29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud bydlis v Praze tam se lehce skryjete na malem meste by to byl problem.
To bys koukala, kde všude potkáš přátele, kolegy a známý ausgerechnet když se potřebuješ "skrýt" Buď si jistá, že na velikosti a odlehlosti lokality vůbec nezáleží.
Neverim,ze muze byt funkcni vztah,kdyz zahyba jen jeden.Ten druhy se musi trapit.
Nemusí.
Záleží na tom, co si kdo pod pojmem "funkcni vztah" představuje. Pokud je někdo... jak to slušně nazvat... pragmatik, pak mu může stačit "funkčnost" ve smyslu "uvařeno, vypráno, žádný starosti, žádný obtěžování" (totéž podobně z pohledu dámského) a co si "ten první" provozuje ve svém "osobním volnu" je mu fuk.
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:45)
Kiara napsal(a):
erem, mě by zajímalo - čistě teoreticky - jak bys řešila situaci, až by Tvému příteli přestal z nějakého důvodu fungovat sex (vysoký tlak, cukrovka, vážné onemocnění) nebo naopak - jak si myslíš, že by řešil situaci Tvůj přítel, kdyby to bylo obráceně a se sexem jsi musela doživotně či dlouhodobě skončit Ty.
Myslíš si, že byste se spolu okamžitě rozešli, nebo byste žili se skřípotem zubů v platonickém soužití, nebo byste jeden druhému tolerovali nějakou tu "bokovku"?!?
Sveho pritele jsem poznala v dobe,kdy bral leky od psychiatra.Zhroutil se po rozpadu sveho manzelstvi.Takze sex jako takovy mozny z jeho strany nebyl,presto me uspokojil.Jeho to ale trapilo a ponizovalo takze nakonec leky vysadil.
Nedovedu se vcitit do toho,ze bych pritelovi bokovku tolerovala.Ja proste neveru nedokazu odpustit jako treba memu manzelovi,ktereho jsem hluboce milovala a presto jsem ho poslala do naruce milenky.Z rozchodu jsem se vzpamatovavala nekolit let.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
třeba by s tím sexem erem sekla. pro každýho není zas až tak důležitej. vůbec asi v určitým věku.
jinak já si myslím, že pokud taková situace nastane, tak se dá řešit i jinak, jak bokovkou. aspoň mě by to bylo vůči tomu druhýmu blbý - za nemoc nikdo nemůže a tak bych to od sebe cítila asi jako takovou podpásovku, najít si někoho bokem. ale záleží na situaci a tak.
já si osobně myslím, že když byla kdysi první žena mýho táty nemocná, že bokovku měl. byl to mladej chlap a neumím si představit, že by byl v tom věku bez sexu. ale pokud ji měl, tak se to nikdo nedozvěděl.
Zila jsem 12 let bez sexu ,bez milostneho vztahu s muzem.Takze vim,ze se to da.Horsi to bylo,kdyz jsem pak se sexem zacala a nasledoval po skoro 2 letech rozchod.Muzska naruc me chybela,ze jsem to resila poprve a naposledy jednorazovym sexem.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
erem, mě by zajímalo - čistě teoreticky - jak bys řešila situaci, až by Tvému příteli přestal z nějakého důvodu fungovat sex (vysoký tlak, cukrovka, vážné onemocnění) nebo naopak - jak si myslíš, že by řešil situaci Tvůj přítel, kdyby to bylo obráceně a se sexem jsi musela doživotně či dlouhodobě skončit Ty.
Myslíš si, že byste se spolu okamžitě rozešli, nebo byste žili se skřípotem zubů v platonickém soužití, nebo byste jeden druhému tolerovali nějakou tu "bokovku"?!?
Sveho pritele jsem poznala v dobe,kdy bral leky od psychiatra.Zhroutil se po rozpadu sveho manzelstvi.Takze sex jako takovy mozny z jeho strany nebyl,presto me uspokojil.Jeho to ale trapilo a ponizovalo takze nakonec leky vysadil.
Nedovedu se vcitit do toho,ze bych pritelovi bokovku tolerovala.Ja proste neveru nedokazu odpustit jako treba memu manzelovi,ktereho jsem hluboce milovala a presto jsem ho poslala do naruce milenky.Z rozchodu jsem se vzpamatovavala nekolit let.
Hm, erem, každý/á nedokáže být stran nevěry tak nekompromisní, jako Ty.
MMCH kdybys věděla, jak těžko se Ti bude po rozvodu žít a s čím vším se budeš muset potýkat, podala bys tu žádost o rozvod, nebo ne ?!? Vůbec by ses nepokusila to nějak urovnat a dát manželovi druhou šanci?
Není tady
bral leky od psychiatra... Takze sex jako takovy mozny z jeho strany nebyl... Jeho to ale trapilo a ponizovalo takze nakonec leky vysadil.
Že trápilo, to je pochopitelný... ale "ponizovalo"?
Když je někdo nemocný, ať na těle nebo na duši, je to dejme tomu omezení, ale ne ponížení.
Nedovedu se vcitit do toho,ze bych pritelovi bokovku tolerovala.Ja proste neveru nedokazu odpustit
erem, ale ty jsi taky, pokud se nepletu, měla vztah se ženáčem, ne?
To ti nevadilo?
Není tady
hana.new007 napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli mi tady budeme umět odpovědět a pomoci, ale můj přítel má problém... před pár měsíci mě podvedl, já mu to odpustila, v podstatě zapomněla (jelikož si na to prakticky už ani nevzpomenu), chovám se k němu pořád stejně. Dávám mu najevo, že ho miluji. Nijak se nepřetvařuji, nedělá mi problém se s ním milovat, objímat atd. Ještě před cca 2 týdny bylo všechno v pořádku, ale postupem času se partner začal měnit. Poslední dobou je zasmušilý, pořád mi něco vyčítá, prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje, jako dříve. Skoro spolu nespíme, protože na to prý nemá chuť. Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím. Netušila jsem, že můj přítel může být tak citlivý. V podstatě se mi pořád chce brečet, protože nedokážu přijít na to, jak mu pomoci. Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet... nemáte někdo zkušenost s tím, že vás partner podvedl, odpustila jste, ale on se tím prostě dál trápil, protože si to sám sobě nedokázal odpustit ? Nechci o něj přijít, protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....
Tak počkej, je třeba si v tom udělat jasno -
- jemu vadí, že zklamal? koho? sám sebe a nebo tebe... vadí mu, že ti ublížil?
- nebo mu vadí, žes mu tak rychle odpustila a tedy ho nejspíš nemiluješ tak, jak by si představoval?
- nebo tobě vadí, že se tvůj přítel trápí, neumíš mu pomoci?
Hm? Tohle si musíš ujasnit, protože první dvě situace jsou JEHO problém, to si musí vyřešit on, ty s ním můžeš pouze soucítit.
Ten třetí případ, to je TVŮJ problém, ten řeš. Tam je velmi důležité to "neumím mu pomoci".
Každému totiž ani pomáhat nemůžeš, protože to, že on se trápí tím, co udělal zase jen on sám, to je zase jen a jen jeho problém. Není důvod, abys si to přetahovala na sebe a pokud to děláš, neděláš to určitě poprvé a měla bys najít důvod, PROČ máš takovou potřebu to dělat, že ti to až takhle zasahuje do vztahu.
Na tvém místě bych se zamyslela především nad tím, zda jsem skutečně odpustila.... a hlavně nad tím, zda muž, který takhle ošklivě mluví o ženě, se kterou si byl byť jen na chvíli tak blízký a se svým selháním si neumí poradit a neustále mě tím zatěžuje, je ten pravý pro další život...
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
Nedovedu se vcitit do toho,ze bych pritelovi bokovku tolerovala.Ja proste neveru nedokazu odpustit jako treba memu manzelovi,ktereho jsem hluboce milovala a presto jsem ho poslala do naruce milenky.Z rozchodu jsem se vzpamatovavala nekolit let.Hm, erem, každý/á nedokáže být stran nevěry tak nekompromisní, jako Ty.
MMCH kdybys věděla, jak těžko se Ti bude po rozvodu žít a s čím vším se budeš muset potýkat, podala bys tu žádost o rozvod, nebo ne?!? Vůbec by ses nepokusila to nějak urovnat a dát manželovi druhou šanci?
Kiaro mnohokrat jsem o tom premyslela a stale jsem dosla ke stejnemu vysledku,ze bych se rozvedla.Uz jenom proto s jakou zenou me zahybal.S zenou ktera travila cas mezi cikanama a byla velice vulgarni .Navic po rozvodu vyslo najevo,ze tech zen bylo vic se kteryma me byl neverny a vsechny byli stejny typy hospodske smudly,to je neodpustitelne.
Kdyby to byla normalni zenska a jednorazovka asi bych v teto dobe odpustila,ale na 100% to rict nemohu.
Není tady
helena napsal(a):
bral leky od psychiatra... Takze sex jako takovy mozny z jeho strany nebyl... Jeho to ale trapilo a ponizovalo takze nakonec leky vysadil.
Že trápilo, to je pochopitelný... ale "ponizovalo"?
Když je někdo nemocný, ať na těle nebo na duši, je to dejme tomu omezení, ale ne ponížení.
Nedovedu se vcitit do toho,ze bych pritelovi bokovku tolerovala.Ja proste neveru nedokazu odpustit
erem, ale ty jsi taky, pokud se nepletu, měla vztah se ženáčem, ne?
To ti nevadilo?
Ne nevadilo me to,protoze jsem jeho zenu neznala.
Není tady
Počkej - tím chceš říct, že neznáme-li milencovu manželku, je nevěra nějak víc "omluvitelná"?
Ostatně "pritelovu bokovku" bys taky neznala...
Není tady
helena napsal(a):
Počkej - tím chceš říct, že neznáme-li milencovu manželku, je nevěra nějak víc "omluvitelná"?
Ostatně "pritelovu bokovku" bys taky neznala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Není tady
helena napsal(a):
Ostatně "pritelovu bokovku" bys taky neznala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nerikam,ze je to omluvitelne.Ale myslim,ze je to vec muze ,on je zadany ja byla svobodna.
Není tady
erem, takže kdyby milenka tvého manžela byla krásná, štíhlá vysokoškolačka jednala bys jinak jo?:-)))
ještě dodám: nevíš jak bys reagovala, kdyby tvůj přítel onemocněl, skončilo by pro něj běžné žití, nechtěl na výlet, na večeři, za zábavou, prostě nic. To nemá nic společného s chvilkovou nemohoucností tvého přítele
Upravil(a) holcina (20. 8. 2012 17:14)
Není tady
holcina napsal(a):
erem, takže kdyby milenka tvého manžela byla krásná, štíhlá vysokoškolačka jednala bys jinak jo?:-)))
ještě dodám: nevíš jak bys reagovala, kdyby tvůj přítel onemocněl, skončilo by pro něj běžné žití, nechtěl na výlet, na večeři, za zábavou, prostě nic. To nemá nic společného s chvilkovou nemohoucností tvého přítele
Nevim nezazila jsem,nedokazu posoudit.
Není tady
myslim,ze je to vec muze ,on je zadany ja byla svobodna
Takže ty říkáš - "Ja proste neveru nedokazu odpustit" - pokud by se týkala tvého partnera, ale milenec, který je nevěrný své manželce, kterou "neznáš" je naprosto přijatelný, ano?
Ona to nikdy není jen "vec muze", ale všech zúčastněných... jeho "věc" je to jen do té míry, do jaké ne/má zábrany svojí ženě ne/ubližovat.
Nevim nezazila jsem,nedokazu posoudit.
To, že jsme něco nezažili, ještě neznamená, že se nemůžeme alespoň pokusit si onu situaci představit.
Sice se říká, že jak bychom se v nějakém případě zachovali, se pozná až ten případ nastane ... a můžeme být zatraceně překvapení... tak jinak - jak si myslíš, že by ses zachovala, kdyby výše uvedené nastalo? S ohledem na to, jak se znáš, jak znáš přítele, jaké máš představy a přání, co bys ne/dovedla oželet, s čím by ses ne/smířila...
Upravil(a) helena (21. 8. 2012 7:22)
Není tady
hana.new007 napsal(a):
...Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím.
Majkafe never, je neprejici a placa kraviny. Nic pozitivniho jeste na Babinetu z pusy nevypustila. Muze ho to trapit, proc by ne, ostatne je to clovek a ne zvire a pokud ta vec pro neho predstavuje tak velky problem, ze ma jiste moralni zabrany, je dobre si o tom pokecat a dat tomu bud dostatek casu, nebo se tedy pripadne rozejit. Vztah s mizernym sexem by stejne nemel smysl.
Není tady
helena napsal(a):
myslim,ze je to vec muze ,on je zadany ja byla svobodna
Ona to nikdy není jen "vec muze", ale všech zúčastněných... jeho "věc" je to jen do té míry, do jaké ne/má zábrany svojí ženě ne/ubližovat.
...
Nesouhlasím, je to pouze a jen jeho věc.
eremuruss napsal(a):
Kiaro mnohokrat jsem o tom premyslela a stale jsem dosla ke stejnemu vysledku,ze bych se rozvedla.Uz jenom proto s jakou zenou me zahybal. S zenou ktera travila cas mezi cikanama a byla velice vulgarni. Navic po rozvodu vyslo najevo,ze tech zen bylo vic se kteryma me byl neverny a vsechny byli stejny typy hospodske smudly, to je neodpustitelne.
Kdyby to byla normalni zenska a jednorazovka asi bych v teto dobe odpustila,ale na 100% to rict nemohu.
Co to je za termín normální ženská? Jak to vypadá a jak se to chová? Kde se to nalézá?
P. S. Ani se tomu chlápkovi zase tak moc nedivím.
Ano?
A manželka s milenkou jsou v tom případě co? Taky věci, který do toho nemají co hovořit?
Není tady
helena napsal(a):
Ano?
A manželka s milenkou jsou v tom případě co? Taky věci, který do toho nemají co hovořit? http://fora.babinet.cz/img/smilies/butter.gif
Hovořit do toho můžou, ale rozhodnout se musí ten pán. Pokud se nemejlím tak otroctví už u nás bylo zrušeno někdy ve středověku, plantážnice.
rozhodnout se musí ten pán
Pán by dost často rád obě... a když ne, tak aby rozhodla/y za něho...
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:45)
helena napsal(a):
rozhodnout se musí ten pán
http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/z122.gif
Pán by dost často rád obě... a když ne, tak aby rozhodla/y za něho...
A to snad není jeho rozhodnutí?
Tenzan napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kiaro mnohokrat jsem o tom premyslela a stale jsem dosla ke stejnemu vysledku,ze bych se rozvedla.Uz jenom proto s jakou zenou me zahybal. S zenou ktera travila cas mezi cikanama a byla velice vulgarni. Navic po rozvodu vyslo najevo,ze tech zen bylo vic se kteryma me byl neverny a vsechny byli stejny typy hospodske smudly, to je neodpustitelne.
Kdyby to byla normalni zenska a jednorazovka asi bych v teto dobe odpustila,ale na 100% to rict nemohu.Co to je za termín normální ženská? Jak to vypadá a jak se to chová? Kde se to nalézá?
P. S. Ani se tomu chlápkovi zase tak moc nedivím.
Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc.Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tenzan napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kdyby to byla normalni zenska a jednorazovka asi bych v teto dobe odpustila,ale na 100% to rict nemohu.Co to je za termín normální ženská? Jak to vypadá a jak se to chová? Kde se to nalézá?
P. S. Ani se tomu chlápkovi zase tak moc nedivím.Myslela jsem tim zanedbana zenska,bezzuba stridajici partery na jednu noc.Vysedava v hospode 4 cennove kategorie,vecne opila....atd.
No jo, to se někdy stává, asi byl fakt z toho vztahu s Vámi hodně vzitej.