27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
helena napsal(a):
já o něj straně moc stojím. Je to poslední chlap, který mi zůstal...
... a jestli to ví nebo alespoň z tvého chování tuí, pak se celkem není co divit. Tatínek kdesi za horamma, přítel ádnej, v rodině, jak píe, taky ádnej chlap - ani jako "vzor", ani jako minimální "pomoc" pro tebe - vdy ten kluk víceméně zůstal na tohle vechno sám... tak holt má dojem, e kdy na vechno, tak na vechno.
Dokonce by mě nepřekvapilo, kdyby (doufám, e prozatím) byly "papírový holky" ty jediný, který ho zajímají... ne proto, e by na ivou neměl nebo to aspoň nezkusil... ale protoe by to "mámě mohlo bejt líto". On to samozřejmě z huby nevypustí... dost moná si to ani a tak úplně neuvědomuje... ale někde tam ten "poslední chlap" schovanej je - a chlapi přece slabím neubliujou.
Ono to označení "poslední chlap" bylo myleno spí nadneseně. Nemyslím si, e bych si u nemohla najít jiného přítele, ale u jsem dost opatrná a tak mi to asi bude jetě chvíli trvat. Samozřejmě, e mi chybí nejenom sex, ale hlavně něné slovo a pohlazení, ale e bych to chtěla od syna, tak to by mě ani ve snu nenapadlo. No a syn, ten určitě jetě ádnou holku neměl a moná v jeho věku hraje velkou roli fantazie.
Není tady
Take holky, syn se mi vrátil z vodáckého tábora a já mu uvařila jeho oblíbenou svíčkovou, vybalil si věci, které jsem musela hned naházet do pračky a taky mi u povyprávěl o vodě a teď si zalezl do pokoje. Byl natolik pozorný, e mi přivezl i dárek - vlastnoručně vyřezanou lodičku. Já jsem se pochlubila, jak jsem upravila byteček, synek mě pochválil. Hezká rodinná idylka, ne?
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Take holky, syn se mi vrátil z vodáckého tábora a já mu uvařila jeho oblíbenou svíčkovou, vybalil si věci, které jsem musela hned naházet do pračky a taky mi u povyprávěl o vodě a teď si zalezl do pokoje. Byl natolik pozorný, e mi přivezl i dárek - vlastnoručně vyřezanou lodičku. Já jsem se pochlubila, jak jsem upravila byteček, synek mě pochválil. Hezká rodinná idylka, ne?
to ti měl spílat?
moná mi to uniklo, ale co jsi udělala s tou dírou pod umyvadlem?
Upravil(a) aprill (26. 8. 2012 15:06)
Není tady
aprill napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
to ti měl spílat?
moná mi to uniklo, ale co jsi udělala s tou dírou pod umyvadlem?
Mám takovou pastu na opravu trhlin ve zdivu, take jsem dírku zaslepila :-)
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Ono to označení "poslední chlap" bylo myleno spí nadneseně. Nemyslím si, e bych si u nemohla najít jiného přítele, ale u jsem dost opatrná a tak mi to asi bude jetě chvíli trvat. Samozřejmě, e mi chybí nejenom sex, ale hlavně něné slovo a pohlazení, ale e bych to chtěla od syna, tak to by mě ani ve snu nenapadlo. No a syn, ten určitě jetě ádnou holku neměl a moná v jeho věku hraje velkou roli fantazie.
Ale o tomhle jsem nemluvila přece, to mě zase ani nenapadlo. Nevím, jak ti to srozumitelněji říct. Mluvím o podvědomí, co vysílá ty tím postojem - poslední chlap,co mi zůstal - a co jeho PODvědomí z toho přijímá, ani by si to moná sám Uvědomoval.
dusička napsal(a):
Mám dva kluky 19 a 16 let.
Ne e bych se před nima producírovala a doma chodila nahá. Ale nestydím se před nima slíknout a oblíknout podprsenku. Kdy jsem ve vaně, ve spre klidně jdou do koupelny, kdy mi něco potřebujou akutně říct.
Byli doby,kdy se přede mnou styděli (cca v 11 a 12 letech) ale teď u ne.
Ve 14ti u není ádný mimino.
Časopisy nevidím jako problém, jen at se podívá.
Přijde mi, jako by doteď neviděl nahatou enskou,proto je na to havý.
Petro - stydí se před ním.
Ty kalhotky mi přijdou jako úchylka. I kdy kdo ví, co zkouel. Třeba měl kalhotky k onanii a představoval si vnich enskou. Nemusel se do nich oblékat.
Dusicko me bez podprsenky nikdy nevidela ani dcera ani syn ani ja dceru bez podprsenky od dob dospivani.Syna jsem naposledy naheho videla ve 12 letech kdy mu delali obrizku.
A rozhodne me nikdy nesmiroval,kdyz omylem prisel do obyvaku kdy ja se oblikala a byla jsem ve spodnim pradle ihned odesel.Unas byla nahota tabu.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky bych se poradila s odborníkem.
Petro - probírala si s klukem "sexuální výchovu" doma? Nemyslím ted ve 14 ale u i dřív třebaTo víte, e jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řeit holčičí problémy. Kdy jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, e budu mít holčičku, ale mám kluka - puboe a musím se vívat do jeho fantazií.
Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.Jen s dcerou jsem se bavila o menstruaci.
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.
Není tady
erem, ale to se nemá čím chlubit, e jsi děcka nepoučila.
Není tady
Unas byla nahota tabu.
Proč, proboha?
Ne, e bychom doma pěstovali nudismus, ale na druhou stranu nikdo z nás nepotřeboval čichací sole, kdy náhodou zahlídnul kus cizího hambatýho těla
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.
To se pak nemůe divit, e se chudák holka přila ptát na tak základní věc.
Ostatně - cos jí odpověděla?
Není tady
helena napsal(a):
Unas byla nahota tabu.
Proč, proboha?
Ne, e bychom doma pěstovali nudismus, ale na druhou stranu nikdo z nás nepotřeboval čichací sole, kdy náhodou zahlídnul kus cizího hambatýho těla http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.
To se pak nemůe divit, e se chudák holka přila ptát na tak základní věc.
Ostatně - cos jí odpověděla?
Ze ano,muze otehotnet a sla si na gyndu pro antikoncepci.Sexualne zije od 16 let.
Upravil(a) eremuruss (26. 8. 2012 18:06)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
A k cemu,vedeli toho vic nez ja.Jeste kdyz me kluk po letech rekl,ze videl po*no u jednoho kluka ze sidliste v prvni tride.
Nejvic se toho stejne dozvi mezi kamaradama.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky bych se poradila s odborníkem.
Petro - probírala si s klukem "sexuální výchovu" doma? Nemyslím ted ve 14 ale u i dřív třebaTo víte, e jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řeit holčičí problémy. Kdy jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, e budu mít holčičku, ale mám kluka - puboe a musím se vívat do jeho fantazií.
Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.Jen s dcerou jsem se bavila o menstruaci.
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.
Hm, erem - chápu, e je pro samotnou enskou krapet voajstlich bavit se s dospívajícím synem o otázkách sexuality, ale odkud měl kluk čerpat informace o intimních věcech: od kamarádů ?!?
A co se týče dcery - Ty sis s ní nikdy nepromluvila jako enská se enskou jetě předtím, ne zahájila sexuální ivot ?!? To buď jetě ráda, e se Tě holka po prvním, nechráněném styku nepřila zeptat, co má dělat, kdy nedostala menstruaci a vyel jí pozitivní těhotenský test
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A k cemu,vedeli toho vic nez ja.Jeste kdyz me kluk po letech rekl,ze videl po*no u jednoho kluka ze sidliste v prvni tride.
k čemu ? to si dělá srandu, ne ? kdyby byli tak v obraze, nemusela by se tě dcera ptát, jestli můe po prvním styku, který byl nechráněný otěhotnět. a e vidí péčko, to je podle tebe ve, co potřebují znát ? nic o nemocech, ochraně a dalích věcech ? jen jak se to dělá v praxi
a mezi kamarády se dozví akorát tak blbý kecy a zkreslený informace.
Není tady
No tak to jsem občas zírala, kdy se přily optat na něco co slyely "mezi kamaradama"... jetěe se ptát chodily.
A speciálné po*rn*o je to pravý, co hlavně kluci potřebujou znát... pak jsou straně překvapený, e v ivotě je to úplně jinak.
Není tady
Ale me ani me spoluzacky taky nikdo neinformoval a presto jsme sexualne zili....a vedeli jak se dela dite...
Není tady
to je ale hloupá obhajoba.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
To víte, e jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řeit holčičí problémy. Kdy jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, e budu mít holčičku, ale mám kluka - puboe a musím se vívat do jeho fantazií.Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.Hm, erem - chápu, e je pro samotnou enskou krapet voajstlich bavit se s dospívajícím synem o otázkách sexuality, ale odkud měl kluk čerpat informace o intimních věcech: od kamarádů
?!?
A co se týče dcery - Ty sis s ní nikdy nepromluvila jako enská se enskou jetě předtím, ne zahájila sexuální ivot?!? To buď jetě ráda, e se Tě holka po prvním, nechráněném styku nepřila zeptat, co má dělat, kdy nedostala menstruaci a vyel jí pozitivní těhotenský test
Kdyz me dcera rekla,ze ma kluka tak jsem ji samozrejme rekla,aby si dosla pro antikoncepci,aby neotehotnela.Ale rekla,ze zatim neni potreba a najednou potreba byla...
Není tady
majkafa napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
Já to nevidím zatím tak černě. Jetě si pamatuju, jak ve kole (u to bude skoro před 20 lety :-() nás kluci mírovali ve spre a nevím o nikom, e by měl později problémy - sexuální úchylku. Vůbec ho ale nechci ospravedlňovat, to ne, jenom jsem si myslela, e tihle puboi jsou vichni stejní a někoho to potkalo, jako mě.
Ale matka je úplně něco jiného, ne vechny ostatní eny. Tohle nelze srovnávat se mírováním holek ve spre.
Pro běného puberáka v běném vztahu s matkou je matka bezpohlavní, nebo jak to říct.
Přesně tak. I kdyby denně leel v hanbatých časopisech, či hledal na netu, speciální stránky, ty bys ho vůbec neměla zajímat. Běné to opravdu není.
Není tady
Já jsem syna poučila někdy před 10. rokem. Zrovna měla nae fenka těňata, tak se to hodilo . Koupila jsem i nějaké chytré kníky, něco jsme si přečetli spolu, a jednu - takovou intimnějí, si četl sám.
Onanie je nparosto normální.
Peo, ten odborník by Ti právě mohl poradit, jak se synem toto probrat.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ale me ani me spoluzacky taky nikdo neinformoval a presto jsme sexualne zili....a vedeli jak se dela dite...
proboha
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jenome erem, ono není ani tak důleitý vědět "jak se děti dělají" jako spí vědět, jak se děti nedělají. A kdy jsi byla mladá Ty nebo já, tak jetě neřádil AIDS, take lidem hrozily pouze takové sexuálně přenosné nemoci, které se daly víceméně bez úhony vyléčit
A na informace získané od kamarádů bych se v ádném případě nespoléhala, jako e jsou pro děti dostačující. Kolikrát člověku zůstane rozum stát, co za ptákoviny se v tomhle směru mezi puberáky íří
Není tady
Já si myslím, e jsem sexuální přípravu mého syna nepodcenila. Dokonce jsme měli takovou kreslenou kníku, která byla určena pro předkolní děti a tu měl Pavlík straně rád. Určitě jsem ho nekrmila nějakými smylenými pohádkami. Také jsem nechtěla, aby před ostatníma dětma vypadal jako tydýt , kdy přijde řeč na sex. Určitě ale nebyl nějaký mistr světa a po.no jsem mu nepoutěla. Základy by mělo dítě mít z domova a to ostatní přijde ve kole a taky mezi kamarádama. Tohle je prostě moje teorie. O antikoncepci jsme také spolu hovořily i o pohlavních nemocech. Myslím si, e na vstup do reálného sexu je můj syn připraven. To, e onanuje je asi také normální. Tím projde asi kadý kluk a co já vím, tak i kadá holka. Pro svůj klid se přece jen zítra zeptám paní doktorky, zda nezná nějakého odborníka, s kterým bych se mohla poradit. Kadopádně nejdřív bez syna a pokud to bude nutné tak i s ním. Také doufám, e a začne kola, tak e se změní i aktivity mého syna. Nevím, jestli jsem to na začátku psala, ale ta story s kalhotkama se odehrála začátkem prázdnin, dřív jsem si ničeho závadného nevimla.
Není tady
Milá Petro, mám mladího bráchu a ten mi připomíná tvého syna. Bydlíme s bratrem a s matkou ve starím bytě a brácha nás míruje obě. Na mě si dokonce přivedl kamaráda a kdy jsem na ně vyběhla a dala jim pár facek, tak se mi jetě vysmáli. Mamka bráchu taky zmlátila, ale jemu je to stejně jedno. Moje kalhotky dokonce ve kole prodával. Je to pubo a mlátí to s ním. Přesto ho mám ráda a beru to s nadhledem. On z toho vyroste a neboj, tvůj syn je jako větina ostatních, jen někteří rodiče o tom neví. Kluci se ve kole vytahují a pořádají burzy se spodním prádlem, ale to u bylo, kdy jsem chodila do koly já, tj. cca před 7 lety. Drím palce.
Není tady
Petro, myslím, e nic nezkazí, kdy se ty sama poradí s odborníkem. Mám dva syny 21 a 16 a něco takového se u nás nikdy nedělo. Jene u nás doma nebylo ádné tabu co se týče nahoty. Sice ádný exhibicionismus a chození nahý po bytě, ale kdy jsme byli někdo ve vaně a kluci přili na WC - no tak co?, přece je to normální. Taky měli oba chvilku, kdy se styděli kolem 11. roku a dnes jim nevadí, kdy je vidím nahé a oni zahlídnou mě ve vaně. Ne často a schválně, smozřejmě, ale jsou situace, kdy se tomu nevyhne v malém bytě.
Ten mladí začal ve 13 chodit s holkou a od té doby byl v tomhle směru úplně v pohodě, i kdy předtím vlastně taky. Moná by mu pomohlo, kdyby byl opravdu v rodině chlap a on se necítil zodpovědný za maminku jako poslední chlap a měl by monost si svobodně najít holku. Jasně, e mu tu svobodu nebere ty, ale on to můe tak cítit - prostě je pro tebe jediný a on jinou nechce kdy maminka taky jiného nemá.
Neváhala bych a poradila se s odborníkem.
Není tady
Syn se vrátil z tábora v neděli a zatím je pohoda. Nic jsem mu nepřipomínala a on se zatím chová normálně. Myslím si, e to byl chvilkový úlet, ale určitě to hodlám řeit kdyby se to mělo opakovat. Kamčo, o tom, e se prodávají kalhotky jsem také slyela a věřím, e je to spíe taková frajeřina, kdy se kluci před sebou vytahují. Ostatně si myslím, e mi ádné doma nechybí :-)
Není tady