6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko,
za 14dní letíme na do Bulharska - Primorsko. Nemáte někdo tipy na výlety po okolí? A jak se to pohybuje s cenami, kolik si na těch 14dní měnit? Děkuji za rady
Není tady
Doporučuji diskuse a recenze na Orbion.cz.Jinak v Bulharsku ceny cca jako u nás,v pohodě se tam dá kadý den večeřet v restauraci,atd.těko říct,kolik sebou peněz,kdy nevíme,jestli tam třeba máte předplaceno i nějaké jidlo.Já tedy osobně doporučuji mít zaplaceny jen snídaně,ze zkuenosti mnohých rekreantů jsem slýchávala,e nebyli např.spokojeni s večeřemi,by měly být formou bufetu-bylo to prý velice odfláklé a ádný výběr.
Není tady
Děkuji, určitě se na Orbion mrknu ;-)
Není tady
Primorsko je MOC fajn, protoe je to městečko, kde IJÍ i normální lidi - určitě lepí volba ne Sunny Beach (Zlaté pobřeí), co je letovisko a prodejci i restauratéři tam HLAVNĚ rejují na turistech! ... tj. najdete tam vlastně to samé za mnohem příznivějí ceny - jak psal někdo nade mnou - stejné anebo lepí jak u nás!
Přeji nádhernou dovolenou !!!
Není tady
Vachu,ano Primorsko je supr,tedy zvlátě ta sev.plá a atmosféra vůbec,ale na sunny beach nemohu dát u vůbec dopustit-byli jsme tam v r.2008 celá rodina,úplně v té nejsev.jeho části,kde u se nachází přímo na plái jen lux.a krásné hotely-úplně něco jinýho ne umudlané centrum a ceny v restauracích znovu opakuji - byly i zde jako u nás.Zrovna tak třeba pizzy u stánků s rychlým obč.,atp.
Take nedejte nikdo na ta pořekadla o nehorázných cenách na sluneč.pobřeí-měla jsem z toho před odletem taky obavy díky lidem jako je Vachu,ale skutedčnost byla mnohem,mnohem příjemnějí.
Mohla by si sem napsat,a bude opět zpět z dovolené,jak to tam vlastně bylo,ok?
Není tady
Jaku, určitě sem po návratu podám report ;-)
Je pravda, e slunečné pobřeí nám hodně lidí vymlouvalo.....e je tam draho, jsou tam hlavně hluční turisté z Německa a Ruska. Ale asi je to opravdu individuální zkuenost a určitě tam zavítáme Byla nám jetě doporučena návtěva aquaparku.
Pobyt máme na 11dní, tak doufám, e najdeme spoustu jiných zajímavých míst na výlety 8-)
Není tady
Jaku napsal(a):
...ale na sunny beach nemohu dát u vůbec dopustit-byli jsme tam v r.2008 celá rodina,úplně v té nejsev.jeho části,kde u se nachází přímo na plái jen lux.a krásné hotely-úplně něco jinýho ne umudlané centrum a ceny v restauracích znovu opakuji - byly i zde jako u nás.Zrovna tak třeba pizzy u stánků s rychlým obč.,atp.
Ale no jo, my byli v tom umudlaném centru (protoe s cestovkou) a slyeli jsme celé noci ty diskotéky na pláích... - ty luxusně vyhlíející hotely na severním konci jsme viděli a byli jsme přesvědčení, e jsou pro nějaké ty VIPy!
Není tady
V Bulharsku jsem byla v 2008 a 2010, na Slunečném pobřeí a super. Hotel vdy luxusní, ceny v restauracích jako u nás, paráda. S cestovkou
Není tady
Vachu napsal(a):
Jaku napsal(a):
...ale na sunny beach nemohu dát u vůbec dopustit-byli jsme tam v r.2008 celá rodina,úplně v té nejsev.jeho části,kde u se nachází přímo na plái jen lux.a krásné hotely-úplně něco jinýho ne umudlané centrum a ceny v restauracích znovu opakuji - byly i zde jako u nás.Zrovna tak třeba pizzy u stánků s rychlým obč.,atp.
Ale no jo, my byli v tom umudlaném centru (protoe s cestovkou) a slyeli jsme celé noci ty diskotéky na pláích... - ty luxusně vyhlíející hotely na severním konci jsme viděli a byli jsme přesvědčení, e jsou pro nějaké ty VIPy!
Tak my na tom severu sunny beach byli také s naí ck a byl to hotel CONDOR-50 m od pláe a fakt supr,byli jsme moc spokojeni,i to prostředí je hezčí ne v tom centru,kam jsme se samozřejmě lil po promenádě taky podívat - a ví proč jsme se tam li taky podívat?Četla jsem na netu na forech,e je zde výrazně levněji ne na tom úplným severu sl.pobřeí - a ádné nízké ceny a jiné,ne o 3 km severněji jsme fakt nezaznamenali,nemluvě o tom prostředí.Take ti doporučuji zkusit tento hotel-měli jsme v něm jen snídaně,jak jsem psala,s PP nebyli lidi u tak spokojeni a je to fakt zbytečné.
Jo a ádný hluk z diskoték tam nebyl,protoe ty jsou jen v tom centru;kluci tam li diskoku vyzkouet,ale vrátili se zcela znechucení z té úrovně a tak.
Upravil(a) Jaku (10. 8. 2012 11:47)
Není tady
Hannka napsal(a):
Dobré ránko,
za 14dní letíme na do Bulharska - Primorsko. Nemáte někdo tipy na výlety po okolí? A jak se to pohybuje s cenami, kolik si na těch 14dní měnit? Děkuji za rady
Tak co jak se vám tam líbilo? Byly v moři medůzy?
Není tady
Plánujeme dovolenou ve panělsku. Kdybychom tam museli zaplatit v hotovosti za lékařské oetření, proplatí mi to VZP, jejím jsem pojitěncem? Jaké doklady musím mít? Obecně lze říci, e podle zákona o veřejném zdravotním pojitění se pojitěncům vdy uhradí částka, kterou vynaloili na neodkladnou zdravotní péči, její potřeba nastala během jejich pobytu v cizině, a to do výe stanovené pro úhradu takové péče na území České republiky (viz § 14 zákona č. 48/1997 Sb.). Neodkladnou je míněna zdravotní péče, její poskytnutí je nezbytné pro odvrácení ohroení zdraví či ivota a nedá se odsunout a do doby návratu do ČR. V zemích EU vak zároveň platí pravidla podle evropských nařízení. Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … -refundace
Není tady