6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetrHl napsal(a):
otázkou je zdali někomu, pro něj je jeden parner málo, mohou stačit dva
Já si nemyslím, e je to o nějakém počtu partneru.
Vnímám to spí tak, e kdy právě ten počet nebude nikdo muset řeit, nebude ho prostě řeit
V tom prostě nevidím gro "problému", který si "západní mu" svou závistí sám vyrobil
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Předevím zde nejde o to, e někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, e dva lidé můou ít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, e nikdo nebude nic očekávat a můe kdykoliv ze vstahu odejít.
Kdy se dva vezmou je to u více jde o vyslovení důvěry, e kdy nastanou patné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za vech okolností stát při tom druhém protoe on zrovna nevi, e je něco patně. Od toho jsou rodina aby problém řeily a ne aby při první přileitosti nastala zrada!!! Myslim si, e a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řeit zradou!
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, e rodina nejsou ti pravý a lépe je řeit věci u cizích v posteli?
Ta tvá "chladnějí hlava" spočívá konkretně v čem?
Nějak mi to uniká
Slovo ZRADA je toti dost silná káva... Kdo to koho vlastně zradil? A čím? Proč?....
Není tady
helena napsal(a):
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne?
No... má-li problém právě s tou rodinou, pak se těko na ni obracet, e? Zvlá pokud ví/myslí si/můe předpokládat, e nějakou extra zpětnou vazbu nedostane. "U cizích v posteli" se pak nehledá řeení, ale spí zapomenutí.
předběhlas mně.
Samti, můu ti jen říct, proč jsem bývala nevěrná já: protoe můj mu absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký. Take zapomenutí, jo....a ty zpytuj svědomí, jestli se opravdu láskyplně zajímá o to, co tvojí eně chybí - kdy u má tak pevně stanovenej ten monogamní model.
Chýmická svatba není prvotně o povinnosti.....to vzniklo a na základě potřeb (majetkových a rodových) západního mue.
Take, západní mui - nediktuj a hledej důvody a příčiny
Není tady
Já nevím, ale prostě si neumím představit, e jednoho dne mu/ena vstane a řekne si: Ha! Je nejvyí čas tu mou/toho mýho ZRADIT. Potřebuju mu/ji UBLÍIT, PONÍIT, ROZHODIT SANDÁL, blá blá - kadý nech si dosadí podle svého mylení.
Věci se prostě dějí. A dějí se mnohdy zdánlivě nesmyslně, pokud si neuvědomíme, e to předevím MY jsme jejich hybateli..spoutíme je svým chováním, jednáním či pravým opakem toho samého.
Nikdo není nevinnou obětí toho, co se kolem něj/potamo "mu" děje, zato jsme větinou ZADAVATELI dějů, které nám nejdou pod nos Kdo dovede být upřímný sám k sobě, ten to brzy rozklíčuje, kdo to nedovede, ten halt řve jak tur.
Tím si ovem moc nepomůe...
A je fuk, jestli řve bolestí a nebo jen vříská na druhé, jaký to jsou hááájzlové nezodpovědní.
Ba řekla bych, e v tom druhém případě je onen "tur" víc "v pééérdeli pane hrááábě", ne v tom prvním....
Není tady
O tom nepochybuju, Pan, protoe kdy někdo řve bolestí, větinou po kratím, nebo delím čase shledá tu bolest neúnosnou a kouká s tím něco dělat Kdeto tura větinou jetě nebolí tak, aby to uznal za nutné
Není tady
Vono taky ta vina na těch druhejch se líp snáí není s tím taková práce.
Není tady
můj mu absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký
Nemáme doma toho samýho?
jestli se opravdu láskyplně zajímá o to, co tvojí eně chybí - kdy u má tak pevně stanovenej ten monogamní model
Mňo... je-li "monogamní model" pro někoho to pravý vořechový, pak těko pochopí (bez uráky a ironie myleno), e tomu druhýmu něco chybí - take se klidně můe stát, e se nezajímá nikoli z nezájmu (to je formulace, co? ), ale páč si nedovede představit proč by mu vůbec mělo něco chybět... a kadej partnerův pokus o změnu/nápravu/vysvětlení stanoviska povauje za dobrýho bydla pálení... kdy on je přece spokojenej...
A je fuk, jestli řve bolestí a nebo jen vříská na druhé, jaký to jsou hááájzlové nezodpovědní.
Soudím, e někdy (často ) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne...
Není tady
helena napsal(a):
Soudím, e někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne...
"Vřískání" je VDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.
Upravil(a) Pandorraa (2. 10. 2012 9:23)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Soudím, e někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne..."Vřískání" je VDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.
no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraeném egu , strachu , vyruením z poklidného ivota , pocitu vlastnictví atd.
Není tady
helena napsal(a):
můj mu absolutně odmítal diskutovat o tom, jestli mám problémy a jaký
Nemáme doma toho samýho? http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z134.gif
jestli se opravdu láskyplně zajímá o to, co tvojí eně chybí - kdy u má tak pevně stanovenej ten monogamní model
Mňo... je-li "monogamní model" pro někoho to pravý vořechový, pak těko pochopí (bez uráky a ironie myleno), e tomu druhýmu něco chybí - take se klidně můe stát, e se nezajímá nikoli z nezájmu (to je formulace, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png), ale páč si nedovede představit proč by mu vůbec mělo něco chybět... a kadej partnerův pokus o změnu/nápravu/vysvětlení stanoviska povauje za dobrýho bydla pálení... kdy on je přece spokojenej...
Soudím, e někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne...
to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne
Tohle by me zajimalo - myslis , kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem .
Není tady
Grainne napsal(a):
Tohle by me zajimalo - myslis , kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem .
Pokud někdo neustále prudí a buzeruje, u svůj problém neschová...
Není tady
Jessika napsal(a):
Grainne napsal(a):
Pokud někdo neustále prudí a buzeruje, u svůj problém neschová...
Moná jen před sebou
Není tady
kdyz nekdo neustale prudi, buzeruje , muze skryvat nejaky psychicky problem
Právě e jen "můe" - ale klidně to můe být jen jeden z povahových rysů, poněkud zbujelejí.
Není tady
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Soudím, e někdy (často http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif) to není "jen vřískání", ale vlastní bolest je zakrývána či přehluována řevem na ty druhý. Něco jako kdy se batole uhodí o idli a následně do ní kopne..."Vřískání" je VDY o překrývání bolesti.
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraeném egu , strachu , vyruením z poklidného ivota , pocitu vlastnictví atd.
Ano, ale i to je od bolesti.
Není tady
Ulrich Clement: Tolerujte nevěru, patří k ivotu. Známý sexuolog boří zaité mýty
Polyamorie není nevěra. Lidé milují více partnerů
Upravil(a) Mía Kulička (22. 10. 2012 14:04)
Není tady
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
helena napsal(a):
Vtip je jen v tom, jak se k tomu kdo postaví - zda jako to batole a nebo jestli dospěle za svou vlastní bolest převezme zodpovědnost.no někdy to vůbec není o bolesti, ale uraeném egu , strachu , vyruením z poklidného ivota , pocitu vlastnictví atd.
Vie, ako bolí urazené ego? Ako sviňa...
Není tady
samtibalfarst, tak čo - ako sa darí? Vyrieil(i) si/ste niečo, alebo je furt rovnako?
Není tady
Selima napsal(a):
agewa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
"Vřískání" je VDY o překrývání bolesti.
Vie, ako bolí urazené ego? Ako sviňa...
Víc ne vechny ukopnuté palce světa.
Není tady
Nedivím se , e sem Semti.... a cosi u nepíe. Je to tu furt stejné. Zanadává? Přijde ti divné,kdy někdo dělá podrazy? up přes d*ku nějakou frází o tom, e to je vlastně tvoje vina a e jsi nepřispůsobivý jak horda mostečáků na smetiti.....
Semti- má právo být natvaný, podrazy jsou "normální " akorát tam, kde si to jako normu zvolil ten, kdo podrazy dělá. Pro lidi, kteří jsou zvyklí dret dohody, je normální se v krizi na sebe otočit a říct si pravdu. Hnusnou , drsnou ,ale rozhodně míň pokořující toho troubu s parohy na hlavě, ne li vrstvené jak Doboův dort se skyslým krémem......
Není tady
Nepsal jsem protoe ve dopadlo nejhůře jak dopadnout mohlo. Jsem HIV pozitivní. Jsem řádně enatý a netuil jsem, e je zapotřebí před souloí otestovat milou manelku. Běte ze svými názory do háje. Zavřel bych tohle forum a vechny kde mají takto zcestné názory jako vy!
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Nepsal jsem protoe ve dopadlo nejhůře jak dopadnout mohlo. Jsem HIV pozitivní. Jsem řádně enatý a netuil jsem, e je zapotřebí před souloí otestovat milou manelku. Běte ze svými názory do háje. Zavřel bych tohle forum a vechny kde mají takto zcestné názory jako vy!
Tak to je sila.Ono obcas neni dobre brat pisatelky zcela vazne,protoze jsou jako vosy.
Ani ja nejsem z tech co neveru odpousti.Pro me je to neodpustitelne a blazen je ten kdo s tim dotycnym zije dal.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Tohle fórum nemůe za Tvé problémy. Cítí zlost, vztek, ale vylívá si ho na nesprávném místě, na nesprávných lidech, nemyslí?
A nepouívej tučné písmo, je to proti pravidlům.
Není tady