29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje věc je POUZE to, jestli mám vztah se ženatým mužem, nebo ne...
Taky se tomu říká farizejství, sobectví, bezohlednost nebo "když ji miluješ, není co řešit"
Jistěže nebudu "řešit" jeho vztah se zákonitou chotí... ale neměla bych se pod záminkou "Nic jiného není moje věc" chovat způsobem "po mně potopa"...
A to snad není jeho rozhodnutí?
Tovíšžene-e-e, Tenzane... to on si jen myslí, přeje či namlouvá...
Není tady
Ale houby, heleno. To jen ty ještě nevíš, že nemůžeš řešit jiné, pouze sebe.
Ale jednou to dojde i tobě.
Ty totiž vůbec nechceš vidět ve své zaslepenosti v mém psaní, že když řeším sebe, řeším samozřejmě i vzhledem k okolí, ale POUZE sebe. A mé nitro mi může říct, že vztah se ženatým mužem nebudu mít proto, že ...... Ale pořád řeším POUZE sebe.
To jen ve své zaslepenosti vůči mně si to vysvětlíš jako farizejství atd.
A co se týká mě osobně, svůj vnitřní boj jsem si bojovala roky (a ty sama určitě něco víš o vnitřních bojích na toto téma) a za své rozhodnutí mít vztah se ženatým mužem si nesu plnou zodpovědnost za vše, co tento vztah sebou přináší.
Upravil(a) majkafa (21. 8. 2012 14:00)
Majko, to je hloupost, jenom sobci řeší jen sami sebe. Nebudu vědomě nikomu ubližovat a omlouvat to tím, že to a to není můj problém. Pokud vidíš jen sama sebe a nic jinýho tě nezajímá, pak je to sobectví. A je fuk, jestli jde o vztah se ženatým chlapem nebo o to, že nepustím v šalině sednout staršího člověka, protože já chci sedět a víc mě nezajímá.
Sama nemám ráda prospěch na úkor někoho cizího za každou cenu. Aneb - nepostavím si svoje štěstí na neštěstí někoho jinýho, to bych se sama sobě nemohla podívat do očí. Nicméně chápu, že někomu to žíly netrhá a klidně se chová tak, že žádný zásady nemá, prostě padni komu padni, hlavně že já na tom profituju.
Jenže ony se karty občas otočí.
A zas , nechovám se tak, že někdo uškodil mně, tak já na oplátku uškodím někomu jinýmu. Asi mě doma jinak vychovali, no.
Majko, jako příklad, budu jezdit v autě jako prase, co budu řešit jiný, že je můžu i zabít, proč brát ohled, proč? Řeším jen sama sebe, baví mě jezdit jako prase a co je mi po ostatních, že?
Vždycky musíš řešit i ostatní, ne jen sama sebe. Pokud nejsi bezohlednej sobec.
Upravil(a) Modroočka (21. 8. 2012 14:06)
Není tady
To jen ve své zaslepenosti vůči mně
V čem že to???
když řeším sebe, řeším samozřejmě i vzhledem k okolí, ale POUZE sebe
Řeší-li někdo "POUZE sebe", vychází jeho řešení "vzhledem k okolí" zas jen z toho, jakým způsobem mu "okolí" může ne/být třeba užitečné.
Nikoli v gardu opačném, tedy co dotyčný ne/chce či ne/hodlá poskytnout okolí.
Není tady
majkafa napsal(a):
Ale houby, heleno. To jen ty ještě nevíš, že nemůžeš řešit jiné, pouze sebe.
Ale jednou to dojde i tobě.
Ty totiž vůbec nechceš vidět ve své zaslepenosti v mém psaní, že když řeším sebe, řeším samozřejmě i vzhledem k okolí, ale POUZE sebe. A mé nitro mi může říct, že vztah se ženatým mužem nebudu mít proto, že ...... Ale pořád řeším POUZE sebe.
To jen ve své zaslepenosti vůči mně si to vysvětlíš jako farizejství atd.
A co se týká mě osobně, svůj vnitřní boj jsem si bojovala roky (a ty sama určitě něco víš o vnitřních bojích na toto téma) a za své rozhodnutí mít vztah se ženatým mužem si nesu plnou zodpovědnost za vše, co tento vztah sebou přináší.
Majkafo,mlátíš prázdnou slámu pořád dokola....
tvé rádoby "vyšší duchovní nastavení" je jen prachobyčejné, maloměstské,bezohledné a troufnu si napsat,buranské.... sobectví
Není tady
Ale zase to zní vznešeněji, napsat, že jsem výše duchovně nastavená než ostatní, než napsat - jsem sebestřednej buran
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:46)
.
.
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:47)
majkafa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale zase to zní vznešeněji, napsat, že jsem výše duchovně nastavená než ostatní, než napsat - jsem sebestřednej buran
Napsat jako napsat, důležité je, jak je to v reálu.
Písmenka unesou hodně.
No, právě
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Napsat jako napsat, důležité je, jak je to v reálu.
Písmenka unesou hodně.
No, právě
JJ, přesně tak. Co ty Modroočko, ty ses se mnou už potkala v reálu?
To je tvé, to musíš vědět ty.
Šeredně se mejlíš, děvče... to tys mi přisoudila "zaslepenost" - dokonce "vůči tobě".
Takže to skutečně není moje.
"Jen pyšný sobecký člověk si dovolí určovat, co" je za výroky druhých.
každý není svatý, aby se se svým dlouholetým milencem rozešel po té, co se něco provalí... Já přiznávám, že svatá nejsem
Copak? Že bys nám něco utajila???
Marně přemýšlím, jak je mi užitečná manželka mého milého
Hele, když tak rajtuješ na detailech, mohla sis všimnout, že jsem psala "třeba" užitečné...
Není tady
Majkafo, pokud je to vážně POUZE tvoje věc, že máš vztah s ženatým mužem, proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?
Není tady
.
.
majkafa napsal(a):
Corina napsal(a):
Majkafo, pokud je to vážně POUZE tvoje věc, že máš vztah s ženatým mužem, proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?
A proč ne?
Protože popeláři.
A nebo třeba proto, že tu vytahuješ velmi intimní věc, třeba taky proto, že to nikoho nezajímá, nicméně ty se zřejmě tímto počinem potřebuješ zajímavou udělat a vyčnívat. A třeba taky že si protiřečíš
Není tady
proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?
Se divím, že ses nedozvěděla "protože popeláři"
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Napsat jako napsat, důležité je, jak je to v reálu.Písmenka unesou hodně.
No, právě
JJ, přesně tak. Co ty Modroočko, ty ses se mnou už potkala v reálu?
to se ti povedlo, akorát to nějak nedává smysl
Není tady
helena napsal(a):
proč se o tom musí ostatní účastníci tohoto ženského serveru dočítat v každém vlákně?
Se divím, že ses nedozvěděla "protože popeláři" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nedozvěděla, nicméně použila sama
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:48)
jak jsi mě nakazila ty
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou... a nejen v tomto případě (což by mohla být i odpověď na jistý dotaz )
Jsem ráda, že to v reálném životě nedělám.
Není tady
.
.
majkafa napsal(a):
Corina napsal(a):
Protože popeláři.
A nebo třeba proto, že tu vytahuješ velmi intimní věc, třeba taky proto, že to nikoho nezajímá, nicméně ty se zřejmě tímto počinem potřebuješ zajímavou udělat a vyčnívat. A třeba taky že si protiřečíšNo a co?
A víš co se mi na tobě vážně líbí? To, že ve chvíli, kdy ti dojdou argumenty, máš připavenou takovou pěknou odpověď jako no a co? nebo protože popeláři.
Ty musíš mít opravdu velké sebevědomí
Není tady