Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 21. 8. 2012 14:50

majkafa
Host

Re: Zvládání nevěry u mužů

.

Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:48)

#127 21. 8. 2012 14:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Corina napsal(a):

Majkafo, pokud je to vážně POUZE tvoje věc, že máš vztah s ženatým mužem, proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?

Protože je fajn, že o POUZE její věci ví všichni, možná i manželka milého se tady dočte, jak je Majka s jejím mužem šťastná. O to jde wink
Manželka mého BM sem taky vypisovala takový blbosti, o kterých věděla od mého BM, že bych ráda zažila, viděla, chtěla atd, tak tady ventilovala, že přesně to prožila, to viděla a to dostala. A věděla, že sem chodím a že si to přečtu. A o to šlo, dokázat mi, že ona má to, co já ne. Ale proč to měla potřebu sem psát a dávat to na odiv mně? Proč si to člověk potřebuje dokazovat? Asi proto, že si tím není až tak jistej, nebo ho něco žere. Já nevím.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#128 21. 8. 2012 14:53

Corina
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Corina napsal(a):

Protože popeláři.
A nebo třeba proto, že tu vytahuješ velmi intimní věc, třeba taky proto, že to nikoho nezajímá, nicméně ty se zřejmě tímto počinem potřebuješ zajímavou udělat a vyčnívat. A třeba taky že si protiřečíš rocktongue

Velmi intimní věci, a daleko intimnější, jsou popsané třeba na sexuální. A že to nikoho nezajímá? Proč pak tolik reakcí?

No nic, jdu metelesku blesku, můj milý mě přijede vyzvednout do práce. papa retaloltongue

Vztah dvou lidí je intimní věc o tom není pochyb. A proč máš tolik reakcí? Možná jen spousty lidí nevydýchává každodenní omílání tvého zadaného milého, tvoji aroganci a tvoji hloupost. Nic víc za tím nehledej zlato.

Není tady

#129 21. 8. 2012 14:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

heleno, teď postrádáš smysl pro humor.
No a co? http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z45.gif

Proč pak tolik reakcí?
Možná proto, že tam z každého vlákna nečouhají slovíčka "můj milý".
Bojím se otevřít konzervu... lol

(Pro mladší a nepokročilé něco z dávnějších dob - Otevřu noviny - Lenin. Otevřu rádio - Lenin. Otevřu televizi - Lenin. Bojím se otevřít konzervu...)

Upravil(a) helena (21. 8. 2012 14:59)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#130 21. 8. 2012 14:55

Corina
♥♥-----

Modroočka napsal(a):

Corina napsal(a):

Majkafo, pokud je to vážně POUZE tvoje věc, že máš vztah s ženatým mužem, proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?

Protože je fajn, že o POUZE její věci ví všichni, možná i manželka milého se tady dočte, jak je Majka s jejím mužem šťastná. O to jde wink
Manželka mého BM sem taky vypisovala takový blbosti, o kterých věděla od mého BM, že bych ráda zažila, viděla, chtěla atd, tak tady ventilovala, že přesně to prožila, to viděla a to dostala. A věděla, že sem chodím a že si to přečtu. A o to šlo, dokázat mi, že ona má to, co já ne. Ale proč to měla potřebu sem psát a dávat to na odiv mně? Proč si to člověk potřebuje dokazovat? Asi proto, že si tím není až tak jistej, nebo ho něco žere. Já nevím.

Proto jsem psala o sebevědomí. A honit si ho veřejně na víceméně ženském serveru - samozřejmě to sebevědomí, aby nedošlo k mýlce.

Není tady

#131 21. 8. 2012 14:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mimochodem, spoustu se toho napsalo o Lochneské příšeře, ale viděl ji někdo někdo lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#132 21. 8. 2012 14:56

Corina
♥♥-----

Modroočka napsal(a):

Mimochodem, spoustu se toho napsalo o Lochneské příšeře, ale viděl ji někdo někdo lol

lol

Není tady

#133 21. 8. 2012 14:58

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Revliba napsal(a):

Majkafo,mlátíš prázdnou slámu pořád dokola....
tvé rádoby "vyšší duchovní nastavení" je jen prachobyčejné, maloměstské,bezohledné a troufnu si napsat,buranské.... sobectví wink

Revlibo, pročpak mi přisuzuješ "vyšší duchovní nastavení"? big_smile Jaký máš problém?

Momentálně žádnej...juknu sem  a ejhle naše Samozvaná zas jede v ženáčovi...sova
Změň téma kočko,už jsi nudná

Není tady

#134 21. 8. 2012 15:00

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Napsat jako napsat, důležité je, jak je to v reálu. stolt Písmenka unesou hodně. smile

No, právě wink

JJ, přesně tak. Co ty Modroočko, ty ses se mnou už potkala v reálu? smile

Já teda naštěstí ne,ale vzhledem k avataru tipuju šedivou myškou...no ale třeba se mýlím..

Není tady

#135 21. 8. 2012 15:03

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Corina napsal(a):

A proč ne? lol

Protože právě jen buran nevnímá postřehy a potřeby druhých....reta

Není tady

#136 21. 8. 2012 15:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vzhledem k avataru tipuju šedivou myšku
Vzhledem k avataru možná... ale vzhledem k projevu mě napadají zvířátka podstatně odlišná... a se žádným z nich bych se nechtěla potkat nepřipravená http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z283.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#137 21. 8. 2012 15:22

Tenzan
Host

helena napsal(a):

A to snad není jeho rozhodnutí?
Tovíšžene-e-e, Tenzane... to on si jen myslí, přeje či namlouvá... http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/zz5.gif

Já bych spíš řekl, že Vy o tom víte akorát starou belu.

#138 21. 8. 2012 15:29

Tenzan
Host

Modroočka napsal(a):

Majko, to je hloupost, jenom sobci řeší jen sami sebe. Nebudu vědomě nikomu ubližovat a omlouvat to tím, že to a to není můj problém. Pokud vidíš jen sama sebe a nic jinýho tě nezajímá, pak je to sobectví. A je fuk, jestli jde o vztah se ženatým chlapem nebo o to, že nepustím v šalině sednout staršího člověka, protože já chci sedět a víc mě nezajímá.
Sama nemám ráda prospěch na úkor někoho cizího za každou cenu. Aneb - nepostavím si svoje štěstí na neštěstí někoho jinýho, to bych se sama sobě nemohla podívat do očí. Nicméně chápu, že někomu to žíly netrhá a klidně se chová tak, že žádný zásady nemá, prostě padni komu padni, hlavně že já na tom profituju.
Jenže ony se karty občas otočí.
A zas , nechovám se tak, že někdo uškodil mně, tak já na oplátku uškodím někomu jinýmu. Asi mě doma jinak vychovali, no.
Majko, jako příklad, budu jezdit v autě jako prase, co budu řešit jiný, že je můžu i zabít, proč brát ohled, proč? Řeším jen sama sebe, baví mě jezdit jako prase a co je mi po ostatních, že?
Vždycky musíš řešit i ostatní, ne jen sama sebe. Pokud nejsi bezohlednej sobec.

To poněkud mícháte dohromady násilí s nenásilnými akcemi. Tudíž ten příklad s autem je mimo. Majkafa nikomu neubližuje - nedopouští se na nikom násilí anebo vyhrožování násilím. Pokud tvrdíte, že ano, tak Vy jste uplně stejný sobec, protože já mohu s klidem tvrdit, že Vaše příspěvky na babinetu někomu ubližují. Dle vaší logiky musím mít nutně pravdu.

#139 21. 8. 2012 15:30

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

eremuruss napsal(a):

Tenzan napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Kiaro mnohokrat jsem o tom premyslela a stale jsem dosla ke stejnemu vysledku,ze bych se rozvedla.Uz jenom proto s jakou zenou me zahybal. S zenou ktera travila cas mezi cikanama a byla velice vulgarni. Navic po rozvodu vyslo najevo,ze tech zen bylo vic se kteryma me byl neverny a vsechny byli stejny typy hospodske smudly, to je neodpustitelne.
Kdyby to byla normalni zenska a jednorazovka asi bych v teto dobe odpustila,ale na 100% to rict nemohu.

Co to je za termín normální ženská? Jak to vypadá a jak se to chová? Kde se to nalézá?

P. S. Ani se tomu chlápkovi zase tak moc nedivím.

Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc.Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.

Erem, bingo, aspon pokial ide o Majkafu!

Není tady

#140 21. 8. 2012 15:30

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Okolí užitečné? Marně přemýšlím, jak je mi užitečná manželka mého milého. lol Tos mě rozesmála. lol Protože přesně na ni jsem myslela, když jsem to psala. smile

Proč jsi na ni myslela? Co konkrétně jsi psala, když jsi na ni myslela? Cos vymyslela? Co tě rozesmálo?
To myslíš vážně, že marně přemýšlíš, jak je ti užitečná ......?!?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#141 21. 8. 2012 15:32

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

vzhledem k avataru tipuju šedivou myšku
Vzhledem k avataru možná... ale vzhledem k projevu mě napadají zvířátka podstatně odlišná... a se žádným z nich bych se nechtěla potkat nepřipravená http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z283.gif

storstark godlike

Není tady

#142 21. 8. 2012 15:35

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Revliba napsal(a):

majkafa napsal(a):

Corina napsal(a):

A proč ne? lol

Protože právě jen buran nevnímá postřehy a potřeby druhých....reta

Mozno chce len dosiahnut, aby ho zana vyhodila, ked sa on nevie rozhybat grater

Není tady

#143 21. 8. 2012 15:35

Tenzan
Host

kvietok medovy napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc. Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.

Tomu nevěřím, protože do takové by Mikeš nešel. To ne. Nebo Vy ji osobně znáte? Pak asi sedíte v té hospodě vedle ní, že?

#144 21. 8. 2012 15:39

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Corina napsal(a):

majkafa napsal(a):

Corina napsal(a):

Protože popeláři.
A nebo třeba proto, že tu vytahuješ velmi intimní věc, třeba taky proto, že to nikoho nezajímá, nicméně ty se zřejmě tímto počinem potřebuješ zajímavou udělat a vyčnívat. A třeba taky že si protiřečíš rocktongue

Velmi intimní věci, a daleko intimnější, jsou popsané třeba na sexuální. A že to nikoho nezajímá? Proč pak tolik reakcí?

No nic, jdu metelesku blesku, můj milý mě přijede vyzvednout do práce. papa retaloltongue

Vztah dvou lidí je intimní věc o tom není pochyb. A proč máš tolik reakcí? Možná jen spousty lidí nevydýchává každodenní omílání tvého zadaného milého, tvoji aroganci a tvoji hloupost. Nic víc za tím nehledej zlato.

Ze by sme vsetky zavideli? Alebo Majkafe nevie ako nadviazat normalny vztah ani po rokoch a preto sniva svoje sny?

Není tady

#145 21. 8. 2012 15:43

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Tenzan napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc. Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.

Tomu nevěřím, protože do takové by Mikeš nešel. To ne. Nebo Vy ji osobně znáte? Pak asi sedíte v té hospodě vedle ní, že?

Tfuj, tfuj, dobre so mnou a zle prec! To sa radsej presuniem o triedu nizsie.

Není tady

#146 21. 8. 2012 15:47

Weatherwax
♥♥♥----
Místo: Brno

hana.new007 napsal(a):

Ahoj, nevím, jestli mi tady budeme umět odpovědět a pomoci, ale můj přítel má problém... před pár měsíci mě podvedl, já mu to odpustila, v podstatě zapomněla (jelikož si na to prakticky už ani nevzpomenu), chovám se k němu pořád stejně. Dávám mu najevo, že ho miluji. Nijak se nepřetvařuji, nedělá mi problém se s ním milovat, objímat atd. Ještě před cca 2 týdny bylo všechno v pořádku, ale postupem času se partner začal měnit. Poslední dobou je zasmušilý, pořád mi něco vyčítá, prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje, jako dříve. Skoro spolu nespíme, protože na to prý nemá chuť. Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím. Netušila jsem, že můj přítel může být tak citlivý. V podstatě se mi pořád chce brečet, protože nedokážu přijít na to, jak mu pomoci. Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet... nemáte někdo zkušenost s tím, že vás partner podvedl, odpustila jste, ale on se tím prostě dál trápil, protože si to sám sobě nedokázal odpustit ? Nechci o něj přijít, protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....

Nevím, jestli to zde už nenapsal někdo jiný, nepřečetla jsem všechny příspěvky, tak se omlouvám, jestli budu opakovat podobná sdělení. Rovněž nevím, jestli toto může být Tvoje situace a proto je to spíš je výstřel do diskuse. smile Na každý pád, stalo se mi něco podobného, manžel mě podvedl. Velice rychle, co to udělal mi to sám řekl...dost se kál a tak podobně. Bylo to v době, kdy jsme měli nějaké problémy, kdy jsem já měla problémy....prostě ve chvíli, kdy mi to řekl mě strašně naštval, ne kvůli nevěře, ale protože jsem věděla, že teď nemůžu mávnout rukou a říct, že je mi to jedno, což bylo, možná bohužel. Takže jsem v podstatě stropila scénu, jenž poháněla zlost, že musím něco řešit a ne ležet ve vaně s knížkou. Na každý pád...vše dobře dopadlo a jsme spolu i nadále. Manžel mi pak ale časem řekl, že kdybych neudělala tu scénu, tak by si myslel, že mi na něm nazáleží tolik, abych tu scénu udělala... Nevím jestli je to srozumitelné, ale myslím, že člověk na nevěru očekává určitou reakci a když nepřijde, je zmatený.

Jinak doufám, že to spolu urovnáte a vše bude mít happy end, vzájemně si odpustíte a očekávání neočekávaného pominou. smile

rock

Osud rozdal karty, my hrajeme. (A. Schopenhauer) usch storstark dumbom

Není tady

#147 21. 8. 2012 16:17

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Weatherwax napsal(a):

Manžel mi pak ale časem řekl, že kdybych neudělala tu scénu, tak by si myslel, že mi na něm nazáleží tolik, abych tu scénu udělala... Nevím jestli je to srozumitelné, ale myslím, že člověk na nevěru očekává určitou reakci a když nepřijde, je zmatený.

Já si myslím, že tohle je přesné. Že většina sdělení druhému, zvlášť jsme -li s ním "ve vztahu" nespočívá ve slovech, postojích, ale v chování vůči němu.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#148 21. 8. 2012 16:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tenzan napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Tenzane ziji na malem meste a znam tu spoustu lidi.Mimochodem vzpominam si na dobu,kdyz jsem jeste byla z manzelem a ta zena byla s detma u detskeho lekare zrovna v tu dobu jsme obe s detma byli v cekarne.Ona v te dobe mela deti ve veku 3,6 a 10 let.Jeji slovnik byl,drzte,uz huby do pi.i nebo te dam prez drzku....Veruno bez,uz do pr....A ja v tichosti tuhle rodinku pozorovala.Doma jsem o tom maznelovi vypravela jaky pripadi byli v poradne.Odpovedel jen hm,tu zenskou neznam....za tyden,kdyz jsem byla s manzelem nakupovat jsme se tam s ni potkali a on ji zdravil.Valila jsem oci,ze se s ni zna osobne....par dni na to jsem zjistila,ze je jeho milenkou....nechapala jsem,ze zrovna ona...takze me rozhodnuti pozadat o rozvod bylo okamzite....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#149 21. 8. 2012 16:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Tenzan napsal(a):

Co to je za termín normální ženská? Jak to vypadá a jak se to chová? Kde se to nalézá?

P. S. Ani se tomu chlápkovi zase tak moc nedivím.

Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc.Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.

Ne o Majku urcite nejde. stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#150 21. 8. 2012 16:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

lol to se ti povedlo, akorát to nějak nedává smysl

Až se budeme znát v reálném životě, troufám si říct, že zjistíš, že jsem jiná, než si vytváříš obraz z mých písmenek. smile

Majkafa je v reálu jiná, občas nechápu význam jejich slovíček tady a žasnu. Přijde mi,že její písmenka jsou hraní na paní dokonalou, jak to všechno zvládnu.
V reálu Majkafa "nerejpe" jako po písmenkách, snaží se pochopit. Možná to jsou ty písmenka, ale vím,že kdybych se v reálu zeptala na něco, co mi nejde do hlavy, nedozvím se jako tady od ní Protože popeláři.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí