Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#526 26. 8. 2012 19:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Zvládání nevěry u mužů

PPavlaa napsal(a):

že si ty baby ale ty svý vlasy pak neposbíraj, co smile
my měli její vlasy v autě. prej vezl kolegu. ale ty vlasy měl odstín mahagon smile

jejda, já myslela, že jenom náš soused (skutečný) se barvil tak blbou barvou, a hle je mezi muži žádaná

Není tady

#527 26. 8. 2012 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to jako fakt ? měl na hlavě mahagon ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#528 26. 8. 2012 19:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

to jako fakt ? měl na hlavě mahagon ?

zírala jsem s otevřenou pusou kapitulation

Není tady

#529 26. 8. 2012 20:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Hledala jsem dukazy jestli ma milenku ci ne a prohledavala jeho pradlo...a objevila vlas na tech slipech.Jelikoz jsem taky blondyna tak jsem si vytrhla svuj vlas a porovnala ho a sila vlasu odlisna....ted,uz stacilo jenom zjistit kdo ta dotycna je....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#530 26. 8. 2012 20:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prej vezl kolegu. ale ty vlasy měl odstín mahagon
Teda ty seš podezíravá... vissla třeba kolegovi jen prodavačka v drogérii špatně poradila tongue

Hledala jsem dukazy jestli ma milenku ci ne a prohledavala jeho pradlo
Nojo... tehdá ještě nebyly mobily, co? Tak se prohledávaly slipy... lol
Ale koukám, že ty máš vůbec nějak kliku na takový ty... ehm..., kteří se příliš nevyznaj... a pak se diví... a mají stresy...

Upravil(a) helena (26. 8. 2012 20:21)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#531 26. 8. 2012 20:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

prej vezl kolegu. ale ty vlasy měl odstín mahagon
Teda ty seš podezíravá... vissla třeba kolegovi jen prodavačka v drogérii špatně poradila tongue

Hledala jsem dukazy jestli ma milenku ci ne a prohledavala jeho pradlo
Nojo... tehdá ještě nebyly mobily, co? Tak se prohledávaly slipy... lol
Ale koukám, že ty máš vůbec nějak kliku na takový ty... ehm..., kteří se příliš nevyznaj... a pak se diví... a mají stresy...

Muj muz zadny stres nemel.Vzal si tyden dovolene a proste cely tyden doma nebyl a nic nerekl,kde byl.Tak jsem patrala...

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#532 26. 8. 2012 22:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jasně, že může.

ale opravdu mluvíme každá o něčem jiným.

To víš, že by mě to štvalo, kdyby měl můj manžel milenku. Neskutečně bych žárlila. Možná že bych měla i vztek na milenku, ale to není její vina. Je to věc manžela. Ani její, ani moje.
A právě to očekávání. Očekávání od manželství. Jako holky, když jsme koukaly na pohádky a chtěly být princezny a měly vysněného prince a pohádka vždycky končila. A žili spolu štastně až do smrti.
Tak podle mýho každá žena,když se vdá, chce žít štastně a být milována až do smrti.
A hodně jí bolí, když manžel si někoho najde.
Ale co bolí?
Bolí to,že ho nechci ztratit, že chci, dupy dup, aby mě měl rád, abych si splnila tu pohádku.
Protože láska nebolí, kdyby žena skutečně milovala chlapa, dopřeje mu to, co si přeje on, aby on byl štastný.

Poznám ženu, ktorá svojho muža milovala a bola nešťastná, keď ho dostávala depresia a naopak bola šťastná, keď ho milenka vytiahla zo sebevražedných myšlienok. Parafrázujem ju: "Jansé, že by som bola radšjej, keby som bola zdrojom jeho šťastia a chuti do života ja, ale radšej nech žije a je šťastný s ňou, ako keby sa mal zasamovraždiť...." TO je podľa mňa vyšší level lásky.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#533 26. 8. 2012 22:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

kvietok medovy napsal(a):

je zaujimave, ze vzdy pretocime, ako nam to vyhovuje- chudak muz, taka a onaka ho zviedla... chuderka , taky a onaky ju zviedol.....len ten je dobry, komu drzime palce. Asi preto, aby sme s podvadzajucim partnetom vedeli ziti nadalej?

Bingo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#534 26. 8. 2012 22:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Jo, třeba mají jen jednu postel, to je fakt:-).
Chápu, a je statečný, protože svádí vnitřní boj. Každý si vážíme toho druhého pro něco jiného. Tvůj milý je prostě typ, který bude mít vždycky milenky tak proč by to jeho žena řešila. Lidi jsou spolu z různých důvodů.
Myslím, že kdybych žila sama s ženatým bych nebyla. Nejspíš bych chtěla něco jinýho

Keby boli ryby v riti... BYCH sa proste neráta, realita môže byť prekvapivo iná, keď na ňu príde... Poznám viacero žien - a najlepšie a najplastickejšie to vidím u bývalej šéfky - ktoré rozhodne nechcú muža DOMA a poniektoré si bezpečnostných dôvodov (aby raz fakt neobjavili v koši na prádlo náhodou cudzie ponožky) radšej nájdu zadaného... Čím to ale nechcem aplikovať nutne na kohokoľvek z tejto diskusie. Len protesutjem proti domnienkam, bychom a zovšeobecňovaniu.

Brita

Není tady

#535 26. 8. 2012 22:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

holcina napsal(a):

Majčiných 15 hodin s milým chápu. Počítá do toho propsané hodiny na ajsku. Taky jsem měla kdysi takový vztah, probíhal víceméně přes síť. Té reality už bylo mnohem míň. Večer jsme seděli každý se svým zákonitým partnerem u televize a psali si:-) Teď už mi to přijde šílené, tenkrát mi to nevadilo. Takže chápu, že to Majce stačí, proč ne.
Majko, jak to tady tak čtu - u druhých ti vadí spousta věcí, ale u sebe to samé vždycky omluvíš, proč se nad tím aspoň nezamyslíš? Vím co odpovíš:-) to byla jen řečnická

Propsané hodiny na ICQ? A to pi její náročné práci, když je v ní plně vytížená, má čas psát si se svým milým na icq? To nechápu, já na to v práci fakt čas nemám, já v práci, světe div se, musím pracovat. To je teda fakt zajímavý lol

A to ja mám prácu, ktorej súčasťou je surfovať po infernete... Nie teda konkrétne po Babinete, to uznávam rodna , (a ani by som nič poriadne zasa nestihla), tak pindanie na Bbai furt pôsobí lepšie ako hrať Solitér cez celú obrazovku... dumbom

Brita

Není tady

#536 26. 8. 2012 22:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Corino - myslím, že už to tu přeháníš. NEch Majkafu laskavě na pokoji, to že píše o svým milým je její věc.
To jí ženský závidíte Muže s velkým M. Vždyt každá ženská je ráda, když jí někdo miluje, když není sama.
Nelíbí se mi Corino, jak se tu do Majkafy pouštíš. Co TI Majkafa udělala?
PRoč Ty chodíš na babinet? Drbat Majkafu? Neznám Tě, nečetla jsem od Tebe snad žádnou radu, nebo co Ti udělalo radost, na skuhracím - prostě nic.
Ale obouvat se tedy do druhých - mám na mysli Majkafu - umíš.

Dusicka, nic v zlom, ale kolko zenatych milencov mala Majkafa od rozvodu? Ja si nepametam pocet, ale myslim, za ziadny slobodny medzi nimi nebol......A nediv sa, kto 2 mesice cita Majkafu, nauci sa perfektne utocit priamo od nej. tummenupp

Boli aj slobodní, ale - preboha žového - O TO PREDSA NEJDE! Aspoň ted adúfam,,,,
Zvládanie nevery - mno, toto tu mi príde ako ukážkové NEzvládanie,  a nielen nevery (hoci podľa mňa za 90% anti-majkafovských príspevkov - a možno aj za niekoľkými za-majkafovskými) naozaj JE skúsenosť s neverou... stolt 
Pri nevere podľa mňa ide o to, aká je, aká je situácia PRED ňou, aké sú okolnosti, aký je pevný vzťah... je veľa vecí, ktoré odlišujú jednu neveru od druhej, ťažko písať abstraktne a ťažko radiť. (big_smile A ako vidno, môže byť nevera takpovediac záchranná pre vzťah...)

Brita

Není tady

#537 26. 8. 2012 23:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

rozmařilá přece nebyla blokovaná za to, co o tobě řekla.

Ne nebyla, ja vim, ale byla blokovana za nadavky a urazky na vsechny strany. To co o me napsala Majakfa je puvodni veta ROzmarily. A to je urazka a nadavka  a lez.

Musim rici, ze se zde blokuji vulgarni slova, ale ono lze na urazeni pouzit taky nevulgarni slova.

Pro me je vrchol sprostaren a sadismu, napriklat napsat do tematu, kde se resi nevera manzela o svem zenatem milenci a taky napsat do tematu, kde zena je v zivotni krizi, nevi zda ma jit na pretuseni tehotenstvi, vetu: "my jsme si svoje deti donoslily a vychovaly". 

Oboji psala Majkafa.

Kdo se takhle opira do nestastnych lidi, kteri jsou psychicky na dne, je podle me....no, nemam slov. Ale jedno je jasne, k preziti tenhle sadismus nutne potrebuje

Myslím, že ani ty (ale ani ja, asi) tu nie si za jemnú vílu, ktorá v živote nikomu nenapísala nič zlé. big_smile A nemala si už aj banán?

Brita

Není tady

#538 26. 8. 2012 23:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Nejhorší je, když si homo stupidus myslí, že je homo perfektus a pak se divíwink a že si to ti nevěrníci myslí, jak to mají perfektně "prokouřený" a pak jsou udivění, že to prasklo.
Myslím si, že kdyby ta manželka byla fakt tak nesnesitelná a bylo to s ní takový utrpení, jak tvrdí milence, odešli by od takové manželky, aniž by nějakou milenku měli. No ne?
Jasně, že jo.

Najhorší je Homo erectus! lol

Brita

Není tady

#539 26. 8. 2012 23:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

dusička napsal(a):

Kiara napsal(a):

Hm, dusičko, nevykládej si to ve zlém, ale majkafě opravdu jejího ženatého milého nezávidíme (tedy alespoň já jí ho nezávidím, mám-li mluvit pouze za sebe). V tomhle případě totiž opravdu není CO závidět hmm

Kiaro - ano, není co závidět. Protože ten muž je ženatý.
Já jsem to napsala asi špatně, nebo nepochopitelně možná. Nemyslím ve špatným slova smyslu - závidět - ale jak jsem psala, každá žena by chtěla být milována. A Majkafa tu píše o velké lásce. JEstli to je ta láska, kterou si představujeme my ženy (jako prince na bílém koni) nevíme ani my, a troufám si říct, ani ona, i když to třeba cítí, nevím, nežiju její život. Jen vím, jak to maj ženatí pánové. (neházím všechny do jednoho pytle).
A jak už jsem tu psala, Majkafa se nás snaží přesvědčit, ale přitom přesvědčuje sama sebe, že je šťastná. Hledá na tom vztahu pozitiva. ALe přeci jenom - bohužel nemůže s ním usínat a ráno se probouzet. tillfreds

dusičko, já se přiznám, že když čtu majčiny výroky o Velké Lásce, o muži s velkým M (heleno - lol), a ženě s velkým Ž, tak si připadám jako čtenářka hodně pokleslé brakové literatury z I. republiky big_smile Takové nyvé tokání u mě vyvolává jen útrpný úsměv, obzvlášť když si uvědomím, že autorkou je žena velmi zralého věku, která je navíc již babičkou.

Nic proti romantice, nic proti tokání, ale ve všem je třeba udržovat rozumné meze. To, co bych s pochopením přijala u svobodné mladé dívky, to u mě vyvolává u rozvedené vrstevnice silné rozpaky a značnou dávku nevole, uvědomím-li si, že se jedná o vztah se ženatým chlapem. Ano, stát se může komukoliv cokoliv, chápu, že člověk na stará kolena nechce být sám a z nedostatku vhodných partnerů se stane tou pověstnou Smrtkou, která holt taky bere všechno smile ale v tom případě se má zmiňovat aspoň okrajově a ne svůj obskurní románek roztrubovat denodenně na veřejném serveru sad

Ještě ke všemu když tady nejde o "spříznění Duší", "lásku s velkým L" a "romantiku s velkým R", ale o docela obyčejné shookání s velkým Š - to akorát majkafa zavírá oči před realitou a na svoje sexování pohlíží přes růžové brýle naivní romantiky. Ten chlap má po celou dobu manželství paralelní řadu milenek, ani jedna mu nestála za to, aby se kvůli ní rozvedl, nevím, proč majkafa věří tomu, že zrovna ona je jiná, než ty ostatní před ní ... kapitulation

A prečo ťa to tak dráždi? Ber to tak, že to je MAJKAFINA realita - potom je ešte realita pána s Veľkým (M), jeho manželky, jeho syna, trebárs aj naša Babinetia.... a každá určite vyzerá inak. No a čo? Tak to proste je. Stačí to takto brať (a nebrať naopak tie elégie a ódy doslova) a je to. Ja by som zasa ohraidila voči neromantičnosti v strednom a staršom veku big_smile - toľko ormantiky, čo po 40tke som asi nemala ani pred tými 20timi rokmi. gloria A nielen romantiky, ale aj erotiky, prozaických príjemností apod. - a viem si to aj lepšie vychutnať. stolt Je fakt, že o svojom súkromí píšem diskrétnejšie wink až skoro vôbec, ale: všelijakých nás pánbožko má... Toto je vlákno je už totálne zabité, to je fakt, ale práve preto by som už nebrala kopije, štíty a kríže a nevyrážala na krížovú výpravu.

Brita

Není tady

#540 26. 8. 2012 23:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Netahala bych sem na sklo SZ

A preco nie? Co je ona, kralovna vesmiru? Ona moze atakovat kazdeho? hmm

Lebo isté veci by sa nemali robiť, ani keď sa týkajú niekoho nesympatického. Keď sám porušujem pravidlá, nemám právo kričať na druhých, keď robia to isté.

Brita

Není tady

#541 26. 8. 2012 23:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Jak může ženská v cizích slipech zapomenout svůj vlas? Mám asi ještě velké mezery, co se sexuálna týče ...smile

rodna Máš....

Brita

Není tady

#542 26. 8. 2012 23:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Hledala jsem dukazy jestli ma milenku ci ne a prohledavala jeho pradlo...a objevila vlas na tech slipech.Jelikoz jsem taky blondyna tak jsem si vytrhla svuj vlas a porovnala ho a sila vlasu odlisna....ted,uz stacilo jenom zjistit kdo ta dotycna je....

roll A mala si nejaký dôvod, alebo si sa len nudila na materskej...? Ježiši, toto by mi teda asi fakt nenapadlo ani vo sne... Ale je fakt, že za mnou tak nejako prichádzali vždy dôkazy samy. kapitulation Bez pričinenia, dokonca bez toho, aby som po nich túžila. hmm

Brita

Není tady

#543 26. 8. 2012 23:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Selima napsal(a):

eremuruss napsal(a):

roll A mala si nejaký dôvod, alebo si sa len nudila na materskej...? Ježiši, toto by mi teda asi fakt nenapadlo ani vo sne... Ale je fakt, že za mnou tak nejako prichádzali vždy dôkazy samy. kapitulation Bez pričinenia, dokonca bez toho, aby som po nich túžila. hmm

eremuruss napsal(a):

...Vzal si tyden dovolene a proste cely tyden doma nebyl a nic nerekl,kde byl.Tak jsem patrala...

Selimo, erem už to sem psala smile Nezlob se na mě, ale kdyby si můj muž vzal náhle celý týden dovolené, zmizel na tu dobu z domova a neřekl mi k tomu ani popel, zavětřila bych taky stolt

Jinak já jsem to měla bohužel taky tak jako Ty - důkazy za mnou bohužel přicházely samy, bez přičinění a bez toho, abych po nich toužila či vyvíjela nějakou aktivitu k jejich získání vissla I když jsem zavírala oči a přikrývala si uši, skutečnost si mě stejně našla, ať jsem chtěla nebo ne kapitulation

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#544 26. 8. 2012 23:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile A u mňa ešte intuícia - on s ňou ešte nespal,  a ja už som vedela, že je zle... a odkedy sa zamiloval, nemala som s ním už orgazmus... dumbom grater kapitulation Fyzicky sme spolu fungovali ďalej, ale orgamzus proste neprišiel... vissla Intuícia je mocná čarodejka...

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí