Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#376 26. 2. 2017 22:01

eliskamatlova
♥♥-----

Re: Jdu na tantrickou masáž

Joo tantra masáž je skvělá věc, chodím na ni delší dobu a překonala jsem tolik bloků, že jsem tomu ani nevěřila

Není tady

#377 26. 3. 2017 21:32

AlesBer
♥♥-----

Tantra je pecka, ale musi byt dobre udelana, v harmony spa v praze je nejlepsi co jsem zatim mel big_smile

Není tady

#378 8. 5. 2017 12:17

beavis
♥------

To ano, tantru musejí dělat pouze ti, kteří (nebo které) tomu rozumí, poněvadž jinak to nebude ten pravý použitek z masáže.
Například, já byla zde - http://www.sweet-massage.com, a jsem velmi spokojena s úrovní služeb.

Není tady

#379 26. 9. 2017 18:05

Alza
♥------

Niky123 napsal(a):

Tak jsem ze zvědavosti nakoukla na stránky toho podniku, a jakýže to na mě dělá dojem? Že je to klasická prostituce, neuměle jakoby zahalená do rádoby "tantrické masáže".
Navíc - že neumějí ani pořádně česky: Budete odcházet nabytí energií.... Ale o správnost gramatiky v takových salónech asi nejde, že...wink

Já osobně jsem měla trochu vnitřní problém i při masáži klasické, zdravotní. Protože když se mě dotýká cizí člověk - no, je to pro mě takové divné... Přitom jsem velmi kontaktní typ, ale dotyky mám spojené hlavně s intimitou, ale pak taky i s blízkými lidmi, se kterými se ráda obejmu, ačkoli to je objetí neerotické.

Osobně si myslím, že celý příspěvek od AnnRey je opět jen zakuklená hloupá reklama. dumbom

Nemá cenu se snažit přesvědčit ostatní, aby sdíleli ten, nebo onen pohled. Dovolit si v sexu víc věcí není žádný odznak úspěchu. Vždycky záleží jenom na tom, co se vám líbí a co už ne. Já si velmi užívám Nuru masáže s masérkou. Spousta ženských by tvrdila bůhví co. Na druhou stranu spousta se třeba nebrání trojce, což bych zase nechtěla já. Proto pro někoho jsou erotické masáže nezapomenutelný relax a pro někoho po*ná prostituce. Nemá cenu si navzájem něco vyvracet a přesvědčovat se, co je lepší. Problém je jenom v momentě, kdy někdo chce něco zkusit, ale nikdy se k tomu neodhodlá. To je pak hrozná škoda. smile

Není tady

#380 28. 12. 2017 18:19

Bigben61
♥♥♥♥---

Tak jsem letos dostal pod stromeček voucher na tantrickou masáž. Tento týden mají zavřeno, ale hned na Nový rok začínají a tak jsem se hned objednal. Říká se jak na Nový rok tak po celý rok a tak si to chci užít.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#381 26. 4. 2018 14:45

Petulak
♥------

Ahoj, pokud jde o tantrickou masáž je to zážitek na celý život i když ji člověk podstoupí sám. V páru se potom celá zkušenost ještě umocňuje (dle mého). Nejraději chodím sem: https://eroticmassagepraha.cz/tantricka-masaz/. Určitě bych neváhal a šel do toho.

Upravil(a) Petulak (26. 4. 2018 14:50)

Není tady

#382 20. 9. 2018 13:16

Julča78
♥------

Ahojky
a jsem tu zas
ted jsme zkusili nový salon s manzelem http://erotic-massage-in-prague.cz/
aaa dobrýý
uz to bylo vic eroticky nez tantricky ale wow
zazitek neuveritelnej
zas se neco priucis big_smile big_smile

Není tady

#383 24. 1. 2019 18:32

lenka502
♥------

ahojky take chodim na masaze konkretne na nuru masaze zde https://erotic-massage-praha.com/masaz/nuru-masaze/mohu jen doporucit  je to skvele a uvolnujici

Není tady

#384 25. 12. 2020 12:33

henco
♥------

Právě jsem prošel masáží přímo pro muže https://coccinelle-erotic-tantra-massag … -in-prague . Docela intimní cvičení, které je mnohem příjemnější ve srovnání s jinými klasickými druhy masáží

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí