Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 6. 10. 2012 21:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Jdu na tantrickou masáž

Kamča87 napsal(a):

Tak to vám tedy moc pěkně děkuju za podporu. Ono se hezky soudí, když o tom nic nevíte. V jejich rodině platí pravidla, že to co synáček udělá to je dobře a když máte jiný názor, tak jste div ne nepřítel národa. Měla jsem nějaké výhrady a maminka mi stryktně řekla "Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" a to šlo v podstatě o h....

jsi docela ofrklá, na návštěvě a ještě prudit lol

Není tady

#77 6. 10. 2012 21:50

Kamča87
♥♥♥----

aprill napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Tak to vám tedy moc pěkně děkuju za podporu. Ono se hezky soudí, když o tom nic nevíte. V jejich rodině platí pravidla, že to co synáček udělá to je dobře a když máte jiný názor, tak jste div ne nepřítel národa. Měla jsem nějaké výhrady a maminka mi stryktně řekla "Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" a to šlo v podstatě o h....

Myslíš si, že na návštěvě je lepší držet hubu? To já jsem zvyklá vždycky říkat svůj názor a u nás doma to takhle funguje.

Není tady

#78 6. 10. 2012 21:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

aprill napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Myslíš si, že na návštěvě je lepší držet hubu? To já jsem zvyklá vždycky říkat svůj názor a u nás doma to takhle funguje.

pamatuj si, mluvit stříbro a mlčeti zlato . doma si povídej co chceš, ale na návštěvě by jsi měla mít trochu slušnosti a respektovat je .

Není tady

#79 6. 10. 2012 22:09

Kamča87
♥♥♥----

aprill napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

aprill napsal(a):

pamatuj si, mluvit stříbro a mlčeti zlato . doma si povídej co chceš, ale na návštěvě by jsi měla mít trochu slušnosti a respektovat je .

promiň, ale můžu se zeptat kolik ti je let?

Není tady

#80 7. 10. 2012 9:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kamčo, ale aprill má pravdu. a pokud jsi 87 ročník, pak už nejsi zase až takový mládě, abys nevěděla, jak se máš chovat.
ono je to opravdu něco jiného doma, mezi kamarády nebo lidmi, se kterými se nějákej ten pátek vzájemně znáte a víte, co jeden od druhého můžete čekat.
nebyla tys náhodou už dopředu otrávená z toho, že místo erotického víkendu, který sis naplánovala, tam měl taky matinku a už se to vezlo ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#81 7. 10. 2012 10:13

Kamča87
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

kamčo, ale aprill má pravdu. a pokud jsi 87 ročník, pak už nejsi zase až takový mládě, abys nevěděla, jak se máš chovat.
ono je to opravdu něco jiného doma, mezi kamarády nebo lidmi, se kterými se nějákej ten pátek vzájemně znáte a víte, co jeden od druhého můžete čekat.
nebyla tys náhodou už dopředu otrávená z toho, že místo erotického víkendu, který sis naplánovala, tam měl taky matinku a už se to vezlo ?

Tak to si piš, že mě to namíchlo. Byli jsme domluveni, že pojedeme sami a najednou se do toho objevila ona, prý aby mohla uvařit svému synáčkovi papání. To snad pochopíte, že se mě dotklo, protože já bych nás taky hlady nenechala. No a kvůli tomu byl také ten konflikt.

Není tady

#82 7. 10. 2012 10:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tak to si piš, že mě to namíchlo. Byli jsme domluveni, že pojedeme sami a najednou se do toho objevila ona, prý aby mohla uvařit svému synáčkovi papání. To snad pochopíte, že se mě dotklo, protože já bych nás taky hlady nenechala. No a kvůli tomu byl také ten konflikt.

k tomu věku - mohla bych být tvoje matka
a chata je čí? kamaráda nebo maminky? přece se matka nebude ptát jestli může na svoji chatu kapitulation

Není tady

#83 7. 10. 2012 10:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kamčo, aprill má pravdu, jeho máma si opravdu může na vlastní chatu jet kdykoliv bude chtít.
je ale taky možný, že tě chtěla omrknout, nebo prostě jen nestála o to, aby si tam synek vodil slečny, kdo ví.
třeba by to brala jinak, kdyby už jsi měla s jejim synem dlouhodobější vztah, ale jste spolu chvíli, třeba se ji to nelíbilo.
do toho nikdo nevidíme.
v každým případě je to už teď jedno, ne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 7. 10. 2012 10:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

kamčo, aprill má pravdu, jeho máma si opravdu může na vlastní chatu jet kdykoliv bude chtít.
je ale taky možný, že tě chtěla omrknout, nebo prostě jen nestála o to, aby si tam synek vodil slečny, kdo ví.
třeba by to brala jinak, kdyby už jsi měla s jejim synem dlouhodobější vztah, ale jste spolu chvíli, třeba se ji to nelíbilo.
do toho nikdo nevidíme.
v každým případě je to už teď jedno, ne ?

než omrknout si spíš myslím, že maminka potřebovala "zazimovat" chatu, chtěla využít pěkného skoro posledního teplého počasí  a hle kamča s báglem je tu vissla

Není tady

#85 7. 10. 2012 10:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo, je to možný.
a naštvaný pak byly obě. možná by si za jiných okolností sedly, ale prostě to celé už blbě začalo.

Není tady

#86 7. 10. 2012 10:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Kamča87 napsal(a):

Holka, ještě se máš hodně co učit.
Ono můžeš řít svůj názor, o tom žádná,ale neodsuzovat synáčka,že něco udělal blbě. SPíš to nějak říct diplomaticky, aby se maminka neurazila. PRotože ona to bere jako selhání výchovy. Nevím o co šlo.
Výhrady? Když seš na návštěvě? Tak prostě to má každý jinak. A příště to říct jenom chlapovi,proč do toho tahat maminku.

Upravil(a) dusička (7. 10. 2012 10:45)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#87 7. 10. 2012 12:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

Kritizovat partnera pred jejo matkou je dost velka odvaha.To jsem si nedovolila jeste ani po 4 letech vztahu.S pritelem si to vyrikam,az doma co se me u nich nelibi.Proto bych nikdy nechtela zit s zadnou tchyni....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#88 7. 10. 2012 12:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

aprill napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Bohuzel vsude ne.Ja radci navstevu pretrpim a jsem rada,ze jdu domu.Proto jsem vzdy byla oblibena mlada,az u sve prvni tchyne jsem rekla svuj nazor a byla jsem krava.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#89 7. 10. 2012 13:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Proto jsem vzdy byla oblibena mlada,az u sve prvni tchyne jsem rekla svuj nazor a byla jsem krava.
to zní, jako kdybys za sebou těch vztahů měla už kvanta wink

Není tady

#90 7. 10. 2012 13:21

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Proto jsem vzdy byla oblibena mlada,az u sve prvni tchyne jsem rekla svuj nazor a byla jsem krava.
to zní, jako kdybys za sebou těch vztahů měla už kvanta wink

lol Jen dvoje rodice partneru jsem poznala a drzim se toho,ze je lepsi drzet hubu.

Není tady

#91 7. 10. 2012 13:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak ono záleží asi i čeho se to týká a jak to podáš, že jo ..
jinak se zase tak nedivím, kdybys to byla erem ty, kdo by byl na chatě a nějáká kočena se tam navážela do tvýho syna, myslím, že by sis to dlouho líbit nenechala.

Není tady

#92 7. 10. 2012 18:46

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kamča87 napsal(a):

Známe se od školy, ale nějaký čas jsme se neviděli až teď po prázdninách. Myslela jsem že bych to s ním mohla zkusit, ale asi to nepůjde. Nějak se rozcházíme v názorech na život a ta jeho máma je strašná...

a rovnou začínáš tantrou. zajímavé

Není tady

#93 7. 10. 2012 19:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak ono záleží asi i čeho se to týká a jak to podáš, že jo ..
jinak se zase tak nedivím, kdybys to byla erem ty, kdo by byl na chatě a nějáká kočena se tam navážela do tvýho syna, myslím, že by sis to dlouho líbit nenechala.

Ne nenechala.

Není tady

#94 7. 10. 2012 19:41

holcina
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Známe se od školy, ale nějaký čas jsme se neviděli až teď po prázdninách. Myslela jsem že bych to s ním mohla zkusit, ale asi to nepůjde. Nějak se rozcházíme v názorech na život a ta jeho máma je strašná...

a rovnou začínáš tantrou. zajímavé

Tohle mě taky zaujalo

Není tady

#95 7. 10. 2012 20:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hm - já jsem možná staromódní big_smile ale já bych si napřed vyzkoušela, jestli si s přítelem sedneme v takových těch obyčejných věcech a tantra by přišla na řadu až potom. Nebo jsem možná praktický cynik, kterej by nemrhal tantrickejma znalostma na někoho, koho ani pořádně nezná, aby se nakonec ukázalo, že je to nepoužitelnej blbec big_smile

MMCH Kamčo, někoho, koho sotva znám hned popadnout a jet s ním na chatu za účelem sexuálních radovánek je - mírně řečeno - dost pošetilé, protože takovéto akce končívají povětšinou oboustranným zklamáním. A to, že se tam navezla maminka je holt smůla, ale chata je velmi pravděpodobně její a "do svého" si při vší úctě může jezdit každý, jak chce a kdy chce stolt Měla jsi maminku přetrpět a ne se hned naštvat, že tam máti dělá kazišuka a na to konto vypěnit, nediv se, že Tě paní matka velmi rychle srovnala do latě a očekávaná tantrická mise tak skončila totálním fiaskem smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#96 8. 10. 2012 7:21

annie
♥♥♥♥♥♥-

Jejda, tak chlapec dal přednost žvanci před vidinou tantry... dumbombig_smile

Není tady

#97 8. 10. 2012 8:37

Kamča87
♥♥♥----

Je až tak nepochopitelné, že jsem chtěla prožít sexuální víkend? Ty tantrické masáže byly sice krásné, ale já se je  snažila jenom naučit , tantru pochopit a chtěla jsem tenhle krásný prožitek vnést do svého vztahu, který teprve hledám. To, že jsem byla s partou super lidí na tantrickém víkendu nebylo o tom, že bych se tam umilovala k smrti, ale o tom, že jsme společně meditovali a povídali si o tantře a potom jsme se i vzájemně masírovali ( nedošlo k milování, nebo jak to napsat - k souloži). Já se nemilovala už 4 měsíce a myslím si, že je normální, když mi to schází. Samozřejmě, že si umím poradit a také se přiznávám, že si to dělám sama, ale cítila jsem, že by to mohlo tentokrát vyjít... a zmýlila jsem se. To, že jsem se neshodla s matinkou není pro mě až tak podstatné, navzájem se známe a nesedíme si. Bydlíme totiž v jedné ulici. No a teď bych chtěla slyšet vaše názory co byste dělaly vy? Hledaly byste si kamarády na sex, když nemůžu najít toho "pravého"?

Není tady

#98 8. 10. 2012 9:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Měla jsem nějaké výhrady a maminka mi stryktně řekla "Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" a to šlo v podstatě o h....
Nějak si neumíš nebo nechceš uvědomit, žes byla na "cizím teritoriu" - navrch teritoriu paní, s kterou se "navzájem se známe a nesedíme si". To se pak nediv, že tě ze svý pozice celkem právem "kousla", aby ti ukázala, kde je tvoje místo.
Byli jsme domluveni, že pojedeme sami a najednou se do toho objevila ona, prý aby mohla uvařit svému synáčkovi papání. To snad pochopíte, že se mě dotklo, protože já bych nás taky hlady nenechala. No a kvůli tomu byl také ten konflikt.
Asi se chlapec zapomněl domluvit i s panímou... třeba se mu nechtělo jí vykládat, že si tam veze slečnu, která by "chtěla prožít sexuální víkend" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... nebo byla maminka prachobyčejně zvědavá a to vaření byla pouhopouhá záminka. Ale ať to bylo tak či tak, tys jí viděla jako "kazišuka" a "kvůli tomu byl také ten konflikt" - ne kvůli její "mateřský péči".
Hledaly byste si kamarády na sex, když nemůžu najít toho "pravého"?
Jo, holka - to záleží na tom, jak moc tě svrbí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#99 8. 10. 2012 9:48

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Tak nějak nechápu
- Jak jsem již napsala, nemám zrovna žádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám
-Určitě bych někoho našla, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči mužům někaký čas vyloženě averzi
- Dneska jedu s přítelem na chatu ( kdes najednou vzala přítele?)
-Je až tak nepochopitelné, že jsem chtěla prožít sexuální víkend? Hledaly byste si kamarády na sex, když nemůžu najít toho "pravého"?

Nevím, myslím , že tímhle stylem ho asi hned tak nenajdeš.

Není tady

#100 8. 10. 2012 10:09

Kamča87
♥♥♥----

agewa napsal(a):

Tak nějak nechápu
- Jak jsem již napsala, nemám zrovna žádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám
-Určitě bych někoho našla, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči mužům někaký čas vyloženě averzi
- Dneska jedu s přítelem na chatu ( kdes najednou vzala přítele?)
-Je až tak nepochopitelné, že jsem chtěla prožít sexuální víkend? Hledaly byste si kamarády na sex, když nemůžu najít toho "pravého"?

Nevím, myslím , že tímhle stylem ho asi hned tak nenajdeš.

Poprvé jsem psala ještě o prázdninách, kdy jsem byla na chlapy spíše alergická, ale časy se mění a já úplně nezahořkla a tak si prostě někoho hledám. Problém je v tom, že ten kluk co jsem o něm psala jako o "příteli" se mi líbil už dávno, když jsme ještě chodili do školy. No a protože ho "znám", tak jsem si myslela, že bych mohla zkusit navázat bližší kontakt a nepovedlo se to. Tečka. Konec.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí