29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ametyst napsal(a):
Teď už jen najít odvahu a mít ten žaludek na to, sdělit to.
Mysli na úlevu, jakou ti to přinese.....já bych jí to napsala zhruba, jak jsi to tu říkala: koukni, děvče, pokaždé ti na sebe prozradím tunu informací a ty mi řekneš maximálně "jo, mám se OK". Nelíbí se mi to, takhle si konverzaci s kamarádkou nepředstavuju, proto tě dávám do zakázaných....
fetrig
Možná je to na tebe moc kách? Ještě si dobře pamatuju, jak mi "bylo blbý" někoho utnout, když mě otravoval...ale ujišťuju tě, že ta úleva za to stojí
Helo nojo! Berne...to je geniální kniha!
Brambůrko, ty jsi prostě fenomén!
Není tady
Ametyst, jestli Ti na ni nezáleží, tak bych ji to v podstatě nějak jednoznačně, ale ne agresivně napsala.
Něco v tom smyslu, že tento druh kontaktu (e-mailování) pro Tebe nemá žádný význam, když sama nic nesděluje a že pokud to bude chtít změnit, tak jsi třeba připravená být její přítel (nebo taky ne) a že jinak to považuješ za ukončené.
Upozorňuju, že asi přijde dost nemilá odpověď a navíc se asi sama budeš cítit nepříjemně, ale uvidíš, že to velmi rychle vymizí. Osobně mám zkušenost s tím, že mě jedna "kamarádka" používala jako zdroj informací a pomoc s odbornýma otázkama z mého oboru a to bylo všechno. Jednou jsem ji požádala o pomoc já a bylo ticho po pěšině. Tak jsem prostě časem kontakty přerušila. kamarádství musí být oboustranné...jednosranně to nejde.
Není tady
lupina montana napsal(a):
.....: koukni, děvče, pokaždé ti na sebe prozradím tunu informací a ty mi řekneš maximálně "jo, mám se OK". Nelíbí se mi to, takhle si konverzaci s kamarádkou nepředstavuju, proto tě dávám do zakázaných....
fetrig
Já bych jí to taky napsala, ale možná bez toho, že ji dávám do zakázaných. Já myslím, že stačí, že já si myslím, že takhle to mezi kamarádkama nechodí. Já mám právo si myslet jak to mezi kamarádkama chodí, a taky to tak s nima vedu.Však ona už si z toho něco vyvodí. To nejhorší bude, že ti začne vysvětlovat, že ona si nemyslí, protože ona to ví úplně jinak, a to správně. Pak ji můžeš zcela spravedlivě a bez jakýchkoli výčitek z kamarádek vyřadit, případně se i za stejných, příjemných, podmínek krásně urazit.
Není tady
Weatherwax napsal(a):
...Tak jsem prostě časem kontakty přerušila. kamarádství musí být oboustranné...jednosranně to nejde.
Hezký překlep ... to opravdu nejde, páč pak jsou lidi nas...
Není tady
Jessika napsal(a):
Weatherwax napsal(a):
...Tak jsem prostě časem kontakty přerušila. kamarádství musí být oboustranné...jednosranně to nejde.
Hezký překlep ... to opravdu nejde, páč pak jsou lidi nas...
Ach to podvědomí!
Není tady
Bramborka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
.....: koukni, děvče, pokaždé ti na sebe prozradím tunu informací a ty mi řekneš maximálně "jo, mám se OK". Nelíbí se mi to, takhle si konverzaci s kamarádkou nepředstavuju, proto tě dávám do zakázaných....
fetrigJá bych jí to taky napsala, ale možná bez toho, že ji dávám do zakázaných. Já myslím, že stačí, že já si myslím, že takhle to mezi kamarádkama nechodí. Já mám právo si myslet jak to mezi kamarádkama chodí, a taky to tak s nima vedu.Však ona už si z toho něco vyvodí. To nejhorší bude, že ti začne vysvětlovat, že ona si nemyslí, protože ona to ví úplně jinak, a to správně. Pak ji můžeš zcela spravedlivě a bez jakýchkoli výčitek z kamarádek vyřadit, případně se i za stejných, příjemných, podmínek krásně urazit.
Jasně, máš pravdu, já jsem to nějak odzkratkovatěla
Teda ale abychom to uvedly na dobrou míru dívky - já si myslím, že jednosranné vztahy náhodou existují
Není tady
Ametyst napsal(a):
No, chtěla jsem se především zeptat, jak nehrát tuhle hru. Jak se nenechat.
Nejsem spokojena s tím, jak reaguji.
... jde mi o to, že mě takové hraní na schovávanou, kdy mě nepřímo vybízí k tomu, abych to z ní dolovala, a pak neodpoví...prostě nebaví.
Co na to říct, a neublížit?
Jak nehrát tuhle hru? - Jednoduše: Jak ona tobě - tak ty jí (to je pravidlo!)
Nejsi spokojena s tím jak reaguješ, a nebaví tě hra na schovávanou? - Ale baví...
Kdyby tě skutečně nebavila, tak by ses tak nezpovídala (z celého svého života )
Co na to říct a neublížit? - Nic. - Jednoduše nevysvětlovat.
Když napíšeš odpověď POUZE a JENOM na to, co se tě ptá, tak nemusíš nic vysvětlovat.
Není tady
Ametyst, vždyť ty si ve svých odpovědích přímo rochníš ... ... S tebou je to asi tak, jako s jednou dámou, kterou jsme zažili letos v Chorvatsku: byli jsme na jedné takové té neoficiální pláži, která není nikým spravována a celkem se o ni nikdo moc nestará (vzdor tomu je na ní však kupodivu docela čisto?!)... a hned vedle nás se uvelebila česká rodinka...
Nijak by nám nevadili, ale jen do chvíle, kdy se k nim přidali další Češi ... a ta nově příchozí panímáma se s nimi dala do řeči a prý:
Já mám tuto pláž moc ráda - a sice proto, že nemám moc ráda lidi a užívám si tu toho klidu, ticha a soukromí... A blablabla - blablabla - blablabla ... mlela a mlela bez přestání asi tak další dvě hodiny !!!
Není tady