29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenost s náplastmi?? Uvažuju nad Evrou. Má dobré reference.
Chtěla jsem se zeptat jak je to s náplastí a vodou. Když budu řekněme cca 30 minut ve vodě neodlepí se?? Nezmění se jí učinnost??
Jaké jsou vaše zkušenosti s náplastmi.
Není tady
Měla jsem evru 7 let. Zkušenosti ty nejlepší. Neodlepí se ani v sauně, v bazénu, v moři.
Teď už antiko nemám z věkových důvodů.
Měla ji i dcerka před těhotenstvími. Je po operaci srdce a lékař jí Evru přímo doporučil, že je šetrnější než prášky i kvůli jejímu zdravotnímu handicapu.
Výhodou je, že antikoncepci nemusí přímo metabolizovat játra, proto se náplasti doporučují, jsou-li játra více zatížená nebo disfunční.
Náplasti drží velmi dobře, jen se nesmí zapomínat, že ji člověk má. Tím myslím - minimálně referovat přítele, kde je. Takhle dojela moje známá.
Není tady