6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda ready - tohle -"nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl" snad nemá zapotřebí...
Ovem pobavil jsi mě
"nevěrná ena = patnej chlap" versus "v kadém případě poře v kadém případě poře (potajmu) finance" skutečně svědčí o muských kvalitách.
Není tady
Teda Ready, já jsem manelovu nevěru zaila na vlastní kůi a musím říct, e rozhodně jsem neměla strach z oputění a materiální ztráty. A co mě na tom nejvíc tvalo, byly ty jeho průhledné li. A úplně alergická jsem doteď na jeho odpověď na moji otázku Proč - Já nevím.
Ale je to u přes deset let a oslavili jsme stříbrnou svatbu, take celkem OK.
Jinak si myslím, e mui jsou jeitní tvorové a nevěra eny jejich jeitnost uráí. Proto ji snáí hůř.
Není tady
Teda Heleno, nevědomky jsme začly obě stejně.
Není tady
helena napsal(a):
Teda ready - tohle -"nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl" snad nemá zapotřebí...
Ovem pobavil jsi mě http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
"nevěrná ena = patnej chlap" versus "v kadém případě poře v kadém případě poře (potajmu) finance" skutečně svědčí o muských kvalitách.
Sabibalfarste,
jo, to nejdůleitějí jsem ti nenapsal. e to pochopitelně budou popírat a shazovat Ale stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidí...
finance - to není o muských kvalitách - kdy to neudělá, dojede na to a nezbude mu nic
Není tady
at u jde o enu či mue, v podstatě se s tím oba vyrovnávají stejně - stejně patně, se vztekem, s hledáním viníka se smířením, e to přece nebude tak těké, aby nakonec jedinec musel zváit svoje pro a proti, zak terých dál bude investovat t o svoje. Měl by se taky ohlédnout, co u je za ním a za nimi, aby náhodou, kvůli uraené jeitnosti nezahodil něco, co má smysl, jen asi potřebuje víc péče.
Pro mě by nevěra mého partnera toti znamenala jediné - e jsem něco pos. ala, e jsem si nevimla, e moje, jeho a nae potřeby se mění..... Co je trochu jinde ready.
Není tady
ready napsal(a):
Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - se pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přiel si na blbej server - tady tě spí dorazí.
eny z principu na to maj odliný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připoutí, e chlapi proívají nevěru hůře (a jinak). eny to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je předevím strachem z oputění a jsou lepí na to nevěru překousnout. Chlapi u samotnou nevěru proívají jako zradu, dost často je vytáčí také le s čím je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit le, protoe je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlinost - eny mohou mít obavu, e partnerova nevěra přinese sníení materiálního zajitění jí a jejím potomkům. mui mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.
Zásadní je, zda u má pocit, e to manelka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřeit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) a se zklidní. Můe taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si poloit klíčovou otázku, zda to dokáe překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokáe, odchod. Pro jistotu si v kadém případě poře (potajmu) finance a to u teď.
Me se to zda jako ...no nepodlozene. Ja jsem na nejake penize pri neverach meho chote ani nepomyslela.
V evoluci to nebude, majetek, ktery by za neco stal, je tu tak 200 let, majetek mela tak akorat citkev a par hodnostaru se slechtou, 99,9 % lidstva nic. O tech genech taky pochybuji, ty nebyly ani moc znamy a otcovstvi jako takove, existuje taky ne moc dlouhou dobu. A "geny" byly jen otcovy. O zenskych genech nikdo nevedel a nic takoveho nikoho nezajimalo.
To ze muzi pri nevere vice trpi neni nijak dolozeno. Jak se to zjistuje? Problem maji a meli celkove v tom, ze zena byla soucast jejich inventare. Ne jenom muzi, ale i zeny povazuji neveru za zradu.
To ze zeny byly velmi prisne trestany na rozdil od muzu je ovsem pravda. Zeny totiz moc zakony nevytvarely.
Není tady
e to pochopitelně budou popírat a shazovat
Pochopitelně? Ony?
stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidí...
... jak pánové dokáou "popírat a shazovat" nevěry svoje. Buď se "nic neděje" nebo je manelka "zbytečně podezíravá" nebo "vůbec o nic nejde, je to kolegyně/kamarádka/známá"...
finance - to není o muských kvalitách - kdy to neudělá, dojede na to a nezbude mu nic
Jasně... take lépe si ulejt co jde a a se bude dělit zbytek - pokud tedy jetě bude co dělit - tak na to v první řadě "dojedou" jejich vlastní děti. Ale to je vlastně v pořádku... kdy to ta píp zavinila, a si poradí...
Upravil(a) helena (24. 8. 2012 8:27)
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Mám u pork těch sladkých řečí jako, e člověk není monogamní, kdy vstoupíte do svazku manelsého neznamená to, e vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...
Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se enit respektive vdávat. Ano souhlasím, e člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Kdy se stane, e zmizí přitalivost jsou tady od toho rozvody nebo se můou partneři domluvit a pak a si kadý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protoe podraz v rodině je ta nejhorí věc, kterou můe člověk člověku udělat!
Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!
Přiel jsem na nevěru po 19 letech manelství. Kdy jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, e je mi věrná a přísáhala na smrt naich dětí. Od té doby jsem věřil a i kdy bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, e ma někdo takovou drzost!!!
Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udreli rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horí... mám pocit, e se nám to rozpadne...
Co vy na to?
Na konci druhého a třetího odstavce ti chybí dva vykřičníky.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Mám u pork těch sladkých řečí jako, e člověk není monogamní, kdy vstoupíte do svazku manelsého neznamená to, e vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...
Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se enit respektive vdávat. Ano souhlasím, e člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Kdy se stane, e zmizí přitalivost jsou tady od toho rozvody nebo se můou partneři domluvit a pak a si kadý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protoe podraz v rodině je ta nejhorí věc, kterou můe člověk člověku udělat!
Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!
Přiel jsem na nevěru po 19 letech manelství. Kdy jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, e je mi věrná a přísáhala na smrt naich dětí. Od té doby jsem věřil a i kdy bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, e ma někdo takovou drzost!!!
Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udreli rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horí... mám pocit, e se nám to rozpadne...
Co vy na to?
Fyzická nevera je brnkačka. vcelku. Ma zaujíma skôr lojálnos a to "podranie partnera" a "krytie si chrtba". Keď to chýba, tak môe by verný ako mních/mníka a je to aj tak celé naprd. A keď tam lojalita, úcta a pekné správanie sú, tak vcelku nepátram, kto vetko robí môjho drahého astným - hlavne, e je astný a rozdáva to astie ďalej.
Ale u vás to bude asi torchu dramatickejie...
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
agewa napsal(a):
Třeba tvoje ene taky chtěla udret rodinu , ale přitalivost k tobě zmizela.
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?Asi ne ale mohla to říct, e zmizela přitalivost a já bych dnes necítil ten podraz. Rodinu to mohlo udret. Sám jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je oba bychom tím udreli důvěru, která je nutná. Nemám problém s tím, e bude jinde mám problém s podrazem!
Ja som sa chcela spýta, či a náhodou neserie, e ty si jej bol verný - a bum ho! mala som recht! Tak TOTO je u vás hlavný problém? Tak jej proste zahni, no!
Upravil(a) Selima (27. 8. 2012 23:24)
Není tady
ready napsal(a):
Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - se pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přiel si na blbej server - tady tě spí dorazí.
Ono je toti tak ňák zakódováno: nevěrná ena = patnej chlap, asi eně něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D
eny z principu na to maj odliný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připoutí, e chlapi proívají nevěru hůře (a jinak). eny to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je předevím strachem z oputění a jsou lepí na to nevěru překousnout. Chlapi u samotnou nevěru proívají jako zradu, dost často je vytáčí také le s čím je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit le, protoe je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlinost - eny mohou mít obavu, e partnerova nevěra přinese sníení materiálního zajitění jí a jejím potomkům. mui mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.
Zásadní je, zda u má pocit, e to manelka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřeit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) a se zklidní. Můe taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si poloit klíčovou otázku, zda to dokáe překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokáe, odchod. Pro jistotu si v kadém případě poře (potajmu) finance a to u teď.
To je aké posúdi - ako ena neviem precíti, čo vníma mu - a mu nevie precíti, čo vnímam ja ako ena. Ale povedala by som, e vo veobecnosti kadý lepie chápe a vníma SVOJU neveru a horie PARTNEROVU , a tam bude pes zakopaný.
Ja nemám iadnu zá voči neverným muom, s jedným som ila a nali sme spôsob, ako spolu fungova naďalej... aj keď po peripetiách, to pripúam. A nakoniec sme sa rozili, ale nevera v tom bola takpovediac a druhotný dôvod...
Není tady
ready napsal(a):
helena napsal(a):
Ovem pobavil jsi mě http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
"nevěrná ena = patnej chlap" versus "v kadém případě poře v kadém případě poře (potajmu) finance" skutečně svědčí o muských kvalitách.Sabibalfarste,
jo, to nejdůleitějí jsem ti nenapsal. e to pochopitelně budou popírat a shazovat Ale stačí si udělat statistiku přes dizkuzní fóra a uvidí...
ten môj kvalitný ma pri rozchode obral o aké prachy, lebo som nejako precenila jeho kvality - ale netrúfla by som si napísa, e sú takí vetci chlapi... Aspoň tu, na Slovensku, poznám pár chlapov, ktorí takí nie sú (moja rodina, minimálne) a teba by s tvojimi múdrosami poslali tam, kam slnko nezasveiti...
Není tady
agewa napsal(a):
ready napsal(a):
Chlape, chápu tě.
Ono je toti tak ňák zakódováno: nevěrná ena = patnej chlap, asi eně něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D
Zásadní je, zda u má pocit, e to manelka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřeit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) a se zklidní. Můe taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si poloit klíčovou otázku, zda to dokáe překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokáe, odchod. Pro jistotu si v kadém případě poře (potajmu) finance a to u teď.to si myslí ty, tady jsem se s tím tak černobíle nesetkala. Asi patně čte nebo vnímá jen to, co se ti hodí.
To záleí z jaké strany se na to dívá
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Take mám vemu rozumět jako, e se nic nestalo za vechno si můu sám a manelka je v tom nevině?
Hezké je na tom alespoň to, e jako eny dríte při sobě
eny ZÁSADNĚ nedrí při sobě tak, jako chlapi. To se ti moná jeví jen proto, e tady téměř kadá, která ti tu dělá přednáku, hází občas za tu voj.
Protoe pokud by eny drely při sobě, můe se jakýkoliv chlap třeba postavit na hlavu a stejně si nevrzne...ale realita je taková, e snad shooká kadý s kadým, a na několik vyjímek, které právě ti IN shookající povaují totálně OUT.
Není tady
Kiara napsal(a):
Hm, samtibalfarst, já si nedovedu představit Tvoji reakci, kdyby se Ti Tvá paní opravdu čestně a pravdomluvně přiznala k nevěře s tím, e přitalivost prostě zmizela a od teďka - aby Ti to nebylo líto - si kadý z vás můe dělat, co chce Tedy spí dovedu, ne nedovedu a podle toho, jak tady bublá jako přetopenej kotel se Tvé paní vůbec nedivím, e k takovému odvánému kroku nesebrala sílu
Kiaro - samti (jei, co to je za nick ) asi měl na mysli to, e jestlie u pro svou enu nebyl tím přitalivým, měla řeit problém předem, ne si la skočit. Domnívám se, e o tom samti píe - o tom řeení. No a pak by bylo navýsost čestné, pokud by se tedy domluvili, e pro udrení rodiny (třeba kvůli dětem, nebo majetku) si budou dělat kadý co chce a s kým chce a je to tak v pořádku. Udělají dohodu předem. Takhle to je podraz jak sviňa a důvěra je v tahu. Případná dohoda o hraní si na vlastním písečku (ohledně toho shookání) potom ádnou důvěru neničí - oba o tom vědí a jsou s tím srozumněni. Take i proto samti napsal, e také měl příleitosti a mohl je vyuít - jene on dodroval onen slib, co si dali...a pokud vím, o věrnosti se tam mluví. Já vím, teď zase začnete jak kolovrátek, e ta věrnost není o věrnosti sexuální, nýbr je o věrnosti - pomáhat si, stát při sobě a bla bla bla....
Není tady
ps. mám v dat u narození jak sedmičku, tak jednički i devítku
no a co?
Není tady
No a pak by bylo navýsost čestné, pokud by se tedy domluvili, e pro udrení rodiny (třeba kvůli dětem, nebo majetku) si budou dělat kadý co chce a s kým chce a je to tak v pořádku.
Zklamčo, kolik myslí, e je takovejch, kteří se "čestně dohodnou"? Nebo spí těch, kteří tu dohodu dokáou dodret?
Mimo to by se podle mého názoru větinou (hlavně kdy jde o děti) jednalo o smlouvu uzavřenou nejméně jednou ze stran "v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek", tedy neplatnou
Není tady
http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c … a-ctverice
Závist západního mue.....hm...Tonda nejen e předběhl sám sebe, ale asi to nejspí i vyhmátl ))))))))))))))))))
Není tady
Do teď sem o ten film nejevila zájem. Budu na něj muset zajít.
Ta závist západního mue mě pobavila.... nejspí na tom něco bude
Není tady
otázkou je zdali někomu, pro něj je jeden parner málo, mohou stačit dva
Není tady
No takhle jak to říká, to zní děsně Ale co kdyby se to přirovnalo třeba k přátelství, jen s tím sexem navrch? Taky má přátele hodně, hodně blízké, kdyby umřeli, tak se ti hroutí svět....(nebo já aspoň mám) přátele, se kterými se můe bavit o tomto, ale o jiném zase ne - a taky přátele, kteří u jsou na pomezí kamarádů....je toho nepřeberně.
No a někdo má celoivotně dva - tři a vystačí si, někdo musí mít hordu....
Není tady
Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Předevím zde nejde o to, e někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, e dva lidé můou ít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, e nikdo nebude nic očekávat a můe kdykoliv ze vstahu odejít.
Kdy se dva vezmou je to u více jde o vyslovení důvěry, e kdy nastanou patné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za vech okolností stát při tom druhém protoe on zrovna nevi, e je něco patně. Od toho jsou rodina aby problém řeily a ne aby při první přileitosti nastala zrada!!! Myslim si, e a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řeit zradou!
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, e rodina nejsou ti pravý a lépe je řeit věci u cizích v posteli?
Není tady
dva lidé můou ít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, e nikdo nebude nic očekávat a můe kdykoliv ze vstahu odejít... Od toho jsou rodina aby problém řeily a ne aby při první přileitosti nastala zrada!!!
Ale prd a vořech...
Odejít se dá z jakýhokoli vztahu - akorát e s tím "papírem na druhýho" je to poněkud komplikovanějí. Jsou vztahy na psí kníku, který trvají desetiletí bez problému a jsou manelství, kde "nikdo nebude nic očekávat" a "kdy nastanou patné časy", tak manel/ka nebude "za vech okolností stát při tom druhém", přestoe by ho k tomu ouřední razítko mělo zavazovat.
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne?
No... má-li problém právě s tou rodinou, pak se těko na ni obracet, e? Zvlá pokud ví/myslí si/můe předpokládat, e nějakou extra zpětnou vazbu nedostane. "U cizích v posteli" se pak nehledá řeení, ale spí zapomenutí.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Jsem po nějakém čase zpět a s chladnějsi hlavou. Předevím zde nejde o to, e někomu něco chybělo nebo o to proč nevěra vznikla, ale o fakt, e dva lidé můou ít splu i bez oddacího listu a tak nastává situace, e nikdo nebude nic očekávat a můe kdykoliv ze vstahu odejít.
Kdy se dva vezmou je to u více jde o vyslovení důvěry, e kdy nastanou patné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za vech okolností stát při tom druhém protoe on zrovna nevi, e je něco patně. Od toho jsou rodina aby problém řeily a ne aby při první přileitosti nastala zrada!!! Myslim si, e a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řeit zradou!
Má-li člen rodiny problémy je zde právě rodina na koho se má obrátit ne? Nebo cítíte, e rodina nejsou ti pravý a lépe je řeit věci u cizích v posteli?
váně při první příleitosti?
on člověk velmi rád a vehementně přehlíí, e ten druhý se snaí naznačovat / řeit / probrat problém. Dost často ho "probere" a např. ta provalená nevěra.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Kdy se dva vezmou je to u více jde o vyslovení důvěry , e kdy nastanou patné časy ten druhý si nepoleti hned vrznout a bude za vech okolností stát při tom druhém protoe on zrovna nevi, e je něco patně. Od toho jsou rodina aby problém řeily a ne aby při první přileitosti nastala zrada!!! Myslim si, e a jsou okolnosti jakéoliv v rodině se nemají řeit zradou!
Já bych teda spí soudila , e vyslovení důvěry je otázkou těch "neoficiálních" vztahů...
Zajímalo by mně, kam ty pořád chodí na ty poznatky, e manelství (papír + podpisy + razítko) zajiuje věrnost a za hrob...
Má to nějaké pomotané - to jako, e lidi, co ten papír nemají, cizoloí automaticky a parkticky se od nich ani nic jiného nedá očekávat?
Není tady