18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánka napsal(a):
Tak mně tenhle příspěvek tak inspiroval, e jsem se rozhodla, e poukaz na masá koupím manelovi k vánocům . Ale moc by se mi líbilo, kdyby třeba masérka začala a já se mohla přidat . Nechci sex ve 3, jen by to mohl být moc hezký společný záitek :-)
Já si myslím, e by to určitě lo. A půjde koupit poukaz, tak se zeptej. Určitě je to hodně inspirativní a pak byste si mohli tantru vyzkouet doma a začít jí praktikovat v budoucnu. Je to úasný pocit. Fakt jsem nikdy nic podobného nezaila.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kamčo, ty teda jede
tohle by nebylo nic pro mně, tohle otlapkávání od lidí, který sotva znám
nápodobně. přijde mi to jako docela sluná úchylárna
Není tady
Ono se to moná pro mnohé zdá ujeté, ale zkuste si o tantře nejdřív něco přečíst. Náhodně jsem vybrala :
Pamatujete si hodiny sexuální výchovy ve kole? Bylo tam rozhodně hodně detailů o semínkách a vajíčkách, varování před nechtěným těhotenstvím a sexuálně přenosnými nemocemi a moná nějaký náznak emocionálních problémů, které očekávají ty nezkuené. Ale zřejmě jste tam nenali ani slovo o rozkoi. Ani zmínka o mocných energiích a o někdy a neobyčejných tělesných pocitech, které mohou očekávat na ty, kdo se začnou otevírat sexualitě a zvlátě mladé lidi, jejich sexualita se právě probouzí.
Tato rozko je v naí společnosti tabu. Země se hýbá a my omdléváme v romantických novelách, ale v kadodenním ivotě je to často o mátrání ve tmě, nedostatku komunikování a "tak co, jaký jsem byl?". Dominantní kultura vidi sex jako setkání dvou těl. Tantra chápe sex jako setkání dvou energií, kde tělo je zprostředkovatelem. Od sexuální revoluce 60tých let, kdy se sexuální záitek stal něčím samozřejmým a častým pro větinu lidí, nae těla vyadují více a více stimulace k tomu, aby se probudila smyslnost a my se vzruili. Na čistě tělesné úrovni jsou těla čím dál přesycenějí a my potřebujeme čím dál silnějí podněty k tomu, aby se nás něco dotklo. U jsme to vechno viděli alespoň z druhé ruky masmédií a novota a čerstvost, které přináejí vzruení, se ztratily. V mysli se nerovnocenně srovnáváme s těly filmových hvězd a musíme se spokojit s tím, e budeme jenom druzí.
Sexuální vzruení ve formě napětí vdycky zůstane stimulací spíe ne blaenou rozkoí. Potěení tak zůstává pro mnoho muů v záznamu úspěchů dostal jsem ji do postele, dobyl tvrz, dosáhl orgasmu které zůstávají v mysli a posilují ego, místo toho, aby se člověk kochal potěením ze záitku lásky a sexuálního blaha. Taková sexualita nabízí samozřejmě jetě méně enám, které vybičovaným napínáním naprosto přicházejí o sexuální záitek enské přirozenosti, kde se tělo otevírá energii a je jí zevnitř prostupováno. eny často vzdávají naději na sexuální naplnění, protoe jej marně hledaly v muské doméně napětí.
Tantra se zabývá monostmi, jak si uívat vzruení bez tohoto napínání, tím, e se do vybuzené energie uvolníme a dovolíme jí expandovat. Místo stoupající spirály stále větího a větího svalového a energetického stahování, kdy se plháme s vypětím vekerých sil a na okraj propasti proto, abychom vekeré tělesné ovládaní mohli pustit pro pár vteřin orgasmu, můeme cítit, jak vzruení stoupá do výin ducha, zatímco uvolnění prohlubuje ná záitek natolik, e se uprostřed fyzičnosti dotkne due.
Není tady
Kamčo,
já bych to viděla takhle: nech kadému co jeho jest :-) To znamená, e kadý má jiný názor daný výchovou, zkuenostmi... pro někoho je tantra prostě jen variantou veřejného domu, někdo za ní vidí duchovnějí rozměr.
Upravil(a) Tulipánka (2. 10. 2012 12:50)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Kamčo,
já bych to viděla takhle: nech kadému co jeho jest :-) To znamená, e kadý má jiný názor daný výchovou, zkuenostmi... pro někoho je tantra prostě jen variantou veřejného domu, někdo za ní vidí duchovnějí rozměr.
Já jsem nikomu nic nechtěla vnucovat, to opravdu ne, ale také jsem tady chtěla napsat o něčem, co se mi líbí.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tak mně tenhle příspěvek tak inspiroval, e jsem se rozhodla, e poukaz na masá koupím manelovi k vánocům . Ale moc by se mi líbilo, kdyby třeba masérka začala a já se mohla přidat . Nechci sex ve 3, jen by to mohl být moc hezký společný záitek :-)
tuli
musím říct, e mě teda fakt okuje, e od tebe budu tohle číst, to jsem fakt nečekala
Není tady
Tulipánko, a to by ti nevadilo se dívat, jak nějaká jiná ena masíruje přirození tvojemu manelovi? Já bych to asi nerozdýchala, asi jsem moc árlivá???
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Kamčo,
já bych to viděla takhle: nech kadému co jeho jest :-) To znamená, e kadý má jiný názor daný výchovou, zkuenostmi... pro někoho je tantra prostě jen variantou veřejného domu, někdo za ní vidí duchovnějí rozměr.Já jsem nikomu nic nechtěla vnucovat, to opravdu ne, ale také jsem tady chtěla napsat o něčem, co se mi líbí.
Kamčo, neříkám, e chce něco vnucovat, spí e si kadý na tantru u nějaký názor udělal.
Není tady
Na tantru bych s přítelem nela, ani na ádné společné tantrování. Můj orgasmus je pro mě natolik intimní, e by mi to vadilo. Pokud by si přítel přál tantrickou masá zaít, pořídila bych mu ji
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
tuli
musím říct, e mě teda fakt okuje, e od tebe budu tohle číst, to jsem fakt nečekala
Pavlo,
lidé se mění Třeba pro mě by bylo myslím lepí u toho být ne u toho nebýt
Upravil(a) Tulipánka (2. 10. 2012 18:55)
Není tady
Já jsem zkouel "tantru" s manelkou podle videa, které jsem nael na youtube. Bylo to zajímavé, troku jsme museli improvizovat, ale líbilo se nám to. Na masá s manelkou k nějakému profíkovi bych neel.
Není tady
Dneska jedu s přítelem na chatu a chystám se mu ukázat, co jsem se naučila v tantře. U se moc těím. Papa a hezký víkend vem !!!
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Dneska jedu s přítelem na chatu a chystám se mu ukázat, co jsem se naučila v tantře. U se moc těím. Papa a hezký víkend vem !!!
jetě před dvěma měsíci jsi neměla chu se s nikým seznamovat, koukám, e to vzalo prudký spád .
tak si to uij
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Kamčo,
já bych to viděla takhle: nech kadému co jeho jest :-) To znamená, e kadý má jiný názor daný výchovou, zkuenostmi... pro někoho je tantra prostě jen variantou veřejného domu, někdo za ní vidí duchovnějí rozměr.Já jsem nikomu nic nechtěla vnucovat, to opravdu ne, ale také jsem tady chtěla napsat o něčem, co se mi líbí.
Kamčo, neříkám, e chce něco vnucovat, spí e si kadý na tantru u nějaký názor udělal.
a jak jsi na něco takového přila, prosím tě ? to bere jako podle názorů pár lidí, co sem napsali ? sem snad chodí číst daleko víc lidí, proč by k tomu nemohla napsat svoje.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
tuli
musím říct, e mě teda fakt okuje, e od tebe budu tohle číst, to jsem fakt nečekalaPavlo,
lidé se mění Třeba pro mě by bylo myslím lepí u toho být ne u toho nebýt
ale jo, proč ne, e jo. a si kadej dělá, co mu vyhovuje, jen mě to zrovna u tebe zarazilo, dělala jsi na mě takovej trochu dojem a moc usedlý enský, na to, e jsi jetě mladá baba.
pravda je, e z tebe mám pocit, e to nedělá ani tak kvůli tomu, e ty sama bys touila po takovém společném záitku s dalí slečnou, ale spí kvůli manovi - jak sama říká "Třeba pro mě by bylo myslím lepí u toho být ne u toho nebýt".
já u pár takových párů zaila a bohuel el pak jejich vztah po podobných experimentech ví kam. přeju ti, aby ten tvůj nepatřil mezi ně.
jinak to neber jako kritiku toho, pro co ses rozhodla, mě je fakt jedno, kdo co dělá.
Není tady
aprill napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
jetě před dvěma měsíci jsi neměla chu se s nikým seznamovat, koukám, e to vzalo prudký spád .
tak si to uij
Není tady
Asi jsem čekala něco jiného a místo romantického víkendu na chatě jsem zase doma.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Asi jsem čekala něco jiného a místo romantického víkendu na chatě jsem zase doma.
Kamčo - co se stalo?
Není tady
Na chatě byla s náma přítelova máma a ta mě tak deptala, e jsem se sebrala a jela domů. A ten blbec tam zůstal. Dalí ukázka toho, e najít si někoho normálního není vůbec jednoduchý.
Není tady
jak dlouho ho zná ?
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Na chatě byla s náma přítelova máma a ta mě tak deptala, e jsem se sebrala a jela domů. A ten blbec tam zůstal. Dalí ukázka toho, e najít si někoho normálního není vůbec jednoduchý.
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, moná si to říká i on, e najít někoho normálního není jednoduché
Není tady
Známe se od koly, ale nějaký čas jsme se neviděli a teď po prázdninách. Myslela jsem e bych to s ním mohla zkusit, ale asi to nepůjde. Nějak se rozcházíme v názorech na ivot a ta jeho máma je straná...
Není tady
hm a tys kdy vidí, e se celkově názorově rozcházíte a e jste si nesedli ani s ním, ani s jeho matkou, čekala, e za tebou poběí
nezlob se, ale jestli ano, pak ten blbec není on, ale ty.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hm a tys kdy vidí, e se celkově názorově rozcházíte a e jste si nesedli ani s ním, ani s jeho matkou, čekala, e za tebou poběí
nezlob se, ale jestli ano, pak ten blbec není on, ale ty.
BINGO!
Není tady
Tak to vám tedy moc pěkně děkuju za podporu. Ono se hezky soudí, kdy o tom nic nevíte. V jejich rodině platí pravidla, e to co synáček udělá to je dobře a kdy máte jiný názor, tak jste div ne nepřítel národa. Měla jsem nějaké výhrady a maminka mi stryktně řekla "Holčičko, na tohle tady nejsme zvědaví" a to lo v podstatě o h....
Není tady