Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 8. 2012 22:32

vveronica
♥------
Místo: Praha

Hledám pomocnici do domácnosti na 4-5 hodin týdně/Praha 5

Ahoj, hezký den,
jelikož jsem pracovně vytížená a nechci se vzdát svých koníčků kvůli uklizenému bytu, hledám šikovnou pomocnici - nejlépe studentku - do domácnosti na 4-5 hodin za týden. Jednalo by se především o tyto činnosti: utřít prach, umýt koupelnu, vyluxovat, občas umýt okna - prostě standartní úklid, vyžehlit prádlo, dojet na nákup. Ráda bych touto cestou našla svoji "pravou ruku", které bych se nebála svěřit auto nebo ji nechat v bytě samotnou, vyžaduji proto poctivost, férové jednání a oboustrannou důvěru. Pokud vše bude fungovat, nemám pak problém dotyčné dát další práci domů - jednalo by se především o překlady z/do AJ a kontrola smluv, kompletace složek.

Úklid bych si představovala 2x týdně na 2-2,5 hodiny, ale dokážu se přizpůsobit, vše je o vzájemné dohodě. Nabízím odměnu 100,-Kč/hodinu. Preferuji dlouhodobou spolupráci.

Bydlíme na Praze 5-Smíchov, byt 3+1, cca 80m.

Pokud by někdo měl zájem, piště do SZ nebo na v-veronica@seznam.cz.

Děkuji za nabídky smile

PS: Předem upozorňuji, že po předchozích špatných zkušenostech budu chtít vědět s kým mám tu čest (budu chtít prokázat totožnost)... takže zlodějky rovnou varuji, že to nemusí ani zkoušet smile

Není tady

#2 3. 8. 2012 15:42

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Hledám pomocnici do domácnosti na 4-5 hodin týdně/Praha 5

vveronica napsal(a):

Ahoj, hezký den,
jelikož jsem pracovně vytížená a nechci se vzdát svých koníčků kvůli uklizenému bytu, hledám šikovnou pomocnici - nejlépe studentku - do domácnosti na 4-5 hodin za týden. Jednalo by se především o tyto činnosti: utřít prach, umýt koupelnu, vyluxovat, občas umýt okna - prostě standartní úklid, vyžehlit prádlo, dojet na nákup. Ráda bych touto cestou našla svoji "pravou ruku", které bych se nebála svěřit auto nebo ji nechat v bytě samotnou, vyžaduji proto poctivost, férové jednání a oboustrannou důvěru. Pokud vše bude fungovat, nemám pak problém dotyčné dát další práci domů - jednalo by se především o překlady z/do AJ a kontrola smluv, kompletace složek.

Úklid bych si představovala 2x týdně na 2-2,5 hodiny, ale dokážu se přizpůsobit, vše je o vzájemné dohodě. Nabízím odměnu 100,-Kč/hodinu. Preferuji dlouhodobou spolupráci.

Bydlíme na Praze 5-Smíchov, byt 3+1, cca 80m.

Pokud by někdo měl zájem, piště do SZ nebo na v-veronica@seznam.cz.

Děkuji za nabídky smile

PS: Předem upozorňuji, že po předchozích špatných zkušenostech budu chtít vědět s kým mám tu čest (budu chtít prokázat totožnost)... takže zlodějky rovnou varuji, že to nemusí ani zkoušet smile

měla bys chtít nejen vidět totožnost, ale pojistit se i smlouvou..co když dotyčná něco při úklidu rozbije.
A k té špatné zkušenosti..paní bych nechala samotnou až poté, co opakovaně bude uklízet v mé přítomnosti.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 4. 8. 2012 19:33

pepek
♥♥-----

Najit hospodyni do sveho domu neni problem,ale vybrat si tu spravnou to je orisek.Ja vybirala skoro rok.Ono dobre uklidit umi skoro kazddy.S poctivosti je to ale horsi.To se naucit neda, musi to  byt v cloveku.K dokonale jistote poslouzi kamery a trezor.

Není tady

#4 5. 8. 2012 10:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pepek napsal(a):

Najit hospodyni do sveho domu neni problem,ale vybrat si tu spravnou to je orisek.Ja vybirala skoro rok.Ono dobre uklidit umi skoro kazddy.S poctivosti je to ale horsi.To se naucit neda, musi to  byt v cloveku.K dokonale jistote poslouzi kamery a trezor.

tady by si měl někdo ujasnit pohlaví cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 5. 8. 2012 15:36

pepek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

pepek napsal(a):

Co ti neni jasne?Forum zakladal Pepek a ja jsem jeho zena!Nic vic za tim nehledej!smile

Není tady

#6 5. 8. 2012 16:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pepek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

pepek napsal(a):

Co ti neni jasne?Forum zakladal Pepek a ja jsem jeho zena!Nic vic za tim nehledej!smile

no tak teď už mi to jasné je. nevím, jaké forum pepek zakládal, ale nebývá zase až tak obvyklé, aby si nick založil chlap a psala z něj i jeho žena smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 5. 8. 2012 18:27

pepek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

pepek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no tak teď už mi to jasné je. nevím, jaké forum pepek zakládal, ale nebývá zase až tak obvyklé, aby si nick založil chlap a psala z něj i jeho žena smile

Spravne je REGISTRACI na foru.Omlouvam se,spatne jsem se vyjadrila. To jako ze jsme pofiderni parecek?big_smile:DJak je vhod.Krasny vecer preji.storstark

Není tady

#8 5. 8. 2012 19:48

mamba
♥♥♥♥---

Vždyť je to úplně jedno, kdo sem píše, nebo ne?

Pepek:
Nestačí, aby hospodyně nebyla zlodějka, ale aby také nebyla zvědavá slídilka, která potřebuje mít přehled o vašem soukromí . Nezřídka se  o všem zajímavém  ochotně podělí se svými známými , případně  sousedy. Také je nutné ohlídat, aby stejným hadrem, kterým uklidí WC neuklidila i kuchyňskou linku.
Dcera má dlouhodobě dvě hospodyně, ale pracuje z domova, tak si je ohlídá. Je naprosto spokojená, ale kdyby doma nikdo nebyl, ruku do ohně by nedala ani za jednu.

Není tady

#9 5. 8. 2012 21:13

pepek
♥♥-----

mamba napsal(a):

Vždyť je to úplně jedno, kdo sem píše, nebo ne?

Pepek:
Nestačí, aby hospodyně nebyla zlodějka, ale aby také nebyla zvědavá slídilka, která potřebuje mít přehled o vašem soukromí . Nezřídka se  o všem zajímavém  ochotně podělí se svými známými , případně  sousedy. Také je nutné ohlídat, aby stejným hadrem, kterým uklidí WC neuklidila i kuchyňskou linku.
Dcera má dlouhodobě dvě hospodyně, ale pracuje z domova, tak si je ohlídá. Je naprosto spokojená, ale kdyby doma nikdo nebyl, ruku do ohně by nedala ani za jednu.

No,nenapadlo nas,ze by to nekomu mohlo vadit??hmm Oba tu totiz nachazime spoustu uzitecnych rad a postrehu.Jinak co se tyce  pomocnice,nam se osvedcila pani po sedesatce.Krome vareni a nakupu obstara vse na vybornou.Zvedava je take,ale je uz na nas,co ji poskytneme k nahlednuti.

Není tady

#10 6. 8. 2012 20:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pepek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

pepek napsal(a):

Spravne je REGISTRACI na foru.Omlouvam se,spatne jsem se vyjadrila. To jako ze jsme pofiderni parecek?big_smile:DJak je vhod.Krasny vecer preji.storstark

kde prosím tě vidíš, že bych něco takového napsala ? říkám jen, že to není obvyklé - já se vlastně do této doby s tím ještě nesetkala. toť vše. pokud máš pocit, že jste pofiderní páreček, pak asi víš proč. ale mě do tohoto netahej.

Není tady

#11 6. 8. 2012 20:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mambo, jedno to samozřejmě je. ale to neznamená, že se nemůžu pozastavit nad tím, že je to mužský nick, který píše najednou jako žena, přes to, že dřívější příspěvky psal chlap. spíš jsem si myslela, že je to překlep, ale zase s tou hospodyní mi to u chlapa nešlo moc dohromady.

pepku, já neříkám, že mi to vadí. nedělej z toho prosím tě drama. řeší se to tu víc, než je nutný a začíná to zavánět hysterií.

Není tady

#12 7. 8. 2012 17:50

pepek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

pepek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kde prosím tě vidíš, že bych něco takového napsala ? říkám jen, že to není obvyklé - já se vlastně do této doby s tím ještě nesetkala. toť vše. pokud máš pocit, že jste pofiderní páreček, pak asi víš proč. ale mě do tohoto netahej.

Neboj PPavlaa,uz ted vidim,ze by to bylo moc!:DTo uz by Joska nevydychal!sova

Není tady

#13 9. 8. 2012 21:06

vveronica
♥------
Místo: Praha

Dobrý večer, tak jsem již pomocnici - nakonec shodou okolností známou - našla :-)

Ale i tak děkuji všem za cenné rady a podněty !

Upravil(a) vveronica (9. 8. 2012 21:07)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí