Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 8. 2012 10:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manželství, monogamie plus řečičky psychologů

Teda ready - tohle -"nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl" snad nemᚠzapotřebí...
Ovšem pobavil jsi mě http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
"nevěrná žena = špatnej chlap" versus "v každém případě pořeš v každém případě pořeš (potajmu) finance" skutečně svědčí o mužských kvalitách.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 23. 8. 2012 11:19

Suzie
♥♥♥♥---

Teda Ready, já jsem manželovu nevěru zažila na vlastní kůži a musím říct, že rozhodně jsem neměla strach z opuštění a materiální ztráty. A co mě na tom nejvíc štvalo, byly ty jeho průhledné lži. A úplně alergická jsem doteď na jeho odpověď na moji otázku Proč - Já nevím.

Ale je to už přes deset let a oslavili jsme stříbrnou svatbu, takže celkem OK.

Jinak si myslím, že muži jsou ješitní tvorové a nevěra ženy jejich ješitnost uráží. Proto ji snáší hůř.

Není tady

#28 23. 8. 2012 11:21

Suzie
♥♥♥♥---

Teda Heleno, nevědomky jsme začly obě stejně.big_smile

Není tady

#29 23. 8. 2012 14:43

ready
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Teda ready - tohle -"nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl" snad nemᚠzapotřebí...
"nevěrná žena = špatnej chlap" versus "v každém případě pořeš v každém případě pořeš (potajmu) finance" skutečně svědčí o mužských kvalitách.

Sabibalfarste,
jo, to nejdůležitější jsem ti nenapsal. Že to pochopitelně budou popírat a shazovat wink Ale stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidíš...
finance - to není o mužských kvalitách - když to neudělá, dojede na to a nezbude mu nic

Není tady

#30 23. 8. 2012 15:01

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

at už jde o ženu či muže, v podstatě se s tím oba vyrovnávají stejně - stejně špatně, se vztekem, s hledáním viníka se smířením, že to přece nebude tak těžké, aby nakonec jedinec musel zvážit svoje pro a proti, zak terých dál bude investovat t o svoje. Měl by se taky ohlédnout, co už je za ním a za nimi, aby náhodou, kvůli uražené ješitnosti nezahodil něco, co má smysl, jen asi potřebuje víc péče.

Pro mě by nevěra mého partnera totiž znamenala jediné - že jsem něco pos. ala, že jsem si nevšimla, že moje, jeho a naše potřeby se mění.....  Což je trochu jinde ready.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#31 23. 8. 2012 21:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

ready napsal(a):

Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - seš pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přišel si na blbej server - tady tě spíš dorazí.

Ženy z principu na to maj odlišný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připouští, že chlapi prožívají nevěru hůře (a jinak). Ženy to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je především strachem z opuštění a jsou lepší na to  nevěru překousnout. Chlapi už samotnou nevěru prožívají jako zradu, dost často je vytáčí také lež s čímž je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit lež, protože je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlišnost - ženy mohou mít obavu, že partnerova nevěra přinese snížení materiálního zajištění jí a jejím potomkům. muži mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.

Zásadní je, zda už mᚠpocit, že to manželka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřešit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) až se zklidníš. Můžeš taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si položit klíčovou otázku, zda to dokážeš překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokážeš, odchod. Pro jistotu si v každém případě pořeš (potajmu) finance a to už teď.

Me se to zda jako ...no nepodlozene.   Ja jsem na nejake penize pri neverach meho chote ani nepomyslela.

V evoluci to nebude, majetek, ktery by za neco stal, je tu tak 200 let, majetek mela tak akorat citkev a par hodnostaru se slechtou, 99,9 %  lidstva nic. O tech genech taky pochybuji, ty nebyly ani moc znamy a otcovstvi jako takove, existuje taky ne moc dlouhou dobu. A  "geny" byly jen otcovy. O zenskych genech nikdo nevedel a nic takoveho nikoho nezajimalo.

To ze muzi pri nevere vice trpi neni nijak dolozeno. Jak se to zjistuje? Problem maji a meli  celkove v tom,  ze zena byla soucast jejich inventare.  Ne jenom muzi, ale i zeny povazuji neveru za zradu.

To ze zeny byly velmi prisne trestany na rozdil od muzu je ovsem pravda.  Zeny totiz moc zakony nevytvarely.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#32 24. 8. 2012 8:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Že to pochopitelně budou popírat a shazovat
Pochopitelně? Ony?
stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidíš...
... jak pánové dokážou "popírat a shazovat" nevěry svoje. Buď se "nic neděje" nebo je manželka "zbytečně podezíravá" nebo "vůbec o nic nejde, je to kolegyně/kamarádka/známá"...
finance - to není o mužských kvalitách - když to neudělá, dojede na to a nezbude mu nic
Jasně... takže lépe si ulejt co jde a až se bude dělit zbytek - pokud tedy ještě bude co dělit - tak na to v první řadě "dojedou" jejich vlastní děti. Ale to je vlastně v pořádku... když to ta píp zavinila, a si poradí...

Upravil(a) helena (24. 8. 2012 8:27)

Není tady

#33 25. 8. 2012 22:39

Axi
♥♥♥♥♥♥-

samtibalfarst napsal(a):

Mám už pork těch sladkých řečí jako, že člověk není monogamní, když vstoupíte do svazku manželsého neznamená to, že vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...

Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se ženit respektive vdávat. Ano souhlasím, že člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, že monogamní bude protože mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manželského. Takže nevěra v manželství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!

Když se stane, že zmizí přitažlivost jsou tady od toho rozvody nebo se můžou partneři domluvit a pak a si každý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protože podraz v rodině je ta nejhorší věc, kterou může člověk člověku udělat!

Svět je plný starostí a problémů, které musíme řešit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!

Přišel jsem na nevěru po 19 letech manželství. Když jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, že je mi věrná a přísáhala na smrt našich dětí. Od té doby jsem věřil a i když bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, že ma někdo takovou drzost!!!

Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udrželi rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horší... mám pocit, že se nám to rozpadne...

Co vy na to?

Na konci druhého a třetího odstavce ti chybí dva vykřičníky. roll

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#34 27. 8. 2012 23:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

samtibalfarst napsal(a):

Mám už pork těch sladkých řečí jako, že člověk není monogamní, když vstoupíte do svazku manželsého neznamená to, že vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...

Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se ženit respektive vdávat. Ano souhlasím, že člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, že monogamní bude protože mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manželského. Takže nevěra v manželství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!

Když se stane, že zmizí přitažlivost jsou tady od toho rozvody nebo se můžou partneři domluvit a pak a si každý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protože podraz v rodině je ta nejhorší věc, kterou může člověk člověku udělat!

Svět je plný starostí a problémů, které musíme řešit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!

Přišel jsem na nevěru po 19 letech manželství. Když jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, že je mi věrná a přísáhala na smrt našich dětí. Od té doby jsem věřil a i když bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, že ma někdo takovou drzost!!!

Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udrželi rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horší... mám pocit, že se nám to rozpadne...

Co vy na to?

Fyzická nevera je brnkačka. vcelku. Ma zaujíma skôr lojálnos a to "podržanie partnera" a "krytie si chrtba". Keď to chýba, tak môže by verný ako mních/mníška a je to aj tak celé naprd. A keď tam lojalita, úcta a pekné správanie sú, tak vcelku nepátram, kto všetko robí môjho drahého šastným - hlavne, že je šastný a rozdáva to šastie ďalej. stolt
Ale u vás to bude asi torchu dramatickejšie...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 27. 8. 2012 23:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

samtibalfarst napsal(a):

agewa napsal(a):

Třeba tvoje žene taky chtěla udržet rodinu , ale přitažlivost k tobě zmizela.
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?

Asi ne ale mohla to říct, že zmizela přitažlivost a já bych dnes necítil ten podraz. Rodinu to mohlo udržet. Sám jsem měl X příležitostí a kdybych to věděl využil bych je oba bychom tím udrželi důvěru, která je nutná. Nemám problém s tím, že bude jinde mám problém s podrazem!

big_smile Ja som sa chcela spýta, či a náhodou neserie, že ty si jej bol verný - a bum ho! mala som recht! Tak TOTO je u vás hlavný problém? Tak jej proste zahni, no!

Upravil(a) Selima (27. 8. 2012 23:24)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 27. 8. 2012 23:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ready napsal(a):

Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - seš pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přišel si na blbej server - tady tě spíš dorazí.
Ono je totiž tak ňák zakódováno: nevěrná žena = špatnej chlap, asi ženě něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D
Ženy z principu na to maj odlišný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připouští, že chlapi prožívají nevěru hůře (a jinak). Ženy to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je především strachem z opuštění a jsou lepší na to  nevěru překousnout. Chlapi už samotnou nevěru prožívají jako zradu, dost často je vytáčí také lež s čímž je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit lež, protože je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlišnost - ženy mohou mít obavu, že partnerova nevěra přinese snížení materiálního zajištění jí a jejím potomkům. muži mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.

Zásadní je, zda už mᚠpocit, že to manželka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřešit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) až se zklidníš. Můžeš taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si položit klíčovou otázku, zda to dokážeš překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokážeš, odchod. Pro jistotu si v každém případě pořeš (potajmu) finance a to už teď.

To je ažké posúdi - ako žena neviem precíti, čo vníma muž - a muž nevie precíti, čo vnímam ja ako žena. Ale povedala by som, že vo všeobecnosti každý lepšie chápe a vníma SVOJU neveru a horšie PARTNEROVU stolt , a tam bude pes zakopaný.
Ja nemám žiadnu z᚝ voči neverným mužom, s jedným som žila a našli sme spôsob, ako spolu fungova naďalej... aj keď po peripetiách, to pripúšam. A nakoniec sme sa rozišli, ale nevera v tom bola takpovediac až druhotný dôvod...

Brita

Není tady

#37 27. 8. 2012 23:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ready napsal(a):

helena napsal(a):

Sabibalfarste,
jo, to nejdůležitější jsem ti nenapsal. Že to pochopitelně budou popírat a shazovat wink Ale stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidíš...

ten môj kvalitný ma pri rozchode obral o ažké prachy, lebo som nejako precenila jeho kvality - ale netrúfla by som si napísa, že sú takí všetci chlapi... Aspoň tu, na Slovensku, poznám pár chlapov, ktorí takí nie sú (moja rodina, minimálne) a teba by s tvojimi múdrosami poslali tam, kam slnko nezasveiti... roll

Brita

Není tady

#38 28. 8. 2012 14:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

agewa napsal(a):

ready napsal(a):

Chlape, chápu tě.
Ono je totiž tak ňák zakódováno: nevěrná žena = špatnej chlap, asi ženě něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D

to si myslíš ty, tady jsem se s tím tak černobíle nesetkala. Asi špatně čteš nebo vnímᚠjen to, co se ti hodí.

To záleží z jaké strany se na to dívášwink

Není tady

#39 7. 9. 2012 0:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

samtibalfarst napsal(a):

Takže mám všemu rozumět jako, že se nic nestalo za všechno si můžu sám a manželka je v tom nevině? dumbom

Hezké je na tom alespoň to, že jako ženy držíte při sobě par

ženy ZÁSADNĚ nedrží při sobě tak, jako chlapi. To se ti možná jeví jen proto, že tady téměř každá, která ti tu dělá přednášku, hází občas za tu voj. wink
Protože pokud by ženy držely při sobě, může se jakýkoliv chlap třeba postavit na hlavu a stejně si nevrzne...ale realita je taková, že snad shooká každý s každým, až na několik vyjímek, které právě ti IN shookající považují totálně OUT.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#40 7. 9. 2012 0:10

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiara napsal(a):

Hm, samtibalfarst, já si nedovedu představit Tvoji reakci, kdyby se Ti Tvá paní opravdu čestně a pravdomluvně přiznala k nevěře s tím, že přitažlivost prostě zmizela a od teďka - aby Ti to nebylo líto - si každý z vás může dělat, co chce vissla Tedy spíš dovedu, než nedovedu a podle toho, jak tady bublᚠjako přetopenej kotel se Tvé paní vůbec nedivím, že k takovému odvážnému kroku nesebrala sílu stolt

Kiaro - samti (ježiš, co to je za nick dumbom) asi měl na mysli to, že jestliže už pro svou ženu nebyl tím přitažlivým, měla řešit problém předem, než si šla skočit. Domnívám se, že o tom samti píše - o tom řešení. No a pak by bylo navýsost čestné, pokud by se tedy domluvili, že pro udržení rodiny (třeba kvůli dětem, nebo majetku) si budou dělat každý co chce a s kým chce a je to tak v pořádku. Udělají dohodu předem. Takhle to je podraz jak sviňa a důvěra je v tahu. Případná dohoda o hraní si na vlastním písečku (ohledně toho shookání) potom žádnou důvěru neničí - oba o tom vědí a jsou s tím srozumněni. Takže i proto samti napsal, že také měl příležitosti a mohl je využít - jenže on dodržoval onen slib, co si dali...a pokud vím, o věrnosti se tam mluví.  Já vím, teď zase začnete jak kolovrátek, že ta věrnost není o věrnosti sexuální, nýbrž je o věrnosti - pomáhat si, stát při sobě a bla bla bla....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#41 7. 9. 2012 0:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ps. mám v dat visslau narození jak sedmičku, tak jednički i devítku tongue
no a co?

Není tady

#42 7. 9. 2012 7:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No a pak by bylo navýsost čestné, pokud by se tedy domluvili, že pro udržení rodiny (třeba kvůli dětem, nebo majetku) si budou dělat každý co chce a s kým chce a je to tak v pořádku.
Zklamčo, kolik myslíš, že je takovejch, kteří se "čestně dohodnou"? Nebo spíš těch, kteří tu dohodu dokážou dodržet?
Mimo to by se podle mého názoru většinou (hlavně když jde o děti) jednalo o smlouvu uzavřenou nejméně jednou ze stran "v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek", tedy neplatnou http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#43 17. 9. 2012 18:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c … a-ctverice
Závist západního muže.....hm...Tonda nejen že předběhl sám sebe, ale asi to nejspíš i vyhmátl yikes))))))))))))))))))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#44 17. 9. 2012 19:34

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Do teď sem o ten film nejevila zájem. Budu na něj muset zajít.

Ta závist západního muže mě pobavila.... nejspíš na tom něco bude lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#45 21. 9. 2012 11:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

otázkou je zdali někomu, pro nějž je jeden parner málo, mohou stačit dva

Není tady

#46 21. 9. 2012 11:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No takhle jak to říkáš, to zní děsně lol Ale co kdyby se to přirovnalo třeba k přátelství, jen s tím sexem navrch? Taky mᚠpřátele hodně, hodně blízké, kdyby umřeli, tak se ti hroutí svět....(nebo já aspoň mám) přátele, se kterými se můžeš bavit o tomto, ale o jiném zase ne - a taky přátele, kteří už jsou na pomezí kamarádů....je toho nepřeberně.
No a někdo má celoživotně dva - tři a vystačí si, někdo musí mít hordu....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#47 27. 9. 2012 1:17

samtibalfarst
♥------

Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Především zde nejde o to, že někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, že dva lidé můžou žít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, že nikdo nebude nic očekávat a může kdykoliv ze vstahu odejít.

Když se dva vezmou je to už více jde o vyslovení důvěry, že když nastanou špatné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za všech okolností stát při tom druhém protože on zrovna nevi, že je něco špatně. Od toho jsou rodina aby problém řešily a ne aby při první přiležitosti nastala zrada!!! Myslim si, že a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řešit zradou!

Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, že rodina nejsou ti pravý a lépe je řešit věci u cizích v posteli?

Není tady

#48 27. 9. 2012 9:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dva lidé můžou žít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, že nikdo nebude nic očekávat a může kdykoliv ze vstahu odejít... Od toho jsou rodina aby problém řešily a ne aby při první přiležitosti nastala zrada!!!
Ale prd a vořech...
Odejít se dá z jakýhokoli vztahu - akorát že s tím "papírem na druhýho" je to poněkud komplikovanější. Jsou vztahy na psí knížku, který trvají desetiletí bez problému a jsou manželství, kde "nikdo nebude nic očekávat" a "když nastanou špatné časy", tak manžel/ka nebude "za všech okolností stát při tom druhém", přestože by ho k tomu ouřední razítko mělo zavazovat.
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne?
No... má-li problém právě s tou rodinou, pak se těžko na ni obracet, že? Zvl᚝ pokud ví/myslí si/může předpokládat, že nějakou extra zpětnou vazbu nedostane. "U cizích v posteli" se pak nehledá řešení, ale spíš zapomenutí.

Není tady

#49 27. 9. 2012 9:40

agewa
♥♥♥♥♥♥-

samtibalfarst napsal(a):

Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Především zde nejde o to, že někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, že dva lidé můžou žít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, že nikdo nebude nic očekávat a může kdykoliv ze vstahu odejít.

Když se dva vezmou je to už více jde o vyslovení důvěry, že když nastanou špatné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za všech okolností stát při tom druhém protože on zrovna nevi, že je něco špatně. Od toho jsou rodina aby problém řešily a ne aby při první přiležitosti nastala zrada!!! Myslim si, že a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řešit zradou!

Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, že rodina nejsou ti pravý a lépe je řešit věci u cizích v posteli?

vážně při první příležitosti?
on člověk velmi rád a vehementně přehlíží, že ten druhý se snaží naznačovat / řešit / probrat problém. Dost často ho "probere" až např. ta provalená nevěra.

Není tady

#50 27. 9. 2012 11:16

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

samtibalfarst napsal(a):

Když se dva vezmou je to už více jde o vyslovení důvěry , že když nastanou špatné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za všech okolností stát při tom druhém protože on zrovna nevi, že je něco špatně. Od toho jsou rodina aby problém řešily a ne aby při první přiležitosti nastala zrada!!! Myslim si, že a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řešit zradou!

Já bych teda spíš soudila , že vyslovení důvěry je otázkou těch "neoficiálních" vztahů...

Zajímalo by mně, kam ty pořád chodíš na ty poznatky, že manželství (papír + podpisy + razítko) zajišuje věrnost až za hrob...
Mᚠto nějaké pomotané - to jako, že lidi, co ten papír nemají, cizoloží automaticky a parkticky se od nich ani nic jiného nedá očekávat?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí