Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 18. 8. 2012 22:33

Carmenka
♥------
Registrovaný: 18. 8. 2012
Příspěvky: 2

NUVARING

Ahojky, prosím uživatelky této antikoncepce o rady ... mám na Vás několik dotazů ohledně antikoncepčního kroužku Nuvaring. Při přechodu z pilulek na kroužek jsem čekala na první den menstruace a zavedla 1. kroužek (což bylo asi po 3 dnech po dobrání pilulek), pak jsem kroužek měla dva dny v sobě a třetí den (v prvním týdnu) jsem jej omylem opláchla teplou vodou, sestřička na gynekologii mi poradila, abych si zavedla nový, vše jsem stihla do 3 hodinového limitu (cca za 2 a tři čtvrtě hodiny), den před tím jsem jej taky párkrát vytáhla a zkoumala ale jen na chvilinku, takže během 24 hodiny jsem jej měla venku maximálně ty 3 hodinky, chtěla jsem se zeptat, jestli to byl správný postup při znehodnocení jednoho kroužku v prvním týdnu a zdali ten nový kroužek, který jsem si zavedla nějak nenarušil účinnost?? Můj druhý se týká používání kroužku s lubrikačním gelem? snižuje, či nesnižuje účinnost? A třetí dotaz, zdali poloha kroužku ve vagíně je podstatná? já jej mám zavedený asi tak na jeden článek prstu (ukazováčku) ale nijak jej necítím ani nevyčnívá.

Není tady

 

#2 19. 8. 2012 19:09

HB
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 9. 6. 2007
Příspěvky: 532

Re: NUVARING

zacnu od konce-krouzek se ruzne posunuje a dokud nekouka ven, je to naprosto v poradku a na funkci to nema vliv, stejne tak pouziti lubrikantu na vodni bazi, u lubrikantu na silikonove bazi si nejsem jista, tam by mozna nejaky problem byt mohl..stejne tak ucinnost krouzku neovlivnuje pouziti ruznych gynekologickych leciv (leceni kvasinek)
ten zacatek mi neni jasny...ale dobre, zalezi, jak moc horka byla voda, kterou ji ho oplachovala (proc?), kazdopadne hormony se z krouzku uvolnuji prave vlivem teploty, takze horka voda mu mohla opravdu ublizit...doporucuju krotit zvedavost, na krouzku stejne zadne zmeny neuvidis, takze nejrozumejsi je ho zavest a vyndat za tri tydny a mezi tim si ho vubec nevsimat smile
druhy krouzek zavedeny hned misto toho prvniho ti urcite ucinnost nenarusi..


The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

 

#3 3. 9. 2012 23:28

Carmenka
♥------
Registrovaný: 18. 8. 2012
Příspěvky: 2

Re: NUVARING

Dnes jsem kroužek KONEČNĚ vytíhla a už ho nechci nikdy vidět, jen jsem se chtěla zeptat těch, které jej také používají nebo používaly ... na kroužku, v místě kde jsem se jej vždy dotýýkala když jsem jej kontrolovala nebo jej zastrkovala dál, je jakoby trochu zažloutlý, je to normální ?? nic výrazného ale je to tam. Poslední týden jsem neustále měla tampony z toho důvodu že jsem byla na dovolené v moři a kroužek neustále vyjížděl, tak jsem ho tam tím připevnila.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů