|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Michaela.43: Hezký sny, viď?
Ta "naše" pistoli nenosí, zato jí nosí můj BM....ale ať si nosí, co chtějí, my jsme nad věcí, myslím.
Není tady
Teda holky,
ty Vaše sny. Mi se dneska zdálo o tom jak jsem samostatná úspěšná podnikatelka ( ha ha- ještě jsem ani nedostala živnost. list) a jezdím na různá školení a kurzy a M je doma s dětmi a stará se, vaří, učí se s nimi atd. No sen byl nádherný, akorát bez konce protože mne z něj vytrhlo jeho chrápání a dcera, která si ke mně vlezla pod peřinu. Byla jsem z toho normálně rozmrzelá, že jsem neměla možnost to dosnít.
Míšo,
v tom případě, Ty z nás které mají maturu a výš, tak by měly mít zbrojní pas na přinejmenším kulomet. I když na co by nám byl. Škoda nábojů.
Není tady
Eva 36: to jsme...já si z toho dělám srandu, protože co jinak...ona pracuje u městské policie v sousedním městě, zajímalo by mě, kdyby mě na "něco dostali", jak by se tvářila...ha, ha....
Nicméně perlička ze včerejška a z jiného soudku:večer jsem byla v divadle, vrátila se v 10 domů, manžel ještě v hospodě( ani nedorazil domů, jel rovnou-vím, protože před hospodou parkoval, ačkoliv ji máme naproti baráku),já si lehla s knížkou...on dorazil opět se slovy: ale to jsi na mě nemusela čekat.....ani, chudák, nevěděl, že jsem někde byla...no, byl takový povídavý a mimo jiné říkal(hospodské řeči), že jsem prý nejoblíbenější ženská u nás na vsi....tak nevím,jkou tomu mám dávat váhu, ha, ha, neb.názor štamgastů a hospodských pitků, ale potěší, že:-)))) - pro představu je nás tu asi 150 "bab"....No, není ten život krásný???
Není tady
Míšo,
gratuluji!!! Je jedno kdo hodnotí, důležitý je výsledek a být první ze 150, tak to je úspěch. Být Tebou tak to oslavím.
Není tady
Máš pravdu, Sofi, budu slavit!!!!!
Není tady
Teda holky, vy ale ,,válčíte"! Mně se zase v poslední době pořád zdají strašně krásné sny o bývalým manželovi. A to jsem mu byla nevěrná já a rozvedla se s ním já! Tak nevím....
Není tady