27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak se hlásím po pauzičce. Klepu na vechno co mám okolo, ale Danda chodí do kolky a OK. Babičce jsme vysvětlili, e ve kolce pracuje a Davídek tam musí mít reim jako ostatní dětičky, tudí se vidí a v půl třetí, kdy ho vyzvedává a naprosto v pohodě. Davídek neblinká, ádná srágora, do kolky se těí, tak snad to tak půjde dál.
Peti to jsou super postupy. Tak Vás holky obě zdravíme.
U nás u jsem tedy narozeniny vyřeila. Bude to tohle. http://www.modelybruder.cz/stavebni-str … nstvi.html Davídek prostě miluje kombajny a po tomhle fakt touí. Pokud se dostane k PC, tak chce koukat jen na to auto s vidlicemi, jak napichuje balíky. U máme od Brudra hodně bagříků a aut, tak vím, e se to prakticky nerozbije. Od ségry dostane kombajn. Se zblázní radostí. Já jsem toti přila na to, e by se mi moc líbilo začít mu kupovat hry, různé hračky, které v něm podporují znalost naučit se barvy ....., ovem jeho to opravdu moc nezajímá a z tohodle bude mít velikanááánskou radost.
Není tady
Ahoj holky,
po dlohé době se hlásím i já s Tobíkem a spíe se jdeme rozloučit, protoe prostě není čas sledovat BB.
Tobík 1. 9. nastoupil spokojeně do místní kolky a rovnou se spaní a do 15 hod. Osvědčilo se nám u něj, e raději jednu velkou změnu, ne kadý den jinak. Chodí od pondělí do čtvrtka a v pátek je u babičky, aby neztratili kontakt. A já se posouvám profesně dál. jak víte, pracovala jsem v podstatě od porodu, jen jsem měla omezenou kapacitu pro zakzky, tak teď jedu naplno a mám spousty plánů.
Hodně cestujeme, jezdíme na kolech, na výlety, na návtěvy, do zahr a za dobrodrustvím a vůbec si to tak nějak uíváme. Musím říct, e poslední rok byl doslova fantastický a Tobi je k serání.
Druhé dítko neplánujeme, ačkoliv bych po zdravotní stránce moná u mohla. Ale bojím se a současný stav mne zcela naplňuje.
Ale jeliko prostě u nestíhám sledovat diskuze na starém BB, ani na novém, tak vám chci vem poděkovat za podporu, pomoc a rady a vem přeji hodně těstí a rodinné pohody!
Paa
V.
Upravil(a) Veranna (1. 10. 2012 14:16)
Není tady
Hani já jsem tu
jak se máte? dlouho jsem tě neviděla ani na ND, jetě nosíte?
u nás ve při starém, Johanka dnes začala chodit a Vojta stále brečí e musí do kolky. U uvauju o tom e ho nechám doma, beztak tak víc nechodí ne chodí, je pořád na hromádce. U si říkám e je to psychické
přitom doma hrozně zlobí, je evidentně nevybitý, pořád pouchuje Johanku, no občas z něj kvetu
Přeju vem krásný nový rok
Není tady
I já přeji krásný nový rok vem.
U nás ádné novinky. Davídek krom toho oklivého začátku chodí do kolky v pohodě i tam spinká. A máme to opačně ne Gall, přijde ze kolky domů udyndaný, lehne na gauč se vemi svými plyouny a kouká na pohádku, dokud si neodpočine.
Vánoce byly u nás super, u nás to bylo ve stylu zemědělských a stavebních strojů, take jeíek udělal bruderu keft jako blázen.
Jo novinku máme. Davídek stále spinká v postýlce a asi tak před měsícem z ní začal vylézat, tak jsme zadali tvorbu velké postele, snad bude do konce ledna hotová, protoe si i myslím, e je mu troku i malá.
Není tady
No Gall, my u moc nenosíme. Spí vůbec. jak adélka zjistila, e jsou noičky k chození, bojkotuje mi i kočárek. Tak třeba na jaře jetě přemluvím.
kolka u nás se nekoná. Vydrela tam měsíc a má z toho trauma do dneka. jedna blbá učitelka co na děti křičí a posílá je do kouta a kolik to udělá kody. Take zkusíme znova letos v září. Pořád chodí a říká, e půjde do jiný kolky , kde budou ty hodný učitelky co nekřičí.
No já jsem z ní doma taky na nervy, doma řádí jak černá ruka a venku je zakřiknutá, přestala zdravit, děkovat, nevím co s ní. Má to od tý kolky. Ale jestli je to jen období, jeslti to někdy přejde.
To délka je pravej opak. Začíná hezky mluvit, zdraví na dálku, děkuje, omlouvá se.
Není tady
Hanu a já si myslela, e tohle se v naich kolkách snad u ani neděje. Učitelky chodí na neustálá kolení ..... (vím to od své tchýně, která říká, e toho mají opravdu hodně). Take nějaké křičení, tresty tohoto typu se snad ani pouívat nesmí. Ná Danda by tam nejraději chodil i o víkendu. Hlavně se najíst. Dokonce tam snědl porci nějakého chlapečka a jetě si el přidat.
Koukala jsem Ti na fotky a holky jsou feandy.
Není tady
Hani to je drsný, to mě mrzí jedna kráva fakt, a jaký kody
Není tady
Tak u nás se to troku zlepilo. Dost často jsme teď byly s kamarádkou co má 4letou holčičku a ta pořád vypráví, jak spí ráda u babičky. Take to Markétce nedalo a u 3x u babičky spala a v pohodě.
Dokonce občas i řekne, e půjde taky do kolky, ale do jiný. No pak zase řekne, e tam bude břečet. No uvidíme, do září se to snad srovná.
Jinak gal, Adélce se začalo líbit na zádech, take jsem opět koupila átek, kdy jsem 3 prodala. A jetě jsem si pořídila AW bundu. Tu budu nosit i normálně bez vsadky. Tak snad si to noení jetě nějakou chvíli uijeme.
Není tady
Hani já vím četla jsem to je to vtipný
mám tu pro tebe připravené děkovné ale jetě jsem se nedostala na potu
vůbec nestíhám. Mojí mamce naly zhoubný nádor, tak jí vozím kadý den 30 km na ozářky, dneska si jí tam nechali protoe někde nastydla a nemohla skoro dýchat, je to nějaký náročný poslední dobou
Markétka je ikulka e spí u babi, já jetě nedostala Vojtu z lonice nato aby spal někde jinde ale zatím mi to nevadí
teda ne e bych konečně ráda pořádně nevyspala ale jetě vydrím
slečna je vzhůru já padám
Není tady
hoooolkyy!!!!!!!!!
tak ja po 7 mesicich zdraviiim.
snad si pamatujete, ze jsme se s ciny prestehovali do anglie, tam jsem porodila Williama. no a ted uz jsme zase v cine...
holt jde se tam kde je prace.
filipka zacla tento tyden chodit do bilingualni skolky. skoro vsechny dekti mluvi cinsky, tak je takova bezradna ze jim nerozumi, ale to se urco brzo spravi.
william je nas tlustoch. v 8 mesicich ma 10 a pul kg. co ja to v tom mliku mam fakt nevim. filipka je porad na s vych 14,5. ji za chvili preroste.
ja ted uz budu mit vice casu, tak se sem budu vracet casteji.
tak pa!!
jo jinak jsem nahodila posledni fotky na rajce. www.zuzi-mark.rajce.net
cely minuly rok musim dodat.. to vypovida za to, ze jsem fakt na kompu skoro nebyla.
Není tady
Ahojky Podzimňátka jak se vechny máte? Já mám za 14 dní termín a tentokrát to vypadá, e budu přenáet ... Vojta u se taky těí na miminko, ale prý to musí být jedině holčika Zuzanka tak uvidíme, kdy to bude kluk tak mě asi nechají v porodnici
Není tady
Oli ahojky nedávno jsem na tebe myslela:)
drím palce a je vechno v pořádku a věřím e i s chlapečkem tě domů pustí
drte se
Není tady
jen hlásím e Zuzance se narodila třetí princezna a jmenuje se Zoe prý jsou obě v pořádku a byla to rychlovka
Není tady