(a):
To je sranda
Hele Kamčo a nenapadlo tě, kdy jsi tak touila po soukromí, e by jste si mohli vyjít na procházku do lesa. Já bych teda po tom nečekaném příjezdu matinky se snaila svůj objekt touhy někam vylákat mimo její dohled.
Ale zase na druhou stranu... pokud matinka věděla, e si synáček veze na chatu dámskou návtěvu, tak to byl z její strany čistý úmysl jim to překazit. Páč mít takhle starého syna (jakoe mám), tak kdyby mi oznámil, e jede s Kamčou od vedle na chatu, tak pokud ho tam pustím, tak tam nebudu otravovat.... leda, e by mi Kamča neseděla.....
Ja bych tam neotravovala, ani kdyby mi Kamca nesedela. To je volba syna. (ale deti jeste nemam, takze treba ze me pak bude furie, ktera stiha syna na chatu. Beru to podle mych rodicu a jak to vnimam ted). Pokud syn v 28 letech jeste bydli s maminkou, je to dost divne...
Kamco, sexualni vikend je naprosto v pohode, maly tip: delej v zivote vse, na co mas chut, pokud tim neohrozujes nekoho jineho. Trocha silenosti/dobrodruzstvi/sexu v mladem veku je strasne fajn..
Není tady
pomněnka napsal(a):
To je sranda
třeba to synek ani neřekl.
A pokud by řekl něco ve smyslu ....jede i kámoka, nevidím důvod, proč by matka nemohla na vlastní chatu . třeba ani neměla zůstat přez noc.
Z hlediska matky nevím proč kdyby syn řekl, e jede i někdo dalí bych měla mít zakázaný přístup do chaty .
Není tady
Tak jsem se dozvěděla jak to bylo. Matinka přijela opravdu na kontrolu a s úmyslem dělat kaziuka. Měla si vyjádřit, e já jsem ta poslední, kterou by chtěla ke svému synovi. No aspoň, e to vím. Nic jsem jí neudělala a tak si myslím, e jí vadí, e nejsem doktorka nebo inenýrka.
Není tady
Njn, to jsou ty "starostlivé" maminky. Ví tady jde kadá rada mimo.... jednej tak jak to cítí ty. No a jestli ti kluk za to stojí, tak se věnuj jemu a ne mamince. Holt jí pak bude muset tolerovat.
Není tady
agewa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To je sranda
Ale zase na druhou stranu... pokud matinka věděla, e si synáček veze na chatu dámskou návtěvu, tak to byl z její strany čistý úmysl jim to překazit. Páč mít takhle starého syna (jakoe mám), tak kdyby mi oznámil, e jede s Kamčou od vedle na chatu, tak pokud ho tam pustím, tak tam nebudu otravovat.... leda, e by mi Kamča neseděla.....třeba to synek ani neřekl.
A pokud by řekl něco ve smyslu ....jede i kámoka, nevidím důvod, proč by matka nemohla na vlastní chatu . třeba ani neměla zůstat přez noc.
Z hlediska matky nevím proč kdyby syn řekl, e jede i někdo dalí bych měla mít zakázaný přístup do chaty .
Nikdo o zákazu nepsal.... ale nejsem přeci jako matka padlá na hlavu.... mladý se chtěj bavit a nepotřebují k tomu asistenci rodiče.... nějaká tolerance taky neee? Kurňa nebo myslí e kluk v osmadvaceti neví co má dělat a umře za jednu noc hlady?
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Tak jsem se dozvěděla jak to bylo. Matinka přijela opravdu na kontrolu a s úmyslem dělat kaziuka. Měla si vyjádřit, e já jsem ta poslední, kterou by chtěla ke svému synovi. No aspoň, e to vím. Nic jsem jí neudělala a tak si myslím, e jí vadí, e nejsem doktorka nebo inenýrka.
a po tom, co napsala POmněnka jako jednu z moností.
Není tady
Matinka přijela opravdu na kontrolu a s úmyslem dělat kaziuka.
Čemu se diví, kdy sama říká "s matinkou... navzájem se známe a nesedíme si"?
Kdy si hodlá začít s jejím synem, pak by tě to nemělo překvapit.
Není tady
helena napsal(a):
Kdy si hodlá začít s jejím synem, pak by tě to nemělo překvapit.
třeba by jí uklidnilo, e Kamče lo jen o sexualní víkend a předvedení tantry .
Není tady
agewa napsal(a):
helena napsal(a):
Kdy si hodlá začít s jejím synem, pak by tě to nemělo překvapit.třeba by jí uklidnilo, e Kamče lo jen o sexualní víkend a předvedení tantry .
Není tady
Kamčo - tak se na něj vyflákni. Jestli si s jeho matkou nesedíte, pochybuju, e do budoucna by to bylo lepí. A bude jí řeit celý ivot - jedno, jestli její nebo tvůj.
A po tom, co máti řekla na plná ústa,jak to vidí, tak asi ani ze tvé strany nebude snaha ty vztahy nějak zlepovat.
Zařiď se jak chce, ale dobře to nevidím.
Není tady
annie napsal(a):
Kamčo - tak se na něj vyflákni. Jestli si s jeho matkou nesedíte, pochybuju, e do budoucna by to bylo lepí. A bude jí řeit celý ivot - jedno, jestli její nebo tvůj.
A po tom, co máti řekla na plná ústa,jak to vidí, tak asi ani ze tvé strany nebude snaha ty vztahy nějak zlepovat.
Zařiď se jak chce, ale dobře to nevidím.
U to neřeím. Myslela jsem, e bych to zkusila, ale takhle by to nelo. On má silnou vazbu na matku a nechtěla bych stát mezi nima, to by nedělalo dobrotu. Včera jsem hodně přemýlela a mám v tomhle ji jasno. Moná, e tady budu vypadat jako nějaká blbka, ale pro mě je teď asi důleitějí sex. Jeho abstinence mi začíná lézt na mozek a dělám blbosti. Nevím, jestli by pro mě nebylo řeením oslovit nějakého kamaráda a domluvit se na čistě sexuální schůzky bez dalí vazby. Ó jak hluboko jsem klesla.
Není tady
Kamčo - jaképak klesání. Prostě to teď tak má, tak pokud si najde někoho, kdo to má stejně, tak proč ne...
Není tady
annie napsal(a):
Kamčo - jaképak klesání. Prostě to teď tak má, tak pokud si najde někoho, kdo to má stejně, tak proč ne...
Díky, teď jsem ve stadiu vyhlíení vhodného protějku.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
annie napsal(a):
Zařiď se jak chce, ale dobře to nevidím.U to neřeím. Myslela jsem, e bych to zkusila, ale takhle by to nelo. On má silnou vazbu na matku a nechtěla bych stát mezi nima, to by nedělalo dobrotu. Včera jsem hodně přemýlela a mám v tomhle ji jasno. Moná, e tady budu vypadat jako nějaká blbka, ale pro mě je teď asi důleitějí sex. Jeho abstinence mi začíná lézt na mozek a dělám blbosti. Nevím, jestli by pro mě nebylo řeením oslovit nějakého kamaráda a domluvit se na čistě sexuální schůzky bez dalí vazby. Ó jak hluboko jsem klesla.
proč klesla? pokud to tak má a jsi připravená na to, e to takhle chce - je to v pořádku.
Není tady
Tak tomuhle se Kamčo říká výzva!!! Zajímalo by mě jak se dotyčný bude tvářit, a mu řekne, e se s ním chce vyspat. Jen aby neměl strach a abys pak nebyla zklamaná. Budu dret palce.
Není tady
pomněnka napsal(a):
agewa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To je sranda
Ale zase na druhou stranu... pokud matinka věděla, e si synáček veze na chatu dámskou návtěvu, tak to byl z její strany čistý úmysl jim to překazit. Páč mít takhle starého syna (jakoe mám), tak kdyby mi oznámil, e jede s Kamčou od vedle na chatu, tak pokud ho tam pustím, tak tam nebudu otravovat.... leda, e by mi Kamča neseděla.....třeba to synek ani neřekl.
Z hlediska matky nevím proč kdyby syn řekl, e jede i někdo dalí bych měla mít zakázaný přístup do chaty .Nikdo o zákazu nepsal.... ale nejsem přeci jako matka padlá na hlavu.... mladý se chtěj bavit a nepotřebují k tomu asistenci rodiče.... nějaká tolerance taky neee? Kurňa nebo myslí e kluk v osmadvaceti neví co má dělat a umře za jednu noc hlady?
s chatou je spojena spousta povinností, zvlátě teď na podzim. take se moc nedivím , e tam matka jela.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
annie napsal(a):
Zařiď se jak chce, ale dobře to nevidím.U to neřeím. Myslela jsem, e bych to zkusila, ale takhle by to nelo. On má silnou vazbu na matku a nechtěla bych stát mezi nima, to by nedělalo dobrotu. Včera jsem hodně přemýlela a mám v tomhle ji jasno. Moná, e tady budu vypadat jako nějaká blbka, ale pro mě je teď asi důleitějí sex. Jeho abstinence mi začíná lézt na mozek a dělám blbosti. Nevím, jestli by pro mě nebylo řeením oslovit nějakého kamaráda a domluvit se na čistě sexuální schůzky bez dalí vazby. Ó jak hluboko jsem klesla.
souhlasím
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak tomuhle se Kamčo říká výzva!!! Zajímalo by mě jak se dotyčný bude tvářit, a mu řekne, e se s ním chce vyspat. Jen aby neměl strach a abys pak nebyla zklamaná. Budu dret palce.
Zajímavý příspěvek.
Take enská by neměla říkat chlapovi,e ho chce do postele?
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Zajímavý příspěvek.
Take enská by neměla říkat chlapovi,e ho chce do postele?
Já nevím, ale mě se tohle tedy nikdy nestalo a to u tady straím dost dlouho. Ale jak říkám, je to zajímavá výzva a pokud za to Kamča stojí, tak by se neměl oslovený pán moc dlouho rozhodovat.
Není tady
Díky, teď jsem ve stadiu vyhlíení vhodného protějku.
Rozhodla ses jak to cítí a jak potřebuje. Drím palce aby ten opravdu vhodný protějek jsi nala. Ono toti jen na ten sex jich je jako much, ale.... no prostě aby to za něco i za to stálo.
Není tady
s chatou je spojena spousta povinností, zvlátě teď na podzim. take se moc nedivím , e tam matka jela.
No to mi povídej jednu takovou máme.
Upravil(a) pomněnka (9. 10. 2012 18:14)
Není tady