Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#551 22. 2. 2013 10:48

ruda
♥♥-----

Re: Dá sa vôbec takto fungovať?

albex- nestačím se divit, co si necháš líbit a jak se ponižuješ. Nevěřím, že někoho máš-převozníka. Vnucuješ se mu, toleruješ mu vše, fuj.................... sakra jsi žena a ne nějaká onuce. Pokud ses takto chovala v manželství, nedivím se, že si našel milenku a chce být s ní.

Není tady

#552 22. 2. 2013 10:55

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Albex, já sice svého ex pořád miluju, ale kdyby mi dělal to, co tobě, tak bych s ním rozhodně nebyla. To není o lásce, to je o hrdosti a o ponižování a tohle bych rozhodně nestrpěla. Naštěstí (haha) je můj ex rovný a přímý chlap, takže když se zamiloval do jiné, odešel k ní a neponižoval mě tím, že by si nás nechal obě.
V tomhle ti absolutně nerozumím.

Není tady

#553 22. 2. 2013 12:43

albex
♥♥-----

Áno máte pravdu, a ja som to tu aj sama niekoľko krát priznala, že nemám žiadnu hrdosť. A samozrejme, že aj jeho chovanie je sebecké a nehorázne. Teoreticky a celkom logicky viem aj to, že by som ho mala poslať preč, ale prakticky to nedokážem. Je to nejaký strach zo samoty v budúcnosti, rovnako ako napr. Šípová sa bojim že zostanem už navždy sama. Asi to je hlúposť, ale mám to takto a áno už dlho sa chovám ako masochistka. Bohužiaľ.
Ruda, nikdy som sa takto v manželstve nechovala. Možno to tak z môjho písania vyzerá, ale nie. Práve naopak vždy som si bola úplne istá a toto čo mi urobil ma úplne dorazilo. Nevnucovala som sa, nepodkladala. A tiež to tu nie je o tom či mi veríš, že mám alebo nemám prevozníka. To čo tu píšem sú moje pocity a vymyslieť si pre vás prevozníka, mi pripadá hlúpe.
A Ivana mne psychologička povedala, že môžem byť rada lebo mám doma čestného človeka. Priznal sa ku všetkému. To čo robí teraz jej nepripadá vôbec normálne, ale pripisuje to stavu zamilovanosti. Ale zároveň vidí, že medzi nami je veľmi silné puto, a že ani pre neho nie je jednoduché to definitívne ukončiť. Radí vydržať, ja som k nej už ale prestala chodiť.

Není tady

#554 22. 2. 2013 13:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Albex je typická profesionální oběť, zaseknutá ve své závislosti a lapená vlastním egem...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#555 22. 2. 2013 13:08

agewa
♥♥♥♥♥♥-

albex napsal(a):

Áno máte pravdu, a ja som to tu aj sama niekoľko krát priznala, že nemám žiadnu hrdosť. A samozrejme, že aj jeho chovanie je sebecké a nehorázne. Teoreticky a celkom logicky viem aj to, že by som ho mala poslať preč, ale prakticky to nedokážem. Je to nejaký strach zo samoty v budúcnosti, rovnako ako napr. Šípová sa bojim že zostanem už navždy sama. Asi to je hlúposť, ale mám to takto a áno už dlho sa chovám ako masochistka. Bohužiaľ.
Ruda, nikdy som sa takto v manželstve nechovala. Možno to tak z môjho písania vyzerá, ale nie. Práve naopak vždy som si bola úplne istá a toto čo mi urobil ma úplne dorazilo. Nevnucovala som sa, nepodkladala. A tiež to tu nie je o tom či mi veríš, že mám alebo nemám prevozníka. To čo tu píšem sú moje pocity a vymyslieť si pre vás prevozníka, mi pripadá hlúpe.
A Ivana mne psychologička povedala, že môžem byť rada lebo mám doma čestného človeka. Priznal sa ku všetkému. To čo robí teraz jej nepripadá vôbec normálne, ale pripisuje to stavu zamilovanosti. Ale zároveň vidí, že medzi nami je veľmi silné puto, a že ani pre neho nie je jednoduché to definitívne ukončiť. Radí vydržať, ja som k nej už ale prestala chodiť.

a ted sama nejsi?

Není tady

#556 22. 2. 2013 15:33

VANDDA
♥------

Myslím si, že takové ponižování sebe samé je absolutně nenormalne, tvá rodina asi ví co ti říká, když přímo vidí jako trpíš. Měla by sis vážit nazory nejbližších a ne jejich kritizovat. My cizí, kteří nevíme přímo o co přesně jde ti nevíme poradit tak jako nejbližší. Jediné co ti řeknu já, je, že já jsem také rozvedená a mám exmanžela, který si našel přítelkyni a snažil se to ututlat, ale mé svědomí by mu nedovolilo odpustit. Pokud někdo měl tu odvahu si te vzít a slíbit ti před oltářem lasku a vsechno co k tomu patří a pak te následně vyměnil za někoho jiného (přitom tys mu dala děti), takový člověk si nezaslouží nic. divím se jen tobě, že to neuděláš aspon kvůli dětem když už ne kvůli sobě. Myslím si, že by sis měla ještě jednou sednout a přečíst si, jak ti tu všichni píší totéž a přehodnotit co děláš. Možná ti tu mnozí píší, že ho to přejde ale kde si nechala svou sebeúctu, vždyť ani tvé děti si tě nemohou vážit když vidí jak se ponižuješ.a že se bojíš zůstat sama? Vždyť máš děti a sama si psala, že je odcestován. Co čekáš, že se vrátí a něco se změní. Možná bude chvilku klidný a pak poběží za přítelkyní a ty z toho zase vyjdeš jako taky pes, který jen sedí a poslouchá.Divím se ženám, ktoré si dokážou lehnout do postele s mužem, který pred chvílí ležel v posteli s milenkou.fuj.A ta tvoje psycholožka by měla jít sama se sebou k psychologovi.

Není tady

#557 22. 2. 2013 16:40

algebrana
Zablokovaný

albex napsal(a):

Psycholožka ti říká nesmysly, to není rovný člověk, jen to chtěl mít jednodušší, kdyby lhal , musel by vymýšlet kam jde , takhle si odejde s tvým souhlasem, je to bezohledný SLABOCH , celý problém ti hodil na hlavu.

Tady už totiž nejde o hrdost, tady jde o zdraví a ty žiješ dlouhodobě ve stresu, v šíleným strachu a on se na to klidně spokojeně kouká ........to je silné pouto, jak říká psycholog  ? yikesyikes
Tohle bude trvat tak dlouho až onemocníš z věčnýho strachu a stresu a zahubí tě to. Pak  uvolníš cestu milence a všechno se tím vyřeší , ty zničíš sama sebe . Ale asi to tak má být .

Není tady

#558 22. 2. 2013 17:34

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Albex, tobě to takhle vyhovuje. Kdyby ne, tak už v tom dávno nejsi. Tady si chceš jen postěžovat. Ale pokud ti i tohle pomáhá, tak proč ne.

Není tady

#559 23. 2. 2013 12:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiež si myslím, že ty by si sním bola, aj keby slopal, mlátil teba aj deti... Vždy by si si našla niekoho (tiežpsychológa, kamošku, kartárku alebo suseda), ktorý by ti potvrdil, že robíš dobre, a šliapala by si si ďalej vo svojej lajne... Vo svojej virtuálnej neexistujúcej realite... Každému, čo jeho jest.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#560 23. 2. 2013 17:12

albex
♥♥-----

Úplne s Vami všetkými súhlasím. O hrdosti nemôže byť ani reči, odvaha chýba. Keby som to dokázala už by som tu nevyplakávala, ale písala by som ako som pokročila, ako sa  z toho všetkého pomaly zbieram. Ja neviem, čo sa mi musí stať, aby som sa odhodlala k takému radikalnému kroku. Alebo ako to privolať tú silu. Nie raz som stála pred zrkadlom a vravela si 100x "zvládneš to"........Nezvládam.
Ale vidím, že Vás obťažujem mojim vyplakávaním a preto sa záverom poďakujem ešte raz všetkým, ktorí sa mi snažili pomôcť. Už nebudem písať. Ďakujem.

Není tady

#561 23. 2. 2013 17:36

taonata
♥♥♥♥♥♥-

albex napsal(a):

Úplne s Vami všetkými súhlasím. O hrdosti nemôže byť ani reči, odvaha chýba. Keby som to dokázala už by som tu nevyplakávala, ale písala by som ako som pokročila, ako sa  z toho všetkého pomaly zbieram. Ja neviem, čo sa mi musí stať, aby som sa odhodlala k takému radikalnému kroku. Alebo ako to privolať tú silu. Nie raz som stála pred zrkadlom a vravela si 100x "zvládneš to"........Nezvládam.
Ale vidím, že Vás obťažujem mojim vyplakávaním a preto sa záverom poďakujem ešte raz všetkým, ktorí sa mi snažili pomôcť. Už nebudem písať. Ďakujem.

albex nemyslím si,že někoho obtěžuješ,jen už asi není  co radit.Píšeš,že manžel pracuje v cizině,zkus si s ním míň psát,povídat,najdi si jiného psychologa,udobři se s rodinou a myslím,že pomaličku to půjde.Ono stále fňukat vážně nepomůže,držím Ti palce.

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

#562 23. 2. 2013 17:40

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

albex, proč ses s ním teda rozváděla? Ten papír nezmění tvé myšlení, pokud ho ty sama nezměníš. Jak dlouho s ním ještě chceš žít, když jste rozvedeni? Už by ti konečně mohlo dojít, jak po*ně se choval k tvým dcerám. Už jen za to bych s ním nechtěla mít vůbec žádný kontakt a chránila bych před ním své děti, aby se s ním nemusely víckrát setkat.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#563 23. 2. 2013 20:16

mokory
♥♥♥----

albex-žijeme jen jednou a Ty se takovou dobu trápíš, mácháš se ve vztahu -nevztahu.
Začni koukat na sebe, už ti to tady holky psali tolikrát!
Utrápený, unavný, uzoufaný ženský si nikdo nevšimne, maximálně jí budou litovat. TO CHCEŠ??
Máš půl života před sebou, v hlavě jistě lety:) srovnáno, tak si to užívej...zaměř se na sebe, na svý nejbližší a neřeš pořád jen exmanžela. Začni řešit sebe

Není tady

#564 23. 2. 2013 21:32

sandra
♥♥♥♥♥♥-

albex napsal(a):

Albex, nelituj se, nejsi žádná chudinka. Je na čase si přiznat, co doopravdy chceš. Pokud chceš stále svého manžela, tak to přijmi, ale nehraj před sebou a ostatními divadlo. Určitě bych vyměnila psychologa.

Není tady

#565 26. 2. 2013 17:31

albex
♥♥-----

Písala som,že už sem nebudem prispievať, ale nadá sa. A môžte mi hovoriť čo chcete dnes revem ako blázon. Neviem stále sa pýtam prečo sa mi to muselo stať, prečo mi tak moja láska ublížila? Ja sa s tým asi nikdy nevyrovnám. Čítam rôznu múdru literatúru, ale môj rozum to stále nevie pochopiť.
Ivanka,mňa by si za priateľku nechcela? Bradvicu nemám, ale som strašne deprimujúca. Tak asi nie.

Není tady

#566 27. 2. 2013 16:06

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

albex napsal(a):

Písala som,že už sem nebudem prispievať, ale nadá sa. A môžte mi hovoriť čo chcete dnes revem ako blázon. Neviem stále sa pýtam prečo sa mi to muselo stať, prečo mi tak moja láska ublížila? Ja sa s tým asi nikdy nevyrovnám. Čítam rôznu múdru literatúru, ale môj rozum to stále nevie pochopiť.
Ivanka,mňa by si za priateľku nechcela? Bradvicu nemám, ale som strašne deprimujúca. Tak asi nie.

Klidně můžeme být přítelkyně, ale to bude asi deprese na druhou.

Není tady

#567 27. 2. 2013 22:52

albex
♥♥-----

Nie Ivanka, my tu depresiu musíme poraziť.

Není tady

#568 27. 2. 2013 23:10

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 13:22)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí