29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, jsem po potratu v dubnu, predtim 2 biochem. tehotenstvi, a ted jsem opet v 7tt.
Beru utrogestan. Uz od 6tt spinim - hnedy hlen asi 4 dny pak to ustalo a dnes zase ale cerveny hlen s krvi. Az zitra mam kontrolu. Obavam se zase nejhorsiho, mate nekdo i pozitivni skusenost, ze se Vam to stalo a presto miminko je ok? Ja nemam zadne bolesti v brisku.Dekuji Eli
Není tady
ahoj eligar, já jsem všechny těhotenství špinila, dokonce i několik dní krvácela a Matyáškovi je teď osm měsíců, těm předchozím čtrnáct a patnáct. Nikdy jsem tedy nepotratila, takže nedokážu poznat rozdíl mezi tímto a tím horším. Jen v mém případě to neznamenalo vůbec nic, kromě toho, že jsem se strašně vynervovala. Hlavně u prvního. Nemysli na nejhorší, lehni si, zobej magnézium, pij Magnézii a
my ti budeme držet palečky :-))
Není tady
Dekuji Katerffina, snad to bude jeste dobre. Je to hra nervu ... snazim se byt v klidu ale po kazdem spineni padnu zase psychicky, u prvni holky jsem to nemela. A potraty provazelo spineni, je jeden fakt ze to bylo castejsi a rychlejsi, ale kazde tehu je jine ale stejne dekuji
Není tady
Ahoj Eligar,
já také špinila, v tomto těhu teda ne, ale u Tobiáška jsem špinila od 6tt, po týdnu to přešlo, pak se lehce růžové špinění vrátilo ve 12tt a ve 13tt jsem šíleně krvácela. To jsme jeli v půl čtvrté ráno do nemocnice a já byla přesvědčená, že jsem opět potratila... naštěstí bylo mimi i přes tu šílenou ztrátu krve v pořádku a my to s klidovým režimem, magnezkem, Duphastonem a Ascorutinem zvládli. Podívej na metřík, čert má už dva roky a 5 měsíců
Moc Ti držím pěsti a věřím, že bude všechno ok
Není tady
Eli, držím palečky, ať je vše v pořádku. Já jsem v těhu taky vždycky špinila, při větší zátěži, nervech a vždy jsem propukla šílené panice. Drž se a věř!!!!!
Není tady
Sadiiii ahoj ) dakujem. Holky vcera cervena krev a hodne. Tak jsem sla k Mudr.a mimi je ok i srdicko potvrzeno. Tak ja tomu nerozumim co se to tady na mne skousi ...
Není tady
eligar, to je skvělé, tak se asi zavrtává
hlavně klid, protože z nervů jsou kontrakce a z kontrakcí otevírání
Není tady
Eligar sama o tomhle nic nevim, ale drzim palce, aby ti to tentokrat dobre dopadlo .
Není tady
Holky dekuji za podporu
Uz jen spinim, 2 den , po tom krvaceni to nejspis ale bude normalni ze?
Není tady
Ahoj Eli, tak to je super. V těhu je víc prokrvená děloha, takže to špinění příjde snáz. Máš nemocenskou nebo zatím chodíš do práce?
Upravil(a) Saďourek (18. 8. 2012 12:00)
Není tady
zatim pracuji.po12tt pujdu domu.jestli bude vsechno v poradku.doktori me posilaji hned.ja ale pockam jak se bude malemu darit.ted nezlobi a doufam ze to tak zustane.sadi ty vis nejlip jaka to ke hra nervu.prala by jsem si klidne tehu.
Není tady
Eli, ani nemluv!!! Na špatné se ale naštěstí rychle zapomíná. Taky bych si přála klidné a pohodové těhu, ale díyy bohu za zdravého Tomáška za ty nervy to stálo.
Když to tak vezmu, tak se v těhu člověk pořád je stresuje Nejdřív, jestli se zahnízní tam kam mám, jestli bude srdíčko, screening, pak triply, srdeční vady a pořád něco. Zlatá nevědomost prvního těhotenství. Nevím jak ty, ale já byla poprvé úplně naivní a ani mě nenapadlo, že by těhu mohlo dopadnout jinak než dobře.
Tak se hlavně šetři a drž se!!!
Není tady
eli potichounku gratuluji a moc držím palce
já taky špinila cca od 6.týdne
Není tady
Sari ahoj
Dekuji za podporu. Byla jsem na KO, zatim je vsechno v poradku. Mit detatko je velky zazrak, pro nekoho je to jednoduchy fakt a ja po tech stratach mam teda vacsi respekt k zivotu, je to neskutecne slozity proces a pak se nam vrti v postylkach ty male drobecky. Ja taky drzim holkam co se dlouho snazi o miminko velke palce, a maji muj obdiv, protoze ty cykly abortu a stimulaci muze vydrzet jen silny clovek.
Není tady