27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Petro - přijde mi, e chce slyet, e to je normální a e to přejde. Ale normální to rozhodně není - je fakt, e v dnení době změn, rychlého vývoje a mobilů skoro ve kolce se není čemu divit, ale tohle rozhodně normální není. Otevřeně bych s ním promluvila, minimálně mu dala najevo, e si s ním o tom chci promluvit. Nedovedu si představit, e takto "vybavený" puberák pak bude mírovat i v dospělosti, protoe se mu to bude zdát normální... a popravdě aby mi syn bral kalhotky tak to je moc. mám sice kluky malý, tak si můe myslet, e do toho nemám co mluvit, jen se mi osobně dělá nevolno, e tohle nebude jako matka řeit...(jinak ne nákupem nového závěsu, do kterého nejspí u díru udělal)
Není tady
Petro, taky mám dojem, e sis ve skutečnosti nepřila pro rady, ale proto, abys tady četla, e je ve OK. Tos měla napsat rovnou. Matka není sestra. Kalhotky matky nejsou kalhotky sestry...
majkafa napsal(a):
Petro, taky mám dojem, e sis ve skutečnosti nepřila pro rady, ale proto, abys tady četla, e je ve OK. Tos měla napsat rovnou. Matka není sestra. Kalhotky matky nejsou kalhotky sestry...
jj, Petra chtěla slyet něco jiného, ono asi těko se člověk smiřuje s tím ,e mu doma roste malý "úchylák" .
Není tady
Asi máte pravdu, nečekala jsem, e vae názory budou téměř totoné s doporučením návtěvy psychologa. Myslela jsem, e je to klukovina, ale musím přiznat, e dost deprimující. Samozřejmě mi to vadí. Jen mě taky pochopte, e není zrovna příjemné si o těchhle věcech povídat naivo. Něco jiného je kdy to tady píu a něco jiného bude, a to budu říkat doktorovi.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Asi máte pravdu, nečekala jsem, e vae názory budou téměř totoné s doporučením návtěvy psychologa. Myslela jsem, e je to klukovina, ale musím přiznat, e dost deprimující. Samozřejmě mi to vadí. Jen mě taky pochopte, e není zrovna příjemné si o těchhle věcech povídat naivo. Něco jiného je kdy to tady píu a něco jiného bude, a to budu říkat doktorovi.
věřím ti, e to není příjemné. neboj zvládne to
Není tady
aprill napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
věřím ti, e to není příjemné. neboj zvládne to
Děkuju za podporu, aprill.
Není tady
Petro, rozhodně je fajn, e se s tím snaí něco dělat. A neboj, psychologové umějí pracovat s velijakými informacemi. Jde o tvůj klid a pokud cítí, e tam něco drhne, za optání nic nedá....a bude ty zase v klidu.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Petro, rozhodně je fajn, e se s tím snaí něco dělat. A neboj, psychologové umějí pracovat s velijakými informacemi. Jde o tvůj klid a pokud cítí, e tam něco drhne, za optání nic nedá....a bude ty zase v klidu.
Ono je také důleité na jakého psychologa zrovna narazí, ale kdy u jsi rozhodnutá e někoho vyhledá tak musí, i kdy to není zrovna nejpříjemnějí.
Upravil(a) Kamča87 (28. 8. 2012 20:02)
Není tady
Kamča87 napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Ono je také důleité na jakého psychologa zrovna narazí, ale u jsem rozhodnutá e někoho vyhledám i kdy mi to není zrovna nejpříjemnějí.
Ty má dva nicky?
Nepíe na sexu na vlákně o tantře, e je ti 25 let?l
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 20:10)
Kamča87[b napsal(a):
Milá Petro, [/b]mám mladího bráchu a ten mi připomíná tvého syna. Bydlíme s bratrem a s matkou ve starím bytě a brácha nás míruje obě. Na mě si dokonce přivedl kamaráda a kdy jsem na ně vyběhla a dala jim pár facek, tak se mi jetě vysmáli. Mamka bráchu taky zmlátila, ale jemu je to stejně jedno. Moje kalhotky dokonce ve kole prodával. Je to pubo a mlátí to s ním. Přesto ho mám ráda a beru to s nadhledem. On z toho vyroste a neboj, tvůj syn je jako větina ostatních, jen někteří rodiče o tom neví. Kluci se ve kole vytahují a pořádají burzy se spodním prádlem, ale to u bylo, kdy jsem chodila do koly já, tj. cca před 7 lety. Drím palce.
Píe si sama se sebou? hm
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 20:00)
majkafa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Ono je také důleité na jakého psychologa zrovna narazí, ale u jsem rozhodnutá e někoho vyhledám i kdy mi to není zrovna nejpříjemnějí.
Ty má dva nicky?
O tantře píu, ale nemám dva nicky. patně jsem to napsala.
Není tady
Tak proč odpovídá, e u jsi rozhodnutá, e někoho vyhledá? Na tomto vlákně? Jako reakci na PavluH, která psala petře?
Petro - zkusila bych najít přes net psychologa, který má zkuenosti s podobnými problémy..můe to zkusit i přes pediatra co má. Ono je to moc těký, ivý a jde o tvé dítě, tak i velmi bolavé, ale právě dr nebo psycholog takovéhle věci řeí, seber odvahu s tím něco dělat a spí ne od nás se dozví od odborníků - můe zajít k vícero - co je a není v normě. drím palce !
Není tady
e ty jsi petra a má jetě dceru a píe za obě? A na tantře jsi sama sebou, petra, které chybí mu? Akorát se zamaskovaným nickem?
Tahá nás za nos.
majkafa napsal(a):
e ty jsi petra a má jetě dceru a píe za obě? A na tantře jsi sama sebou, petra, které chybí mu? Akorát se zamaskovaným nickem?
Tahá nás za nos.
Má velkou fantazii, já toti jetě dítě nemám. Psala jsem Petře, ale poplatla jsem se.
Není tady
Mám dobrou intuici. Takhle se člověk nepoplete. Navíc to plně koresponduje s vláknem na sexu. I tady jsi psala, e se jetě nechce seznamovat,...
Je to tvoje věc, co dělá, ale kdy u, tak se maskuj lépe. Jsi příli průhledná, petro.
Nebudu tě trápit a kopírovat sem,jak pod dvěma nicky píe na různých vláknech v podstatě to samé stejnými slovy. Asi má k tomu důvod.
Upravil(a) majkafa (28. 8. 2012 20:25)
Majko - za mně - dělá z toho kovbojku.
I kdy to Kamča blbě napsala, já jsem četla, jak to myslela.
A navíc Petra psala v jiném vlákně - Je mi 34 a doufám, e nezůstanu sama. Dlouho jsem se nemohla vzpamatovat, bolelo mě to. Po 5 letech co jsme spolu chodily a po skoro 11 letech manelství jsem si představovala proívat nejlepí leta opravdu jinak. Pa a drim palce.
Tak kde by vzala 25letou dceru.
To není Majkafo intuice, ale fantazie.
Není tady
Petro - nemusí z kluka být úchylák. Oni někdy kluci jsou dost prdlí, a neví co je v telecích letech napadne.
ale přesto pro klid due bych toho psychologa-sexuologa navtívila.
A neboj, trapně ti být nemusí. Ti doktoři to berou, jsou tu od toho, aby pomáhali.
Není tady
dusi, nepsala jsem, e petra by měla 25ti letou dceru.
Té dceři můe být méně.
Já si myslím,e petra a kamča je tatá osoba.
majkafa napsal(a):
dusi, nepsala jsem, e petra by měla 25ti letou dceru.
Té dceři můe být méně.
Já si myslím,e petra a kamča je tatá osoba.
Zase prudí...a nikoho to nezajímá Holmesi...
Není tady
Dobrý večer, co se to tady děje? Já nemám 25 letou dceru, je mi 34 a mám jen toho mého puboe. Byla jsem u kamarádky na kafču a vechno jsem jí řekla. Radila mi stejně jako větina z vás. Neznáte některá dobrého psychologa z Prahy nebo ze Středních Čech? Zatím jsem neměla důvod někoho takového vyhledávat a kdy u, tak bych chtěla někoho zkueného.
Upravil(a) Petra_Myska (28. 8. 2012 21:54)
Není tady
Vyhledala bych hlavne sexuologa, to bude mit vetsi prinos. Jestli se ti bude lepe mluvit s zenskou, tak bych zkusila Fifkovou. Driv casto vystupovala v televizi a v novinach a jeji nazory mi byly sympaticky
A drzim palce.
Není tady
majkafa napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Ty má dva nicky?
Tak to by me vubec nenapadlo tohle spojovat.
Není tady
majkafa napsal(a):
Kamča87[b napsal(a):
Milá Petro, [/b]mám mladího bráchu a ten mi připomíná tvého syna. Bydlíme s bratrem a s matkou ve starím bytě a brácha nás míruje obě. Na mě si dokonce přivedl kamaráda a kdy jsem na ně vyběhla a dala jim pár facek, tak se mi jetě vysmáli. Mamka bráchu taky zmlátila, ale jemu je to stejně jedno. Moje kalhotky dokonce ve kole prodával. Je to pubo a mlátí to s ním. Přesto ho mám ráda a beru to s nadhledem. On z toho vyroste a neboj, tvůj syn je jako větina ostatních, jen někteří rodiče o tom neví. Kluci se ve kole vytahují a pořádají burzy se spodním prádlem, ale to u bylo, kdy jsem chodila do koly já, tj. cca před 7 lety. Drím palce.
Píe si sama se sebou? hm
Aha,tak chapu.....podivne...Kamca si to omlouva a chce od nekoho slyset,ze je to normalni.
Upravil(a) eremuruss (29. 8. 2012 7:23)
Není tady
janinka_v napsal(a):
Vyhledala bych hlavne sexuologa, to bude mit vetsi prinos. Jestli se ti bude lepe mluvit s zenskou, tak bych zkusila Fifkovou. Driv casto vystupovala v televizi a v novinach a jeji nazory mi byly sympaticky
A drzim palce.
Petro - zkus to.
Není tady