29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nevím, jestli mi tady budeme umět odpovědět a pomoci, ale můj přítel má problém... před pár měsíci mě podvedl, já mu to odpustila, v podstatě zapomněla (jelikož si na to prakticky už ani nevzpomenu), chovám se k němu pořád stejně. Dávám mu najevo, že ho miluji. Nijak se nepřetvařuji, nedělá mi problém se s ním milovat, objímat atd. Ještě před cca 2 týdny bylo všechno v pořádku, ale postupem času se partner začal měnit. Poslední dobou je zasmušilý, pořád mi něco vyčítá, prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje, jako dříve. Skoro spolu nespíme, protože na to prý nemá chuť. Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím. Netušila jsem, že můj přítel může být tak citlivý. V podstatě se mi pořád chce brečet, protože nedokážu přijít na to, jak mu pomoci. Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet... nemáte někdo zkušenost s tím, že vás partner podvedl, odpustila jste, ale on se tím prostě dál trápil, protože si to sám sobě nedokázal odpustit ? Nechci o něj přijít, protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....
Není tady
Myslím si, že ti tvůj přítel lže. Problém sice má, ale úplně jiný. Vidím to tak, že chce být s tou milenkou.
Nechci o něj přijít, protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....
Spíš bych řekla, že chce Tebe i ji.
Není tady
To pochybuji...sám o ní říká, že to byla pěkná kr... a hlavně už odjela před několika měsíci zpět domů a od té doby ji neviděl.
Není tady
Že už to NIKDY neudělá.
Od té doby ji neviděl.
Povídali, že mu hráli.
Už nikdy to nebude jako dřív. Bude to už jiné. Ani dnešek není stejný, jako včerejšek. Nevstoupíš do stejný řeky....
Muž, který povídá přede mnou, že to byla pěkná ... On spí s krávami? On spí se mnou... hm
Upravil(a) majkafa (16. 8. 2012 19:04)
Možná , že přítel potřeboval očistit - podvedl tě, tys to zjitila (nebo ti to řekl?) a potřeboval trest.
Ten jsi mu neposkytla. Odpustila jsi, v podstatě zapomněla a co on?
Nevíš, že trest hříchy snímá?
Není tady
já mu to odpustila, v podstatě zapomněla... chovám se k němu pořád stejně
Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet
Možná (ale opravdu jen možná!) mu "vadí", že se chováš jak se chováš... že jsi "v podstatě zapomněla" nějak "snadno", přestože "porušil slib... zklamal... a ublížil". Jestli to "nebereš nějak moc na lehkou váhu" - usuzovala bych z toho, že ti "pořád něco vyčítá" a "prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje".
Asi jsi (podle něj) nezareagovala tak, jak se na podvedenou partnerku "sluší", a "není si jistý tím, zda ho ještě tak miluješ", i kdybys mu to opakovala až do úplného zblbnutí.
To je jedna možnost... v druhém případě (zase jen možná) může ta jeho "citlivost" a "trápení" zakrývat, že "sám sobě nedokázal odpustit" nikoli nevěru, ale neuskutečněný rozchod s tebou a nový vztah.
Ale to už se musíš pokusit určit ty, co je pravděpodobnější.
Není tady
helena napsal(a):
Možná (ale opravdu jen možná!) mu "vadí", že se chováš jak se chováš... že jsi "v podstatě zapomněla" nějak "snadno", přestože "porušil slib... zklamal... a ublížil". Jestli to "nebereš nějak moc na lehkou váhu" http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif - usuzovala bych z toho, že ti "pořád něco vyčítá" a "prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje".
Asi jsi (podle něj) nezareagovala tak, jak se na podvedenou partnerku "sluší", a "není si jistý tím, zda ho ještě tak miluješ", i kdybys mu to opakovala až do úplného zblbnutí.
To je jedna možnost... v druhém případě (zase jen možná) může ta jeho "citlivost" a "trápení" zakrývat, že "sám sobě nedokázal odpustit" nikoli nevěru, ale neuskutečněný rozchod s tebou a nový vztah.
Ale to už se musíš pokusit určit ty, co je pravděpodobnější.
Souhlas Heleno. Tohle mi pripada velmi pravdepodobny. Nereaguje adekvatne a pro nevernika je to velmi konfuzni, nevi si s tim rady, neni to tak jak ocekaval.
A nebo ta druha moznost, ze se dopustil "zlocinu", vse se provalilo a milenka nikde. Citi se spis oklaman a zrazen osudem. Kdyz uz pruser v rodine, tak alespon mit tu milenku jako kompenzaci. Ale to mu nevyslo.
A depka je tu.
Není tady
hana.new007 napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli mi tady budeme umět odpovědět a pomoci, ale můj přítel má problém... před pár měsíci mě podvedl, já mu to odpustila, v podstatě zapomněla (jelikož si na to prakticky už ani nevzpomenu), chovám se k němu pořád stejně. Dávám mu najevo, že ho miluji. Nijak se nepřetvařuji, nedělá mi problém se s ním milovat, objímat atd. Ještě před cca 2 týdny bylo všechno v pořádku, ale postupem času se partner začal měnit. Poslední dobou je zasmušilý, pořád mi něco vyčítá, prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje, jako dříve. Skoro spolu nespíme, protože na to prý nemá chuť. Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím. Netušila jsem, že můj přítel může být tak citlivý. V podstatě se mi pořád chce brečet, protože nedokážu přijít na to, jak mu pomoci. Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet... nemáte někdo zkušenost s tím, že vás partner podvedl, odpustila jste, ale on se tím prostě dál trápil, protože si to sám sobě nedokázal odpustit ? Nechci o něj přijít, protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....
on je tak citlivý, že s tebou nadále probírá svou nevěru? Nechtěl ti ublížit a ted ti nevěru omlacuje o hlavu se slovy ....že ho to trápí?
Neměl by to být on , kdo se kaje a ne že ty ho ještě utěšuješ a uklidnuješ.?
Není tady
agewa napsal(a):
on je tak citlivý, že s tebou nadále probírá svou nevěru? Nechtěl ti ublížit a ted ti nevěru omlacuje o hlavu se slovy ....že ho to trápí?
Neměl by to být on , kdo se kaje a ne že ty ho ještě utěšuješ a uklidnuješ.?
No prave, asi jde o neco jineho. O nevere, kdyz uz, tak decentne. A pofnukavat u maznelky , ze jsem ji byl neverny....................
Není tady
ted ti nevěru omlacuje o hlavu se slovy ....že ho to trápí
To víš... v dobrém i ve zlém ... proč by to měl chlapec celý nést sám na svým hřbetě?
Proč by se měl tejrat jen on?
Upravil(a) helena (17. 8. 2012 10:18)
Není tady
majkafa napsal(a):
Myslím si, že ti tvůj přítel lže. Problém sice má, ale úplně jiný. Vidím to tak, že chce být s tou milenkou.
Mam stejny nazor jako Majka.Byla jsem milenkou a je to vsechno jako pres kopirak....
Samozrejme,ze te ji nebude chvalit.....takze spal s kravou jo?Krava mu stala za naruseni manzelstvi jo?
Mela jsem neverneho manzela taky tvrdil,ze to byla krava....nakonec s tou kravou zil 6 let.
Není tady
Muž, který povídá přede mnou, že to byla pěkná... On spí s krávami?
taky tvrdil,ze to byla krava
A co má probůh říkat, když se teda vrátil? Vykládat, jak byla/je úžasná? Na to by byla jediná odpověď - "tak si jdi za ní" - což se jaksi blbě realizuje, byl-li odkopnutým on
Upravil(a) helena (17. 8. 2012 12:56)
Není tady
erem, platí opět mé oblíbené "jaký šel takovou potkal" :-))) žádný můj milenec nikdy neřekl křivého slova na svoji manželku, popř.přítelkyni.
Jinak souhlasím, taky bych řekla, že přítel zakladatelce lže, že čekal, že to dopadne jinak
Není tady
žádný můj milenec nikdy neřekl křivého slova na svoji manželku, popř.přítelkyni
To snad patří k základům slušnýho chování, ne?
Myslím a) nepomlouvat a neurážet všeobecně a b) manželky a milenky, případně manžely a milence (i bývalé) tuplem.
Pokud to novej vztah dovolí, lze se velmi opatrně a až po čase zmínit, že on/a tohle nebo tamto, co mi nelíbilo... ale spíš jako informaci "tohle nebo tamto nedělej", než co jinýho.
Není tady
helena napsal(a):
Myslím a) nepomlouvat a neurážet všeobecně a b) manželky a milenky, případně manžely a milence (i bývalé) tuplem.
Pokud to novej vztah dovolí, lze se velmi opatrně a až po čase zmínit, že on/a tohle nebo tamto, co mi nelíbilo... ale spíš jako informaci "tohle nebo tamto nedělej", než co jinýho.
Není tady
helena napsal(a):
Muž, který povídá přede mnou, že to byla pěkná... On spí s krávami?
taky tvrdil,ze to byla krava
A co má probůh říkat, když se teda vrátil? Vykládat, jak byla/je úžasná? Na to by byla jediná odpověď - "tak si jdi za ní" - což se jaksi blbě realizuje, byl-li odkopnutým on
Neměl BY říkat nic.
helena napsal(a):
Souhlasím.
helena napsal(a):
Najlepšie nebaviť sa o nich vôbec, nie? Hlavne ak ide o paralelný vzťah - tam sa nedá iné, len zabŕdnuť do nepríjemností pri takomto rozhovore...
Není tady
Selima napsal(a):
Najlepšie nebaviť sa o nich vôbec, nie? Hlavne ak ide o paralelný vzťah
- tam sa nedá iné, len zabŕdnuť do nepríjemností pri takomto rozhovore...
Ano. Tohle je nejlepší přístup, pokud je člověk v takovém vztahu.
hana.new007 napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli mi tady budeme umět odpovědět a pomoci, ale můj přítel má problém... před pár měsíci mě podvedl, já mu to odpustila, v podstatě zapomněla (jelikož si na to prakticky už ani nevzpomenu), chovám se k němu pořád stejně. Dávám mu najevo, že ho miluji. Nijak se nepřetvařuji, nedělá mi problém se s ním milovat, objímat atd. Ještě před cca 2 týdny bylo všechno v pořádku, ale postupem času se partner začal měnit. Poslední dobou je zasmušilý, pořád mi něco vyčítá, prý si není jistý tím, zda mě ještě tak miluje, jako dříve. Skoro spolu nespíme, protože na to prý nemá chuť. Po několika pokusech o rozhovor se mi z něj podařilo dostat, že ho pořád trápí ta jeho nevěra. Prý porušil slib, který mi dal a že ho to moc trápí. Nedokáže si odpustit to, jak mě zklamal a jak mi ublížil. Já mu pořád dokola opakuji, že jsem mu to odpustila a že ho miluji, že to spolu zvládneme, ale nejsem si jistá, jak dlouho to ještě vydržím. Netušila jsem, že můj přítel může být tak citlivý. V podstatě se mi pořád chce brečet, protože nedokážu přijít na to, jak mu pomoci. Říká, že potřebuje čas si všechno promyslet... nemáte někdo zkušenost s tím, že vás partner podvedl, odpustila jste, ale on se tím prostě dál trápil, protože si to sám sobě nedokázal odpustit ? Nechci o něj přijít,protože vím, že se poučil a že už to neudělá, ale nevím, jak mu pomoci, aby to bylo zase jako dřív....
Jsi dobrá žes mu to dokázala odpustit. To klobouk dolů. Já bych to nedokázala.
Upravil(a) Kotěvbotě (17. 8. 2012 22:39)
Není tady
holcina napsal(a):
erem, platí opět mé oblíbené "jaký šel takovou potkal" :-))) žádný můj milenec nikdy neřekl křivého slova na svoji manželku, popř.přítelkyni.
Jinak souhlasím, taky bych řekla, že přítel zakladatelce lže, že čekal, že to dopadne jinak
No ja jen,ze muj pripad to byl a pamatuji si,ze tady pred lety psala babinetka,nemuzu si vubec vzpomenout na jmeno.Ona tehotna,manzel si take nasel tehotnou pritelkyni.Pritelkyne porodila, po ni manzelka syna Vasika.Ten muz byl v bludnem kruhu pomlouval manzelce svou pritelkyni,ale nakonec k ni odesel....Takze si myslim,ze takovych pripadu je vic,hlavne,kdyz muz nevi kudy kam a chce byt dobry u obou.
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Jinak souhlasím, taky bych řekla, že přítel zakladatelce lže, že čekal, že to dopadne jinakNo ja jen,ze muj pripad to byl a pamatuji si,ze tady pred lety psala babinetka,nemuzu si vubec vzpomenout na jmeno.Ona tehotna,manzel si take nasel tehotnou pritelkyni.Pritelkyne porodila, po ni manzelka syna Vasika.Ten muz byl v bludnem kruhu pomlouval manzelce svou pritelkyni,ale nakonec k ni odesel....Takze si myslim,ze takovych pripadu je vic,hlavne,kdyz muz nevi kudy kam a chce byt dobry u obou.
Nabuko se jmenovala.
Není tady
erem, ty jsi úplně mimo. Nepochopila jsi podstatu. Chtěla jsem ti jen říct, že chlap, který by se hanlivě vyjadřive vyjadřoval o své ženě je grázl. A s takovým bych v nikdy nic neměla. Vím, že takové případy existují, ale nechápu ty ženy. Ani jako milenky, ani jako mnželky
Není tady
No on může být "grázl" i když hanlivě nemluví o své ženě. Ale osobně,kdyby "můj" milenec začal mluvit nehezky o své ženě, brala bych zpátečku. Protože chlap který si neváží ženský a mluví o ní sprostě je v. ů. l.
A chce se předvést v lepším světle, aby byl něco lepšího než ženy.
Není tady