29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Takze to toleruje,ze mu zena chrape s jinym.Fakt zvlastni.erem, někdy to tak bývá, že manželství funguje i přes přiznanou a tolerovanou nevěru
Kdyz zahybaji oba proc ne.Neverim,ze muze byt funkcni vztah,kdyz zahyba jen jeden.Ten druhy se musi trapit.
Nemusí, z rôznych dôvodov. A je mu jedno, čomu ty veríš alebo neveríš....
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dnes jsme si povídaly s dcerou, která je u mě na návštěvě s vnoučkem i s budoucí pravděpodobně vnučkou.
Kdysi se mě dcera zeptala, jestli je to On, koho hledám, můj nynější partner. Tenkrát jsem odpověděla, že necítím na místě mluvit v těchto intencích.
Dnes už jsem mohla s plným vědomím říct, že je to On.
Myslím si, že je velký dar, potkat v životě partnera, o kterém to člověk ví s naprostou jistotou. Partnera, se kterým je ve vztahu Láska a Vášeň. A současně je to člověk, který je svým založením tolik blízký tomu našemu. A při tom všem není vůbec potřeba o tom mluvit slovy.
Chtěla jsem tím říct, že životní cesta není přehledná přímka. Je daleko zajímavější a taky složitější, než bychom očekávali a dovedli si představit.Majkafa, ale tvoj On to asi neciti ako ty, stale je zanaty, do rozvodu sa nehrnie, obcas ta sice prefikne, ale jeho rodina a jeho zena su daleko, daleko vpredu pred tebou. Zbieras len omrvinky po druhej zene, nevadi ti to?
Vieš o tom ešte menej než Majkafa, ako to má On s manželkou a rodinou. Zrejme píšeš skôr z vlastnej skúsenosti...
Upravil(a) Selima (19. 8. 2012 0:33)
Není tady
Selima napsal(a):
kvietok medovy napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dnes jsme si povídaly s dcerou, která je u mě na návštěvě s vnoučkem i s budoucí pravděpodobně vnučkou.
Kdysi se mě dcera zeptala, jestli je to On, koho hledám, můj nynější partner. Tenkrát jsem odpověděla, že necítím na místě mluvit v těchto intencích.
Dnes už jsem mohla s plným vědomím říct, že je to On.
Myslím si, že je velký dar, potkat v životě partnera, o kterém to člověk ví s naprostou jistotou. Partnera, se kterým je ve vztahu Láska a Vášeň. A současně je to člověk, který je svým založením tolik blízký tomu našemu. A při tom všem není vůbec potřeba o tom mluvit slovy.
Chtěla jsem tím říct, že životní cesta není přehledná přímka. Je daleko zajímavější a taky složitější, než bychom očekávali a dovedli si představit.Majkafa, ale tvoj On to asi neciti ako ty, stale je zanaty, do rozvodu sa nehrnie, obcas ta sice prefikne, ale jeho rodina a jeho zena su daleko, daleko vpredu pred tebou. Zbieras len omrvinky po druhej zene, nevadi ti to?
Vieš o tom ešte menej než Majkafa, ako to má On s manželkou a rodinou. Zrejme píšeš skôr z vlastnej skúsenosti...
Trafena hus zagagala? Stastie svoje sa predsa neda vybudovat na nestasti druheho.
Len mi napadlo, ze Majkafa je vo vztahu ta, co miluje z celeho srdiecka a z jeho strany skutek utek
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:43)
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:43)
majkafa napsal(a):
kvietok medový, prefikne?
Máš zapotřebí používat slovník, jaký používá erem?
Už to slovo od tebe mluví za vše, co o vztazích víš. Jsi teprve kvietok. Až budeš květ...
Jeho žena a rodina jsou daleko přede mnou?
Vztahy nejsou závodem, kdo bude první.
Mas pravdu Majkafa. A hlavne realne vztahy Prefikne je jedine, co ta zaujalo? Ja som to nemyslela v zlom, drzim ti palce na rukach i nohach aby si sa znovu nepopalila. Keby si aj ty bola jeho osudova laska, bol by s tebou, a nie s druhou zenou, zaspavali by ste v objati, ranajkovali spolu, prezivali vsetko spolocne.....proste robili spolu milion veci, a nie, ze ta raz zacas prefikne a hajde za manzelkou
Není tady
Erem je zivotom tazko skusana zena, a predsa ma dobre srdce, nezatrpkla, na Erem jednoducho nemas.
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:44)
Ja si naopak myslím, že niekedy je dobré, keď tá veľká OSUDOVÁ láska zostane vo forme utajených kradmých spoločných chvíľ... Človek túži byť s tým druhým stále, ale niekedy splnenie tejto túžby môže zabiť lásku - alebo skôr zamilovanosť. Je asi romantickejšie vidieť sa občas, v tých najlepších chvíľach a užívať si čaro okamihu, ako riešiť pôžičky, nevyspyané smeti a problémy s deťmi (alebo vnúčatami). Všetko má svoje pre a proti.
P.S. Ja som lenivá na to skrývanie sa, klamanie, a konšpirácie, inak nemám v zásade proti takýmto vzťahom nič, ak ich obe strany zvládajú - čo je ale len zriedkavé.
Upravil(a) Selima (19. 8. 2012 8:32)
Není tady
.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2012 6:44)
majkafa napsal(a):
Selima, ja to mám fajn v tom, že sa nemusím skrývať. Keď sme spolu kdekoľvek na verejnosti alebo na spoločenskom podujatí, chováme sa bežne. Nemám pocit skrývania.
Može to byť tak ako píšeš - s osudovou láskou.
Ja viem, že čím dlhšie sme spolu a čím viacej sa poznávame, zisťujeme, že máme zhodné názory na praktické záležitosti. A sme si stále bližší.
Ale je možné, že spoločný život by to zmenil, len nevieme, akým sposobom.
Hovorím si, že ak máme byť spolu, tak raz budeme. Až bude ten správny čas. A ak nie, malo to tak byť. Boh vie, čo je pre nás dobré a tak to nechávam na ňom. Ja "len" žijem tu a teraz, ako najlepšie viem.
To robí každý z nás.
Pokud bydlis v Praze tam se lehce skryjete na malem meste by to byl problem.A pokud opravdu zadne skryvani tak me to prijde jako zneucteni jeho manzelky.
Upravil(a) eremuruss (19. 8. 2012 8:43)
Není tady
hano, jak váš příběh pokračuje dál?
PPavlaa napsal(a):
holcino a proč by na manželku měl nadávat, když pro tebe není problém, že je ženáč, zadanej a tak ?
proč by hrál divadlo, aby tě dostal tam, kam chce, když mu - teď to řeknu hnusně - dáš i bez toho.
já nevím, jestli mi rozumíš jak to myslím, mě přijde, že každá mluvíme o něčem jiným.
Ano, každá mluvíme o něčem jiným:-)) nemá smysl v tom pokračovat
Není tady
Erem, když ty "chrápeš" (použiju tvůj slovník) s milencem tak to není zneuctění manželky. Když on o tobě mluví doma hnusně, hanlivě atd. tak to není zneuctění tebe. Ale když vás někdo uvidí tak to je zneuctění. Žiješ v divném světě pomluv, kdo co řekne, kdo co vidí
Není tady
holcina napsal(a):
Erem, když ty "chrápeš" (použiju tvůj slovník) s milencem tak to není zneuctění manželky. Když on o tobě mluví doma hnusně, hanlivě atd. tak to není zneuctění tebe. Ale když vás někdo uvidí tak to je zneuctění. Žiješ v divném světě pomluv, kdo co řekne, kdo co vidí
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Takze to toleruje,ze mu zena chrape s jinym.Fakt zvlastni.erem, někdy to tak bývá, že manželství funguje i přes přiznanou a tolerovanou nevěru
Kdyz zahybaji oba proc ne.Neverim,ze muze byt funkcni vztah,kdyz zahyba jen jeden.Ten druhy se musi trapit.
erem, znám manželství, kde chlap své ženě toleruje milence. on je nemocnej, při tom jsou oba ještě relativně mladí. jestli ho to trápí nebo ne, kdo ví. do hlavy nikomu nevidíš. na první pohled jim to takhle funguje.
Není tady
majkafa napsal(a):
kvietok medový, prefikne?
Máš zapotřebí používat slovník, jaký používá erem?
Už to slovo od tebe mluví za vše, co o vztazích víš. Jsi teprve kvietok. Až budeš květ...
Jeho žena a rodina jsou daleko přede mnou?
Vztahy nejsou závodem, kdo bude první.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
Selima, ja to mám fajn v tom, že sa nemusím skrývať. Keď sme spolu kdekoľvek na verejnosti alebo na spoločenskom podujatí, chováme sa bežne. Nemám pocit skrývania.
Može to byť tak ako píšeš - s osudovou láskou.
Ja viem, že čím dlhšie sme spolu a čím viacej sa poznávame, zisťujeme, že máme zhodné názory na praktické záležitosti. A sme si stále bližší.
Ale je možné, že spoločný život by to zmenil, len nevieme, akým sposobom.
Hovorím si, že ak máme byť spolu, tak raz budeme. Až bude ten správny čas. A ak nie, malo to tak byť. Boh vie, čo je pre nás dobré a tak to nechávam na ňom. Ja "len" žijem tu a teraz, ako najlepšie viem.
To robí každý z nás.Pokud bydlis v Praze tam se lehce skryjete na malem meste by to byl problem.A pokud opravdu zadne skryvani tak me to prijde jako zneucteni jeho manzelky.
erem, mně to přijde, jako že posuzuješ jiné lidi pouze podle svých vlastních zkušeností, zážitků a svého vlastního morálního kodexu. Co jsi prožila Ty, to jsi prožila zase jenom Ty, jak jsi to měla Ty, tak jsi to zase měla výhradně Ty. Lidé jsou různí, není vžycky všechno buď černé nebo bílé a nic mezi tím
MMCH kdyby manželka chtěla - a cítila se volným pohybem svého muže s milenkou na veřejnosti nějak "zneuctěná" - již dávno by celou situaci nějakým způsobem řešila. Protože manželka již dlouho ví - a přesto neřeší - nevěra jejího muže jí buď nevadí, nebo si na pravidelné nevěry svého muže již zvykla až tak, že jeho úlety nepokládá za pádný důvod k rozvodu
Každý holt máme nějakou špatnou vlastnost a pokud se paní smířila s tím, že ten její Pepa je přičinlivý manžel, starostlivý otec a nadstandardní živitel rodiny, až na to, že mu to sem-tam někde s nějakou ujede, má na svoje stanovisko plné právo
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
není pravda.
Není tady
erem, mě by zajímalo - čistě teoreticky - jak bys řešila situaci, až by Tvému příteli přestal z nějakého důvodu fungovat sex (vysoký tlak, cukrovka, vážné onemocnění) nebo naopak - jak si myslíš, že by řešil situaci Tvůj přítel, kdyby to bylo obráceně a se sexem jsi musela doživotně či dlouhodobě skončit Ty.
Myslíš si, že byste se spolu okamžitě rozešli, nebo byste žili se skřípotem zubů v platonickém soužití, nebo byste jeden druhému tolerovali nějakou tu "bokovku" ?!?
Není tady
třeba by s tím sexem erem sekla. pro každýho není zas až tak důležitej. vůbec asi v určitým věku.
jinak já si myslím, že pokud taková situace nastane, tak se dá řešit i jinak, jak bokovkou. aspoň mě by to bylo vůči tomu druhýmu blbý - za nemoc nikdo nemůže a tak bych to od sebe cítila asi jako takovou podpásovku, najít si někoho bokem. ale záleží na situaci a tak.
já si osobně myslím, že když byla kdysi první žena mýho táty nemocná, že bokovku měl. byl to mladej chlap a neumím si představit, že by byl v tom věku bez sexu. ale pokud ji měl, tak se to nikdo nedozvěděl.
Není tady
Pavlo, a co když nejde jen o sex? Nevím, proč si každý myslí, že někdo druhej je ve vztahu jen kvůli sexu:-)
Není tady
holcino, přečti si, co psala kiara. na to reaguju. tady je řeč právě o tom sexu.
Není tady
To co psala kiara je nesmysl, protože nikdo neví jak by reagoval. Tady se nedá hrát na nějaké "kdyby"
Není tady
no to souhlasím, nikdo neví, co by bylo, ale zas to by ses nemohla bavit o ničem, protože většinou je to všechno jen teorie a o tom kdyby.
Není tady