29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
já o něj strašně moc stojím. Je to poslední chlap, který mi zůstal...
... a jestli to ví nebo alespoň z tvého chování tuší, pak se celkem není co divit. Tatínek kdesi za horamma, přítel žádnej, v rodině, jak píšeš, taky žádnej chlap - ani jako "vzor", ani jako minimální "pomoc" pro tebe - vždyť ten kluk víceméně zůstal na tohle všechno sám... tak holt má dojem, že když na všechno, tak na všechno.
Dokonce by mě nepřekvapilo, kdyby (doufám, že prozatím) byly "papírový holky" ty jediný, který ho zajímají... ne proto, že by na živou neměl nebo to aspoň nezkusil... ale protože by to "mámě mohlo bejt líto". On to samozřejmě z huby nevypustí... dost možná si to ani až tak úplně neuvědomuje... ale někde tam ten "poslední chlap" schovanej je - a chlapi přece slabším neubližujou.
Ono to označení "poslední chlap" bylo myšleno spíš nadneseně. Nemyslím si, že bych si už nemohla najít jiného přítele, ale už jsem dost opatrná a tak mi to asi bude ještě chvíli trvat. Samozřejmě, že mi chybí nejenom sex, ale hlavně něžné slovo a pohlazení, ale že bych to chtěla od syna, tak to by mě ani ve snu nenapadlo. No a syn, ten určitě ještě žádnou holku neměl a možná v jeho věku hraje velkou roli fantazie.
Není tady
Takže holky, syn se mi vrátil z vodáckého tábora a já mu uvařila jeho oblíbenou svíčkovou, vybalil si věci, které jsem musela hned naházet do pračky a taky mi už povyprávěl o vodě a teď si zalezl do pokoje. Byl natolik pozorný, že mi přivezl i dárek - vlastnoručně vyřezanou lodičku. Já jsem se pochlubila, jak jsem upravila byteček, synek mě pochválil. Hezká rodinná idylka, ne?
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Takže holky, syn se mi vrátil z vodáckého tábora a já mu uvařila jeho oblíbenou svíčkovou, vybalil si věci, které jsem musela hned naházet do pračky a taky mi už povyprávěl o vodě a teď si zalezl do pokoje. Byl natolik pozorný, že mi přivezl i dárek - vlastnoručně vyřezanou lodičku. Já jsem se pochlubila, jak jsem upravila byteček, synek mě pochválil. Hezká rodinná idylka, ne?
to ti měl spílat?
možná mi to uniklo, ale co jsi udělala s tou dírou pod umyvadlem?
Upravil(a) aprill (26. 8. 2012 15:06)
Není tady
aprill napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
to ti měl spílat?
možná mi to uniklo, ale co jsi udělala s tou dírou pod umyvadlem?
Mám takovou pastu na opravu trhlin ve zdivu, takže jsem dírku zaslepila :-)
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
Ono to označení "poslední chlap" bylo myšleno spíš nadneseně. Nemyslím si, že bych si už nemohla najít jiného přítele, ale už jsem dost opatrná a tak mi to asi bude ještě chvíli trvat. Samozřejmě, že mi chybí nejenom sex, ale hlavně něžné slovo a pohlazení, ale že bych to chtěla od syna, tak to by mě ani ve snu nenapadlo. No a syn, ten určitě ještě žádnou holku neměl a možná v jeho věku hraje velkou roli fantazie.
Ale o tomhle jsem nemluvila přece, to mě zase ani nenapadlo. Nevím, jak ti to srozumitelněji říct. Mluvím o podvědomí, co vysíláš ty tím postojem - poslední chlap,co mi zůstal - a co jeho PODvědomí z toho přijímá, aniž by si to možná sám Uvědomoval.
dusička napsal(a):
Mám dva kluky 19 a 16 let.
Ne že bych se před nima producírovala a doma chodila nahá. Ale nestydím se před nima slíknout a oblíknout podprsenku. Když jsem ve vaně, ve sprše klidně jdou do koupelny, když mi něco potřebujou akutně říct.
Byli doby,kdy se přede mnou styděli (cca v 11 až 12 letech) ale teď už ne.
Ve 14ti už není žádný mimino.
Časopisy nevidím jako problém, jen at se podívá.
Přijde mi, jako by doteď neviděl nahatou ženskou,proto je na to žhavý.
Petro - stydíš se před ním.
Ty kalhotky mi přijdou jako úchylka. I když kdo ví, co zkoušel. Třeba měl kalhotky k onanii a představoval si vnich ženskou. Nemusel se do nich oblékat.
Dusicko me bez podprsenky nikdy nevidela ani dcera ani syn ani ja dceru bez podprsenky od dob dospivani.Syna jsem naposledy naheho videla ve 12 letech kdy mu delali obrizku.
A rozhodne me nikdy nesmiroval,kdyz omylem prisel do obyvaku kdy ja se oblikala a byla jsem ve spodnim pradle ihned odesel.Unas byla nahota tabu.
Není tady
Petra_Myska napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky bych se poradila s odborníkem.
Petro - probírala si s klukem "sexuální výchovu" doma? Nemyslím ted ve 14 ale už i dřív třebaTo víte, že jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řešit holčičí problémy. Když jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, že budu mít holčičku, ale mám kluka - puboše a musím se vžívat do jeho fantazií.
Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.Jen s dcerou jsem se bavila o menstruaci.
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.
Není tady
erem, ale to se nemáš čím chlubit, že jsi děcka nepoučila.
Není tady
Unas byla nahota tabu.
Proč, proboha?
Ne, že bychom doma pěstovali nudismus, ale na druhou stranu nikdo z nás nepotřeboval čichací sole, když náhodou zahlídnul kus cizího hambatýho těla
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.
To se pak nemůžeš divit, že se chudák holka přišla ptát na tak základní věc.
Ostatně - cos jí odpověděla?
Není tady
helena napsal(a):
Unas byla nahota tabu.
Proč, proboha?
Ne, že bychom doma pěstovali nudismus, ale na druhou stranu nikdo z nás nepotřeboval čichací sole, když náhodou zahlídnul kus cizího hambatýho těla http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.
To se pak nemůžeš divit, že se chudák holka přišla ptát na tak základní věc.
Ostatně - cos jí odpověděla?
Ze ano,muze otehotnet a sla si na gyndu pro antikoncepci.Sexualne zije od 16 let.
Upravil(a) eremuruss (26. 8. 2012 18:06)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
A k cemu,vedeli toho vic nez ja.Jeste kdyz me kluk po letech rekl,ze videl po*no u jednoho kluka ze sidliste v prvni tride.
Nejvic se toho stejne dozvi mezi kamaradama.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky bych se poradila s odborníkem.
Petro - probírala si s klukem "sexuální výchovu" doma? Nemyslím ted ve 14 ale už i dřív třebaTo víte, že jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řešit holčičí problémy. Když jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, že budu mít holčičku, ale mám kluka - puboše a musím se vžívat do jeho fantazií.
Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sexualni vychovu jsem nedavala ani mym detem.Jen s dcerou jsem se bavila o menstruaci.
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.
Hm, erem - chápu, že je pro samotnou ženskou krapet vošajstlich bavit se s dospívajícím synem o otázkách sexuality, ale odkud měl kluk čerpat informace o intimních věcech: od kamarádů ?!?
A co se týče dcery - Ty sis s ní nikdy nepromluvila jako ženská se ženskou ještě předtím, než zahájila sexuální život ?!? To buď ještě ráda, že se Tě holka po prvním, nechráněném styku nepřišla zeptat, co má dělat, když nedostala menstruaci a vyšel jí pozitivní těhotenský test
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A k cemu,vedeli toho vic nez ja.Jeste kdyz me kluk po letech rekl,ze videl po*no u jednoho kluka ze sidliste v prvni tride.
k čemu ? to si děláš srandu, ne ? kdyby byli tak v obraze, nemusela by se tě dcera ptát, jestli může po prvním styku, který byl nechráněný otěhotnět. a že vidí péčko, to je podle tebe vše, co potřebují znát ? nic o nemocech, ochraně a dalších věcech ? jen jak se to dělá v praxi
a mezi kamarády se dozví akorát tak blbý kecy a zkreslený informace.
Není tady
No tak to jsem občas zírala, když se přišly optat na něco co slyšely "mezi kamaradama"... ještěže se ptát chodily.
A speciálné po*rn*o je to pravý, co hlavně kluci potřebujou znát... pak jsou strašně překvapený, že v životě je to úplně jinak.
Není tady
Ale me ani me spoluzacky taky nikdo neinformoval a presto jsme sexualne zili....a vedeli jak se dela dite...
Není tady
to je ale hloupá obhajoba.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
To víte, že jsme sexuální výchovu probíraly, ale určitě tam chyběl otec. Některé věci si musí asi říct chlapi mezi sebou, tak jako musí holky řešit holčičí problémy. Když jsem byla těhotná, tak jsem byla přesvědčená, že budu mít holčičku, ale mám kluka - puboše a musím se vžívat do jeho fantazií.Petro ja sexualni vychovu od rodicu nemela a nemela ji ani moje spoluzacka.Protoze jsme spolu zjistovali na druhem stupni zakladky odkud se rodi dite a neprisli jsme na to....
Sama dcera za mnou prisla po prvnim sexuanim styku jestli je mozne,ze by nechranena otehotnela,kdyz je to poprve.Hm, erem - chápu, že je pro samotnou ženskou krapet vošajstlich bavit se s dospívajícím synem o otázkách sexuality, ale odkud měl kluk čerpat informace o intimních věcech: od kamarádů
?!?
A co se týče dcery - Ty sis s ní nikdy nepromluvila jako ženská se ženskou ještě předtím, než zahájila sexuální život?!? To buď ještě ráda, že se Tě holka po prvním, nechráněném styku nepřišla zeptat, co má dělat, když nedostala menstruaci a vyšel jí pozitivní těhotenský test
Kdyz me dcera rekla,ze ma kluka tak jsem ji samozrejme rekla,aby si dosla pro antikoncepci,aby neotehotnela.Ale rekla,ze zatim neni potreba a najednou potreba byla...
Není tady
majkafa napsal(a):
Petra_Myska napsal(a):
Já to nevidím zatím tak černě. Ještě si pamatuju, jak ve škole (už to bude skoro před 20 lety :-() nás kluci šmírovali ve sprše a nevím o nikom, že by měl později problémy - sexuální úchylku. Vůbec ho ale nechci ospravedlňovat, to ne, jenom jsem si myslela, že tihle puboši jsou všichni stejní a někoho to potkalo, jako mě.
Ale matka je úplně něco jiného, než všechny ostatní ženy. Tohle nelze srovnávat se šmírováním holek ve sprše.
Pro běžného puberťáka v běžném vztahu s matkou je matka bezpohlavní, nebo jak to říct.
Přesně tak. I kdyby denně ležel v hanbatých časopisech, či hledal na netu, speciální stránky, ty bys ho vůbec neměla zajímat. Běžné to opravdu není.
Není tady
Já jsem syna poučila někdy před 10. rokem. Zrovna měla naše fenka štěňata, tak se to hodilo . Koupila jsem i nějaké chytré knížky, něco jsme si přečetli spolu, a jednu - takovou intimnější, si četl sám.
Onanie je nparosto normální.
Peťo, ten odborník by Ti právě mohl poradit, jak se synem toto probrat.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ale me ani me spoluzacky taky nikdo neinformoval a presto jsme sexualne zili....a vedeli jak se dela dite...
proboha
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jenomže erem, ono není ani tak důležitý vědět "jak se děti dělají" jako spíš vědět, jak se děti nedělají. A když jsi byla mladá Ty nebo já, tak ještě neřádil AIDS, takže lidem hrozily pouze takové sexuálně přenosné nemoci, které se daly víceméně bez úhony vyléčit
A na informace získané od kamarádů bych se v žádném případě nespoléhala, jako že jsou pro děti dostačující. Kolikrát člověku zůstane rozum stát, co za ptákoviny se v tomhle směru mezi puberťáky šíří
Není tady
Já si myslím, že jsem sexuální přípravu mého syna nepodcenila. Dokonce jsme měli takovou kreslenou knížku, která byla určena pro předškolní děti a tu měl Pavlík strašně rád. Určitě jsem ho nekrmila nějakými smyšlenými pohádkami. Také jsem nechtěla, aby před ostatníma dětma vypadal jako tydýt , když přijde řeč na sex. Určitě ale nebyl nějaký mistr světa a po.no jsem mu nepouštěla. Základy by mělo dítě mít z domova a to ostatní přijde ve škole a taky mezi kamarádama. Tohle je prostě moje teorie. O antikoncepci jsme také spolu hovořily i o pohlavních nemocech. Myslím si, že na vstup do reálného sexu je můj syn připraven. To, že onanuje je asi také normální. Tím projde asi každý kluk a co já vím, tak i každá holka. Pro svůj klid se přece jen zítra zeptám paní doktorky, zda nezná nějakého odborníka, s kterým bych se mohla poradit. Každopádně nejdřív bez syna a pokud to bude nutné tak i s ním. Také doufám, že až začne škola, tak že se změní i aktivity mého syna. Nevím, jestli jsem to na začátku psala, ale ta story s kalhotkama se odehrála začátkem prázdnin, dřív jsem si ničeho závadného nevšimla.
Není tady
Milá Petro, mám mladšího bráchu a ten mi připomíná tvého syna. Bydlíme s bratrem a s matkou ve starším bytě a brácha nás šmíruje obě. Na mě si dokonce přivedl kamaráda a když jsem na ně vyběhla a dala jim pár facek, tak se mi ještě vysmáli. Mamka bráchu taky zmlátila, ale jemu je to stejně jedno. Moje kalhotky dokonce ve škole prodával. Je to puboš a mlátí to s ním. Přesto ho mám ráda a beru to s nadhledem. On z toho vyroste a neboj, tvůj syn je jako většina ostatních, jen někteří rodiče o tom neví. Kluci se ve škole vytahují a pořádají burzy se spodním prádlem, ale to už bylo, když jsem chodila do školy já, tj. cca před 7 lety. Držím palce.
Není tady
Petro, myslím, že nic nezkazíš, když se ty sama poradíš s odborníkem. Mám dva syny 21 a 16 a něco takového se u nás nikdy nedělo. Jenže u nás doma nebylo žádné tabu co se týče nahoty. Sice žádný exhibicionismus a chození nahý po bytě, ale když jsme byli někdo ve vaně a kluci přišli na WC - no tak co?, přece je to normální. Taky měli oba chvilku, kdy se styděli kolem 11. roku a dnes jim nevadí, když je vidím nahé a oni zahlídnou mě ve vaně. Ne často a schválně, smozřejmě, ale jsou situace, kdy se tomu nevyhneš v malém bytě.
Ten mladší začal ve 13 chodit s holkou a od té doby byl v tomhle směru úplně v pohodě, i když předtím vlastně taky. Možná by mu pomohlo, kdyby byl opravdu v rodině chlap a on se necítil zodpovědný za maminku jako poslední chlap a měl by možnost si svobodně najít holku. Jasně, že mu tu svobodu nebereš ty, ale on to může tak cítit - prostě je pro tebe jediný a on jinou nechce když maminka taky jiného nemá.
Neváhala bych a poradila se s odborníkem.
Není tady
Syn se vrátil z tábora v neděli a zatím je pohoda. Nic jsem mu nepřipomínala a on se zatím chová normálně. Myslím si, že to byl chvilkový úlet, ale určitě to hodlám řešit kdyby se to mělo opakovat. Kamčo, o tom, že se prodávají kalhotky jsem také slyšela a věřím, že je to spíše taková frajeřina, když se kluci před sebou vytahují. Ostatně si myslím, že mi žádné doma nechybí :-)
Není tady