Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 8. 2012 23:00

Ylith
♥------

láska na inzerát

Hezký večer,

tak jako spousta jiných, i já řeším rozchod. Chtěla bych poradit, ale hlavně, asi se z toho alespoň vypsat.
Před dvěma roky jsem se na jedné seznamce seznámila s moc milým klukem, psali jsme si celkem dlouho, on byl ze začátku ještě ženatý a tak jsem si s ním nechtěla nic začínat, sice byl už o pár měsíců později v rozvodovém řízení (ale ne kvůli mě), ale i tak jsem ho odmítala. Stali se z nás nejlepší kamarádi, kteří na sebe věděli téměř vše.
Postupně, jak jsem ho já odmítala, začal se seznamovat jinde, sice jsem žárlila, ale nechávala jsem to být  a nedávala mu to najevo, taky musím podotknout, že jsem ho odmítala kvůli tomu, že má dvě děti. Jako svobodná 31 letá holka jsem si to moc neuměla představit, mít takový vztah.
Po roce a půl jsme však do toho spadli, on nikoho neměl a já taky ne, začalo to jiskřit, i když zprvu  jen platonicky, pak už to přerostlo v lásku jako trám..trvalo to měsíc
Jenže tady se dostávám k jádru věci, já jsem prostě začla znovu váhat, jak zvládnu takový vztah, kde jsou dvě děti a navíc docela nepříjemná exmanželka. On mě moc miloval a já ten vztah spíš tímto ničila a stalo se to, že se začal koukat prostě po jiné, která ho bude brát se vším všudy. Vím, že nechtěl být sám a cítit v někom oporu.
A našel... Vím, že mě stále miluje a já jeho..ale už mě zpět nechce i když jsem mu několikrát říkala, že lituju váhání, ale spolu že bychom to nějak zvládli...
Nevím, jaký zvolit postup, nechat ho být, ať si žije svůj život s novou přítelkyní a nebo o něj
bojovat, protože vím, že se navzájem milujeme a že těžko potkám tak fajn muže..

Vím, že bych ho asi měla nechat jít, ale on se o mě taky zajímá, jak se mám apod...
Jsem z toho v rozpacích, zda vydržet a bojovat o něj...nebo jít dál

Není tady

#2 8. 8. 2012 23:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: láska na inzerát

Rozum ti radí dobře-nechat ho být.Je tady několik vláken a nejen na tomto foru,kde si můžeš přečíst jak složité soužití a sžívání to bývá tam,kde nejmín jeden z vás má děti z předch.vztahů.A ještě když je ex potvora...
Nemusíš se přítele úplně zříkat,proč spolu nepokecat nebo se s ním nezávazně věnovat příjemným aktivitám,ale jinak to fakt nezkousne každý ty děti od partnera a spoustu problémů,které to sebou přináší.
A opravdového partnera pro život prostě dál hledej.

Není tady

#3 9. 8. 2012 5:04

majkafa
Host

Že láska jako trám trvá měsíc, to asi nebude láska jako trám.
Vědět s partnerem o sobě "téměř všechno" nedělá dobrotu. Partner není kamarádka.
Z nedůvěry důvěru nevytvoříš. To nelze učinit rozumově.
Buď ráda, že ten vztah skončil. Ne kvůli jeho dětem a exmanželce, ale proto, že tam podle mého názoru chybělo to základní, tvá důvěra.

#4 9. 8. 2012 7:27

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Jestli se opravdu navzájem oba tak milujete, nech to, jak to je. Případným společným soužitím by vám zase vznikly nelady a problémy. Navíc on nechce, tak není co řešit.
Jen musím připomenout, že čím vyšší věk (tím nemyslím, že 31 je vyšší věk, jen do budoucna), tím je méně a méně svobodných bezdětných fajn mužů....a u těch rozvedených byl prostě nějaký důvod k rozvodu. "Vina" je vždycky na obou stranách, jenže na to nová partnerka přijde až časem, když vzniknou podobné situace (třeba kolem dětí, koníčků, poznávaných vlastností). Chci tím jen říct, že rozvedených mužů s dětmi je s věkem čím dál víc v poměru k těm ještě svobodným.

Upravil(a) Daphné (9. 8. 2012 7:28)

Není tady

#5 9. 8. 2012 7:52

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Ylith napsal(a):

Hezký večer,

tak jako spousta jiných, i já řeším rozchod. Chtěla bych poradit, ale hlavně, asi se z toho alespoň vypsat.
Před dvěma roky jsem se na jedné seznamce seznámila s moc milým klukem, psali jsme si celkem dlouho, on byl ze začátku ještě ženatý a tak jsem si s ním nechtěla nic začínat, sice byl už o pár měsíců později v rozvodovém řízení (ale ne kvůli mě), ale i tak jsem ho odmítala. Stali se z nás nejlepší kamarádi, kteří na sebe věděli téměř vše.
Postupně, jak jsem ho já odmítala, začal se seznamovat jinde, sice jsem žárlila, ale nechávala jsem to být  a nedávala mu to najevo, taky musím podotknout, že jsem ho odmítala kvůli tomu, že má dvě děti. Jako svobodná 31 letá holka jsem si to moc neuměla představit, mít takový vztah.
Po roce a půl jsme však do toho spadli, on nikoho neměl a já taky ne, začalo to jiskřit, i když zprvu  jen platonicky, pak už to přerostlo v lásku jako trám..trvalo to měsíc
Jenže tady se dostávám k jádru věci, já jsem prostě začla znovu váhat, jak zvládnu takový vztah, kde jsou dvě děti a navíc docela nepříjemná exmanželka. On mě moc miloval a já ten vztah spíš tímto ničila a stalo se to, že se začal koukat prostě po jiné, která ho bude brát se vším všudy. Vím, že nechtěl být sám a cítit v někom oporu.
A našel... Vím, že mě stále miluje a já jeho..ale už mě zpět nechce i když jsem mu několikrát říkala, že lituju váhání, ale spolu že bychom to nějak zvládli...
Nevím, jaký zvolit postup, nechat ho být, ať si žije svůj život s novou přítelkyní a nebo o něj

Vím, že bych ho asi měla nechat jít, ale on se o mě taky zajímá, jak se mám apod...

myslím, že by to neklapalo. Zřejmě bys stejně po čase opět začala váhat....

Není tady

#6 9. 8. 2012 8:07

sasasa
♥♥♥----

Ylith napsal(a):

Hezký večer,

Nech ho být, to celé viz vytučněné, jen pořád, chci, nechci, nevím váhám, myslím že ten vztah má od začátku mouchy, ale to víš sama. Nechtěj ho za každou cenu. Nejlepší je věci nechat jen plynout, ono to samo nějak dopadne. Ono těch bezdětných bezva chlapíků nad 30 opravdu moc není jak tu už zaznělo, ale myslím že děti nebyl váš problém.

Upravil(a) sasasa (9. 8. 2012 8:08)

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#7 9. 8. 2012 8:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

byl ze začátku ještě ženatý a tak jsem si s ním nechtěla nic začínat... já odmítala, začal se seznamovat jinde, sice jsem žárlila, ale nechávala jsem to být  a nedávala mu to najevo
A čemu se tedy divíš? Buď žil v domnění, že jste "kamarádi", nebo vzal tvoje "odmítání" na vědomí - a zachoval se podle toho.
jsem ho odmítala kvůli tomu, že má dvě děti... jsem prostě začla znovu váhat, jak zvládnu takový vztah
Říká se, že "koláč nemůžeš zároveň mít a sníst ho". Myslím, že vztah by TI vydržel dýl, než pouhý měsíc, v případě, že by tvůj přítel vygumoval minulost... kdyby tam nebyly "dvě děti a navíc docela nepříjemná exmanželka" - jenže to prostě nejde a ani "láska jako trám" s tím nic nenadělá. Ve svém věku už bys měla mít aspoň špetku porozumění pro to, že když má partner děti, má je napořád (pokud není nezodpovědnej lempl nebo ho ex nějak ošklivě neodstaví)... a moc se nedivím, že po tvém průběžném odmítání a váhání moc nevěří, že byste "to nějak zvládli".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#8 9. 8. 2012 8:55

Rybička
♥♥♥♥♥--

Ja si myslim, ze zase takova laska jako tram to z Tvoji strany neni. To bys podle me verila, ze "byste to nejak zvladli" proste hned v tom vztahu a ne ze porad vahas, jestli teda v tom vztahu chces byt nebo ne a pak si toto reknes az kdyz si on najde jinou. Pockala bych na jineho.

Není tady

#9 13. 11. 2012 20:31

janne007
♥------

Milé dámy, potřebuji radu. Se svým přítelem jsem se seznámila na seznamce. Mam ho ráda, v některých oblastech si rozumíme, někdy mi štve, ale celkově jsme kompatibilní, je mi s nim dobře...jsem ochotná na vztahu pracovat. Jenže.... ten můj je tvz. chronický lovek, na seznamce zaregistrovaný už pěkně dlouho,že ho tam musela vidět celí Praha a okolí (usuzuju z počtu kolikrát byl jeho profil zobrazen) a podle mně pořád hledá nějaký ideál. Posledních pár měsíců mám pocit, že opět "loví"  a já momentálně plním jen funkci výplně nějaké mezery v životě. Co byste dělali VY???

Upravil(a) janne007 (13. 11. 2012 20:32)

Není tady

#10 13. 11. 2012 21:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

janne007 napsal(a):

Milé dámy, potřebuji radu. Se svým přítelem jsem se seznámila na seznamce. Mam ho ráda, v některých oblastech si rozumíme, někdy mi štve, ale celkově jsme kompatibilní, je mi s nim dobře...jsem ochotná na vztahu pracovat. Jenže.... ten můj je tvz. chronický lovek, na seznamce zaregistrovaný už pěkně dlouho,že ho tam musela vidět celí Praha a okolí (usuzuju z počtu kolikrát byl jeho profil zobrazen) a podle mně pořád hledá nějaký ideál. Posledních pár měsíců mám pocit, že opět "loví"  a já momentálně plním jen funkci výplně nějaké mezery v životě. Co byste dělali VY???

Ahoj Janne, na základě čeho usuzuješ, že zase loví? Jak dlouho spolu jste?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí