|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ale od manželky by to znělo líp
A pročpak to od ní neslýcháš? 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Áááááá, další jednička pro manžílka, super, gratuluju!Pleteš se, píšu přítel:-)
Aha, tak promiň. Nechce se mu do chomoutu?
Oni leží příjemně unaveni v posteli.
Co kdybych přišel zítra k vám a přede všemi tě požádal o ruku?"
Ona: "No já nevím, manžel by asi zuřil a děti by se smály..

Není tady

agewa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
agewa napsal(a):
Nezávid, vždyt bys mohl být taky.Tak to já předpokládám jsem, ale od manželky by to znělo líp.
jen jestli si to myslí i ona.
zvláště když ty máš cukání být za hvězdu jinde
Už jsem si to rozmyslel, nestojí to za to. Byl to jen takový vzpomínkový akt.
Není tady

helena napsal(a):
ale od manželky by to znělo líp
A pročpak to od ní neslýcháš? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Budu se snažit, abych to slyšel každý den...
Není tady

holcina napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
Pleteš se, píšu přítel:-)Aha, tak promiň. Nechce se mu do chomoutu?
Ona: "No já nevím, manžel by asi zuřil a děti by se smály..
Přítel je ženatý a nechce tvoje děti?
Není tady
Budeš se snažit každý den? 
Ty máš tak rigidní myšlení... 
Není tady
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Aha, tak promiň. Nechce se mu do chomoutu?Oni leží příjemně unaveni v posteli.
Ona: "No já nevím, manžel by asi zuřil a děti by se smály..Přítel je ženatý a nechce tvoje děti?
proboha proč by chtěl moje dospělé děti?.-))) jaký má ta otázka smysl?
Není tady

holcina napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
Ona: "No já nevím, manžel by asi zuřil a děti by se smály..Přítel je ženatý a nechce tvoje děti?
to jenom aby řeč nestála.
Není tady

helena napsal(a):
Budeš se snažit každý den? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ty máš tak rigidní myšlení... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Budu se snažit každý den, být vzorným manželem.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
to jenom aby řeč nestála.
Tak to jo, taková debata je o ničem:-)
Není tady

Žili v zaběhnutých, poměrně šťastných příbězích, měli své léty prověřené partnery, klidné domovy a vztahy. Jenže pak přišla láska s velkým L a oni volili – rychle, téměř okamžitě. Rozhodli se pro změnu, pro nový život. Ale…osudová láska se proměnila v osudovou chybu. Na začátku všechno vypadalo tak nadějně. Opustili své partnery a vsadili všechno na kartu s tajným životním snem. A první dny jim daly za pravdu. Najednou dostal jejich život jiskru, novou náplň, všechno bylo tak nějak opravdové, no prostě jako poprvé. A oni uvěřili, že se na ně konečně usmálo skutečné životní štěstí. Že potkali lásku, které se říká osudová. Vášeň se v nich rozhořela doslova z minuty na minutu. Ta skutečná láska na první pohled. Tak silný pocit nemůže být jen náhodou, tohle musí být ono. Tak přece chutná opravdový život. Proto se bez mrknutí oka rozhodli spálit všechny mosty. Odříznout minulost a vrhnout se po hlavě do budoucnosti. Jenže…když si za pár týdnů a měsíců sundali růžové brýle, zjistili hrozivou pravdu. Tohle nebyl jackpot, ale trestuhodný omyl. Prostě velký životní průšvih, jehož následky již v podstatě nelze vyžehlit. Je to starý příběh – model osudové volby, která na konci nevyšla. Jen málo stačí a člověk zbourá vše, co dlouhá léta budoval. Proč k něčemu podobnému dochází, když člověk žije už několik let se svým partnerem a vlastně mu nic nechybí? Podle psycholožky Marty Boučkové je na vině nepoměr mezi racionální a emociální stránkou našich životů. Netrpíme, máme se dobře, nic nám zdánlivě nechybí. Ale pokud převládne podobný stereotyp, který se postaven na racionální rovině, kdy jsme rádi, že žena je hodná, stará se o domácnost, děti a nezlobí, ale emociální rovina není uspokojená a zdá se, že spí. Emoce obecně mohou být zrádné. Stačí, když se přepne knoflík z polohy racionální do polohy emoční a může být zle. Může velmi rychle dojít k situaci, kdy se při nějakém náhodném setkání zaktivuje emotivní složka osobnosti a totálně převálcuje náš rozum. A pak jde všechno ostatní stranou, člověk se bláznivě zamiluje a žádné rozumné argumenty nepřijímá a ani vlastně neslyší. V takové chvíli je člověk schopen odstřihnout se od svého dosavadního života a začít s novým partnerem život úplně nový. Zatímco negativní emoce lze jakž takž kontrolovat, pozitivní emoce, mezi které patří zamilovanost, prostě kontrolovat nelze. Když se někdo bláznivě zamiluje, tak ho nezajímá nic jiného, než jak být s tím dotyčným, zatímco jakékoliv konvence či morálka jdou v tu chvíli stranou. Přestože v červené knihovně takové příběhy dopadají pozitivně, v reálném životě to spíš dělá pěknou paseku, než že by to lidem přinášelo nějaké štěstí.
Já ten svůj emoční knoflík rychle přepnul
Není tady

Požadavky žen kladené na muže (22 let)
1. Hezký
2. Šarmantní
3. Finančně zabezpečený
4. Umí naslouchat
5. Duchaplný
6. Dobře stavěný
7. Dobře se obléká
8. Dokáže ocenit jemné věci
9. Plný zajímavých překvapení
10. Vynalézavý, romantický milenec
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let)
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou)
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle
3. Má dost peněz na pěknou večeři
4. Víc poslouchá než mluví
5. Směje se mým vtipům
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv
7. Má nejméně jednu kravatu
8. Ocení dobré domácí jídlo
9. Pamatuje si narozeniny a výročí
10. Je romantický aspoň jednou týdně
Požadavky žen kladené na muže (revize, 42 let)
1. Není příliš ošklivý (pleš je OK)
2. Neodjede, dokud nenastoupím do auta
3. Neochvějně pracuje, občas mě vezme na večeři
4. Přikyvuje když mluvím
5. Většinou dokáže sledovat myšlenkovou linii vtipu
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal přestavět nábytek
7. Nosí dost dlouhé tričko, aby zakrylo břicho
8. Nekupuje šampaňské se šroubovacím víčkem
9. Sundává prkýnko na záchodě
10. Skoro každý víkend se holí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 52 let)
1. Stříhá si chlupy v nose a v uších
2. Nekrká a neškrábe se v rozkroku na veřejnosti
3. Nepůjčuje si příliš často peníze
4. Neusne, když mluvím
5. Neopakuje příliš často ty samé vtipy
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby se o víkendu dokázal zvednout z gauče
7. Obvykle nosí čisté prádlo a obě ponožky stejné
8. Ocení dobrou večeři u televize
9. Pamatuje si moje jméno
10. Sem tam se o víkendu oholí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 62 let)
1. Nestraší malé děti
2. Pamatuje si, kde je koupelna
3. Nevyžaduje příliš mnoho peněz
4. Chrápe jen lehce
5. Pamatuje si, proč se směje
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal sám vstát
7. Obvykle nosí oblečení
8. Má rád měkká jídla
9. Nepůjčuje si moje zuby
Požadavky žen kladené na muže (revize, 72 let)
1. Dýchá
2. Trefí se do záchodové mísy
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Požadavky žen kladené na muže (22 let)
1. Hezký
2. Šarmantní
3. Finančně zabezpečený
4. Umí naslouchat
5. Duchaplný
6. Dobře stavěný
7. Dobře se obléká
8. Dokáže ocenit jemné věci
9. Plný zajímavých překvapení
10. Vynalézavý, romantický milenec
Požadavky žen kladené na muže (revize, 32 let)
1. Pěkný na pohled (vlasy výhodou)
2. Otevírá dveře u auta, přidržuje židle
3. Má dost peněz na pěknou večeři
4. Víc poslouchá než mluví
5. Směje se mým vtipům
6. Nosí nákupní tašku bez výmluv
7. Má nejméně jednu kravatu
8. Ocení dobré domácí jídlo
9. Pamatuje si narozeniny a výročí
10. Je romantický aspoň jednou týdně
Požadavky žen kladené na muže (revize, 42 let)
1. Není příliš ošklivý (pleš je OK)
2. Neodjede, dokud nenastoupím do auta
3. Neochvějně pracuje, občas mě vezme na večeři
4. Přikyvuje když mluvím
5. Většinou dokáže sledovat myšlenkovou linii vtipu
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal přestavět nábytek
7. Nosí dost dlouhé tričko, aby zakrylo břicho
8. Nekupuje šampaňské se šroubovacím víčkem
9. Sundává prkýnko na záchodě
10. Skoro každý víkend se holí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 52 let)
1. Stříhá si chlupy v nose a v uších
2. Nekrká a neškrábe se v rozkroku na veřejnosti
3. Nepůjčuje si příliš často peníze
4. Neusne, když mluvím
5. Neopakuje příliš často ty samé vtipy
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby se o víkendu dokázal zvednout z gauče
7. Obvykle nosí čisté prádlo a obě ponožky stejné
8. Ocení dobrou večeři u televize
9. Pamatuje si moje jméno
10. Sem tam se o víkendu oholí
Požadavky žen kladené na muže (revize, 62 let)
1. Nestraší malé děti
2. Pamatuje si, kde je koupelna
3. Nevyžaduje příliš mnoho peněz
4. Chrápe jen lehce
5. Pamatuje si, proč se směje
6. Je v dostatečně dobré kondici, aby dokázal sám vstát
7. Obvykle nosí oblečení
8. Má rád měkká jídla
9. Nepůjčuje si moje zuby
Požadavky žen kladené na muže (revize, 72 let)
1. Dýchá
2. Trefí se do záchodové mísy
Velmi smutné, jak chlapy rychle degradují, že
Není tady

Hledal jsem na netu ještě něco k tantře, abych obnovil diskusi, ale nic smysluplného jsem nenašel. Tantrické masáže, které teď dělá kde kdo jsou podle mě vyloženě komerční záležitostí a to co tam provádí nebude mít s tou klasickou tantrou asi nic společného. Jeden čas mě tantra lákala a tak jsem si sehnal knihu, jejíž název jsem bohužel zapomněl, ale byla hodně poučná. Zajímalo by mě, zda jste někdy s tantrou přišly do styku a co vám dala.
Upravil(a) Bigben61 (18. 10. 2012 14:48)
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
To jsem ráda, že mi nezávidíte a přiznávám se, že nezávidím ani já vám. Líbí se mi jak jste tady všechny věrné a užíváte si šukání se svými manžely čím dál víc. Není to trochu směšné? Myslíte si, že ti vaši muži jsou absolutními jedničkami v uspokojování vašich chtíčů? Podívejte se na příběh Gainne, která po 25 letech poznala s jiným mužem, že jí může sex bavit a užívá si ho. To si opravdu myslíte, že jste sexuální přebornice? Já jsem svobodná, užívám si svobodného sexu a nejsem tedy nikomu nevěrná. Já tu svoji lásku hledám a možná ji někdy najdu a před tím si ještě budu hodně užívat a šukat s kým budu chtít. Vy si asi zašukáte jenom s tím svým.
Jsi vedle jako ta jedle:-) nečetla jsem tu od nikoho, že by měl celý život jednoho muže a nikoho jinýho.-) a ano, můj přítel je pro mě jednička jinak bych s ním nebyla:-)
Ale jedna je tu a to Ivana.
jsem druhá...
Není tady
tina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Jsi vedle jako ta jedle:-) nečetla jsem tu od nikoho, že by měl celý život jednoho muže a nikoho jinýho.-) a ano, můj přítel je pro mě jednička jinak bych s ním nebyla:-)Ale jedna je tu a to Ivana.
jsem druhá...
Ty ses jeste mlada......
Není tady
eremuruss napsal(a):
tina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ale jedna je tu a to Ivana.jsem druhá...
Ty ses jeste mlada......
asi jsem přehlídla, že by tu Ivana na tohle téma něco psala
Není tady
Eva. napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
holcina napsal(a):
On přeci jenom sexuální apetit je jiný u mladé slečny a starší paní.
Bigbene, máš pravdu, ovšem naopak než si myslíš:-) rozdíl je obrovskýJá to vidím takhle z vlastní zkušenosti. Myslíš, že se milují starší ženy častěji než za mlada? Chápu co se tady psalo o kvalitě sexu, ale já myslel na kvantitu.
Já se určitě miluji ve věku, ve kterém jsi i ty, častěji, než za mlada.
A nejenom častěji, ale i mnohem kvalitněji. Ale v mnohém záleží i na tom, jakého má žena partnera. Že by tvá paní neměla vhodného partnera, jestli se miluje méně často, než za mlada a ty "soudíš" podle ní?
připomínáš mi tím jak píšeš, majkafu.
Není tady
dusička napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já teda žasnu. když tu napíše bigben a popíše svůj mimomanželský románek, tak tu je víceméně jen to vaše obdivné ááách, když napíše, že se dal scuka s exmilenkou a láká ho si to zopáknout, tak mu tu div netleskáte, ale zároveň nemůžete vydejchat, že by nějáká 25 mohla chtít sex. to je asi divná, že jo
Žasla jsem úplně stejně
. Bigbena tu div nepoplácávali po ramenou za to že chtěl opakovat nevěru a svobodnou, mladou holčinu tu div nepranýřují. Také tomu nerozumím.
No o to šlo taky o tom, že to Bigben napsal hezky, kdežto mladá holčina tu mluvila vulgárně.
no mě jde spíš o obsah toho, co ten druhý říká, jak o tu formu.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak to opravdu vypadá, že se tady schází sestava žen, která si umí sexu pořádně užít. Určitě je to dobře a přeju vám to. Jenom by mě zajímalo, jestli jste si v manželství užívaly vždy s jedním mužem. Odsuzujete mě tady, že jsem měl milenku, ale vemte v úvahu taky to, že jsem ženatý 30 let a svou manželku jsem měl vždycky rád a to i v době, kdy jsem si chodil zaschukat i jinam. Já to měl vždycky pod kontrolou. Co vy? Nejste náhodou několikrát rozvedené a kážete tady o morálce?
bigbene, ty jsi vtipálek, meleš pátý přes devátý a porovnáváš věci, který spolu nesouvisí.
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kamco nechapu ty dnesni moresi,ze si musis zasoulozit nez u nekoho v byte.Ja jako nactlileta jsem mela vztah 2 roky a nasi me nedovolili ,aby muj partner u me spal a nebo ja u nej.A zasoulozit si u me v pokojiku pres den,kdy rodice byli doma a,ze byli doma porad bych se neodvazila.A ver,ze jsem soulozila kazdy tyden.
Sli jsme pekne na prochazku a vzdy se naslo mistecko kde se to dalo delat a to i v mrazu a ve snehu.
Doma jsem spala se svym pritelem,az kdyz se provalilo,ze jsem tehotna a chystala se svatba.tak to mně tyto aktivity formou procházky nějak nepřitahují
grainne, nebuď takový suchoprd, pořád na stejno je to nuda 
Není tady
Kamča87 napsal(a):
To jsem ráda, že mi nezávidíte a přiznávám se, že nezávidím ani já vám. Líbí se mi jak jste tady všechny věrné a užíváte si šukání se svými manžely čím dál víc. Není to trochu směšné? Myslíte si, že ti vaši muži jsou absolutními jedničkami v uspokojování vašich chtíčů? Podívejte se na příběh Gainne, která po 25 letech poznala s jiným mužem, že jí může sex bavit a užívá si ho. To si opravdu myslíte, že jste sexuální přebornice? Já jsem svobodná, užívám si svobodného sexu a nejsem tedy nikomu nevěrná. Já tu svoji lásku hledám a možná ji někdy najdu a před tím si ještě budu hodně užívat a šukat s kým budu chtít. Vy si asi zašukáte jenom s tím svým.
kamilo, tobě už to asi vážně leze na mozek.
Není tady
eremuruss napsal(a):
tina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ale jedna je tu a to Ivana.jsem druhá...
Ty ses jeste mlada......
ale to ivana relativně taky, pořád má ještě život před sebou.
Není tady

Otec rodiny se vrací z práce a vidí, jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta, uvnitř leží pes čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na plné kolo, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení.Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho, jak se měl celý den. Podíval se na ni nedůvěřivě a zeptal se: „Co se tu dnes stalo?“ Usmála se znovu a odpověděla: „ Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně: „Co jsi, do pr..., dělala celý den? “ „Ano,“ odpověděl muž nejistě. “Tak dnes ……….. jsem nedělala nic!“
Přeji všem ženám klidný a pohodový víkend!!!
Není tady
Bigbene, to má s tantrou fakt hodně společného:-)))
Není tady