Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 8. 2012 23:24

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

prosím o tipy na zajímavosti v Jihlavě a okolí

Můžete dát tip na něco zajímavého,co stojí za vidění či návštěvu tento 3.srpnový víkend v této oblasti?Díky.

Není tady

#2 13. 8. 2012 23:16

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: prosím o tipy na zajímavosti v Jihlavě a okolí

Já tam byla v katakombách ,na věži a v  zoo .....vše je v blízkosti náměstí.
A maj tam super venkovní koupaliště asi 15 minut od náměstí trolejbusem či autem.

Upravil(a) Bublina (13. 8. 2012 23:17)

Není tady

#3 16. 8. 2012 10:26

Manue
♥♥-----

Urcite katakomby a ZOO, projit ulicky kolem namesti. Koupaliste je normalni kvality, spis doporucuji zatopeny lom u Horní Cerekve (15min autem smer na Trest). Na jidlo Buena Vista (stredoamericke jidlo, 10 min pesky od namesti), nebo Tri Knizata - primo na namesti (oboje vyssi ceny, super kvalita).
V okoli je nadherna priroda, muzete se projit od rybniku Pavov ( u prijezdu z dalnice do Ji) lesem podle znacek ke kopci Sacberku a zpet, krasna hodinova prochazka.

Není tady

#4 20. 8. 2012 16:19

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

díky za tipy,krom Telče,o kterém jsmevěděli jsme cesou udělali i bojiště u Slavkova s mohylou,manžel si tam koupil na památku krásného cínového vojáčka.A potom jsem využila tip na Horní Cerekev a ten lom-krásná voda,ale málo přístupných míst a bohužel zákaz koupání pro psy-nepochopitelné,nakonec jsem tam vlezla do vody jen já,manžel se synem nikoli a tak jsme ted den skončili v aquaparku jihlavskémsmile

Není tady

#5 10. 2. 2013 17:19

Tomáš Najídlo
♥------

spam

Upravil(a) AndreaP. (10. 2. 2013 18:19)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí