Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 8. 2012 16:50

misssska
♥------

Bazalka na zahradě

Četla jsem, že bazalka je jednoletka, máte stejnou zkušenost? Znamená to tedy místo úplně vyplejt a zasadit příští rok novou. Pokud ano, kdy přibližně? Děkuji za radu

Není tady

#2 29. 5. 2014 21:41

vanda82
♥------

Re: Bazalka na zahradě

Myslím si, že to jednoletka je, ale mně stejně déle nevydrží, mám  bylinky vysázené v betonovém kvěrináčihttp://www.vyroba-advas.cz/kvetinace, teda kromě rozmarýnu, to je trvalka, takže ji mám ve vlastním květináči a na zimu ho dávám domů. V tomto velkém květináče mám více bylinek, na podzim mi tak všechny odejdou, takže je vyhodím a na jaře, tak kolem dubna, znova vysadím nové. Kupuju si sazenice z obchoďáků, zatím s nima mám dobré zkušenosti, jak je vysadíš, tak rostou wink

Není tady

#3 30. 5. 2014 14:16

kostka
♥♥♥♥---

bazalka se pěstuje jako jednoletka a naprosto pohodlně se dá vypěstovat i ze semen.

Není tady

#4 16. 7. 2014 9:21

petra.janecka.7
♥------

Něco o bazalkách je napsané i na webu kutilzahradnik.cz: http://kutilzahradnik.cz/bylinky-v-zahr … o-kuchyne/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí