27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jsem 25 letá holka, která je ji delí dobu bez chlapa a to se vím vudy. Ten poslední se ke mě nezachoval zrovna nejlíp a tak nemám ani chu se s nikým seznamovat. No jo, ale hormóny pracují a já mám prostě chu nejenom na sex, ale na něné pohlazení a něná slovíčka. Jedna moje dobrá kamarádka mi poradila, abych si zala na tantra masá. Něco jsem si o ní přečetla a mylenka návtěvy tantrického salonu se mi zalíbila. Neměla jsem vak odvahu, abych se objednala, a dnes jsem se rozhoupala. Ve čtvrtek budu mít premieru. Máte prosím některá z Vás praktickou zkuenost? Chtěla bych vědět zda to co se píe o nezapomenutelných chvilkách je pravda. Budu samozřejmě informovat, ale ne tam půjdu, tak bych ráda slyela vae názory. Děkuji.
Není tady
Opravdu nemáte nikdo zkuenosti s tantrou? No a ly byste na ní? Napite vae názory. Jetě jsem tam nebyla a jsem dost netrpělivá, ale zároveň zvědavá.
Není tady
No, ono je masá a masá. Nebola som na platenej, ale v rámci workshopu sme robili prvé opatrné krôčky - a tie boli fajn. Nap latenej masái som nebola neviem ani, či ma to láka. Skôr to, čo som robila predtým (a teraz u neviem, e by v SR fungovalo): akýsi spolok žudí, ktorí skúmajú toto neprebádané územie spolu...
Není tady
Nela bych na tantrickou masá z důvodu, z jakého tam jde ty. la bych proto, e chci poznat sama sebe a la bych společně se svým přítelem, pokud by chtěl i on. Učili bychom se masái vzájemně. Nemám ráda doteky cizího mue a jetě takovýmhle způsobem a zaplacené. Miluji doteky mue, který je mi blízký, kterému důvěřuji.
Jestli ty to tak cítí a potřebuje, tak tam jdi. Ale zřejmě pochybuje, kdy se tady ptá, tak si to jetě promysli a spí bych řekla - procí.
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, e je lepí pro uspokojení toho, co nám chybí, kdy chybí sex, ne tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhraku chybějícího sexu, objetí, doteků.
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 4:14)
majkafa napsal(a):
Nela bych na tantrickou masá z důvodu, z jakého tam jde ty. la bych proto, e chci poznat sama sebe a la bych společně se svým přítelem, pokud by chtěl i on. Učili bychom se masái vzájemně. Nemám ráda doteky cizího mue a jetě takovýmhle způsobem a zaplacené. Miluji doteky mue, který je mi blízký, kterému důvěřuji.
Jestli ty to tak cítí a potřebuje, tak tam jdi. Ale zřejmě pochybuje, kdy se tady ptá, tak si to jetě promysli a spí bych řekla - procí.
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, e je lepí pro uspokojení toho, co nám chybí, kdy chybí sex, ne tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhraku chybějícího sexu, objetí, doteků.
Mě prostě láká to, e se nejedná jenom o sex. A to, e to bude od cizího mue mi vůbec nevadí, protoe to bude profesionál a já nechci ádné city. Jak jsem ji napsala, nemám zrovna ádného přítele a rozhodně ho zatím nehledám. Ano beru to za jakousi náhraku, ale určitě je to něco nového. Je mi 25 let, take proč to nezkusit.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
Není tady
majkafa napsal(a):
chápu to dobře.
nemám ráda dotyky cizího mue ( hele, a co třeba doktor ? ) a jetě placené.
Take radi jednorázový sex ( tam nejde o cizího mue?) , ale je fakt, e tomu větinou neplatíme, e,?
Není tady
Nemám ráda doteky cizího mue... bych volila jednorázový sex
Něco jako "kamarád taky rád"?
To mi přijde nebezpečnějí, ne řekněme "profesionál"... s málokterým "necizím" muem buď zůstane u jednorázové záleitosti - nebo ano, ale se vemi i nepříjemnými důsledky z toho vyplývajícími, řekla bych.
Není tady
No, ale tantrická masá není o sexu. Dojde při ní "snad" k sexuálnímu uvolnění, ale není to soulo. Konkrétně jsem se na ptala, kdy jsem se objednávala, jaký bude průběh masáe a byla jsem ujitěna, e si sama budu určovat kam a masér dojde, ale jedná se maximálně o stimulaci zevních pohlavních orgánů rukou.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, e je lepí pro uspokojení toho, co nám chybí, kdy chybí sex, ne tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhraku chybějícího sexu, objetí, doteků.Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
PRE TEBA. Pre niekoho môe by, predstav si...
Upravil(a) Selima (28. 8. 2012 10:56)
Není tady
Kamči, ale tantra je principiálne trochu o nieočm inom a neviem, či ís tam takto "nepripravená" nie je vyhadzovanie peňazí, času a energie. Tantra je úasná oblas práce s jednou formou energie, ale netreba ju zjednoduova, potom sa to fakt scvrkne na tie smiene pohyby (trebárs rukou ), čo je asi koda. Aspoň nie rpedtým niečo prečítaj alebo pozri, podža mňa.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já bych při chybějících dotecích atd. volila jednorázový sex. Myslím si, e je lepí pro uspokojení toho, co nám chybí, kdy chybí sex, ne tantra. Tantru vnímám jako hluboce duchovní a ne tu správnou náhraku chybějícího sexu, objetí, doteků.Jednorazovy sex zrovna neni dobra volba s cizim chlapem jen na sex.
Nekdy je to lepsi nez nic
Není tady
helena napsal(a):
Nemám ráda doteky cizího mue... bych volila jednorázový sex
Něco jako "kamarád taky rád"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To mi přijde nebezpečnějí, ne řekněme "profesionál"... s málokterým "necizím" muem buď zůstane u jednorázové záleitosti - nebo ano, ale se vemi i nepříjemnými důsledky z toho vyplývajícími, řekla bych.
A jake jsou ty neprijemne dusledky ? ????
Není tady
Ono taky heleno, nemá vlézt do postele s kýmkoliv.
By jde pouze o jednorázový sex.
Poslouchej svou intuici.
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 18:13)
Tohle jsem nala na netu k tantrické masái : Kadá ena si tajně přeje být zahrnuta láskou, péčí a pozorností. Přeje si být hýčkána a dotýkána tak, aby se přestala kontrolovat a plně pocítila svou enskou sílu a radost z probuzené energie, která patří jen jí. eny vak často naráí na partnery, kteří nemají pro toto zkoumání a objevování jejich těla dostatek trpělivosti, a tak ena často ani neví, co vechno jí její tělo můe nabídnout. Tantrická masá vás povede hluboko k vaim pocitům a hlubokému uvolnění celého těla i mysli. Zahrne vás něhou i vzruením, které jste moná doposud nepocítila. Součástí tantrické masáe můe být krom jiného také intimní masá joni a pánevního dna, nebo ji můete proít pouze jako smyslný rituál uctění těla bez této masáe. Doteky při masái jsou bezpečné a nikam netlačí. Masá se řídí vaimi pocity a hranicemi. Masá můete proít se enou či s muem.
Není tady
Kamčo - dej určitě vědět
Já jen,aby si nebyla zklamaná,e očekává od tantry vyvrcholení jako u sexu. Jak píe chybí ti sex, a to si můe udělat sama i zadarmo.
Tantru vnímám jako uvolnění sexuální energie z těla - zaměřením n acelé tělo, nejenom na oblast intimní.
Není tady
dusička napsal(a):
Kamčo - dej určitě vědět
Já jen,aby si nebyla zklamaná,e očekává od tantry vyvrcholení jako u sexu. Jak píe chybí ti sex, a to si můe udělat sama i zadarmo.
Tantru vnímám jako uvolnění sexuální energie z těla - zaměřením n acelé tělo, nejenom na oblast intimní.
Dusi, kdybys věděla, jak u mě pracují hormony, tak by ses nedivila, e do toho jdu. Sama si určitě dokáu pomoct, ale ono to vdycky není to nejlepí. Potřebuju fyzický kontakt. Určitě bych někoho nala, kdo by mi to udělal zadarmo, ale nechci. Mám vůči muům někaký čas vyloeně averzi. Dokonce jsem začala přemýlet, jestli si tu tantru nenechám udělat od eny, ale to bych musela zítra nahlásit. V tom salonu co tam jdu jsou masérky i maséři. Nevím?
Není tady
Ví Kamčo, tantra je téma které mě moc zajímá.
Dokonce jsem i uvaovala, e bych chtěla jezdit na semináře a pak dělat masérku. Ale mám to zatím jen na čtení a nejsou finance.
Já osobně bych dala přednost asi eně.
Není tady
Dui, jak tak čtu Kamču, tak mi připadá, e jí chybí ta muská energie. A tu ti předá jen chlap a to i normální masáí, ne jenom tou tantrickou. Ta výměna energií tam prostě proběhne. A chce nebo ne... kdy tě masíruje chlap je to úplně o něčem jiném a to vůbec nemyslím na nějaké sexuálno... nato
Není tady
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.
Pokud jde o jednorázový sex je lepí pouít kondom ne poslouchat intuici
Není tady
kamarádka byla s přítelem, ale to probíhalo asi jinak ne kdy půjde sama. Take neporadím, ale přeju hezký záitek:-)
Není tady
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.
ale fuj. Já myslela , e ty takové výrazy ani nepouívá. nebo to pak není milování se ?
Není tady
Taky mě zajímá, jak bude "po" hodnotit.
U jsem taky o této masái přemýlela. Ne kvůli nedostatku sexu.
Není tady
holcina napsal(a):
majkafa napsal(a):
Poslouchej svou intuici.Pokud jde o jednorázový sex je lepí pouít kondom ne poslouchat intuici
Já myslím, e obojí.
Ahoj vem !!! Udělala jsem změnu a zítra jdu k masérce. Jsem straně natěená, tak na mě určitě myslete. A přijdu tak dám vědět, jaké to bylo. Papa K.
Není tady