29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
cekam na ovulaci po clostilbegytu, dnes to je 18DC a porad nic ...Delam si ovu testym posledni 3 dny se tam objevila slaba carka, docela me poboliva bricho, tak sem zvedava, kdy nebo JESTLI VUBEC prijde!
Clostilbegyt sem uz brala a po 2 cyklu sem otehotnela, bohuzel zamlkle tehu a po pul roce opet clostik a 3cyklus vysel, mame uz 22mesicni holcicku. Chtela bych uz druhe, tak se divim, proc mi clostik skvele fungoval (ovu sem mela cca 16den) a ze by ted ne? je to mozne? Driv jsem brala 1 tabletu a ovu mela, ted jsem brala taky jen 1 tabletu 5-9DC a porad nic....ale podbrisek me poboliva, tak snad zitra?
Kolikaty den jste mely ovu po clostiku vy? diky
Není tady
Slani, ja po clostiku (1-0-0) mela ovu az nejaky 20DC a mela jsem hodne slabou carku na ovu testu a bolesti bricha, takze ja byt tebou merim BT,pokud bude nizka a dojde k zvyseni,pak ovu byla, dle toho jsem to poznala a na manzu houpni klidne uz dneska, spermici prezijou.Ja na nej houpla vecer pred ovu a po ovu a za 14 dni jsem mmela na testu // a to mam prvni dite po IVFku.Takze zkus pomerit BT a hlavne se milujte a mnozte se.Drzim pesti.
Upravil(a) ledovecek (10. 8. 2012 7:41)
Není tady
ahoj ledovecku,ja si te pamatuju ze snazelek po clostilbegytu:-)))
Test jsme si ted delala furt nic, a to me poboliva podbrisek, aji mozna ten hlen tam trochu je,a je mi docela horko,jakoby navaly vedra.......Na mereni BT je ted asi pozde, no, zkusim jeste koupit ty ovu testy a uvidim...
Upravil(a) slaninova11@seznam.cz (10. 8. 2012 12:29)
Není tady
Slani neni, ja merila jenom kolem ovulace, tj. kolem 18-20DC, kdy jsem mivala ovu a dole muzes videt vysledek a to mame jako dg, s manzou neplodnost, sance na prirozene otehu zadna.Zmer, po rano nez vstanes,kdyz bude kolem 36, 7-9 pak uz je po.Aspon udes vedet, ze to probehlo,pokud by byla kolem 36,4-5 tak jeste mate cas.Uvidis.|Drzim pesti,atky jsem si myslela, ze ovu nebude po tak slabe davce clostu,ale byla a stihla jsem ji.Ovu testy mi nikdy nevysli silne.Takze uvidis, kdyz podbrisek boli,tak je velka sance.az prestane, tak to prasklo.
Není tady
Já jsem neměřívala, jezdila jsem na kontroly na UTZ do centra..... mívala jsem ovu 17.-18.den cyklu. Podařilo se nám po IUI při dávce 2-0-2.
Není tady
Ahoj Popi,jak je?Co maly?Jak se Vam vuebc dari????Nechala jsem ti odkaz na tvem tematu,kam s mimi v 6m.
Není tady