29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se hlásím po pauzičce. Klepu na všechno co mám okolo, ale Danda chodí do školky a OK. Babičce jsme vysvětlili, že ve školce pracuje a Davídek tam musí mít režim jako ostatní dětičky, tudíž se vidí až v půl třetí, kdy ho vyzvedává a naprosto v pohodě. Davídek neblinká, žádná srágora, do školky se těší, tak snad to tak půjde dál.
Peti to jsou super postupy. Tak Vás holky obě zdravíme.
U nás už jsem tedy narozeniny vyřešila. Bude to tohle. http://www.modelybruder.cz/stavebni-str … nstvi.html Davídek prostě miluje kombajny a po tomhle fakt touží. Pokud se dostane k PC, tak chce koukat jen na to auto s vidlicemi, jak napichuje balíky. Už máme od Brudra hodně bagříků a aut, tak vím, že se to prakticky nerozbije. Od ségry dostane kombajn. Se zblázní radostí. Já jsem totiž přišla na to, že by se mi moc líbilo začít mu kupovat hry, různé hračky, které v něm podporují znalost naučit se barvy ....., ovšem jeho to opravdu moc nezajímá a z tohodle bude mít velikanááánskou radost.
Není tady
Ahoj holky,
po dlohé době se hlásím i já s Tobíkem a spíše se jdeme rozloučit, protože prostě není čas sledovat BB.
Tobík 1. 9. nastoupil spokojeně do místní školky a rovnou se spaní až do 15 hod. Osvědčilo se nám u něj, že raději jednu velkou změnu, než každý den jinak. Chodí od pondělí do čtvrtka a v pátek je u babičky, aby neztratili kontakt. A já se posouvám profesně dál. jak víte, pracovala jsem v podstatě od porodu, jen jsem měla omezenou kapacitu pro zakzky, tak teď jedu naplno a mám spousty plánů.
Hodně cestujeme, jezdíme na kolech, na výlety, na návštěvy, do zahr a za dobrodružstvím a vůbec si to tak nějak užíváme. Musím říct, že poslední rok byl doslova fantastický a Tobi je k sežrání.
Druhé dítko neplánujeme, ačkoliv bych po zdravotní stránce možná už mohla. Ale bojím se a současný stav mne zcela naplňuje.
Ale jelikož prostě už nestíhám sledovat diskuze na starém BB, ani na novém, tak vám chci všem poděkovat za podporu, pomoc a rady a všem přeji hodně štěstí a rodinné pohody!
Paa
V.
Upravil(a) Veranna (1. 10. 2012 14:16)
Není tady
Hani já jsem tu
jak se máte? dlouho jsem tě neviděla ani na ND, ještě nosíte?
u nás vše při starém, Johanka dnes začala chodit a Vojta stále brečí že musí do školky. Už uvažuju o tom že ho nechám doma, beztak tak víc nechodí než chodí, je pořád na hromádce. Už si říkám že je to psychické
přitom doma hrozně zlobí, je evidentně nevybitý, pořád pošťuchuje Johanku, no občas z něj kvetu
Přeju všem krásný nový rok
Není tady
I já přeji krásný nový rok všem.
U nás žádné novinky. Davídek krom toho ošklivého začátku chodí do školky v pohodě i tam spinká. A máme to opačně než Gall, přijde ze školky domů udyndaný, lehne na gauč se všemi svými plyšouny a kouká na pohádku, dokud si neodpočine.
Vánoce byly u nás super, u nás to bylo ve stylu zemědělských a stavebních strojů, takže ježíšek udělal bruderu kšeft jako blázen.
Jo novinku máme. Davídek stále spinká v postýlce a asi tak před měsícem z ní začal vylézat, tak jsme zadali tvorbu velké postele, snad bude do konce ledna hotová, protože si i myslím, že je mu trošku i malá.
Není tady
No Gall, my už moc nenosíme. Spíš vůbec. jak adélka zjistila, že jsou nožičky k chození, bojkotuje mi i kočárek. Tak třeba na jaře ještě přemluvím.
Školka u nás se nekoná. Vydržela tam měsíc a má z toho trauma do dneška. jedna blbá učitelka co na děti křičí a posílá je do kouta a kolik to udělá škody. Takže zkusíme znova letos v září. Pořád chodí a říká, že půjde do jiný školky , kde budou ty hodný učitelky co nekřičí.
No já jsem z ní doma taky na nervy, doma řádí jak černá ruka a venku je zakřiknutá, přestala zdravit, děkovat, nevím co s ní. Má to od tý školky. Ale jestli je to jen období, jeslti to někdy přejde.
To délka je pravej opak. Začíná hezky mluvit, zdraví na dálku, děkuje, omlouvá se.
Není tady
Hanu a já si myslela, že tohle se v našich školkách snad už ani neděje. Učitelky chodí na neustálá školení ..... (vím to od své tchýně, která říká, že toho mají opravdu hodně). Takže nějaké křičení, tresty tohoto typu se snad ani používat nesmí. Náš Danda by tam nejraději chodil i o víkendu. Hlavně se najíst. Dokonce tam snědl porci nějakého chlapečka a ještě si šel přidat.
Koukala jsem Ti na fotky a holky jsou fešandy.
Není tady
Hani to je drsný, to mě mrzí jedna kráva fakt, a jaký škody
Není tady
Tak u nás se to trošku zlepšilo. Dost často jsme teď byly s kamarádkou co má 4letou holčičku a ta pořád vypráví, jak spí ráda u babičky. Takže to Markétce nedalo a už 3x u babičky spala a v pohodě.
Dokonce občas i řekne, že půjde taky do školky, ale do jiný. No pak zase řekne, že tam bude břečet. No uvidíme, do září se to snad srovná.
Jinak gal, Adélce se začalo líbit na zádech, takže jsem opět koupila šátek, když jsem 3 prodala. A ještě jsem si pořídila AW bundu. Tu budu nosit i normálně bez vsadky. Tak snad si to nošení ještě nějakou chvíli užijeme.
Není tady
Hani já vím četla jsem to je to vtipný
mám tu pro tebe připravené děkovné ale ještě jsem se nedostala na poštu
vůbec nestíhám. Mojí mamce našly zhoubný nádor, tak jí vozím každý den 30 km na ozářky, dneska si jí tam nechali protože někde nastydla a nemohla skoro dýchat, je to nějaký náročný poslední dobou
Markétka je šikulka že spí u babi, já ještě nedostala Vojtu z ložnice natož aby spal někde jinde ale zatím mi to nevadí
teda ne že bych konečně ráda pořádně nevyspala ale ještě vydržím
slečna je vzhůru já padám
Není tady
hoooolkyy!!!!!!!!!
tak ja po 7 mesicich zdraviiim.
snad si pamatujete, ze jsme se s ciny prestehovali do anglie, tam jsem porodila Williama. no a ted uz jsme zase v cine...
holt jde se tam kde je prace.
filipka zacla tento tyden chodit do bilingualni skolky. skoro vsechny dekti mluvi cinsky, tak je takova bezradna ze jim nerozumi, ale to se urco brzo spravi.
william je nas tlustoch. v 8 mesicich ma 10 a pul kg. co ja to v tom mliku mam fakt nevim. filipka je porad na s vych 14,5. ji za chvili preroste.
ja ted uz budu mit vice casu, tak se sem budu vracet casteji.
tak pa!!
jo jinak jsem nahodila posledni fotky na rajce. www.zuzi-mark.rajce.net
cely minuly rok musim dodat.. to vypovida za to, ze jsem fakt na kompu skoro nebyla.
Není tady
Ahojky Podzimňátka jak se všechny máte? Já mám za 14 dní termín a tentokrát to vypadá, že budu přenášet ... Vojta už se taky těší na miminko, ale prý to musí být jedině holčika Zuzanka tak uvidíme, když to bude kluk tak mě asi nechají v porodnici
Není tady
Oli ahojky nedávno jsem na tebe myslela:)
držím palce ať je všechno v pořádku a věřím že i s chlapečkem tě domů pustí
držte se
Není tady
jen hlásím že Zuzance se narodila třetí princezna a jmenuje se Zoe prý jsou obě v pořádku a byla to rychlovka
Není tady