6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nemá vlézt do postele s kýmkoliv
No prááávě... není nad dobrou radu zkuené eny
Jen mám dojem, e v mém věku u je jaksi zbytečná...
Poslouchej svou intuici.
Jasně... a to jako před tím, ne do tý postele vlezu nebo a potom?
A přijdu tak dám vědět, jaké to bylo.
No to tady vechny doufáme, e se podělí o záitky...
Tak a jsi spokojená.
Není tady
helena napsal(a):
Poslouchej svou intuici.
Jasně... a to jako před tím, ne do tý postele vlezu nebo a potom?
Heleno, samozřejmě před tím. Ale ve tvém věku ti tuto nesmyslnou otázku odpoutím. Pokládala jsem za samozřejmé, e před tím.
Kamčo - jsem zvědavá, dej určitě vědět. A přeju, a se Ti líbí.
Není tady
Ale ve tvém věku ti tuto nesmyslnou otázku odpoutím.
Teda... ty jsi tááák velkorysá...
Hele - netlačí tě někdy ta svatozář?
Není tady
Ahojky vem, právě jsem přila domů a musím zajít ke kamarádce na kafčo, protoe si to nemůu nechat pro sebe. Vám to napíu večer, ale aspoň pro začátek musím napsat, e to bylo super a určítě se to budu chtít naučit. Kontrolní otázka : víte co je jóni?
Upravil(a) Kamča87 (30. 8. 2012 18:34)
Není tady
Tys to nevěděla?
Tedy Kamčo, takhle nás nechat čekat.
Kdy přijde z kafča?
Jóni - u vím, stačí zadat do vyhledávače. JSem zvědavá.
Není tady
Myslela jsem, e kdy jde někdo na tantrickou masá, aspoň trochu se s tím seznámí.
majkafa napsal(a):
Myslela jsem, e kdy jde někdo na tantrickou masá, aspoň trochu se s tím seznámí.
Majkafo - Kamča o tantře četla, gouglila. Proč má zase potřebu rejpat.
Kamča je spokojená, a o to přece lo. Tak jí to přej.
Není tady
Kamča mě nahlodala
Není tady
majkafa napsal(a):
Vak jo... není nad praktické, osobní seznámení
Není tady
dusička napsal(a):
Kamča je spokojená, a o to přece lo. Tak jí to přej.
Nemyslela jsem to zle. Jen mě ta její kontrolní otázka překvapila. Ale moná jsem ji vnímala jinak, ne ji myslela ona.
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Kamča je spokojená, a o to přece lo. Tak jí to přej.Nemyslela jsem to zle. Jen mě ta její kontrolní otázka překvapila. Ale moná jsem ji vnímala jinak, ne ji myslela ona.
Tak se omlouvám Majkafo, v první chvíli to tak vyznělo.
Já brala jako tu kontrolní otázku.
e Kamča ví, e objevila kouzlo jóni.
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Kamča je spokojená, a o to přece lo. Tak jí to přej.Nemyslela jsem to zle. Jen mě ta její kontrolní otázka překvapila. Ale moná jsem ji vnímala jinak, ne ji myslela ona.
Tak se omlouvám Majkafo, v první chvíli to tak vyznělo.
Já brala jako tu kontrolní otázku.
e Kamča ví, e objevila kouzlo jóni.
Nevim co je jóni a a budu chtít zjistim si to...zatim nechci a ty Dui furt se neomlouvej a nevysvětluj,dy nemusí...
Jinak Kamča..
Není tady
Ahoj. Nevím jak začít, abych na něco nezapomněla, ale fakt to bylo super. Přila jsem do salonu a přila si pro mě slečna masérka, které mohlo být asi tak jako mě a odvedla mě do jednoho z pokojů, který byl příjemně zařízen a provoněn. Daly jsme si čaj a asi půl hodiny si povídaly. Masérka chtěla vědět co od tantry očekávám a pak mi o tantře vyprávěla a nakonec mi řekla jak masá bude probíhat. Potom mě odvedla do koupelny, kde jsem se vysprchovala, dostala jsem takový velký átek, který jsem si omotala kolem těla a la zpět do pokoje. Tam u mě čekala masérka, která měla na sobě také podobný átek a pak proběhl úvodní tantrický rituál, nevím jak tomu přesně říkala, ale stály jsme naproti sobě a masérka se mě rukama velmi jemně dotýkala od hlavy a k patě. Potom mě sundala átek a já si lehla na podloku - matraci. Nejdřív jsem leela na břie a masérka mi tím mít átkem jemně přejíděla přes záda, zadek a nohy, potom mě imrala takovým velkým peříčkem a pak pomocí nahřátých ínek namočených v oleji masírovala - záda, ruce, zadek a nohy. Bylo to stráně příjemné. Při tom hrála taková zvlátní relaxační hudba, která umocňovala skvělou atmosféru. Slečna masérka mi říkala jak mám u masáe dýchat a také jak se co nejvíc uvolnit. No a potom jsem se otočila na záda, masérka přes mě poloila ten můj átek , který postupně posouvala a začala mě znovu imrat peříčkem a masírovat ínkami. Musím říct, e jsem si to uívala a snaila se správně dýchat a relaxovat. Kdy mi masírovala prsa, tak jsem si u myslela, e budu mít orgasmus, ale vydýchala jsem to. Čím víc se blíila k joni, tím víc jsem to bylo příjemnějí. No a dál to snad ani nebudu popisovat, protoe bych se asi hodně červenala. Masérka mě pochválila, e jsem se krásně otevřela ... No a orgasmus samozřejmě byl, uasný a dlouhý. No a potom jsem jetě leela, vysprchovala se a znovu jsme si daly čaj a povídaly si. Určitě se to budu chtít naučit. Prý jsou nějaké víkendové kurzy jak pro začátečníky tak i pro pokročilé, tak se budu muset podívat na netu. No a jestli chcete vědět kolik mě tenhle záitek stál, tak 2000,- Kč. Je to dost, ale nelituju. Nechci tady dělat reklamu pro tenhle tantrický salón, ale bylo to tam vkusně zařízené, čisté a masérka byla velmi milá. Kdy budete chtít, tak dám kontakt na e-mail, sem to psát nebudu. Určitě jsem jetě na něco zapomněla, ale mám teď toho plnou hlavu.
Není tady
Kamčo - ode má SZ
Není tady
To zní moc dobře, moc mě to zaujalo. Dík, Kamčo, e ses podělila se svými pocity.
dusička napsal(a):
Kamčo - ode má SZ
Nerozumím.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
dusička napsal(a):
Kamčo - ode má SZ
Nerozumím.
Soukromá zpráva - je to nahoře na litě
Není tady
dusička napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
dusička napsal(a):
Kamčo - ode má SZ
Nerozumím.
Soukromá zpráva - je to nahoře na litě
Aha, take SZ u tebe :-)
Není tady
Ahojky, byla jsem dnes doma a lenoila. Myslím, e jsem to po včerejku docela potřebovala. Včerejí návtěva tantrického salonu mi dala nový náhled na moji budoucnost. Můj pohled na mue se sice nezměnil, ale u se necítím tak na dně. Chtěla bych se učit tantrickému umění a u si vyhledávám nějaké kurzy, kterých bych se chtěla zúčastnit. Kdy jsem si četla dojmy a názory účastníků těchto kurzů jak byly nadení a uvolnění, tak jsem jim velmi rozuměla, toté jsem proívala včera já. Kdybych měla popsat závěrečnou část masáe, tak váně nevím, jak bych to udělala. Hezký večer vám přeje začínající tantrička.
Není tady
Já osobně bych se asi raději nechala masírovat od mue ne od eny:P
Není tady
Ahojky, tak je to měsíc co jsem byla poprvé na tantrické masái a od té doby jsem zase kousek dál. Byla jsem ji podruhé na víkendu s jednou partou, která se zaměřuje na tantru a bylo to moc fajn. Tantrický rituál byl společný, bylo nás pět holek a tři kluci, úasná atmosféra, meditační hudba, světlo pouze ze svíček a oblečení nebo spíe neoblečení také stylové. Masírovaly jsme se navzájem ve dvojicích pak ve trojkách, střídaly jsme se, take jsem byla s holkou i s klukem. Jestli si myslíte, e to byly nějaké orgie nebo grupáč, tak to vůbec ne. Nesouloilo se a přesto orgasmů jsme měli vichni nepočítaně.
Není tady
kamčo, ty teda jede
tohle by nebylo nic pro mně, tohle otlapkávání od lidí, který sotva znám
Není tady
Tak mně tenhle příspěvek tak inspiroval, e jsem se rozhodla, e poukaz na masá koupím manelovi k vánocům . Ale moc by se mi líbilo, kdyby třeba masérka začala a já se mohla přidat . Nechci sex ve 3, jen by to mohl být moc hezký společný záitek :-)
Není tady