19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Zasadila jsem ti pár keříčků, e budu zdravě ít. Letos poprvé dozrávají a já ochutnávám. Jedny jsou světlějí, druhé tmaví. Nevím, kdy jsou zralé. U se mne zdály dobré, teď jsou zase kyselejí.
Dala jsem si moná víc bobulí... Dalí den bylo na zvracení, ale jen pocit. Myslela jsem, e jsem se přecpala guláem. Nakonec nic moc nelo, spíe u jen hořká voda.
Následující brzké ráno a do večera o zábavu postaráno, lo ven ve. Straně k tomu bolelo za očima a nechtělo to povolit.
U jsou to dva dny. jím jen toust nebo rohlík s máslem a dávala jsem si luté rajče (na červ.mám alergii a zrovna dozrávají), dnes u ani rajče ne.
Můj dotaz zní? mohla jsem si zvracením namoct eberní svaly? extra mne bolí i na kýchnutí nebo smích pravé podebří, tedy nad ledvinou někde.
Anebo to nebude rakytník, ale lučníkový záchvat? nikdy jsem ho jetě neměla.
díky za radu. Isochol jsem si preventivně dnes dala.
Není tady
Jako e ty sama neví, co ti je, a lidé - laici, kteří tě v ivotě neviděli, ti mají online stanovit diagnózu?
Není tady
Já vím, to nejde, ale třeba jetě někdo jí jen tak rakytník ze stromu...a ví, e se to nemá. Sbírám zkuenosti. Jinak budu muset udělat dem a to pak sníme hned. Bobule by vydrely díl...léčebná dávka. Kustovnici čínskou jsem tady zasadila, ale té se nedaří. Tu jsem chvíli jíst mohla, pravda suenou a teď mám na ni alergii.
Není tady
Evelinka napsal(a):
Já vím, to nejde, ale třeba jetě někdo jí jen tak rakytník ze stromu...a ví, e se to nemá. Sbírám zkuenosti. Jinak budu muset udělat dem a to pak sníme hned. Bobule by vydrely díl...léčebná dávka. Kustovnici čínskou jsem tady zasadila, ale té se nedaří. Tu jsem chvíli jíst mohla, pravda suenou a teď mám na ni alergii.
proč by nemělo? to jsem nikdy neslyela. Jetě e jsem to nečetla v době, kdy jsme rakytnák doma měli a občas jsem ochutnala. Ale málo - nechutnal mi , na ádný způsob.
Není tady
Evelinka napsal(a):
A nezapomeň k tomu přimíchat i nějakou tu mochomůrku,a to máte co nejrychleji za sebou:lol:
Není tady
No, no! koupila jsem to jako léčivku a takye jo, dem z toho bude! pak dám vědět, zda iju.
Není tady
Rakytník je velmi zdravý ! Ale můe mít ui alergii. Rakytníkový olej je multiminerální preparát s maximální vstřebatelností, který je bohatým zdrojem vitamínů ze skupiny A, C, E, K
Udělala bych sirup,.... je připraven ze ávy plodu rakytníku řeetlákového a cukru v poměru 1:1. dá se i pálenka /do vodky+cukr, přefiltrova/ /, nebo i čaj!
Na výstavách je hodně propagovaný a dosti drahým, prý účinný.
Není tady
Aneri díky.
Není tady