Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#226 14. 10. 2012 20:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Jdu na tantrickou masáž

Kamča87 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Tak to zkuš ještě párkrát, a já ti garantuju, že se smát příště nebudou.

někde výš píše, že nevěděla, že jsou doma. ty bys klepala na dveře, když jsi přesvědčená, že za nimi nikdo není ? já teda ne ...

To jo, ale taky píše, že když tady bydlí, tak může chodit po bytě jak chce. To bych neřekla. Musí být přece trochu ohleduplná, ne?

Nemusí, Kamčo, nemusí ... a to z jednoduchého důvodu: je tam doma a přítelova slečna je tam na návštěvě. A pakliže mladí vědí, že pokoj, ve kterém se utábořili je ještě ke všemu průchozí, tudíž dovnitř můžou kdykoliv vrazit nejen rodiče, ale i mladší sourozenci, měli by se chovat tak, aby náhodného návštěvníka nepřivedli do rozpaků smile

MMCH Kamčo, Tobě pořád - jak je vidět - unikají jemné nuance společenského vychování, protože pořád nemůžeš pochopit, že když někam vlezu do cizího obydlí, tak se tam nemůžu chovat jak doma - to za prvé - a musím respektovat pravidla, která tam nastolili domácí - to za druhé. A za třetí - majitel nemovitosti či uživatel bytu vůbec není povinen sednout si z návštěvy svého dítěte okamžitě na (_|_), vypít si kafe a okamžitě se odplížit někam do temných hvozdů jenom proto, že si tam návštěva přijela s jeho dítětem očividně zakukat. Tobě ve Tvém věku opravdu nedochází, že když je někdo někde doma, že si tam diktuje podmínky on va ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#227 14. 10. 2012 21:00

Kamča87
♥♥♥----

Tak to je dobře, že jsem taky exhibicionistka a nevadí mi šukat venku nebo v autě. Než abych vlezla někomu do bytu a tam se bála, že někdo vlítne do pokoje a budu já ta špatná, tak to si vrznu radši ve výtahu nebo zajdu do kina.

Není tady

#228 14. 10. 2012 21:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Kamča87 napsal(a):

Tak to je dobře, že jsem taky exhibicionistka a nevadí mi šukat venku nebo v autě. Než abych vlezla někomu do bytu a tam se bála, že někdo vlítne do pokoje a budu já ta špatná, tak to si vrznu radši ve výtahu nebo zajdu do kina.

Seš směšná. Copak je život jenom o schukání?
Ano vlítla jsem do pokoje a vůbec nepovažuju holčinu za špatnou. Je to sympatická holčina a mého syna miluje. stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#229 14. 10. 2012 21:21

Kamča87
♥♥♥----

dusička napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Seš směšná. Copak je život jenom o schukání?
Ano vlítla jsem do pokoje a vůbec nepovažuju holčinu za špatnou. Je to sympatická holčina a mého syna miluje. stolt

Možná, že jsem směšná a možná, že časem budu mít názory jako vy, ale teď jsem jiná. Myslím na šukání a musím ho mít, něco jako nymfomanka.

Není tady

#230 14. 10. 2012 21:53

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Kamčo, nikde není psáno, že sex se musí odehrávat výlučně v posteli big_smile A to, že myslíš jenom na shookání a musíš ho mít - nic proti tomu, jsi ještě mladá a jak se to říká: od toho Ti ji příroda nadělila big_smile Jen bych to dělala ve Tvé situaci trošku více decentněji, aby se o Tobě za chvíli nerozkřiklo, že jsi trošku více veselejší v rozkroku a nepřitahovala jsi jen takové týpky, kteří si chtějí nezávazně užít.

Až budeš chtít něco víc, než si jen vesele užívat, taková pověst Ti totiž nakonec může být hodně na škodu stolt

Není tady

#231 14. 10. 2012 22:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro - nemyslím, že potřeba sexu se určuje věkem. že když je mladá,tak ho potřebuje víc než žena o deset let starší. A stejně si myslím Kamčo, i když budeš schookat každý den, stejně ti bude pořád něco chybět. A víš co? láska. wink

Upravil(a) dusička (14. 10. 2012 22:24)

Není tady

#232 14. 10. 2012 22:21

Kamča87
♥♥♥----

Omlouvám se, chtěla jsem to trochu vyhrotit a vyprovokovat vás. Myslím, že to se mnou není až tak zlé.

Není tady

#233 15. 10. 2012 0:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

Je až tak nepochopitelné, že jsem chtěla prožít sexuální víkend? Ty tantrické masáže byly sice krásné, ale já se je  snažila jenom naučit , tantru pochopit a chtěla jsem tenhle krásný prožitek vnést do svého vztahu, který teprve hledám. To, že jsem byla s partou super lidí na tantrickém víkendu nebylo o tom, že bych se tam umilovala k smrti, ale o tom, že jsme společně meditovali a povídali si o tantře a potom jsme se i vzájemně masírovali ( nedošlo k milování, nebo jak to napsat - k souloži). Já se nemilovala už 4 měsíce a myslím si, že je normální, když mi to schází. Samozřejmě, že si umím poradit a také se přiznávám, že si to dělám sama, ale cítila jsem, že by to mohlo tentokrát vyjít... a zmýlila jsem se. To, že jsem se neshodla s matinkou není pro mě až tak podstatné, navzájem se známe a nesedíme si. Bydlíme totiž v jedné ulici. No a teď bych chtěla slyšet vaše názory co byste dělaly vy? Hledaly byste si kamarády na sex, když nemůžu najít toho "pravého"?

ano, já to tak dělám , ale jsem o dost starší . připadá mi jako marnění času, připravit se v mém věku o sex, jen kvůli tomu, že už žadný pravý pravděpodobně nepřijde .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#234 15. 10. 2012 0:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Tak tomuhle se Kamčo říká výzva!!! Zajímalo by mě jak se dotyčný bude tvářit, až mu řekneš, že se s ním chceš vyspat. Jen aby neměl strach a abys pak nebyla zklamaná. Budu držet palce.

Zajímavý příspěvek.
Takže ženská by neměla říkat chlapovi,že ho chce do postele? vissla

přesně a ani se tak chovat , rovnoprávbnost neexistuje

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#235 15. 10. 2012 0:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Kiaro - nemyslím, že potřeba sexu se určuje věkem. že když je mladá,tak ho potřebuje víc než žena o deset let starší. A stejně si myslím Kamčo, i když budeš schookat každý den, stejně ti bude pořád něco chybět. A víš co? láska. wink

Já jsem tohle ale nikde nenapsala, dusičko va

Není tady

#236 15. 10. 2012 5:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro - ajo, nenapsala, já jsem jen blbě četla. stolt

Není tady

#237 15. 10. 2012 6:13

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kamco nechapu ty dnesni moresi,ze si musis zasoulozit nez u nekoho v byte.Ja jako nactlileta jsem mela vztah 2 roky a nasi me nedovolili ,aby muj partner u me spal a nebo ja u nej.A zasoulozit si u me v pokojiku pres den,kdy rodice byli doma a,ze byli doma porad bych se neodvazila.A ver,ze jsem soulozila kazdy tyden.
Sli jsme pekne na prochazku a vzdy se naslo mistecko kde se to dalo delat a to i v mrazu a ve snehu.
Doma jsem spala se svym pritelem,az kdyz se provalilo,ze jsem tehotna a chystala se svatba.

Upravil(a) eremuruss (15. 10. 2012 6:13)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#238 15. 10. 2012 8:40

Bigben61
♥♥♥♥---

Jenom jestli Kamče, milé dámy, také trošku nezávidíte, že je mladá a že má ještě všechno před sebou tongue On přeci jenom sexuální apetit je jiný u mladé slečny a starší paní.  Mohu vás ubezpečit, že u mužů je to ještě markantnější. Také jsem byl takový a když jsem poznal manželku, bylo to hlavně o sexu. Pamatuji si na první společnou dovolenou, kdy jsme týden pomalu nevylezli z postele. Časem, ale člověk začne preferovat i jiné činnosti. Já ti  Kamčo přeju aby tě někdo vyschukal do bezvědomí a aby sis to konečně užila.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#239 15. 10. 2012 8:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

u mladé slečny a starší paní.
Bigben - fakt Kamče nezávidím. A jak už jsem psala, ano u mužů apetit je v mládí větší, avšak ženský to maj jinak. Tam nezáleží na věku. wink
A hlavně,ženská čím je starší tím se víc užívá. stolt

Není tady

#240 15. 10. 2012 9:05

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Jenom jestli Kamče, milé dámy, také trošku nezávidíte, že je mladá a že má ještě všechno před sebou tongue On přeci jenom sexuální apetit je jiný u mladé slečny a starší paní.  Mohu vás ubezpečit, že u mužů je to ještě markantnější. Také jsem byl takový a když jsem poznal manželku, bylo to hlavně o sexu. Pamatuji si na první společnou dovolenou, kdy jsme týden pomalu nevylezli z postele. Časem, ale člověk začne preferovat i jiné činnosti. Já ti  Kamčo přeju aby tě někdo vyschukal do bezvědomí a aby sis to konečně užila.

Já jí určitě nezávidím. Můj sexuální apetit je teď ve věku, jaký máš ty, větší, než byl ve dvaceti. Pravdu máš, je jiný, než byl, když jsem byla mladá slečna.
BigBene, spíš soudíš podle sebe, ty máš pocit, že ti ujíždí vlak a honem ho hodláš znovu dohonit se svou bývalou milenkou. Jen pozor, aby tvá manželka neusoudila, že tě vymění za jiného a dopřeje ti, čeho se ti žádá, když tě pálí dobré bydlo.
Jsi hodně naivní, když si myslíš, že o vás tenkrát nikdo nevěděl.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#241 15. 10. 2012 9:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

On přeci jenom sexuální apetit je jiný u mladé slečny a starší paní.
http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z109.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#242 15. 10. 2012 9:16

Bigben61
♥♥♥♥---

big_smile

dusička napsal(a):

u mladé slečny a starší paní.
Bigben - fakt Kamče nezávidím. A jak už jsem psala, ano u mužů apetit je v mládí větší, avšak ženský to maj jinak. Tam nezáleží na věku. wink
A hlavně,ženská čím je starší tím se víc užívá. stolt

Souhlasím, v mládí převládá kvantita a ve stáří kvalita.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#243 15. 10. 2012 9:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Není nad kvalitu stolt neměnila bych

Není tady

#244 15. 10. 2012 9:23

Bigben61
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Já jí určitě nezávidím. Můj sexuální apetit je teď ve věku, jaký máš ty, větší, než byl ve dvaceti. Pravdu máš, je jiný, než byl, když jsem byla mladá slečna.
BigBene, spíš soudíš podle sebe, ty máš pocit, že ti ujíždí vlak a honem ho hodláš znovu dohonit se svou bývalou milenkou. Jen pozor, aby tvá manželka neusoudila, že tě vymění za jiného a dopřeje ti, čeho se ti žádá, když tě pálí dobré bydlo.
Jsi hodně naivní, když si myslíš, že o vás tenkrát nikdo nevěděl.

Věděl nebo nevěděl, aspoň jsem měl tolerantní kolegy. Tehdy to nikdo neřešil a bylo to v klidu. Te´d už bych měl asi opravdu strach. Určitě mě potěšilo setkání s bývalou milenkou, ale nechám to jenom při tom. Sexovat s ní už nebudu. A k tomu vlaku taky nemám strach, že by ujížděl. Moje frekvence sice není už taková jako ve dvaceti, ale nestěžuju si, ani manželka. Jak jsem psal kvantitu nahrazuji kvalitou.

Není tady

#245 15. 10. 2012 13:25

Bigben61
♥♥♥♥---

Kamča87 napsal(a):

Chcete slyšet, že jsem nadržená a ráda roztahuju nohy? Myslím, že by se to i takhle dalo říct. No a co? Tantra je super, ale pořádně si zašukat je ještě lepší. No a když je předehra tak trošku s nádechem tantry, tak je to boží. Nejde srovnávat sex s tantrou, to jsem pochopila, ale určitě se prvky tantry dají zařadit i do sexuálních praktik. Dívala jsem se na netu na videa s tantrou a možná byste se divily co tam všechno je. Možná jsem se tady ztrapnila, ale mě to nevadí. Co jsem chtěla to jsem měla a co bude dál se uvidí. Já to neřeším. A rada pro vás, které tady polemizujete o tantře a o šukání: Nezapomeňte, že roztáhnout nohy nestačí a když tomu vašemu ukážete něco navíc, tak uvidíte jak to určitě ocení. Zkuste třeba masáž teplou žínkou.

Díval jsem se na netu na několik videí s názvem tantra, ale to co jsem tam viděl nemělo s tantrou moc společného. Možná by bylo lepší si přečíst nějakou knížku o tantře. Jednu jsem již dřív četl, ale nepamatuju se jak se to jmenovalo. Zavedení tantry do sexu je určitě možné a doporučuji. Také se snažím sexování obohatit a určitě souhlasím, že dlouhá a kvalitní předehra je mnohdy lepší než vlastní pohlavní styk. A Kamčo, myslím, že bys měla taky přibrzdit a nepoučovat ženy, které vědí o praktickém sexu určitě víc než ty. Promiň.

Není tady

#246 15. 10. 2012 16:06

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kamča87 napsal(a):

Bety napsal(a):

Kamča87 napsal(a):

Nezapomeňte, že roztáhnout nohy nestačí a když tomu vašemu ukážete něco navíc, tak uvidíte jak to určitě ocení.

lol no teď jsi na to kápla, zřejmě pro to my máme chlapy, milování, sex i šu.kání kdežto ty ne a zoufale bereš co se namane...  http://i.dama.cz/s/e273.gif

myslím, že jsi taky někdy začínala, já mám smůlu, že mi to nějak nevychází, možná že je to ve mě, ale rozhodně neberu co se namane. Ano chci sex, ale když ho nemám, tak si rozhodně dokážu radši pomoct sama, než abych šla někam lovit. Proto když jsem chtěla šukat,big_smile tak jsem hledala mezi známými a kamarády, ale ne tak, že bych jim řekla - hele svrbí mě p..a, pojď si zaš...t.

big_smile
tys to neřekla, ale z tveho chovani to bylo naprosato zřejmé big_smile

Není tady

#247 15. 10. 2012 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kamča87 napsal(a):

exhibicionistka si říkáš proč ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#248 15. 10. 2012 16:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já teda žasnu. když tu napíše bigben a popíše svůj mimomanželský románek, tak tu je víceméně jen to vaše obdivné ááách, když napíše, že se dal scuka s exmilenkou a láká ho si to zopáknout, tak mu tu div netleskáte, ale zároveň nemůžete vydejchat, že by nějáká 25 mohla chtít sex. to je asi divná, že jo big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#249 15. 10. 2012 16:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kamco nechapu ty dnesni moresi,ze si musis zasoulozit nez u nekoho v byte.Ja jako nactlileta jsem mela vztah 2 roky a nasi me nedovolili ,aby muj partner u me spal a nebo ja u nej.A zasoulozit si u me v pokojiku pres den,kdy rodice byli doma a,ze byli doma porad bych se neodvazila.A ver,ze jsem soulozila kazdy tyden.
Sli jsme pekne na prochazku a vzdy se naslo mistecko kde se to dalo delat a to i v mrazu a ve snehu.
Doma jsem spala se svym pritelem,az kdyz se provalilo,ze jsem tehotna a chystala se svatba.

já v první chvíli četla, žes souložila každý den, už jsem si říkala, že se teda nezdáš big_smile a vono jednou za tejden roll

Není tady

#250 15. 10. 2012 16:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

no bigbene, upřímně - to ty vypadáš, že máš touhu něco dohánět na starý kolena roll

jinak s tím sexuálním apetitem to myslíš jak ? mě ženský, co mají po 40 vykládají, že to je teprve doba, kdy si ten sex umí pořádně užít, tak, jak to v mládí nikdy neuměly ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí