6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem 25 letá holka, která je již delší dobu bez chlapa a to se vším všudy. Ten poslední se ke mě nezachoval zrovna nejlíp a tak nemám ani chuť se s nikým seznamovat. No jo, ale hormóny pracují a já mám prostě chuť nejenom na sex, ale na něžné pohlazení a něžná slovíčka. Jedna moje dobrá kamarádka mi poradila, abych si zašla na tantra masáž. Něco jsem si o ní přečetla a myšlenka návštěvy tantrického salonu se mi zalíbila. Neměla jsem však odvahu, abych se objednala, až dnes jsem se rozhoupala. Ve čtvrtek budu mít premieru. Máte prosím některá z Vás praktickou zkušenost? Chtěla bych vědět zda to co se píše o nezapomenutelných chvilkách je pravda. Budu samozřejmě informovat, ale než tam půjdu, tak bych ráda slyšela vaše názory. Děkuji.
Není tady
Opravdu nemáte nikdo zkušenosti s tantrou? No a šly byste na ní? Napište vaše názory. Ještě jsem tam nebyla a jsem dost netrpělivá, ale zároveň zvědavá.
Není tady
No, ono je masáž a masáž. Nebola som na platenej, ale v rámci workshopu sme robili prvé opatrné krôčky - a tie boli fajn. Nap latenej masáži som nebola neviem ani, či ma to láka. Skôr to, čo som robila predtým (a teraz už neviem, že by v SR fungovalo): akýsi spolok ľudí, ktorí skúmajú toto neprebádané územie spolu...
Není tady
Nešla bych na tantrickou masáž z důvodu, z jakého tam jdeš ty. Šla bych proto, že chci poznat sama sebe a šla bych společně se svým přítelem, pokud by chtěl i on. Učili bychom se masáži vzájemně. Nemám ráda doteky cizího muže a ještě takovýmhle způsobem a zaplacené. Miluji doteky muže, který je mi blízký, kterému důvěřuji.
Jestli ty to tak cítíš a potřebuješ, tak tam jdi. Ale zřejmě pochybuješ, když se tady ptáš, tak si to ještě promysli a spíš bych řekla - procíť.
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, že je lepší pro uspokojení toho, co nám chybí, když chybí sex, než tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhražku chybějícího sexu, objetí, doteků.
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 4:14)
majkafa napsal(a):
Nešla bych na tantrickou masáž z důvodu, z jakého tam jdeš ty. Šla bych proto, že chci poznat sama sebe a šla bych společně se svým přítelem, pokud by chtěl i on. Učili bychom se masáži vzájemně. Nemám ráda doteky cizího muže a ještě takovýmhle způsobem a zaplacené. Miluji doteky muže, který je mi blízký, kterému důvěřuji.
Jestli ty to tak cítíš a potřebuješ, tak tam jdi. Ale zřejmě pochybuješ, když se tady ptáš, tak si to ještě promysli a spíš bych řekla - procíť.
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, že je lepší pro uspokojení toho, co nám chybí, když chybí sex, než tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhražku chybějícího sexu, objetí, doteků.
Mě prostě láká to, že se nejedná jenom o sex. A to, že to bude od cizího muže mi vůbec nevadí, protože to bude profesionál a já nechci žádné city. Jak jsem již napsala, nemám zrovna žádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám. Ano beru to za jakousi náhražku, ale určitě je to něco nového. Je mi 25 let, takže proč to nezkusit.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
Není tady
majkafa napsal(a):
chápu to dobře.
nemám ráda dotyky cizího muže ( hele, a co třeba doktor ? ) a ještě placené.
Takže radši jednorázový sex ( tam nejde o cizího muže?) , ale je fakt, že tomu většinou neplatíme, že,?
Není tady
Nemám ráda doteky cizího muže... bych volila jednorázový sex
Něco jako "kamarád taky rád"?
To mi přijde nebezpečnější, než řekněme "profesionál"... s málokterým "necizím" mužem buď zůstane u jednorázové záležitosti - nebo ano, ale se všemi i nepříjemnými důsledky z toho vyplývajícími, řekla bych.
Není tady
No, ale tantrická masáž není o sexu. Dojde při ní "snad" k sexuálnímu uvolnění, ale není to soulož. Konkrétně jsem se na ptala, když jsem se objednávala, jaký bude průběh masáže a byla jsem ujištěna, že si sama budu určovat kam až masér dojde, ale jedná se maximálně o stimulaci zevních pohlavních orgánů rukou.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, že je lepší pro uspokojení toho, co nám chybí, když chybí sex, než tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhražku chybějícího sexu, objetí, doteků.Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
PRE TEBA. Pre niekoho môže byť, predstav si...
Upravil(a) Selima (28. 8. 2012 10:56)
Není tady
Kamči, ale tantra je principiálne trochu o nieočm inom a neviem, či ísť tam takto "nepripravená" nie je vyhadzovanie peňazí, času a energie. Tantra je úžasná oblasť práce s jednou formou energie, ale netreba ju zjednodušovať, potom sa to fakt scvrkne na tie smiešne pohyby (trebárs rukou ), čo je asi škoda. Aspoň nie rpedtým niečo prečítaj alebo pozri, podľa mňa.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, že je lepší pro uspokojení toho, co nám chybí, když chybí sex, než tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhražku chybějícího sexu, objetí, doteků.Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
Nekdy je to lepsi nez nic
Není tady
helena napsal(a):
Nemám ráda doteky cizího muže... bych volila jednorázový sex
Něco jako "kamarád taky rád"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To mi přijde nebezpečnější, než řekněme "profesionál"... s málokterým "necizím" mužem buď zůstane u jednorázové záležitosti - nebo ano, ale se všemi i nepříjemnými důsledky z toho vyplývajícími, řekla bych.
A jake jsou ty neprijemne dusledky ? ????
Není tady
Ono taky heleno, nemáš vlézt do postele s kýmkoliv.
Byť jde pouze o jednorázový sex.
Poslouchej svou intuici.
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 18:13)
Tohle jsem našla na netu k tantrické masáži : Každá žena si tajně přeje být zahrnuta láskou, péčí a pozorností. Přeje si být hýčkána a dotýkána tak, aby se přestala kontrolovat a plně pocítila svou ženskou sílu a radost z probuzené energie, která patří jen jí. Ženy však často naráží na partnery, kteří nemají pro toto zkoumání a objevování jejich těla dostatek trpělivosti, a tak žena často ani neví, co všechno jí její tělo může nabídnout. Tantrická masáž vás povede hluboko k vašim pocitům a hlubokému uvolnění celého těla i mysli. Zahrne vás něhou i vzrušením, které jste možná doposud nepocítila. Součástí tantrické masáže může být krom jiného také intimní masáž joni a pánevního dna, nebo ji můžete prožít pouze jako smyslný rituál uctění těla bez této masáže. Doteky při masáži jsou bezpečné a nikam netlačí. Masáž se řídí vašimi pocity a hranicemi. Masáž můžete prožít se ženou či s mužem.
Není tady
Kamčo - dej určitě vědět
Já jen,aby si nebyla zklamaná,že očekáváš od tantry vyvrcholení jako u sexu. Jak píšeš chybí ti sex, a to si můžeš udělat sama i zadarmo.
Tantru vnímám jako uvolnění sexuální energie z těla - zaměřením n acelé tělo, nejenom na oblast intimní.
Není tady
dusička napsal(a):
Kamčo - dej určitě vědět
Já jen,aby si nebyla zklamaná,že očekáváš od tantry vyvrcholení jako u sexu. Jak píšeš chybí ti sex, a to si můžeš udělat sama i zadarmo.
Tantru vnímám jako uvolnění sexuální energie z těla - zaměřením n acelé tělo, nejenom na oblast intimní.
Dusi, kdybys věděla, jak u mě pracují hormony, tak by ses nedivila, že do toho jdu. Sama si určitě dokážu pomoct, ale ono to vždycky není to nejlepší. Potřebuju fyzický kontakt. Určitě bych někoho našla, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči mužům někaký čas vyloženě averzi. Dokonce jsem začala přemýšlet, jestli si tu tantru nenechám udělat od ženy, ale to bych musela zítra nahlásit. V tom salonu co tam jdu jsou masérky i maséři. Nevím?
Není tady
Víš Kamčo, tantra je téma které mě moc zajímá.
Dokonce jsem i uvažovala, že bych chtěla jezdit na semináře a pak dělat masérku. Ale mám to zatím jen na čtení a nejsou finance.
Já osobně bych dala přednost asi ženě.
Není tady
Duši, jak tak čtu Kamču, tak mi připadá, že jí chybí ta mužská energie. A tu ti předá jen chlap a to i normální masáží, ne jenom tou tantrickou. Ta výměna energií tam prostě proběhne. Ať chceš nebo ne... když tě masíruje chlap je to úplně o něčem jiném a to vůbec nemyslím na nějaké sexuálno... natož
Není tady
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.
Pokud jde o jednorázový sex je lepší použít kondom než poslouchat intuici
Není tady
kamarádka byla s přítelem, ale to probíhalo asi jinak než když půjdeš sama. Takže neporadím, ale přeju hezký zážitek:-)
Není tady
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.
ale fuj. Já myslela , že ty takové výrazy ani nepoužíváš. nebo to pak není milování se ?
Není tady
Taky mě zajímá, jak budeš "po" hodnotit.
Už jsem taky o této masáži přemýšlela. Ne kvůli nedostatku sexu.
Není tady
holcina napsal(a):
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.Pokud jde o jednorázový sex je lepší použít kondom než poslouchat intuici
Já myslím, že obojí.
Ahoj všem !!! Udělala jsem změnu a zítra jdu k masérce. Jsem strašně natěšená, tak na mě určitě myslete. Až přijdu tak dám vědět, jaké to bylo. Papa K.
Není tady