29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám problém, před měsícem jsem se šla vykoupat s manželem do bazénu 4x3m, ve kterém se před 5min koupali moji rodiče, později jsem se dozvěděla že se v něm milovali (pro upřesnění měli sex). Já s manželem jsme se po vykoupání ve sprše pomilovali.
Jsem těhotná a nevím, zda jsem neotěhotněla z bazénu, kde se milovali rodiče. Je to vůbec možné, že by mohlo být dítě mého otce??? (Ten den mi zrovna skončila menstruace).
A dalo by se to popřípadě nějak zjistit?
Vím, že je to "možná" dosti prdlé, ale prostě si nejsem jistá, když se nám to po celý rok nedařilo a teď ano... A souhra událostí.....
Není tady
zdravim, je mozne, kdyz jsem pul roku brala HA abych po vysazeni hned otehotnela? jen se informuji
Není tady