29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetrHl napsal(a):
otázkou je zdali někomu, pro nějž je jeden parner málo, mohou stačit dva
Já si nemyslím, že je to o nějakém počtu partneru.
Vnímám to spíš tak, že když právě ten počet nebude nikdo muset řešit, nebude ho prostě řešit
V tom prostě nevidím gro "problému", který si "západní muž" svou závistí sám vyrobil
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Především zde nejde o to, že někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, že dva lidé můžou žít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, že nikdo nebude nic očekávat a může kdykoliv ze vstahu odejít.
Když se dva vezmou je to už více jde o vyslovení důvěry, že když nastanou špatné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za všech okolností stát při tom druhém protože on zrovna nevi, že je něco špatně. Od toho jsou rodina aby problém řešily a ne aby při první přiležitosti nastala zrada!!! Myslim si, že ať jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řešit zradou!
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, že rodina nejsou ti pravý a lépe je řešit věci u cizích v posteli?
Ta tvá "chladnější hlava" spočívá konkretně v čem?
Nějak mi to uniká
Slovo ZRADA je totiž dost silná káva... Kdo to koho vlastně zradil? A čím? Proč?....
Není tady
helena napsal(a):
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne?
No... má-li problém právě s tou rodinou, pak se těžko na ni obracet, že? Zvlášť pokud ví/myslí si/může předpokládat, že nějakou extra zpětnou vazbu nedostane. "U cizích v posteli" se pak nehledá řešení, ale spíš zapomenutí.
předběhlas mně.
Samti, můžu ti jen říct, proč jsem bývala nevěrná já: protože můj muž absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký. Takže zapomenutí, jo....a ty zpytuj svědomí, jestli se opravdu láskyplně zajímáš o to, co tvojí ženě chybí - když už máš tak pevně stanovenej ten monogamní model.
Chýmická svatba není prvotně o povinnosti.....to vzniklo až na základě potřeb (majetkových a rodových) západního muže.
Takže, západní muži - nediktuj a hledej důvody a příčiny
Není tady
Já nevím, ale prostě si neumím představit, že jednoho dne muž/žena vstane a řekne si: Ha! Je nejvyšší čas tu mou/toho mýho ZRADIT. Potřebuju mu/ji UBLÍŽIT, PONÍŽIT, ROZHODIT SANDÁL, blá blá - každý nechť si dosadí podle svého myšlení.
Věci se prostě dějí. A dějí se mnohdy zdánlivě nesmyslně, pokud si neuvědomíme, že to především MY jsme jejich hybateli..spouštíme je svým chováním, jednáním či pravým opakem toho samého.
Nikdo není nevinnou obětí toho, co se kolem něj/potažmo "mu" děje, zato jsme většinou ZADAVATELI dějů, které nám nejdou pod nos Kdo dovede být upřímný sám k sobě, ten to brzy rozklíčuje, kdo to nedovede, ten halt řve jak tur.
Tím si ovšem moc nepomůže...
A je fuk, jestli řve bolestí a nebo jen vříská na druhé, jaký to jsou hááájzlové nezodpovědní.
Ba řekla bych, že v tom druhém případě je onen "tur" víc "v pééérdeli pane hrááábě", než v tom prvním....
Není tady
O tom nepochybuju, Pan, protože když někdo řve bolestí, většinou po kratším, nebo delším čase shledá tu bolest neúnosnou a kouká s tím něco dělat Kdežto tura většinou ještě nebolí tak, aby to uznal za nutné
Není tady
Vono taky ta vina na těch druhejch se líp snáší není s tím taková práce.
Není tady
můj muž absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký
Nemáme doma toho samýho?
jestli se opravdu láskyplně zajímáš o to, co tvojí ženě chybí - když už máš tak pevně stanovenej ten monogamní model
Mňo... je-li "monogamní model" pro někoho to pravý vořechový, pak těžko pochopí (bez urážky a ironie myšleno), že tomu druhýmu něco chybí - takže se klidně může stát, že se nezajímá nikoli z nezájmu (to je formulace, co? ), ale páč si nedovede představit proč by mu vůbec mělo něco chybět... a každej partnerův pokus o změnu/nápravu/vysvětlení stanoviska považuje za dobrýho bydla pálení... když on je přece spokojenej...
A je fuk, jestli řve bolestí a nebo jen vříská na druhé, jaký to jsou hááájzlové nezodpovědní.
Soudím, že někdy (často ) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne...
Není tady
helena napsal(a):
Soudím, že někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne...
"Vřískání" je VŽDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.
Upravil(a) Pandorraa (2. 10. 2012 9:23)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Soudím, že někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne..."Vřískání" je VŽDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.
no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraženém egu , strachu , vyrušením z poklidného života , pocitu vlastnictví atd.
Není tady
helena napsal(a):
můj muž absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký
Nemáme doma toho samýho? http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z134.gif
jestli se opravdu láskyplně zajímáš o to, co tvojí ženě chybí - když už máš tak pevně stanovenej ten monogamní model
Mňo... je-li "monogamní model" pro někoho to pravý vořechový, pak těžko pochopí (bez urážky a ironie myšleno), že tomu druhýmu něco chybí - takže se klidně může stát, že se nezajímá nikoli z nezájmu (to je formulace, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png), ale páč si nedovede představit proč by mu vůbec mělo něco chybět... a každej partnerův pokus o změnu/nápravu/vysvětlení stanoviska považuje za dobrýho bydla pálení... když on je přece spokojenej...
Soudím, že někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne...
to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne
Tohle by me zajimalo - myslis , kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem .
Není tady
Grainne napsal(a):
Tohle by me zajimalo - myslis , kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem .
Pokud někdo neustále prudí a buzeruje, už svůj problém neschová...
Není tady
Jessika napsal(a):
Grainne napsal(a):
Pokud někdo neustále prudí a buzeruje, už svůj problém neschová...
Možná jen před sebou
Není tady
kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem
Právě že jen "může" - ale klidně to může být jen jeden z povahových rysů, poněkud zbujelejší.
Není tady
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Soudím, že někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehlušována řevem na ty druhý. Něco jako když se batole uhodí o židli a následně do ní kopne..."Vřískání" je VŽDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraženém egu , strachu , vyrušením z poklidného života , pocitu vlastnictví atd.
Ano, ale i to je od bolesti.
Není tady
Ulrich Clement: Tolerujte nevěru, patří k životu. Známý sexuolog boří zažité mýty
Polyamorie není nevěra. Lidé milují více partnerů
Upravil(a) Míša Kulička (22. 10. 2012 14:04)
Není tady
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraženém egu , strachu , vyrušením z poklidného života , pocitu vlastnictví atd.
Vieš, ako bolí urazené ego? Ako sviňa...
Není tady
samtibalfarst, tak čo - ako sa darí? Vyriešil(i) si/ste niečo, alebo je furt rovnako?
Není tady
Selima napsal(a):
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
"Vřískání" je VŽDY o překrývání bolesti.
Vieš, ako bolí urazené ego?
Ako sviňa...
Víc než všechny ukopnuté palce světa.
Není tady
Nedivím se , že sem Semti.... a cosi už nepíše. Je to tu furt stejné. Zanadáváš? Přijde ti divné,když někdo dělá podrazy? Šup přes d*žku nějakou frází o tom, že to je vlastně tvoje vina a že jsi nepřispůsobivý jak horda mostečáků na smetišti.....
Semti- máš právo být naštvaný, podrazy jsou "normální " akorát tam, kde si to jako normu zvolil ten, kdo podrazy dělá. Pro lidi, kteří jsou zvyklí držet dohody, je normální se v krizi na sebe otočit a říct si pravdu. Hnusnou , drsnou ,ale rozhodně míň pokořující toho troubu s parohy na hlavě, než lži vrstvené jak Dobošův dort se skyslým krémem......
Není tady
Nepsal jsem protože vše dopadlo nejhůře jak dopadnout mohlo. Jsem HIV pozitivní. Jsem řádně ženatý a netušil jsem, že je zapotřebí před souloží otestovat milou manželku. Běžte ze svými názory do háje. Zavřel bych tohle forum a všechny kde mají takto zcestné názory jako vy!
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Nepsal jsem protože vše dopadlo nejhůře jak dopadnout mohlo. Jsem HIV pozitivní. Jsem řádně ženatý a netušil jsem, že je zapotřebí před souloží otestovat milou manželku. Běžte ze svými názory do háje. Zavřel bych tohle forum a všechny kde mají takto zcestné názory jako vy!
Tak to je sila.Ono obcas neni dobre brat pisatelky zcela vazne,protoze jsou jako vosy.
Ani ja nejsem z tech co neveru odpousti.Pro me je to neodpustitelne a blazen je ten kdo s tim dotycnym zije dal.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Tohle fórum nemůže za Tvé problémy. Cítíš zlost, vztek, ale vylíváš si ho na nesprávném místě, na nesprávných lidech, nemyslíš?
A nepoužívej tučné písmo, je to proti pravidlům.
Není tady