6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám u pork těch sladkých řečí jako, e člověk není monogamní, kdy vstoupíte do svazku manelsého neznamená to, e vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...
Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se enit respektive vdávat. Ano souhlasím, e člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Kdy se stane, e zmizí přitalivost jsou tady od toho rozvody nebo se můou partneři domluvit a pak a si kadý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protoe podraz v rodině je ta nejhorí věc, kterou můe člověk člověku udělat!
Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!
Přiel jsem na nevěru po 19 letech manelství. Kdy jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, e je mi věrná a přísáhala na smrt naich dětí. Od té doby jsem věřil a i kdy bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, e ma někdo takovou drzost!!!
Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udreli rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horí... mám pocit, e se nám to rozpadne...
Co vy na to?
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Mám u pork těch sladkých řečí jako, e člověk není monogamní, kdy vstoupíte do svazku manelsého neznamená to, e vám ten druhý patří a podobné zvrhlosti...
Podle mého názoru kdo chce zahýbat nemá se enit respektive vdávat. Ano souhlasím, e člověk není monogamní, ale sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Kdy se stane, e zmizí přitalivost jsou tady od toho rozvody nebo se můou partneři domluvit a pak a si kadý dělá opět co chce! Jen nic nedělat za zády svého partnera protoe podraz v rodině je ta nejhorí věc, kterou můe člověk člověku udělat!
Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit a od rodiny čekáme oporu - ne podrazy!!!
Přiel jsem na nevěru po 19 letech manelství. Kdy jsem měl kdysi podezření odpověděla mi, e je mi věrná a přísáhala na smrt naich dětí. Od té doby jsem věřil a i kdy bylo podezření více vzpoměl jsem si na její přísahu. Tohle se dělá tam kde člověk spoléhá na své zázemí??? Neuvěřetilné, e ma někdo takovou drzost!!!
Jsem ve fázi kdy chci abychom byli s polu a udreli rodinu, ale nemohu stále překousnut ten podraz. Nevěra byla opakovaná a o to je to horí... mám pocit, e se nám to rozpadne...
Co vy na to?
Třeba tvoje ene taky chtěla udret rodinu , ale přitalivost k tobě zmizela.
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?
Není tady
agewa napsal(a):
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?
Asi ne ale mohla to říct, e zmizela přitalivost a já bych dnes necítil ten podraz. Rodinu to mohlo udret. Sám jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je oba bychom tím udreli důvěru, která je nutná. Nemám problém s tím, e bude jinde mám problém s podrazem!
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
agewa napsal(a):
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?Asi ne ale mohla to říct, e zmizela přitalivost a já bych dnes necítil ten podraz. Rodinu to mohlo udret. Sám jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je oba bychom tím udreli důvěru, která je nutná. Nemám problém s tím, e bude jinde mám problém s podrazem!
Ach tak. To bude asi ten zakopaný pes .
Není tady
agewa napsal(a):
samtibalfarst napsal(a):
agewa napsal(a):
Měla se tedy raději rozvést? Dovolil bys to?Asi ne ale mohla to říct, e zmizela přitalivost a já bych dnes necítil ten podraz. Rodinu to mohlo udret. Sám jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je oba bychom tím udreli důvěru, která je nutná. Nemám problém s tím, e bude jinde mám problém s podrazem!
Ach tak. To bude asi ten zakopaný pes .
Take kdybys těch příleitostí vyuil, dneska bys nebyl tam moc natvanej?
Tomu se říká udret důvěru? Moc nerozumím...
Není tady
Tedy nic bych za to nedala, e tenhle rozhněvaný mu má v datu narození nějakou sedmičku....
Není tady
Moná i sedmičku, ale vsadím boty e i jedničku a devítku:-)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tedy nic bych za to nedala, e tenhle rozhněvaný mu má v datu narození nějakou sedmičku....
Ano mám a co to znamená?
agewa: Myslel jsem to tak, e kdy oba chceme udret rodinu a řekla by o problému dalo se to řeit. Rodina by fungovala dále, mohli jsme se na sebe spolehnout atd... Nyní je ve v troskách a co děti? Mohla otevřít hubu alespoň kvůli nim. Co bych asi udělal? časem bych se s tím stejně musel smířit, ale nevymizela by důvěra.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ano mám a co to znamená?
agewa: Myslel jsem to tak, e kdy oba chceme udret rodinu a řekla by o problému dalo se to řeit. Rodina by fungovala dále, mohli jsme se na sebe spolehnout atd... Nyní je ve v troskách a co děti? Mohla otevřít hubu alespoň kvůli nim. Co bych asi udělal? časem bych se s tím stejně musel smířit, ale nevymizela by důvěra.
ona spí s dětma?
Není tady
sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Prd a vořech, chlapče... do manelství se stovky let vstupovalo jako do smlouvy zajiující oběma smluvním stranám určitou jistotu, vzájemné výhody, materiální zajitění a tak dál... a i dneska je - nebo by být mělo - manelství předevím instituce, která zajistí to, aby "děti jako "pokračovatelé rodu" měly zajitěný vechno, co je pro jejich(!) zdravej vývoj potřebný.
Monogamie byla vyadována primárně od en. Nikoli kvůli "zradě" manela, ale proto, aby případná "kukačka" nedědila majetek pracně nashromáděný. To a romantici 19. století kolem toho naplácali tu sladkou růovou omáčku a od tý doby se kadej, komu partner/ka lápl/a na kuří oko, ohání právě těmahle řečičkama. Jen tak mimochodem - oni ani ti romantici nebyli zrovna vech ctností příkladem.
mám pocit, e se nám to rozpadne...
Ani bych se nedivila... vykládat mi partner, e "Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit" zatímco já si někde opakovaně nezodpovědně shookám, taky bych se nehrnula do toho, abychom i nadále "byli s polu a udreli rodinu" Notabene kdyby to kořenil výroky typu "jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je".
Ostatně, mohl bys mi prosím vysvětlit, jak byste oním "vyuitím příleitostí "oba... udreli důvěru"? To jako, e kdy zahejbá jeden/jedna je to "podraz", ale kdy si občas hodí za voj oba manelé... tak si tak ňák víc věří, jo?
Není tady
helena napsal(a):
sňatkem dává najevo, e monogamní bude protoe mimo jiné kvůli takovým věcem vstupujeme do svazku manelského. Take nevěra v manelství je neodpustitzelná věc! Kdo se ji dopustí je zrádce!
Prd a vořech, chlapče... do manelství se stovky let vstupovalo jako do smlouvy zajiující oběma smluvním stranám určitou jistotu, vzájemné výhody, materiální zajitění a tak dál... a i dneska je - nebo by být mělo - manelství předevím instituce, která zajistí to, aby "děti jako "pokračovatelé rodu" měly zajitěný vechno, co je pro jejich(!) zdravej vývoj potřebný.
Monogamie byla vyadována primárně od en. Nikoli kvůli "zradě" manela, ale proto, aby případná "kukačka" nedědila majetek pracně nashromáděný. To a romantici 19. století kolem toho naplácali tu sladkou růovou omáčku a od tý doby se kadej, komu partner/ka lápl/a na kuří oko, ohání právě těmahle řečičkama. Jen tak mimochodem - oni ani ti romantici nebyli zrovna vech ctností příkladem.
mám pocit, e se nám to rozpadne...
Ani bych se nedivila... vykládat mi partner, e "Svět je plný starostí a problémů, které musíme řeit" zatímco já si někde opakovaně nezodpovědně shookám, taky bych se nehrnula do toho, abychom i nadále "byli s polu a udreli rodinu" http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z37.gif Notabene kdyby to kořenil výroky typu "jsem měl X příleitostí a kdybych to věděl vyuil bych je".
Ostatně, mohl bys mi prosím vysvětlit, jak byste oním "vyuitím příleitostí "oba... udreli důvěru"? To jako, e kdy zahejbá jeden/jedna je to "podraz", ale kdy si občas hodí za voj oba manelé... tak si tak ňák víc věří, jo? http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/x28.gif
moná si pak můou vyměnovat i zkuenosti a poznatky.....
Není tady
helena napsal(a):
Ostatně, mohl bys mi prosím vysvětlit, jak byste oním "vyuitím příleitostí "oba... udreli důvěru"? To jako, e kdy zahejbá jeden/jedna je to "podraz", ale kdy si občas hodí za voj oba manelé... tak si tak ňák víc věří, jo? http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/x28.gif
Znám takových manelství několik a jsou relativně v pohodě. Navím nám to doporučoval i psycholog take Heleno jsi asi vadná...
Není tady
jsi asi vadná
Ale jo, můu ti tak připadat. Co ovem není odpověď na moji otázku, protoe to, e "Znám takových manelství několik" a "doporučoval i psycholog" není vysvětlení.
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
helena napsal(a):
Znám takových manelství několik a jsou relativně v pohodě. Navím nám to doporučoval i psycholog take Heleno jsi asi vadná...
Jó, tak proto jsou v názvu vlákna ty plus řečičky psychologů! Ji jsem i já pochopila!
Přesto jsem asi vadná s Helenou, protoe spolu s ní nechápu.
Není tady
Přísahala na smrt vaich dětí? Ty woe, to je silný kafe.
Kdo tu přísahu vymyslel, tvá paní anebo ty?
Takové rouhání.
NO myslím, e jsi to zakladateli vzal moc doslova. V pořádku je toti to, co oběma vyhovuje. ivot není zákon, je občas hodně pestrý. Tvá ena udělala zatloukáním to nejlepí, co mohla.
Ví, já pořád cítím, e hledá viníka, ve společnosti, v eně, v přísaze.... pořád mi nějak chybí to přiznání si, co to s tebou vlastně udělalo, co cítí a proč. Emoce tebou jen proudí, ale ty jsi ten spravedlivý. Neměl by jsi být, rozhodně to můe brát osobně. Jen po dvaceti letech bych se hodně rozmýlela, zda-li lo jen o sex, a nebo mi partner má stále co říct a jestli spolu v podstatě vycházíme. Pokud by se kromě nevěry neobjevil ádný jiný zproblém, pak bych přemýlela nad tím, proč právě ta nevěra pro mě tolik znamená. Z tvého psaní tam vidím jistý pohled... e jsi mohl taky... mohl ale nechtěl... dost podstatný rozdíl... ne nemohl, ale chtěl...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak to ses dobra,ze si to tak dobre trefila.
Není tady
Hm, samtibalfarst, já si nedovedu představit Tvoji reakci, kdyby se Ti Tvá paní opravdu čestně a pravdomluvně přiznala k nevěře s tím, e přitalivost prostě zmizela a od teďka - aby Ti to nebylo líto - si kadý z vás můe dělat, co chce Tedy spí dovedu, ne nedovedu a podle toho, jak tady bublá jako přetopenej kotel se Tvé paní vůbec nedivím, e k takovému odvánému kroku nesebrala sílu
Není tady
Take mám vemu rozumět jako, e se nic nestalo za vechno si můu sám a manelka je v tom nevině?
Hezké je na tom alespoň to, e jako eny dríte při sobě
Není tady
ÁLe kdepák, zase tam je ten druhý, co za to můe....
Druhého nezmění. A dělá, co dělá, ty můe změnit jen sebe, nebo svůj přístup k tomu vemu. Take nejdřív opravdu popátrej v sobě. Co se vlastně tobě stalo, v čem cítí újmu. Ne to, co děláme my eny vám muům. A od toho se teprve můe odpíchnout. Moná jsi teď jen hodně zraněný a řve jako tur na ty druhé, v pořádku, kdy to takhle potřebuje, Ale odpověď na své otázky můe najít zase jen v sobě.
Uvedu příklad. Pokud to má být pro tebe přínosné, tak by správná odpověď měla zaznít na otázku, co se v tobě děje, co s tebou dělá zjitění, e nemůe eně důvěřovat... Jak to ty ptřebuje a jak toho ty chce dosáhnout.... ?
Není tady
S jakou jistotou si se jistý,e TI ena byla nevěrná? Ty si byl svědkem její nevěry?
NEbo je to v Tvé hlavě, e se Tvá ena taky usmeje i na jiné mue? Nebo e s nima koketuje?
Kde začíná nevěra?
Není tady
e se nic nestalo za vechno si můu sám a manelka je v tom nevině
On tady někdo říká něco takovýho?
Jene... jestlie "Nevěra byla opakovaná", nikoli tedy jednorázový "úlet", pak tvoje paní musela mít k tomu opakování nějaký důvod (pokud tedy není čistokrevná nymfomanka, o čem dost pochybuju)... a ten mohl by i jen částečně pramenit z nějaké její nespokojenosti. A je-li vdaná ena nespokojená, jeví se jako nejpravděpodobnějí spoutěč právě manel, domácnost a tak dál a nevěrou si v podstatě "vyrovnává" klady a zápory, který cítí.
Rozumím tomu, e se cítí podvedený, zrazený, ublíený... ale přesto se zmiňuje převáně jen o svých pocitech. Nějak mi chybí například tvoje přemejlení, jestli jsi přece jen náhodou alespoň malinko nepřispěl i svou hřivnou... pořád jen ta úpo*ná snaha "udret rodinu" - teda kdyby tvoje paní "řekla o problému".
Upřímně - jak bys reagoval na její sdělení, e "e zmizela přitalivost", najde si tedy někoho přitalivějího, ale přeje si, aby "Rodina by fungovala dále, mohli jsme se na sebe spolehnout atd."? Řekl bys jí - fajn, domluvíme se, hlavně e mezi námi "nevymizí důvěra"?
Taky říká "a co děti? Mohla otevřít hubu alespoň kvůli nim." - to jako proč? Pokud se nejedná o úpravu poměrů v rámci rozvodu, pak nějak nechápu, co s tím mají společného. Ledae by po maminčině přiznání tatínkovi ily v ovzduí plném důvěry...
e jako eny dríte při sobě
Jetě jednou - On tady někdo říká něco takovýho?
Moná by ses měl oprostit od představ "antimuskýho klanu" a zkusil v tom vidět a číst jen a jen to, jak to vidí druhá strana. I názor "opozice" ti můe bejt uitečnej.
Upravil(a) helena (23. 8. 2012 7:51)
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Take mám vemu rozumět jako, e se nic nestalo za vechno si můu sám a manelka je v tom nevině?
Hezké je na tom alespoň to, e jako eny dríte při sobě
ne . Za vechno můe manelka a vichni jí morálně odsoudíme. tebe politujeme a pak řekneme , e jsi kabrňák, kdy i přez to sní chce ít....
Tak co - pomohlo?
Ne , vid. Musí si to opravdu srovnat sám v sobě, najít ten kousek odpovědnosti (své) na vznilké situaci( ani nevěra tvé eny nevznikla den ze dne , něco jí k tomu vedlo, ani to, e jí zatloukala) a tam začít s řeením a uzdravováním se .
Není tady
samtibalfarst napsal(a):
Co vy na to?
Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - se pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přiel si na blbej server - tady tě spí dorazí.
Ono je toti tak ňák zakódováno: nevěrná ena = patnej chlap, asi eně něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D
eny z principu na to maj odliný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připoutí, e chlapi proívají nevěru hůře (a jinak). eny to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je předevím strachem z oputění a jsou lepí na to nevěru překousnout. Chlapi u samotnou nevěru proívají jako zradu, dost často je vytáčí také le s čím je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit le, protoe je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlinost - eny mohou mít obavu, e partnerova nevěra přinese sníení materiálního zajitění jí a jejím potomkům. mui mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.
Zásadní je, zda u má pocit, e to manelka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřeit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) a se zklidní. Můe taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si poloit klíčovou otázku, zda to dokáe překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokáe, odchod. Pro jistotu si v kadém případě poře (potajmu) finance a to u teď.
Není tady
ready napsal(a):
samtibalfarst napsal(a):
Co vy na to?Chlape, chápu tě.
Dovoluju si tě varovat - se pochopitelně oprávněně rozhozenej, ale přiel si na blbej server - tady tě spí dorazí.
Ono je toti tak ňák zakódováno: nevěrná ena = patnej chlap, asi eně něco chybělo, měl by ses zamyslet, nevěrný chlap = vobyčejnej nevděčnej hajzl :-D
eny z principu na to maj odliný názor (a mají na to právo). Obecně ale psychologové připoutí, e chlapi proívají nevěru hůře (a jinak). eny to nechápou, jejich strach z partnerovy nevěry je předevím strachem z oputění a jsou lepí na to nevěru překousnout. Chlapi u samotnou nevěru proívají jako zradu, dost často je vytáčí také le s čím je nevěra spojena. Dost často jsou schopny omluvit le, protoe je dle nich motivována dobrým úmyslem. Chlap (naivně) očekává přímé jednání na rovinu. Je tam zásadní evoluční a dost nevědomá odlinost - eny mohou mít obavu, e partnerova nevěra přinese sníení materiálního zajitění jí a jejím potomkům. mui mají podvědomou obavu. aby pak neivestovali do jiných genů.
Zásadní je, zda u má pocit, e to manelka skončila. (Ano, pocit, nikoliv důkaz) Obecně se doporučuje nic neřeit, problém (alespoň) navenek neventilovat a vyčkávat (aspoň pár týdnů) a se zklidní. Můe taky zkusit poradnu. A věnovat se práci, sportu, dětem. A po nějaký době si poloit klíčovou otázku, zda to dokáe překousnout tak, aby ses k tomu nevracel. Pokud to nedokáe, odchod. Pro jistotu si v kadém případě poře (potajmu) finance a to u teď.
to si myslí ty, tady jsem se s tím tak černobíle nesetkala. Asi patně čte nebo vnímá jen to, co se ti hodí.
Není tady