29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, jak se zabezpečit do budoucna proti tomu, abych nemusela splácet jakékoli dluhy mého bývalého manžela, které by uzavřel za doby trvání manželství? Sice tvrdí, že žádné nemá, ale nedá se mu věřit. Rozvod již máme z asebou, majetek žádný, děti žádné. Domnívala jsem se, že stačí podepsat jakousi dohodu, že nic nedlužíme, ale zjistila jsem, že nemá žádnou právní váhu. Existuje vůbec nějaká možnost?
Děkuji.
Není tady
Uzavřete dohodu o vypořádání SJM, kde bude jasně uvedeno, že do SJM nespadají žádné dluhy, každý z manželů že odpovídá za své závazky a pokud by druhý z nich musel cokoliv na takto zatajené dluhy zaplatit, první manžel ho odškodní.
Každopádně nebudete žalovaná za závazky které převzal výlučně manžel a pokud nemáte SJM, není co postihnout v exekuci.
Není tady