|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
On přeci jenom sexuální apetit je jiný u mladé slečny a starší paní.
Bigbene, máš pravdu, ovšem naopak než si myslíš:-) rozdíl je obrovskýJá to vidím takhle z vlastní zkušenosti. Myslíš, že se milují starší ženy častěji než za mlada? Chápu co se tady psalo o kvalitě sexu, ale já myslel na kvantitu.
Ako ktoré - a ak chceš robiť štatistiku, treba byť presnejší: čo to je "staršie" čo je "zamlada", sú z akej krajiny, z mesta, vidieka, zdravé, so zdrav. problémami, sex v dlhodobom ofiko zväzku, alebo mimo neho... a ďalšie a ďalšie faktory.
Není tady

Našel jsem zajímavý článek týkající se tantrických masáží a tak jestli máte chuť, můžete se na víkend nechat inspirovat a překvapit své protějšky.
Joni a Vajra jsou výrazy pro ženské a mužské pohlavní orgány používané v tantře. Většina evropských jazyků včetně češtiny nemá pro popis těchto orgánů k dispozici jiné termíny než vulgarismy, medicínskou terminologii či dětinské výrazy. Pro tanrika jsou sexuální orgány posvátné a proto bylo třeba importovat nové termíny vyjadřující vznešenost a božskost sexuálních orgánů. V některých jazycích se jim říká orgány rozkoše. Schopnost přijímat a dávat rozkoš je důležitým tématem tantrického rozvoje člověka.
Naše kultura se staví k tělesné rozkoši macešsky až odmítavě; významná část lidí si myslí, že věnovat čas a energii studiu orgánů rozkoše je nedůstojné. Pro mnohé je těžké si přiznat, že o nich velmi málo víme, jak nasvědčují četné průzkumy. Jen malá část mužské populace umí bezpečně nalézt bod G a ještě daleko méně procent žen ví, kde hledat prostatu a jak ji stimulovat.
Přijměte pozvání na krátkou procházku zahradami rozkoše - smyslnou masáž Joni nebo Vajry.
Příprava
zajistěte si dostatek času, tak abyste nebyli rušeni a vytrhováni (aspoň po dobu 2 hodin)
vytvořte příjemnou, slavnostní atmosféru (svíčky, vonné olejíčky, nejrůznější dekorace, magické předměty, jemná smyslná hudba, erotické oblečení maséra)
nepijte alkohol - v tantře jde o to, abychom byli bdělí a vědomí!
mějte spíše prázdnější žaludek, ale ne hlad
připravte si olej nebo emulzi
Na úvod
pro přijímajícího je důležité se uvolnit a maximálně prociťovat vlastní tělo
nejprve zahřejte vlastní ruce a položíte jednu na srdeční oblast druhou na břicho (nebo na orgán rozkoše) a chvíli tak setrvejte v maximálním uvolnění, aby se těla na sebe naladila
začněte hlazením a masírováním po celém těle s důrazem na tyto partie: krk, zádové svaly, čelo, nos, tváře, rty, uši, prsa, břicho, vnitřek stehen, zadek
Několik zásad
po celu dobu udržujte kontakt - dobré je častý oční kontakt
přijímající bez zábran vyjadřujte své pocity po případě svá přání
dávající se celou dobu naprosto věnujte svému partnerovi a snažte se vcítit do jeho pocitů
dávající se nezapomeňte starat o to, aby i vám bylo celou dobu příjemně
všechny technické rady berte s rezervou a uzpůsobujte je aktuální situaci
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Je hezké, jak se dokážete bránit, takže já ještě něco přidám a předem se omlouvám a nesdílím tento názor. Nicméně bych taky rád slyšel, zda na tom není něco pravdy.
"Zjistili jsme, že ženy používají hlasové projevy při sexu spíš k povzbuzení svého partnera než k vyjádření svého skutečného sexuálního vzrušení," uvedli autoři výzkumu Gayle Brewerová a Colin Hendrie z University of Central Lancashire.Ve studii, zveřejněné v Archives of Secual Behavior, se tito psychologové dotazovali žen ve věku 18 - 48 let, jak se zvukově projevují při sexu. Respondentky si mohly vybrat mezi kategoriemi: ticho, sténání a vzdychání, křik, instrukce, slovní vyjádření spokojenosti (jako výkřiky: Ano. Ještě. Vyvolávání partnerova jména a podobně).
Další série otázek se týkaly toho, proč se ženy při sexu tímto způsobem projevují, co pro ně znamená orgasmus, zda vyvrcholení vůbec dosahují a pokud ne, zda jej předstírají.
Psychologové zjistili, že ženy se takto chovají především proto, aby urychlily partnerovu ejakulaci, protože se při sexu nudí, jsou unavené, nebo na něj nemají momentálně chuť
Většina žen uvedla, že jejich partner není spokojený, dokud ona neprožije orgasmus. Pokud to ale z nějakého důvodu nejde, pak nezbývá než předstírat a vydávat vášnivé výkřiky. Aby měl partner radost a aby oba měli to vyčerpávající hemžení za sebou.
Až 92 procent žen "hraje", aby partnery povzbudily a potěšily. Na 65 procent zkoumaných dobrovolnic přiznalo, že při intimním styku sténají buď aby uspíšily orgasmus svého protějšku, nebo z důvodů, které by muži byly ještě méně příjemné, kdyby o nich věděl.
Už před dvěma lety studie zveřejněná v časopise Journal of Sex Research uvedla, že ženy a muži hrají při sexu role, které se od nich očekávají. Muži mají pocit, že musí ženu přivést k vyvrcholení a orgasmus ženy je pro ně potvrzením "dobře odvedené práce." Zároveň také považují za nejméně vzrušující ženy, které jsou při sexu potichu.
Pred kým? Alebo pred čím? Pred TVOJIMI NÁZORMI? Ktoré poťažmo ani nie sú tvoje, ale bohvieodkiaľ vyčítané? Nedaj sa vysmiať...
Ja si sex užívam väčšinu života - a v mladost to dosť dlho nebolo ono (resp. som bola dlhšie panna), potom striedavo oblačno, ale záviselo/závisí to viac od konkrétneho vzťahu a môjho momentálenho stavu než od veku...
Naopak sa desím, že na staré kolená budem "veselá babička" obháňajúca zajačikov.
Alebo nechávajúca sa od nich obháňať... 
Není tady

Bigben61 napsal(a):
Muži mají pocit, že musí ženu přivést k vyvrcholení a orgasmus ženy je pro ně potvrzením "dobře odvedené práce."
S tímhle ale asi těžko něco uděláme, pane kolego
Tohle si zřejmě budou chlapi myslet i dávno po tom, co my dva budeme už léta hnít někde pod zemí
A zcela otevřeně řečeno - ačkoli já osobně sex nepovažuju za nějakou "dobře či špatně odvedenou práci", tak bez orgasmu partnerky by mě to nebavilo, a asi bych si taky připadal nějakej méněcennej...
Není tady

Mikeš napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Muži mají pocit, že musí ženu přivést k vyvrcholení a orgasmus ženy je pro ně potvrzením "dobře odvedené práce."
S tímhle ale asi těžko něco uděláme, pane kolego
Tohle si zřejmě budou chlapi myslet i dávno po tom, co my dva budeme už léta hnít někde pod zemí
A zcela otevřeně řečeno - ačkoli já osobně sex nepovažuju za nějakou "dobře či špatně odvedenou práci", tak bez orgasmu partnerky by mě to nebavilo, a asi bych si taky připadal nějakej méněcennej...
Něco na tom určitě bude. Ideální je když jsou ti dva sehraní a na nic si nehrají.
Není tady

Tak jestlipak jste si dneska udělal někdo odpočinkovou sobotu jenom v pelíšku? A už jste se dneska někdo miloval? Já tedy ne! Od rána makám, uklízím v garáži a na milování přijde čas možná až večer.
Není tady
Bigbene, když je tak krásně? My teď přišli z lesa. Večer si dáme tatarák
Není tady
Ahoj, minulý týden jsem byla na tantra masáži reklama. No pocity mám z toho takové všelijaké. Bylo to moc příjemné, ale měla jsem po tom takový divný pocit sama ze sebe, asi to není nic pro mě. Jsem spíše uzavřený člověk. Ale kamarádka, co na tom byla se mnou, je nadšená a už plánuje, kdy půjde zase :-D
Upravil(a) AndreaP. (7. 6. 2014 18:56)
Není tady
papulko
nech té reklamy , máš ji v každém příspěvku
Není tady
Zdravím slečny a dámy, ráda bych se s vámi podělila o mojí zkušenost. Jednoho dne můj drahý ke mě přišel s kytkou a začal mě kroutit, jestli bychom nemohli společně navštívit tantrickou masáž. Jako velká část z Vás jsem byla zklamaná, sama sebe jsem se tázala proč to po mě vyžaduje? To pro něj nejsem dostatečná, když hledá "něco jinýho a obvzláštňujícího". Nemusím říkat, že mi bylo krajně nepříjemné´á představa, že polonahá ženská přede mnou šahá na mého drahého.
Nechala jsem si to projít hlavou a šla jsem na něj fikaně. Navrhla jsem že si dáme partnerskou masáž a že já budu mít maséra a on masérku. Jak u chlapů bývá zvykem, znejistěl
. Ale nakonec se rozhodl že teda ano. Dobře, teď už jsem nemohla cuknout.
Našli jsme si salón u nás v Liberci odkaz smazán a navštívili jej. Byla jsem dost nervózní když jsme se svlíkali a proti nám stáli cizí lidé. Po ulehnutí při poslechu hudby a vnímání vonných výparů z tyčinek jsem se dostala do té správné nálady. S přítelem jsme se drželi za ruce a měla jsem pocit jako bychom všechno prožívali společně. A taky to tak nejspíš bylo.
Nebudu říkat co se dělo následně, jelikož to nelze vystihnout slovy, to se musí prožít. Každopádně tato zkušenost byla nádherná a já doporučuji všem, kterým toto partner navrhnul ať to hned nehází do žita. Když se člověk odprostí od žárlivosti a bere to jako společnou sexuální zkušenost, kterou by jinak neprožili, je to neskutečný zážitek.
Upravil(a) AndreaP. (21. 3. 2015 22:53)
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Opravdu nemáte nikdo zkušenosti s tantrou? No a šly byste na ní? Napište vaše názory. Ještě jsem tam nebyla a jsem dost netrpělivá, ale zároveň zvědavá.
Osobně jsem na masáži byla a jsem nadšená. Ono to zní dost šíleně, že se někdo cizí dotýká vašich intimních míst, protože je těžké si představit, že ty doteky jsou úplně jiné. Není to prostě jako s partnerem. Osobně když jsem byla masírovaná, tak jsem si říkala, že tohle by měla zažít každá ženská.
Ono je ale taky důležité vybrat si správné studio. Někde to už není tolik o tantře jako o sexu, což nevím z vlastní zkušenosti, ale od známých, kteří byli nemile překvapeni. Já sama mám dobrou zkušenost s masaze-element.cz
Není tady
Ahoj!
trochu jsem si tu početla a také jsem z různých zdrojů studovala o čem je vlastně tantra masáž. Někteří tvrdí, že jde především o erotiku a někdo zase obstojně tvrdí, že jde o duchovno. Kamarádka dostala voucher na tantrickou masáž a chce, abych tam šla s ní a také to zkusila. Nejsem si ale úplně jistá ohledně toho podniku... Osobně si myslím, že by ta masáž měla správně zahrnovat intimní partie, ale zkušenosti s tantrickou ani jinou erotickou masáží nemám a proto také netuším, v jaký podnik doufat. Spíš mi to připadá, že je to hlavně pro pány - je to ale špatně? Jaký to na vás dělá dojem? Byla bych ráda za nějaké osobní názory.
Není tady
AnnRea napsal(a):
Ahoj!
trochu jsem si tu početla a také jsem z různých zdrojů studovala o čem je vlastně tantra masáž. Někteří tvrdí, že jde především o erotiku a někdo zase obstojně tvrdí, že jde o duchovno. Kamarádka dostala voucher na tantrickou masáž a chce, abych tam šla s ní a také to zkusila. Nejsem si ale úplně jistá ohledně toho podniku... Osobně si myslím, že by ta masáž měla správně zahrnovat intimní partie, ale zkušenosti s tantrickou ani jinou erotickou masáží nemám a proto také netuším, v jaký podnik doufat. Spíš mi to připadá, že je to hlavně pro pány - je to ale špatně? Jaký to na vás dělá dojem? Byla bych ráda za nějaké osobní názory.
Tak jsem ze zvědavosti nakoukla na stránky toho podniku, a jakýže to na mě dělá dojem? Že je to klasická prostituce, neuměle jakoby zahalená do rádoby "tantrické masáže".
Navíc - že neumějí ani pořádně česky: Budete odcházet nabytí energií.... Ale o správnost gramatiky v takových salónech asi nejde, že...
Já osobně jsem měla trochu vnitřní problém i při masáži klasické, zdravotní. Protože když se mě dotýká cizí člověk - no, je to pro mě takové divné... Přitom jsem velmi kontaktní typ, ale dotyky mám spojené hlavně s intimitou, ale pak taky i s blízkými lidmi, se kterými se ráda obejmu, ačkoli to je objetí neerotické.
Osobně si myslím, že celý příspěvek od AnnRey je opět jen zakuklená hloupá reklama. 
Není tady

At je prispevek cim chce, tantrou a vecma s ni spojenyma, se zabyvam uz snad od prvnich mych dob tady na Babi. Je to zvlastni, ale urcitym zpusobem me k tomu primely Pan a jeji kamaradka Carodejka (Xcaro to byla, nebo tak nejak?...)
Guglila jsem, guglila, snad dva, tri roky... A pak zacla zkouset. Kdyz chcete, najdete velmi podrobne popisy na cokoliv - na masaze, jejich ucel, zpusob, ucinky..., i na jejich ohlasy/recenze.
Naucila jsem se, pochopila mnohe (pro "znale", treba "joni" a jeji protipol...), no, a dnes uz si troufnu rict, ze kdo si nekde precte "tantricka masaz", nekde ju nahodne vyzkousi a pak rekne FUJ!, nema ani poneti, co zkusil a rekl...
Ve zkratce za mne: je to umeni, nam prilis nezname, a jeho kladne pusobeni muze vnimat jenom ten, kdo o nem vi vic nez jen metody a ceny...
Upravil(a) Dorka (11. 7. 2016 18:30)
Není tady
Kamoska byla take a chvalila si to. Byla v praze v salone http://www.harmonyspa.cz/
Není tady
ahojky, přítel chce jít už nejakou dobu na tantrickou masáž. máte s tím nekdy zkušenost, mám z toho trochu obavy...
Není tady
podle mě to stojí za to určitě vyzkoušet a rozhodně není čeho se bát
možná je dobré pro začátek zvolit jinou formu masáže než tantru..velký výber mají na www.harmonyspa.cz 
Není tady
to harmonyspa vypadá krásně..i ty různé rituály pro dva apod
zkusim přítele nejprve nalákat na neco takového 
Není tady
jj pokud máš trochu obavy, tak je určitě lepší začít něčím takovým..a zrvna harmony je pro tohle ideální 
Není tady
super, díky moc za rady a povzbuzení, už jsme objednaní na víkend a docela se nemužu dočkat 
Není tady
Pokud si budete chtít udělat příjemný víkend, jeďte do Klatov. http://www.tantrickydotek.cz
Tantrické masáže mají zaměřené pouze na ženy. Všechno je v centru města. Prohlédnete si historické město a můžete spojit i s výletem na Šumavu.
Není tady
Ahojky, chtěla bych zajít na tantrickou masáž. Máte někdo nějaký tip kam zajít? Nejlépe okolí Prahy? Díky
Není tady
Zdravím, já jsem z Prahy a navštěvuji masážní salon harmony spa. Tantrická masáž je opravdu skvělá a maséři tam sou opravdu perfektní. Jestli chceš koukni na stránky. Můžu jen doporučit.
Není tady
Jéé moc děkuji za radu. Dnes na to kouknu a pokud bude místo navštívím salon co nejdříve. Doufám, že to zvládnu. Vypadá to moc dobře. Pak dám vědět jak sem dopadla.
Není tady
Nemáš zač. Určitě koukni, je to tam fakt parádní. Zvládneš to určitě, zvládl to každý. Určitě dej vědět, budu to sledovat.
Není tady