1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Moc děkuji. Já to také tak beru, e nemůu mít vechno a ádného supermana ani nechci. Také u jsem myslela na to, e bychom s přítelem jeli na chatu, ale zatím je zima, tak to odkládáme. Moná jsem to patně napsala o tom sexu, nejsem nějaká zvlá náruivá. Kdy se ale těí celý týden a nic ... tak to občas zamrzí.
Není tady
Dneska je 13. a mě se evidentně nedaří. Stalo se co jsem nechtěla a ji to nevezmu zpět. Přila jsem domů a hned běím do koupelny. Kdy jsem otevřela dveře, byl tam syn, seděl na vaně a onanoval. Nevím, kdo byl víc překvapený, asi jsem měla dělat jako by nic, ale já to jetě "vylepila", e jsem o tom kdy vyel z koupelny, začala mluvit. Chtěla jsem mu říct, e se nemusí cítit trapně, e mě to mrzí a tak, a jsem se do toho zamotala a teď si připadám jako kdyby načapal on mě. Mám o tom u mlčet, nebo co byste udělaly vy?
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Dneska je 13. a mě se evidentně nedaří. Stalo se co jsem nechtěla a ji to nevezmu zpět. Přila jsem domů a hned běím do koupelny. Kdy jsem otevřela dveře, byl tam syn, seděl na vaně a onanoval. Nevím, kdo byl víc překvapený, asi jsem měla dělat jako by nic, ale já to jetě "vylepila", e jsem o tom kdy vyel z koupelny, začala mluvit. Chtěla jsem mu říct, e se nemusí cítit trapně, e mě to mrzí a tak, a jsem se do toho zamotala a teď si připadám jako kdyby načapal on mě. Mám o tom u mlčet, nebo co byste udělaly vy?
já bych mlčela a ty to taky přejdi mlčením.
Není tady
Mlčela bych.
Není tady
No teď u mi nic lepího nezbývá. Pohnojila jsem to u dost.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
ono byla nějaká lepí monost ne mlčet?
co tě to napadlo s ním to rozebírat? čeho jsi chtěla dosáhnout?
Není tady
aprill napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
ono byla nějaká lepí monost ne mlčet?
co tě to napadlo s ním to rozebírat? čeho jsi chtěla dosáhnout?
Kdy my jsme měli spolu loni problémy. On mě míroval. Teď je to u v poho, aspoň myslím. No a mě to dneska tak překvapilo, e jsem to začala unáhleně řeit. U mlčím !!!
Není tady
Prosím tě, neře to. Je to normální a dělá to kadý.
Není tady
dusička napsal(a):
To vím, ale já vechno moc proívám. Take asi tak.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
dusička napsal(a):
To vím, ale já vechno moc proívám. Take asi tak.
Se nudí ne? Nebo nemá nic jiného na práci ne rozebírat onanování syna?
Není tady
Hele já nevím jestli mi to nedělá schválně, protoe dneska po večeři el do pokoje, nechal si otevřené dveře a zase si ho honil. U mě to natvalo a tak jsem mu řekla, e kdy to dělá, a se zavírá a neotravuje ostatní. Boe co to zase vymýlí?
Není tady
Petro,
řeknu ti to tak, jak to vidím já. Tím, e jsi se synem sama, vznikla mezi Vámi taková aliance. A moná, e ten vztah přerostl v něco víc ne jen vztah mezi matkou a synem. Moná se z toho stal vnitřně vztah matky se synem. Já bych v prvé řadě řeila u psychologa sama sebe, a to upřímně, ani by sis něco nalhávala. Ale samozřejměm to tak vůbec být nemusí, psycholog nejsem.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Petro,
řeknu ti to tak, jak to vidím já. Tím, e jsi se synem sama, vznikla mezi Vámi taková aliance. A moná, e ten vztah přerostl v něco víc ne jen vztah mezi matkou a synem. Moná se z toho stal vnitřně vztah matky se synem. Já bych v prvé řadě řeila u psychologa sama sebe, a to upřímně, ani by sis něco nalhávala. Ale samozřejměm to tak vůbec být nemusí, psycholog nejsem.
Já u nejsem sama, mám přítele, který ale s námi nebydlí a chodí k nám jenom o víkendech. Tohle je super, přítel si se synem moc rozumí a já na syna i občas "árlím" za to, e se s přítelem po večerech dívají na sport v tv. Tohle ale není problém, jsem ráda, e si rozumí, přítel je moc hodný na mě i na syna. Moná by chtělo, aby s náma ji bydlel natrvalo, ale problém je v tom, e je stejně pořád na cestách a domů přijídí v noci. Ty víkendy si drí a věnuje se nám. Vechno bylo v pohodě, týden jsem byla na dovče s přítelem, týden jsme byli vichni tři, prostě taková rodinná idylka. Te´d jsem ho během dvou dnů přistihla onanovat (syna) a mě se zdá, e to dělal schválně tak abych ho viděla. Tohle jsou chvíle, e nevím jak reagovat. Sama taky masturbuju, ale hlavně tak aby mě nikdo neviděl, tohle zavání exhibicionismem. Včera jsem mu řekla a se zavírá, tak snad bude klid.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Petro,
řeknu ti to tak, jak to vidím já. Tím, e jsi se synem sama, vznikla mezi Vámi taková aliance. A moná, e ten vztah přerostl v něco víc ne jen vztah mezi matkou a synem. Moná se z toho stal vnitřně vztah matky se synem. Já bych v prvé řadě řeila u psychologa sama sebe, a to upřímně, ani by sis něco nalhávala. Ale samozřejměm to tak vůbec být nemusí, psycholog nejsem.Já u nejsem sama, mám přítele, který ale s námi nebydlí a chodí k nám jenom o víkendech. Tohle je super, přítel si se synem moc rozumí a já na syna i občas "árlím" za to, e se s přítelem po večerech dívají na sport v tv. Tohle ale není problém, jsem ráda, e si rozumí, přítel je moc hodný na mě i na syna. Moná by chtělo, aby s náma ji bydlel natrvalo, ale problém je v tom, e je stejně pořád na cestách a domů přijídí v noci. Ty víkendy si drí a věnuje se nám. Vechno bylo v pohodě, týden jsem byla na dovče s přítelem, týden jsme byli vichni tři, prostě taková rodinná idylka. Te´d jsem ho během dvou dnů přistihla onanovat (syna) a mě se zdá, e to dělal schválně tak abych ho viděla. Tohle jsou chvíle, e nevím jak reagovat. Sama taky masturbuju, ale hlavně tak aby mě nikdo neviděl, tohle zavání exhibicionismem. Včera jsem mu řekla a se zavírá, tak snad bude klid.
Petro, neře to, kadý přece onanujeme a masturbujeme, tak ho nech ít. A si najde holku, tak ho to omrzí a bude zase dělat jiné věci. vdy tohle je ivot:lol:
Není tady
Ahojky, tak u je to skoro zase rok co jsem ses psala a musím se pochlubit, e je snad ve v pohodě. Ve jsme řeili bez odborníků psychologů a moc mi pomohĺ můj přítel. Syn dospěl a nepuberačí. Je to zajímavé číst si staré příspěvky a vrátit se vzpomínkami zpėt. Ani se mi nechce věřit jak mi tehdy bylo. Je to pryč.
Není tady
a u má syn nějakou lásku?
Není tady
rudolf napsal(a):
Něco se rýsuje, ale já jsem hlavně ráda, e se srovnal. Jeden čas jsem si myslela, e s ním budu běhat po doktorech, ale natěstí je to za náma. :-)
Není tady
Tak to je dobře, jen bych asi byla ostraitá i dál, je starí a můe leccos umět skrývat. Nechci strait. Ale i to Tě jistě napadlo.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
rudolf napsal(a):
Něco se rýsuje, ale já jsem hlavně ráda, e se srovnal. Jeden čas jsem si myslela, e s ním budu běhat po doktorech, ale natěstí je to za náma. :-)
A co ty? Syn není na řadě s láskou, je jetě skoro dítě. Jsi jetě pořád sama se synem?
Není tady
Eva. napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
rudolf napsal(a):
A co ty? Syn není na řadě s láskou, je jetě skoro dítě. Jsi jetě pořád sama se synem?
Mám přítele a právě i díky jemu jsme to zvládly. Jsem astná a doufám, e to vydrí. :-)
Není tady
To je prima. Drím palce
Není tady
Eva. napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
rudolf napsal(a):
Mám přítele a právě i díky jemu jsme to zvládly. Jsem astná a doufám, e to vydrí. :-)
Není tady
Já bych s ním la k psychologovi.
Není tady
Ahoj, jsem Petra co tady před 8 lety zaloila toto téma. Protoe jsem tady straně dlouho nebyla, zapomněla jsem jak se mám přihlásit a tak jsem zase nová uivatelka. Teď si to tady čtu a jsme ráda, e jsem některé rady neuposlechla a syna nechala ít bez návtěv psychologa. Nyní u se mnou nebydlí má hodnou přítelkyni a já se těím na vnoučátka. Jeho "úchylky" se na něm nyní nijak neprojevují a kdy si na to s odstupem vzpomenu, tak se i někdy usmívám.
Upravil(a) Petra_Myska2 (4. 11. 2020 11:56)
Není tady
Petro, tak to je moc dobře.
Není tady